Time Management: Hvordan beregne dine mest produktive timer
 Du kan bruke klokken satt til side for søvn og våkenhet, topp ytelse, bestemmer du. Ganske empirisk bestemme hvilken tid på døgnet du er mest aktiv og energisk.
Du sitter og stirrer på skjermen, og hodet som tåke swirls Og noen 15 minutter før du banket på tastene meningsfulle jobber på prosjektet. Nå kan du vise bare mekanisk post eller dumt vandre gjennom dine favoritt nettsteder, føles som om hjernen er lammet. Og nå drenert en annen (? Tredje-femte) kopp kaffe, gikk du ned i hallen, gjøre trekk hendene, uthvilt ansiktet med vann, men nei - den følelsen umotivert tretthet oppstår. Oppriktig, hele dagen bare noen få timer i morgen og et par timer på ettermiddagen og bare bli kalt produktiv, og resten av kontoret og hjemme du hadde en svak, opptrer som styrke. Hva er i veien? Gjør du noe galt?
 Veske - tid
I 90 år, forskere Berlin Universität der Künste gjennomført en studie der data ble oppnådd imponerende (publisert i Psychological Review). I forsøket ble fulgt av to grupper av studenter Cello "elite" (mer avansert) og "middels" (bare dyktige musikere). Det var planlagt å finne ut hvorfor man er bedre enn andre. Det var planlagt svar som "elite" mer dedikert enn "midten": Den første hardere og mer involvert, mens sistnevnte nyte livet. Men resultatene var overraskende. Studenter i begge gruppene spilte musikk omtrent samme antall timer per uke (50). Forskjellen var bare på den måten er det. "Elite" tre ganger mer engasjerte i undervisningen, ubehagelige, men nyttige øvelser for utvikling av teknologi og vanligvis i samme time, to lange perioder i løpet av dagen. En "midt" engasjert til forskjellige tider, strekker timer for øvelse for dagen. Dermed finner vi at "elite" musikere var mer tydelig topper produktivitet. Arbeid og fritid er skilt, og det ga en rekke fordeler. For eksempel, "elite" i stand til å sove om natten for en time og mer sannsynlig å oppnå avslapning i løpet av dagen enn "midten". Så, hvis du jobber mindre, men fullt ut konsentrere seg og fullføre oppgaven innen utgangen, vil du føle tilfredsstillelse fra ferdig, få resultater og være i stand til å slappe av, som forventet. Riktig valg av punkter sitt høyeste ytelse, du kan bruke din tid er tre ganger mer effektiv.
 Finn din beste tid!
 •  Prøv å lage en tidsplan for ordningen, utviklet av teknologier for personlighet. For å begynne, evaluere din erfaring. Skriv ned hvordan du føler gjennomførbar på ulike tider av døgnet. Sjekk tabellen når du er aktiv, og når hjernen og kroppen fungerer jevnt og uten tvang. Ideen om et viktig møte på 9am gjør deg kvalm? Ved middagstid, du bare tenke på hvordan å ta en lur eller kraftig kjent med dokumentene og streve for å lykkes i forhandlingene? Etter 18:00, kan du ikke forestille arbeid eller i hodet ditt begynner aktiv fase av informasjonsbehandling? Fremfor alt samles i minnet ikke engangshendelser, og hvor ofte du føler på visse tider av døgnet.

 •  Så din første planen vil vise deg ikke bare hvem du er - "ugle" eller "lerke", men også bidra til å skille de mest aktive timer i en dag.

 •  Figuren viser aktivitetsnivået på ulike tider av dagen. Nå oppgaven er å finne ut hvilke tiltak som er hensiktsmessige timer. Prøv det i en uke "omorganiseres" ulike typer aktiviteter. For eksempel, 9-10 sjekk post, svare på viktige e-poster, forhandle (via telefon eller i et møte) eller utvikle et prosjekt for å samle inn informasjon for analytisk hjelp kan finne ut når du jobber bedre kreative eller kommunikativ toppen hvis arbeidet er knyttet til personer eller arbeid. Med slike avanserte "erstatning" du finne ut i hvilken tid aktivitet du bedre tenke når du hørte tilfredsstillelse av partnere og kolleger, og når du bør komme opp med nye prosjekter.

