Tiger. Karakteristikker av personer født i Year of the Tiger

 Year of the Tiger:
 1902, 1914, 1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022
 I mytologi i det gamle Kina Tiger kjørte alle slags demoner, så ofte prydet hans gravstein steinskulpturer og dørstolper - hans bilder. Respekt for dyret forveksles med overtroisk frykt, på grunn av hva møtet med en tiger prøver å unngå.
 Vanligvis under dette tegnet er født modige og sterke karakter begavet gutter. Tiger skal aldri forvente et rolig liv. Men han ønsker ikke det. Fylte ulykker, vil hans liv være voldelig og lidenskapelig. En smak for risiko vil presse det ut til å stadig spille med sine liv. Hvis omstendighetene bestå gunstig Tiger finner en måte å styrke alle grenser.
 Folk i dette tegnet er følsomme, utsatt for refleksjon, men noen ganger irriterende. Ofte de er tåpelig avgjørelse eller komme til de riktige avgjørelsene for sent. Samlet er dette en sterk og modig natur og er vanligvis evaluert på fortjeneste.
 De fleste medlemmene av dette skiltet - en født leder og kan lykkes i alle felt.
 Tiger elsker å være i sentrum av oppmerksomheten, å vite hvordan å imponere andre. For å gjøre dette er det bruksområder og sin visuelle appell, og en hyggelig oppførsel.
 Det er veldig livlig, vittig, kan gi inntrykk av at hans sinn hviler aldri. Det ser originalt, det er alltid full av nye ideer og entusiasme for å sette dem av i livet, men svært raskt "kjøler ned".
 I Tiger temperament, og han ofte gjør opprør mot senior i rang. Overraskende, til tross for at Tiger stolt og arrogant, og noen ganger ikke viser riktig respekt for eldre, han allernådigst akseptert i samfunnet.
 Tigers fantastisk Chistyulya og estetikere. Forsøk på å håndtere tigre som kjæledyr til ingenting bly. Ingen katt eller hund med Tiger kan ikke gjøre det noensinne. Tiger ikke ønsker å være i takknemlighetsgjeld til noen andre, selv foreldre eller kjære. Det forbeholder seg retten til å tilhøre bare til seg selv.
 Med slike folk går revolusjonære ledere. Soldater i naturen, er de i stand til å ofre seg for saken. Egoist i detaljene, kan Tiger være helt uinteressert i noe stort. Smaken for risiko i hans blod. Hans ideer, er han klar til å forsvare inntil hensynsløshet. Det er vanskelig å motstå sin magnetisme. Hans respekt selv når du prøver å ødelegge.
 I Tiger rastløs natur, som noen ganger fører til utslett handlinger, men heldigvis, det nesten alltid heldig. Fungerende impulsivt, er denne mannen i stand til å komme til ruin, men hvis han vil være forsiktig og lytte til god ugle der, sørg for at du vil lykkes.
 Noen ganger virker det som om Tigers alt i livet kommer ikke på grunn av, men på tross av. Hans beat, vokser og han godt; kjærtegn, og med det kommer misanthrope.
 Men det gjorde ikke utvikle fryktelig livet av Tiger, fortsetter han å skape lys og glede. Optimisme Tiger hever over forfengelighet, justere den til filosofisk humør. Hans motto: "Uansett hva som skjer - alle bedre." Tiger sikre på seier godt i alle fall.
 Tigrene kan være tolerant, men bare så lenge det ikke er om deres ære. Tigers har en kongelig raushet og lett tilgi fordi de helt trivielt. Tiger kan være hard mot deg selv, men krevende og til andre. Han er ærlig og åpen for alle. Men hans ærlighet grenser ofte på overdreven straightforward.
 Han var disgusted hverdagen, men han legger opp denne byrden. Han hater å adlyde, men kan tvinge andre til å adlyde. Selv om handlingene til Tiger er impulsive, holder hans utrolige intuisjon på komplett katastrofe. Men til tross for alle sine Tiger sensitive natur iboende i dyp meditasjon, og hans varme hjerte stand til lidenskapelig kjærlighet.
 Naturligvis, familien vil de ikke gå glipp av tømmene. De må finne en kone som kan ikke bare kjøre økonomien, men også dekorere sitt liv.
 Født i Year of the Tiger er i stand til å tjene penger, men ikke alltid effektivt de bruker. Folk i dette skiltet lett utøvet i finanssektoren lykkes i transaksjoner med fast eiendom og løsøre, i valutatransaksjoner. Ofte kan de bli funnet i butikker teater eller sportsarrangementer, de alltid kommer ut vinnerne.
 Tigers bør være veldig rik, fordi de har høyere behov enn andre.
 Deres barndom er full av ulike opplevelser og påfunn. Youth Tigers veldig spennende, emosjonell, full av konflikt og forandring. I Tiger lidenskapelig natur, og fordi de ofte møtt med en annen misforståelse. Hvis de ikke er ute etter eventyr, eventyr sikker på å fange opp og fanget dem med overraskelse. Men generelt, den første delen av livet de lever lykkelig alle sine dager.
 Forfall Tigers interessante. Men hvis de ikke hadde fått lærdom fra fortiden og har ikke lært å beherske seg, så kommer den frustrasjon og skuffelse. Vanligvis de forfølge økonomiske vanskeligheter, familiekonflikter, kjærlighet drama. I alderdommen Tigers for vanskelig å roe ned fordi de ikke kan komme til enighet med sin situasjon. Alderdom er ikke skapt for tigrene, og etter slike harde kamper for å overleve det. Generelt, er livet svært mangfoldig, full av lidenskap, og til slutt, de lever det livet du ønsker.
 Ingen er glad så mye som Tiger. For Østens folk Tiger - en flott tegn som bærer kraften i jorden og er et emblem av menneskeliv.

