Tolkningen av drømmer: Hva drømmer ku
 Husk den egyptiske farao og hans drømmer om kyr? Da kongen så 7 tynne kyr spiste 7-matet. Resultatet - et land grep sult. Dette dyret i verden er forbundet med velstand, men noen ganger fungerer som en advarsel. Ku i en drøm - er intet unntak. I noen land, som India og Nepal, er et hellig dyr. Videre i gamle Rus de også tilbedt. Bønder som hadde sine gårder i slike storfe ble ansett velstående og kunne mate ikke bare seg selv, men hele bygda. Selv kugjødsel er en utmerket gjødsel.
 La oss ta en nærmere titt, hva en ku drøm kvinne, et eksempel på konkrete drømmer.

 Hvis du drømmer om en ku i et beite


 Det symboliserer ditt ønske om et bedre liv. I de fleste tilfeller, hvis ønsket om å forsterke den virkelige handlingen, snart din livskvalitet vil være høyere.

 Drømme, som matet kuer


 Så, har du allerede startet arbeidet med å forbedre livet. Suksess er veldig nære. Ikke nødvendigvis materielt, men åndelig. For eksempel registrert deg for yoga begynte å gå i kirken, snudde til familie psykolog. Eller er aktivt samarbeid med din kjære.

 Hvis melk en ku


 Forvente gode nyheter snart. Melkeku symboliserer ikke bare rikdom, men også glede, materiell eller åndelig vekst, omsorg.
Tolkningen av drømmer: Hva drømmer ku

 Hvis du drømmer ku fett


 Slik drøm til materiell velstand, som uunngåelig venter. Men når - bare umulig å si. Med lik sannsynlighet kunne det skje i morgen og neste år.

 Hvis mager ku


 Pass på, gradvis din levestandard vil svekkes, penger blir mindre innhente du trenger. Det bør være god til å analysere situasjonen for å forstå på grunn av hva som skjer eller vil skje. Det bør bemerkes at de skarpe tap ikke vil alt skje jevnt, og du skjønte ikke før du finner deg selv i en dårlig forfatning.

 Hvis du drømmer ku angrepet deg


 Forvente aggresjon fra folk i din sosiale sirkel.
 Der kua jage deg - betyr det at noen er sjalu på vennene dine, men skjuler det godt. Være begrenset til å kommunisere med nye mennesker, få nye bekjentskaper.

 Dead Cow


 Symbolet av fattigdom, økonomiske problemer, innenriks uorden. Du må snarest gjøre noe for å komme seg ut av knipen. Ellers kan situasjonen oppstå i tårer.
Tolkningen av drømmer: Hva drømmer ku

 Hvis en ku i en drøm du sa


 Har problemer med å kommunisere med folk som følger ditt synspunkt. Det er sannsynlig at det i fremtiden kan være en misforståelse med kolleger eller slektninger. Det anbefales å starte dating folk identisk med dine synspunkter.

 Hvis bitt av en ku i en drøm eller butsayetsya


 Du må være på vakt. Sannsynlig å besøke dere snart kommer til en person som ikke ønsker deg godt, men skjuler sine egentlige intensjoner. Det ville være bedre å unngå et vennelag på ditt hjem.
 Som det fremgår av ovennevnte drømmer, ofte ku i en drøm - å gjøre godt. Faktisk, folk sjelden har ku biter eller butsayetsya drømmer der. Derfor, hvis dyret drømte drømmer - så du er fin nå og i fremtiden vil bli enda bedre. Ting går oppoverbakke.
 Ikke glem dine drømmer, fordi de hjelper oss til å forstå seg selv og ta de riktige konklusjoner!  
Tolkningen av drømmer: Hva drømmer poteter
 Ulike tolkninger Horoskop drøm av poteter vil være litt annerledes, men alle er enige om at drømmer om poteter, først og fremst knyttet til rettferdig inntekter eller fortjeneste fra ærlig arbeid. Det er noen grunnleggende drømmer om poteter


 Vi analyserer separat fordi noen ganger to nesten identiske drømmen kan ganske annerledes i innhold. Og så, hvis:
 •  Hvis du drømt om poteter, som ligger på et bord i en kurv, i bokser eller noe annet sted, betyr det at du forventer endringer. Videre eiendommene, meninger varierer, men de fleste likevel vurdere slike endringer positive.

 •  Drømt grave poteter - ditt arbeid og utholdenhet vil bringe etterlengtede positivt resultat, men du må jobbe hardt. Snarere, i øyeblikket, noe du er opptatt på jobb, kanskje venter på et resultat. Husk at i fremtiden bør kjempe øvelse tålmodighet og utholdenhet. Også sove kan bety en rask intim nærhet med en partner som du lenge søkt.

 •  Se drømme store poteter - i fremtiden vil du lykkes for sikker og god fortjeneste. Store poteter i en drøm betyr lykke og at du vil komme snart. Dette er ikke nødvendigvis på grunn av materielle verdier. Du vil oppdage noe nytt, for eksempel finne en hobby som etter hvert vil bli din favoritt arbeid eller organisere virksomheten.

 •  Drømt små poteter - i nær fremtid tilfelle du ikke zaladyatsya. Eller redusere lønn eller lindre Prize. Kan forstå og eventuelle ekstra kostnader, for eksempel for å reparere en bil eller leilighet.

