Tolkningen av drømmer: hva drømmer kylling
 Hvorfor drøm av en kylling ikke kan svare spesifikt, er det en veldig interessant dyr arketypen. På den ene side er det ikke preget av en spesiell grunn, avlet kommersielt og praktisk talt alle hus på bordet er det alltid en rett av det. Hvis du kommer på den annen side, er assosiert med egg kylling og egg - fra skapelsen. Husk gåten: "Hva kom først høna eller egget? ". Videre kan det bety overflod, komfort i familiens omsorg og mer, avhengig av detaljene i søvn. Hvorfor drømme om en kylling? Flere tolkninger


 •  hvis drømmen kylling med hvite fjær - et godt tegn på at du kan varsle lykke i familiesaker;

 •  drømt om kylling med svart fjærdrakt - et dårlig tegn, betyr at det motsatte. Familieforhold er ikke zaladyatsya. Du må kanskje avbryte noen personlig agenda, gi et argument med familie eller mann;

 •  når du drømmer du prøver å fange på avtrekkeren - et tegn på tap. I nær fremtid, kan din trivsel svikte og gjøre noe med det vil være vanskelig. Refererer hovedsakelig til familieverdier, ikke en karriere;

 •  Hvis fuglen fanget - betyr at tapet vil bli. Du ærlig kan tjene penger;
  Tolkningen av drømmer: hva drømmer kylling

 •  dreamer når mate kyllinger - en hyggelig overraskelse til folket i hans omgangskrets. Det kan også bety bekjentskap med en person som er fint for deg, er det sannsynlig et intimt forhold med ham;

 •  kjøpe kyllinger - et tegn, som rapporterte at for å lykkes skal fungere. Med andre ord - alt avhenger av deg;

 •  selge kyllinger - et symbol som forteller deg at du blir kvitt overflødig. Du er god og vil bli enda bedre. Kanskje i nær fremtid, kan du forvente en fin gave eller møte;

 •  når du prøver å stjele fuglene, betyr det at dine gjerninger vil gi gode resultater snart. Eller at du forventer vanskeligheter vinne som vil komme;

 •  så i en drøm hode fugl - vente på nyheter. God eller dårlig er ukjent;

 •  i tilfelle du drepte en kylling, vil du være en svært vanskelig valg. Hvis ikke tar feil, kan du få en stor fordel, ofte materiale;

 •  når du forbereder et måltid av det - et dårlig tegn, noe som betyr at de planer som du har bygget eller skal bygges, ikke oppfylt;

 •  hvis du koker suppe med fugler - det betyr ikke noe dårlig, men advarer om at det er nødvendig å revurdere, blant annet i arbeidet. Ellers vil drive virksomhet såra og vonbrotne i lang tid;

 •  spise kylling - et tegn på at du har en fest hos venner, kjente eller slektninger. Disse menneskene vil være fint for deg;

 •  når rundt deg eller bare kjører en masse fugler - er forslag til arbeid eller personlig, ofte i relasjoner som ikke er nødvendig å gi opp;

 •  drømme om en kylling uten fjær forutsier skuffelse. Kanskje resultatene av ditt arbeid vil være ikke så fremtredende som du håpet det.

 •  drømme om kylling egg - et godt tegn. Snart vil du få en unik mulighet til å endre livet ditt til det bedre, men denne muligheten er ikke klart, og du selv trenger for å få til det.


 • Tolkningen av drømmer: hva drømmer kylling

   Hvert av disse fenomener kan tolkes på forskjellige måter. Det er viktig å huske detaljer om søvn, ellers kan du gjør en feil og tenke ut en rekke problemer, men sannheten var noen gode øyeblikk, noe som dessverre ikke kunne gjøre ut. Vær forsiktig i tolkningen av drømmer.  
  Tolkningen av drømmer: hva drømmer Rabbits
   Kanin - ekstremt fruktbar skapning som kan være søt, fluffy. Slike foreninger vi kaller disse dyrene. De fleste drømmer varsle suksess av kaniner og alt knyttet til det: karriereutvikling, lønnsøkninger, et raskt møte med sin betydelige andre, familie helse og din egen. Samtidig kaninene viker skapninger som skjuler seg for problemer. Derfor kan tolkninger av drømmer om kaniner være flere, avhengig av detaljer og hendelser som gikk forut for den drømmen.   Hva drømmer hvite kaniner som kjører rundt deg


   Dette betyr glede og velstand i familielivet. Hvis du er gift, kan også bety og rask påfyll i familien, hvis alene - i nær fremtid vil du finne en kjærlighet som vil bringe lykke i mange år. Materielt sett søte dyr som løper rundt å fortelle oss om kraftig økt omsetning. Dette er ofte identiske begreper, fordi hvis du møter henne kjærlighet, og familiens inntekt økte med mannen.

   Hva drømmer kaniner som kjører bort


   Vår underbevissthet prøver å formidle det faktum at lykke er der, men du trenger å samle krefter, og komme nærmere det. Gjør en innsats for å forbedre sine liv. Hvis det er kjærlighet - ikke nøl med å ta det første steget mot hvis virksomhet - å avgjøre hva lenge tenkt å ha arbeidet - ikke vær redd for å komme til hodet med dine forslag eller kommentarer.
  Tolkningen av drømmer: hva drømmer Rabbits

   Hva drøm kanin i armene


   Dette er helt klart et symbol på suksess. Hvis heldig nok til å se den drømmen hvor du holder den i hendene på en hvit kanin, slik at suksess er uunngåelig, var du fanget og ikke lenger utgivelsen. Gjør deg klar for at livet kan forandre seg til det bedre. Men alle nøyaktig det motsatte når den sort. I dette tilfellet, må du være forsiktig og prøve å finne ut hvor problemene kan oppstå.