 Tiger-mann. Karakteristisk


 Den skarpe, raske fighter, er han i stand til å ofre seg for saken. Han elsker alle aktiviteter der det er en risiko.
 Tiger - pumpe. Ikke sju, som i ordtaket, og hundre ganger han må måle før tør kuttet. Men mange avgjørelser er verdien øker, fordi det regnet alle alternativene for alle konsekvenser.
 Tiger egoistisk i detaljene. Vedvarende og sta, sutyazhnicheskiy og smålig, ofte bor med noen i konflikten. Men i større tilfeller er han i stand til uselviskhet.
 Gjennom strategisk tenkning, evnen til å følge den samme utsikten, samt gjennom en hypnotisk effekt på mennesker Tigrene er best organisert. Tiger alltid går fremover forakter installert effekt, hierarki og konservatisme.
 Paradoksalt nok kan det vel somle med viktige beslutninger som må ta det senere. Dette, forresten, gjelder den kvinnelige tiger, søker først å erklære krig.
 Rett Tiger aldri interessert i penger, men det kan gjøre en formue.
 Han er en mann av ekstraordinære tiltak. Når det blir varmt, hard, så arenaen av livet kommer Tiger - med hans vilje og sinnsro, composure, beregnet for år handlingsplan.
 Han er en mann av eksepsjonell skjebne, uventede situasjoner. Slike mennesker er vanligvis hentet fra sumpene av krisen og som fører bort fra randen.
 Faktisk denne krigeren følsom, emosjonelle og evnen til dyp refleksjon, sterk kjærlighet, men å være svært lidenskapelig, han sjelden lykkelig forelsket.