 •  Maksimal ytelse kan oppnås ved hjelp av klokke "sekundær" aktivitet. Sier du mest livskraftige og effektive fra 21 th til 23 timer. Men i morgen på 10 til 11 og på ettermiddagen 16-18 har ikke en tendens til å sove, er du klar til å takle de utfordringene, men ikke den høyeste vanskelighetsgrad. Denne avklaringen vil tillate deg å mer effektivt distribuere lasten sin på jobb og oppnå suksess med minimal anstrengelse. Hvert tall kan være din "peak performance" - to, tre, fire. Det viktigste er ikke bare å identifisere, men bruker mest konsentrere seg om oppgaven. Snarere enn å brenne 8-11 timer om dagen for å overvinne seg selv og arbeid "å tvinge" deg to eller tre timer med konsentrasjon under peak aktivitet vil oppnå gode resultater, og ditt nivå av tretthet er lavere.

 •  Seks måter å håndtere tid til tid ledelse guru
 •  Sysselsetting - ikke ytelsen. Gjør det mye og gjør ikke noen som er konstant opptatt og innenfor normale grenser, og en som vet hvordan å organisere din tid. "Selv maur kjører hele tiden. Det er viktig, ikke hvor mye, men hva er du opptatt" (Henry Goro).

 •  Haster eller viktig? Dersom saken haster, betyr det ikke at det er viktig for deg. "Din tid er begrenset, ikke kast det, å leve sitt liv" (Steve Jobs).

 •  Klarer seg selv, og deretter å mestre tid ledelse. "Tiden er racing på et halsbrekkende tempo - den dårlige nyheten Den gode nyheten: du er piloten av sin tid." (Michael Altshuler).

 •  Privatsak. Utelukke klokke som noen har lovet, resten skillet annerledes. "Innse at nå er tiden da du lage neste øyeblikk av sitt liv" (Sarah Pэddyson).

 •  Liste! Hver morgen før du må være forberedt på en liste over hva du ønsker å gjøre i løpet av dagen, med noter av nivåer av betydning. "Vår tid som de andre ganger - en stor ting hvis vi vet hva vi skal gjøre" (Ralph Waldo Emerson).