   Fanget kanin søvn


   Igjen, hvis du klarte å fange ham, betyr det at suksess er tett, men må jobbe med det. Dette kan relateres til partneren din at du liker, men fortsatt ikke betaler oppmerksomhet til deg. Snart kan situasjonen endres og du lede en slik person varig forhold.
   Hvis han var svart, hvilke av de rundt deg ønsker onde og snart deres ønsker pass til reell handling. Et annet alternativ - en mann som du lenge søkt var ikke slik du forestilte den og du vil bli skuffet.
  Tolkningen av drømmer: hva drømmer Rabbits

   Forberedt kanin søvn


   I så fall venter du nye venner eller styrke gamle bånd. Du kan forvente en telefon fra en tidligere kjæreste eller ektemann, en gammel venn, sammenkomster eller student med skolekamerater. Kanskje du møter en ung mann, kan intimitet skje, men ikke stole på videreføring av slike relasjoner.
   For å oppsummere de ovennevnte, i de fleste tilfeller (sorte kaniner fortsatt sjeldne) da hadde en kanin, kan du puste lettet ut. I livet ditt, vil alt være i orden, karriere eller virksomhet vil generere inntekter, og personlige relasjoner alle bli enda bedre, eller slike relasjoner vil sikkert begynne i de som var ensom.
  Tolkningen av drømmer: hva drømmer Rabbits

   Hvis kaniner i drømmene dine er andre farger enn svart eller hvitt, det er ingenting galt med det betyr det ikke. Unntaket er som rød farge som tradisjonelt forbindes med sykdom eller tap, men ikke i en slik grad som svart. Men i praksis er det sjelden. I utgangspunktet sykdom, svikt, og andre ubehagelige ting kommer i helt forskjellige bilder.  
  Tolkningen av drømmer: Hva drømmer krokodille
   Frykt, til forvirring, fortvilelse, begjær flykte - om slike tanker besøker du måtte møte en ekte krokodille i nærheten av en etterkommer av fossile dinosaurer. Vår underbevissthet sinn, gjennom bildet av krokodille, prøver å formidle advarsler om farene som kan snart navysnuty over deg.   Hva krokodille drømme kvinne?


 •  Hvis du hadde en krokodille i huset - dette betyr at du bor sammen med, eller i fremtiden kan leve person, som du ikke vil finne en felles plattform. Det vil være hyppige skandaler, krangler, bebreidelser. En annen tolkning sier at ditt hjem eller spesifikke leietakere i fare. Denne risiko kan ikke nødvendigvis å være en direkte trussel mot fysisk. Mest sannsynlig er det en sykdom, ulykkesskade eller skade ulykke.

 •  Krokodille drømme at jage deg - betyr at snart vil du møte mange vanskeligheter. Oftest er det vanskelig personlig karakter knyttet til en annen person. Dette kan være en slektning, ektefelle, kjæreste, foreldre. Hvis du drømmer om en krokodille klarte å rømme, noe som betyr at du vil takle motgang. Hvis ikke - så gjør deg klar for en lang krangel og misforståelser på den delen av andre.

 •  Hadde en krokodille i vannet - det er verdt å tenke på at dette reptil innfødte element, som gjør det snikende angrep. For deg betyr dette venner kan du sette en gris, og det vil gjøre de på noe som ville du tror det mildt. Dette betyr ikke at du ikke kan gjøre noe. Denne drømmen viser mer forsiktighet. Bare prøv å være på vakt, mindre tillit folk og oppnå suksess.
  Tolkningen av drømmer: Hva drømmer krokodille

 •  Drøm om en kamp mellom krokodiller - vær forsiktig, kanskje dine venner vil bli holdt mellom stor krangel. Deltar ikke i det og er tatt sider, ellers skadet seg selv. Med mindre du gripe inn, bildene raskt glemt og alt vil gå tilbake til det normale. Man trenger bare å gripe - en høy sannsynlighet for å trette, og for alle.

 •  De så i en drøm som krokodiller angripe folk - bør forberede seg på det møtet et problem, kan du løse bare ved betrodde venner.

 •  Hadde en død krokodille - i fremtiden vil du finne et rolig liv, uten skarpe oppturer og nedturer. Store problemer du vil omgå side, men stor suksess, og du ikke ser.

 •  Krokodille angrep deg, men du berørt - krav som snart de vanskelighetene som du støter på vil gå i glemmeboken. Dette er en av drømmene til krokodiller som lover deg suksess i karrieren.

 •  Krokodille angrep og beseiret - vil være svært lite tid før folk du så sine venner vil vise deg mine råtne tarmer.

 •  Hvis du drømt om en krokodille hode skille fra kroppen - det står at noen plotting onde mot deg, men deretter endret sine planer. I sirkelen av nære venner er folk som er forpliktet til deg, men det er de som ønsker deg skade.


 • Tolkningen av drømmer: Hva drømmer krokodille

   Kort sagt, blir det klart at krokodille - et symbol på svik, ondskap, uvennskap. Det verste med dette er at alt dette vil komme fra folk du anser venner. Vi anbefaler at du ser på menneskene rundt deg for å ikke pådra fiasko.
   Så hvis du hadde en krokodille i nær fremtid være veldig forsiktig. Ozyraytesya rundt, ikke mot deg syk unnfanget. Hvis du ignorerer drømmen, kan det lider av sin sikkerhet.
  Tolkningen av drømmer: Hva drømmer krokodille
  Яндекс.Метрика