 Tiger Woman. Karakteristisk


 Kvinner i dette tegnet er svært aktiv og frigjort. De kan ikke alltid oppfylle noens ordre og kommando bare i familien. En kvinnelig tiger gjør det overalt, men bare dersom mannen skulle utføre noen oppgaver rundt huset. En kvinnelig tiger kan begynne å bygge for å lykkes i sine karrierer.
 Kvinner født i Tigerens år, med få unntak inntrykk av sterk, solid og bydende natur, på ingen måte dårligere enn menn som merke. De er kraftige og unike klang, solid utseende, det er tillit i bevegelser og handlinger.
 For all sin storhet kvinnelige Tigers har en stor reaksjon tørst etter kamp, ​​kamp inderlighet. De rozhublyatsya i uventede omstendigheter vil motstå frykt.
 Kvinner født i løpet av hest, hund og Tiger, viser stor evne i abstrakt tenkning, generere en rekke originale ideer.
 De er interessert i alt som hadde med intellektuell aktivitet, vitenskapelig forskning, etablering av grunnleggende nye verdener.
 Hos kvinner Tigers i livet vil være mange ulykker som noen ganger kan ende dårlig.
 Utseendet av disse kvinnene sier én ting og tenker de arrangert ganske annerledes. Bilde vilje og tenkning - logisk.
 De er veldig vanskelig å finne en balanse, en middel, de ofte jag fra ekstrem til ekstrem.

 Utvalg av Tiger


 Metal Tiger (1950, 2010, 2070)
 Water Tiger (1902, 1962, 2022)
 Wooden Tiger (1914, 1974, 2034)
 Brann Tiger (1926, 1986, 2046)
 Earthen Tiger (1938, 1998, 2058)

 Født i Year of the Tiger


 Marco Polo, Georg Hegel, Admiral Horatio Nelson, Emily Bronte, Karel Capek, Maximilien Robespierre, Dmitrij Donskoj, Ivan den Grusomme, Niccolo Paganini, Alexander II, Karl Marx, Arthur Rimbaud, Francois Rabelais, Romain Rolland, Maria Stuart, Oscar Wilde Peter Kropotkin, Ludwig van Beethoven, Dwight Eisenhower, Ho Chi Minh-byen, Charles de Gaulle, Agatha Christie, John Steinbeck, Louis de Funes, Marilyn Monroe, Peter Wrangel, Vjatsjeslav Molotov, Jurij Andropov, Mikhail Suslov.  
Bull, okse, bøffel. Karakteristikker av personer født i Year of the Ox (okse, bøffel)