 •  80/20. Essensen i regelen: 80% viktig, ferdig for dagen, tar 20% av daglig aktivitet. I aktiv klokke starte fra hjemmet! "Time - livet, å miste tid, å miste livet og dirigere ham administrere liv" (Alan Leykin).
 • Hollywood-stjernen Olivia Wilde
   Olivia Wilde - stjernen i TV-serien "Hus" skuespiller, som vant den store skjermen i oppfølgeren "The Throne» og den fantastiske drama "Time" med Justin Timberlake, hun nylig annonserte forlovelse med Jason Sudeykisom, stjernen i kult skisse showet «Saturday Night Live ".
  Wilde nettopp ferdig med å handle i "tredje person" av Lyme Nilsson, og snart vil det bli sett i "Race" Ron Howard - en film om den legendariske konfrontasjonen Champions "Formel 1" James Hunt (Chris Hemsworth) og Niki Lauda (Daniel Brühl) . Olivia spiller modell Susie Miller, som giftet Hunt, men ble snart kjent for det faktum som stjal Richard Serton i Elizabeth Taylor.
  Uavhengig
  spenning rundt fremtiden prime store, overraskende Wilde
  rolig og fredelig: "Jeg føler meg ganske komfortabel - anerkjent
  hun. - Jeg kan neppe kalles nevrotisk "Faktisk synes Olivia å være nei.
  dråpe påvirker ikke den måten at mange bevise for nervøse angrep: nei
  alltid rimelige krav og standarder for Hollywood, stress og risiko
  forhold med medskuespiller i butikken, få til horror linse
  paparazzi zaskochyvshy morgen på en kafé i den gamle trenikah. Fra alle disse
  horror, avviser hun med et smil: "Jeg tror ikke at alle
  Jeg venter hjørne av fiendtlige krefter som ødelegger drømmen om mitt liv. I
  det meste jeg lever i dag og nyte det. "
  Dette (som, ja, fremtiden) synes Wilde skal kjøres på østkysten, ved siden av Jason. Nærmer seg en rekke bilder av hennes deltakelse, inkludert den svarte komedien "Kjemi og Life", hvor Olivia spiller trofé kone og en elskerinne Ray Lyottы Sam Rokuэlla og fantastisk melodrama Spike Dzhopsa "Hun" med Emm Adams og Rooney Maro og New York, kjent for å være et flott sted å bo hvis din filmkarriere på vei oppover. Før i fjor og Sudeykis sammen Wilde flyttet til West Village, Olivia hovedsakelig levde og California. I Hollywood Hills, hun tok en jobb på 18, rett etter videregående skole - super-prestisjetunge Phillips Academy i Эndovere, fungerende drømmer til side for opptak til høgskolen. Læring at Olivia er nå i endring bolig på grunn av kjærlighet, noen av sine agenter kalt beslutningen en profesjonell selvmord. Men Wilde var alltid sta, selvstendig og bare lyttet til mitt hjerte og indre stemme.
  Men iscenesette landskapet utenfor vinduet - en konsekvens av radikale interne endringer. Wilde besluttet at det var på tide å redusere hastigheten. Ikke som skuespiller, forfatter eller produsent, men som en mann. Ti år prokrutyvshys ekorn i et hjul, siden begge fikk rolle i TV-serien "OS - Lonely hjerte" og gift italienske regissøren av kongelig blod Raspoli Tao (hun var 18 og brøt dem i 2011), Olivia endelig slutt klar til å ha råd til en liten pause. "Starte en karriere, jeg var så ung og så lite kjent om deres virksomhet, som falt mange muligheter - sier hun. - Jeg prøvde å jobbe så mye og så raskt som mulig, som om kommer til å dø til tjuefem." Da er denne "smertefull og vedvarende tørst" svelget det uten spor. Nå 29, ønsker hun å leve for i dag, ikke i morgen hodestups jage.
  Hva hun ønsker hennes liv? Svaret kan virke overraskende: Wild tiltrekke dokumentarer og sosiale aktiviteter. Dette er verdige ambisjoner synes iboende i DNA Olivia. Etter hennes foreldre - en berømt journalist Andrew og Leslie Cockburn, som gjennom hele sin karriere involvert i dekningen av politiske saker og sosial urettferdighet. Ikke overraskende, deres datter (navn tok en av hans favoritt forfattere Oscar Wilde) - en av aktivistene i prosjekt Artists for Peace and Justice, initiativ veldedighet gjennom hvilke Haiti var den første videregående skole med gratis trening.