 • Tolkningen av drømmer: Hva drømmer poteter

 •  Se drøm potetknoller - som i tilfelle av n en forventet endring.. Men betydde dette en dyptgripende endring, og ikke alltid positive. For eksempel flytter til en annen by, skifte av arbeid, ekteskap, kjærlighet eller tape penger, taper i kasinoet. Alt som i stor grad kan påvirke livet ditt i fremtiden.

 •  Spise poteter i en drøm - få økonomiske fordeler i løpet av noen dager eller uker. Fordelene vil ikke være for stor i forhold, vanligvis fra gjennomsnittlig lønn. Dette betyr ikke at pengene vil falle ned, mest sannsynlig, vil du finne noen deltidsjobber eller motta en premie for sitt arbeide.

 •  Så råtne poteter - verdt å vente på helseproblemer. Ofte er de relatert til muskel- og skjelettsystemet. Skade eller smerte i nakke, rygg, midje, problemer med leddene. Anbefaler at forebygging av disse sykdommene, bør du oppsøke lege. Hvis vi forsømmer denne tolkningen, kan pådra seg en hel haug av disse sykdommene.

 •  Drømmer som matlaging poteter - det betyr at du jobber på noe som vil gagne deg i fremtiden. Dette kan være et prosjekt på jobben som vil betale for, og kanskje forberedelsene til bryllupet av en kjær.


 • Tolkningen av drømmer: Hva drømmer poteter
   I konklusjonen, ser vi at de drømmer om poteter i de fleste tilfeller bør tilskrives skaffe materiell eller moralsk fordel. Men i seg selv bety poteter og arbeid som må søke å oppnå sine mål. I et mindretall av tilfellene som er beskrevet ovenfor, kan det bety forskjellige slags problemer du støter på. Men ikke heve panikk, er det bedre å nøye analysere hva som kan være problemet, og ikke å gå til skade og korrupt helse.  
  Hva drømmer ormer?
   Vi har en tendens til å tenke at noen drømmer om ubehagelige hendelser eller emosjonelle skjær, bør vurderes på motsatt side. Men dette er ikke alltid tilfelle. For eksempel er det en utbredt oppfatning at ormer - det handler om penger. Men forskjellig Horoskop sier at de også kan bety forskjellige hindringer for suksess.   Vurdere den vanligste behandlingen avhengig av detaljene i drømmen.

   Generell tolkning


   Det er kjent at dyr av lavere orden, og drømmer om dem oppfattet deretter. Kanskje du gjør i omstendighetene var ikke helt ærlig mann, eller du vil møte med en slu person.
   En kvinne eller jente som så ormer krypende gjennom kroppen hennes, bør reflektere over sine livsverdier. Du gir for mye vekt på penger og glemme sine sanne begjær.
   Drep eller riste dem - en gunstig tegn. Dette betyr at du vil møte på veien de vanskeligheter og hindringer, men du kan enkelt overvinne dem, kaste et lass av tidligere feil.
  Hva drømmer ormer?

   Worms Body


   Ofte en slik drøm er veldig realistisk og den første tingen å gjøre, husk hvor du så slangene. Kanskje det er her du har helseproblemer, som du ikke engang gjette.
 •  Se hans munn lover en stor suksess. Du vil oppnå mye, men for dette må du gjøre noen innsats og glemme noen av prinsippene.

 •  Se ormer under huden - en advarsel om at du ønsker å vise arbeidet ditt stil. Du er stablet for mye på deg selv. Prøv å være en lagspiller. Deretter din tilbydere vil bli gjennomført raskere og med mindre kostnader.

 •  Drømme at du trakk den av - et tegn på at du har gjort en beslutning basert på argumentene til grunn, ikke følelser. Kanskje du nylig besluttet å skifte jobb, og omkringliggende tolket dette som impulsivitet. Men i virkeligheten er det ikke. Du kan perfekt takle alt som Plan uten innblanding av kolleger og overordnede kommentarer.

 •  Worms til fots advare deg om at du hadde slått av den sanne levemåte, men fortsatt ikke ziznayetesya klar over dette. Det andre alternativet - dine handlinger kan såre noen du kjenner.

 •  Ormer i hånd kan være folk som bevisst går for en "skitne" penger. Kanskje du selv vet om det, men ønsker ikke å lytte til samvittigheten.


 • Hva drømmer ormer?


   Ormer i mat


   Generelt, hvordan ville du ikke drømt disse drittsekkene, de kan bety at vennekretsen var mannen som vet alt om deg og ønsker å hindre deg å oppnå den ønskede. Hvis du ser mat med dem - det er et tegn på at familien er ikke all right.
   Kjøtt av ormer - en veldig alvorlig familie uenigheter. Dette kan være en stor skandale og svik. Men hvis du finner dem ikke å spise kjøtt, og du vil overvinne alle vanskeligheter gjennom visdom og klokskap.
   Se fisk med mark - til ubegrunnede beskyldninger og mistanker. Finner imidlertid aktor raskt ut at du ikke er å klandre alt vil falle på plass, selv om dårlig følelse kan forbli.
   Sopp med ormer drømmer som advarsel om at ikke alle dine omgivelser kan være like attraktive innsiden som det ser ut fra utsiden.
  Hva drømmer ormer?

   Når hun ser som hun knuser dem, i virkeligheten er hun irriterende fan. Det er på tide å handle besluttsomt og åpent erklære ham om hans negative følelser for ham.
   Man ser ormer hvis våkne tviler trofasthet til sin elskede. Derfor, hvis den unge mannen drømte at hun knuser ormer, kan det være rolig - det er sant favoritt.  
  Яндекс.Метрика