 Year of the Ox, Ox, Buffalo:
 19011913192519371949196119731985199720092021
 Dette skiltet peker på et langt og fruktbart liv kreativ karriere som sakte men sikkert bringe mannen til nye åndelige og kreative posisjoner.
 Folk i dette skiltet stjerner fra himmelen etter vold.
 De liker ikke å lede, til å skinne og bli nominert.
 Men en person født i dette året, har stor sjarm, god kommunikasjon, som sikkert tiltrekker folk til ham. Han vet å behage og troverdig til personen.
 Disse menneskene er tålmodig og konsis. Bull - symbol på balanse og utholdenhet. Under hans rolig, jevn karakter skjuler en jernvilje.
 Men noen ganger Bulls kan være eksentrisk, lett å bryte seg selv. I disse øyeblikkene bør de pass - deres raseri kjenner ingen grenser.
 Vanligvis fåmælt, griper Bulls på den tiden svært veltalende. Bull har kvaliteten på en god følgesvenn. Generelt, er dette tegnet ikke iboende vacuity, han sier bare tilfelle.
 Bulls har gode mentale og fysiske data. De er anstendig. De kan stå opp for de onde, svak, gir beskyttelse og hjelp.
 Bull ikke en vampyr, og en kilde til energi for disse optimistene er av natur. Bull ikke å forholde seg til energi tyveri. Han var litt av en tur ut av byen, gå i skogen, fiske - og makt restaurert. Bulls berømte mennesker lett karakter, men ofte viser stahet - ikke som kontrovers. Om Folk født under dette tegnet, og sa: "lente seg rundt hjørnet." De mangler mindedness og fleksibilitet. De er vanskelig å endre og legge inn ny bane.
 Dette skiltet regnes som vanskelig. Det symboliserer åndelig plikt til hver mann, som han har gjort på jorden. Så folk født i året av Ox, kan lederen være viktige ideer i et bestemt sted på et bestemt tidspunkt.
 Pasient, stille, diskret og treg, uanselig og balansert, presis, metodiske - disse egenskapene gjemmer en original og intelligent karakter Bull. Denne hardt arbeidende, bevisst og tenker arbeideren som bringer til slutten av alt, det ville ikke ta den.
 Han er smart og alvorlig, kan være en god kirurg, men han har spesielle evner til landbruket. Han bør unngås i handelen, fordi han neppe finner en felles plattform med folk. Ikke velg et yrke knyttet til reise, mister han med emosjonell balanse og helse.
 Av dem som hindrer ham, hensynsløs han, og han stoppet ikke.
 Til tross for det ytre rolig, Bull inflammatorisk av natur, og i sjeldne øyeblikk av sinne bare forferdelig. Dermed kan det ikke bevise det kan være farlig. Han er sta. Hates mislykkes i sin virksomhet.
 Muligheten til å ringe for åpenhet - det viktigste forhandlingskort som det lykkes.
 I form av rask pitbuller kan godt konkurrere bare med darlings av skjebne, som en slange og katt. Hva er hemmeligheten bak lykke? Hvorfor nærmest analog horoskopycheskyy Bull - Rooster, genererer ideer minst Bull - ikke søker noe? Svaret er motivasjon. Hane, som alle pionerer, sultne for oppdagelsen av noe nytt og Bull ønsker å nyte resultatet av deres ideer.
 Ved å bringe sammen energi og flaks, er det for mye kan trekke teppet over. I tillegg Bull vanskelig å bo i deres ekspansjon han ikke vet, eller rettere sagt, ikke ønsker å vite grensene.
 Barndom og oppvekst er på det uten mye historie. I den andre delen av hans livs reise beset vanskeligheter i ekteskapet. I kjærlighets Bulls milde, tillitsfulle og pålitelige, men de sjelden oppnå en fullstendig forståelse av familien, som de er for fokusert på seg selv. Bull viser ikke altfor sterke følelser og følelser, og partnerne blir bedt om å elske. Det er en risiko for at etter å ha vist dem sin likegyldighet halv lei og vil se etter romantiske forbindelser på siden.
 I land der oksen blir ansett som en hellig dyr, innebærer det mange overtro og legender.
 Ifølge legenden, filosofen Lao Tzu var på reise i fjellet på jakt etter udødelighet i bøffel. I Tibet gjennom fjellet buffalo-Yakama de mest komplekse og vanskelige omstendigheter overleve generasjoner av åndelige lærere, filosofer og eremitter. Det er dette dyret symboliserer ikke bare styrke, men også rett, og evnen til å overvinne lovene i tid og død. Det antas at dødsguden, tar Yama bildet av buffalo å gjenopprette kosmiske harmoni lover.
 I den gamle oksen tilskrives spesielt forhold til himmelen. Den opprinnelige bull representerte vitalitet og maskulin kraft. Ikke minst i kulter knyttet til disse dyrene, spilte sin fruktbarhet.
 Vi vet at Egypt er symbolisert Apis bull fruktbarhet, vitalitet og kreative aspektet skaperguden Ptah, snakker en refleksjon av sin sjel i denne verden. I antikkens Assyria med bøffel også kontaktet høyere guddommelige krefter, og bevingede okser, ofte avbildet på porten av tempelet, snakket om muligheten for økningen i verdensrommet høyde.