  En 2001 gikk hun til Kenya og å spille i en 4-timers episode av dokumentaren "Half the Sky" om livet i ulike deler av verden. "Jeg ønsker å gjøre dette for å fortelle andres historier - sier Olivia. - Jeg ble oppdratt av foreldre som alltid trodd at folk kan inspirere sant, men fordi jeg tror på kraften av dokumentarfilmen". I tillegg ønsker Wilde til å vokse og utvikle seg som en forfatter - å arbeide hun fortsatt hadde svært lite tid.
  Det er lite sannsynlig at de som kjenner Olvyyu, zasumnivayutsya det og deretter hun oppnår henne. I fire år, kunngjorde hun til alle og enhver - som Mick Jagger og andre kjendiser zaezzhavshym til hennes foreldre og Georgetown hjem til middag, han ønsket å bli skuespiller, og deretter aldri betalt fra den valgte banen. Som tenåring hun stupte hodet i playwriting og handle håndverk, og dermed skaffet seg et rykte stikke den i aristokratiske Эndovere. Da hun var 13, har moren spurte sin gode venn Steven Spielbergs autograf for hans datter. Direktøren laget en signatur bord som fortsatt henger over pulten Olivia: "Hvis du ønsker å bli lege, første tror, ​​så gjør det. Hvis du ønsker å være i show business, først gjør det, så tror. "
  Det er vanskelig å tro, men personen Revlin favoritt designere og lang kompleksuvala om sitt utseende. Med veksten av 171 cm Olivia misunte modell elegant skikkelse av hans søster Chloe. "Torso Jeg liker høye kvinner, og underkroppen - som i miniatyr Og det, sier målet gjennomføres evolusjon, da jeg opprettet '." - Laughing Wilde. I mange år hadde hun bangs å skjule hans "uendelig panne." I første klasse barn under lunsj obstupaly lite Olivia mens hun spiste en sandwich og så med interesse det verste som å flytte sin firkantet kjeve, som nå er hele verden er gal.
  Men folk lagt merke til hennes utseende ikke bare ulemper. "Jeg har alltid sagt at jeg hadde vakre øyne, og etter hvert lærte jeg til det punktet." Hennes sans for stil ble også mer moden. Et småfly kjole, som hun ikke skilles mens han bodde i California, Olivia foretrekker nå arkitektoniske kjoler kuttet fra Gucci, Michael Kors og Rick Owens: "Jeg liker klær som utstråler mot og styrke."
  Ja, hennes garderobe ble lagt seksuelle og dristige ting, men i alt som er relatert til personlige preferanser, Wild - uforbederlig romantisk. Men oppmerksom på den første dårlig opplevelse når de Raspoli gift med Burning Man festival kort tid etter at de møttes, og i hemmelighet giftet seg i en gammel skolebuss, denne gangen ned midtgangen skuespiller i en hast. Kunngjøring engasjement Sudeykisom, prøver hun å strekke moroa.
  Og ga henne engasjement for å forstå hva det betyr å opprettholde kontakt linse kameraer - i denne testen er alle stjerne par. "I denne bransjen, den uunngåelige topper og daler vekslende perioder med stagnasjon. Hver gang du ser et par bryte opp på disse endringene, et knust hjerte - sier Olivia. - Heltid plaget spørsmål: han vil elske meg hvis jeg ikke vil bli så vellykket? Kanskje vår kjærlighet vil drepe profesjonell sjalusi? "Wilde, derimot, mener at takle:" Jeg vet at det vil komme en tid da Jason vil være mer arbeid enn jeg har. Men det er bare meg glad! Jeg gleder meg over ideen høyder den når det potensialet som ligger i det. "
  Hva de Sudeykisom arbeide i ulike sjangere, finner Olivia suksess: "Det hjalp meg å forstå komedie, som jeg alltid elsket jeg hjalp ham til å ta en ny titt på action og drama.." For noen måneder siden de var sammen med improviserte komedie sketsjer på scenen den berømte Club Chicago Second City - en opplevelse som Wilde anses å være den mest minneverdige i mitt liv. Og forresten, Sudeykis overbevise Olivia til stjerne i "Sobutыlnykah" Anna Kendrick. Denne indie film tilhører sjangeren "mamblecore": bevisst lavt budsjett og vekt på naturalistisk dialog. Nesten alle scenene i det - ren improvisasjon (inkludert nakenbading scene, tilbød spontant selv Wilde).
  "Jeg forstår at dette er en av de mest luksuriøse perioder av livet mitt. Jeg har aldri vært så glad og så åpnet flaks. Jeg skal prøve å holde en følelse av det hele."  
  Яндекс.Метрика