 Bull-mann. Karakteristisk


 Han er veldig ærlig, så venner og kolleger fullt ut stoler på ham. Menn Year of the Ox er logisk type tenkning. Det er imidlertid viktig å huske at det finnes et mindreverdighetskompleks, alltid akkompagnert
 logisk tenkning. Ingenting galt med disse kompleksene der, er det bare unnlatelse av å gi deg selv et rimelig anslag.
 Så mannen av lageret nødvendig bevis på hans evne, stropper, lønn, stilling, titler og så videre. D.
 En mann født under dette tegnet, kontemplativ natur, fordi han elsker og hater ensomhet innovasjon som kunne riste hans rolig tilstand.
 Bull betennelse. Den farligste trekk ved hans karakter - er evnen til å gå inn i en sterk sinne kommer til et stadium hvor en person ikke kan takle det.
 Han er mesterlig. Lett skremt og bestemmer bekymret når sviktende.
 Bull - en tilhenger av konvensjoner og tradisjoner. Hans klær forventer ikke motet eller fantasi. Bull burde være enkle, naturlige, utstyre sitt liv mot et bakteppe av en bærekraftig og tradisjonelle.
 Man-Bull - en virkelig hard arbeidstaker som vil bringe velstand og rikdom av familien. Dette eksemplarisk familiemann ingen lempning til noe som han anser galt.
 Hans tilstedeværelse i huset er gunstig på grunn av det faktum at det har vanligvis sin egen bedrift eller jobber for ham. Som for levekår, bør du ikke overarbeid, skaper Bull klimaforhold.
 Dette skiltet er likegyldig til komfort, lett tilpasser seg de spartanske forhold og selv søker å visse innenlandske problemer og vanskelige situasjoner, hvor det kan vise alle muligheter.
 Han nærmer seg fri yrke. Han er smart og fysisk og intellektuelt. Det kan være en god leder. Men spesielt begavet i landbruket.
 Storfe - individualist og foretrekker ikke å dele sine innerste tanker med andre. Han setter pris på uavhengighet og raskere å handle på egen hånd, og ikke i retning av.

 Bull-kvinne. Karakteristisk


 Hvis mannen-oksen er alltid med å vise sin styrke, bor inne å være veldig svak, den kvinnelige bull - er en annen. Hun kan se svak og ubesluttsom, men hun - stål vil. Men sydde posen kan ikke skjules, og i de fleste tilfeller, selv når du arbeider med rådvill utseende kvinnelig Bull raskt innse at før du rock.
 Hos kvinner i dette tegnet kan forvente i livet, er det pålitelig og lojal venn.
 Men ikke forvent noen overraskelser fra det: motet eller fantasi i klær og i livet det ikke viser.
 Kvinner født i Ox år er vanligvis kategorisk avvise lederstillinger, forklarer at helt blottet for noe som helst slag vilje. Men når de treffer bakken, så alt går som det skal.
 De vil være i stand til å konsentrere seg, ikke bare hans, men også andre. Baksiden er sterk vil varme romantisk kjærlighet. Bare tre kvinner har gaven tegn på aktiv offensiv Love - Bull, Snake og Rooster. Ingenting katastrofale dette er ikke bare en kvinne i kjærlighet disse tegnene pleier først og fremst å gi, ikke få.
 De lengter etter kjærlighet, elsker sjenerøst, noen ganger også uten gjensidighet. Det gjør ikke akkurat sams offentlige forventninger, som sier at den aktive siden av kjærlighet og vennskap for å være en mann.
 Når ekstern sentimentalitet og kjærlighet til tårer kvinnelige bull aldri slutte å mest grusomme tiltak, dersom den anser det berettiget. Synd seg aldri banker hjertet hennes.
 Av natur en kvinnelig bull - homebody, er hun i stand til å ta vare på sin eierandel. Fantastisk og omsorgsfull eier, er det ofte gjennomfører en "familie båt". Dessverre er det sjelden forstått av de rundt henne sta sekterisk. Men hun elsker sin familie og er stolt av sine barn.

 Varianter Bull


 Metall Bull (190119612021)
 Vann Bull (191319732033)
 Wooden Bull (192519852045)
 Brann Bull (193719972057)
 Earthen bull (194920092069)

 Født i Year of the Ox


 Ivan Sechenov, Ivan Krylov, Vasily Klyuchevskii Vladimir Gilyarovsky, Michael Voynich, Mikhail Kutuzov, Napoleon Bonaparte, Alexei Arakcheev, Gustav Husak, Georges Clemenceau, Gheorghe Gheorghiu-Dej, Alexander Pokryshkin, Felix Dzerzhinsky, Nikita teologi, Sergei Mikhalkov, Simon Petlura.  
Яндекс.Метрика