"Oscar" - den høyeste prisen for en hvilken som helst skuespiller. Men noen talentfulle mennesker fortsatt ikke var lykkelige eiere av figurer.

 Kjente skuespillere som ikke har fått den "Oscar"


 Tilby å lære de 10 beste skuespillere uten "Oscar":
 1. Leonardo DiCaprio. Leonardo fjernet nesten fra barndommen, og noen filmer der han spilte en stor rolle ble virkelige mesterverk av kino. Alle religiøse malerier ikke telle, "Blood Diamond", "The Aviator", "Titanic", "Shutter Island", "Home", "The Great Gatsby", "The Wolf of Wall Street" og så videre.
 Men DiCaprio ennå ikke er vunnet "Oscar", selv nominert til denne prisen fem ganger. Dessverre, representanter for juryen valgt hver gang noen andre. Bekymre på som scorer svært talentfull skuespiller?
Topp 10 skuespillere uten Oscar

 Sannsynligvis, men i alle fall ikke forstyrre opplevelsen av Leonardo DiCaprio til stjerne i filmer og selv prodyusuvaty dem. Det gjenstår å se, men hvis ønskelig statuett vil være i hendene på Leonardo. Fordi talent denne fyren (forresten, nå har det skjedd kan kalles en mann) vant ikke ett hjerte.
 2. Jim Carrey. Overraskende, skuespilleren ikke engang vært nominert til denne prestisjetunge prisen. Og dette etter så mange fremtredende roller i filmer som hadde millioner av kjærlighet: "Bruce Almighty", "The Mask", "Truman Show", "Evig solskinn i et plettfritt sinn", "Liar Liar", "Man on the Moon" og mange andre.
 Overraskende, Kerry har vunnet to "Golden Globe", men for å få har "Oscar" ikke ennå mislyktes. Jim selv i et intervju nevnte at til komiker, generelt, er fantastisk.
Topp 10 skuespillere uten Oscar

 For roller i kult komedier er ikke tildelt, og når du prøver å spille en seriøs film umiddelbart begynne å fordømme. Sannsynligvis, er det, etter alle komikere sjelden bli eiere av "Oscar".
 3. Brad Pitt. Rart, men denne talentfulle skuespilleren og mannen til en av de mest kjente skuespillerne aldri holder en statuett. Det er bemerkelsesverdig at Brad har gjentatte ganger ført på listen over de mest sexy og mest attraktive mennene på planeten, men selv det ikke hjalp ham med å få en av de mest prestisjetunge priser.
Topp 10 skuespillere uten Oscar

 Men sjansene for å få det var, som skuespilleren ble nominert tre ganger: i 1996 for kvinnelige birolle i filmen "12 Monkeys" i 2009 på et luksus spill i kultfilmen "The Curious Case of Benjamin Batttona" og i 2012 for sin rolle i filmen "Moneyball". Det er å håpe at prisen fortsatt finner sin helt.
 4. Johnny Depp - En ekte mester i transformasjon og erobrer av kvinnelige hjerter. Han er en av de få kan håndtere rollen som helt eller skurk, og rollen som en karakter. Men mens Johnny talenter ikke ble verdsatt av juryen.
 Selv om sjansen for å bli eier figurer Depp droppet ut tre ganger: 2003 (når han kunne få prisen for sin rolle som den karismatiske pirat Jack Sparrow) i 2005 for sin rolle i filmen "Magic Land" og i 2008 (da han spilte en viktig rolle i Filmen "Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street).
Topp 10 skuespillere uten Oscar

 Men Johnny fortsetter å glede fans og nye fans roller i religiøse verker beste regissører og dens utrolig fascinerende og magisk sjarm, så sikkert det vil snart skryte statuett.
 5. Robert Downey Jr. var nesten dobbelt et steg fra premium, men begge ganger han gikk. Første gang Robert 1993 ble nominert til "Oscar" for sin rolle i å flytte filmen "Chaplin" og 15 år senere (2009) han ønsket å belønne for sitt arbeid i filmen "Soldiers of failure".
Topp 10 skuespillere uten Oscar

 Overraskende, søt og karismatiske "Iron Man" (dette er rollen gjort populært Downey Jr.) ble aldri sett jury, selv om spillet Robert fortjener respekt. Men skuespilleren ser ikke ut til å fungere, og fortsetter å utvikle seg.
 6. Opprørende, karismatisk og litt rart britisk skuespiller Helena Bonham Carter og deltid kone og muse talentfull regissør Tim Burton ble nominert til "Oscar" -prisen to ganger, men eieren av hellige statuer og gjorde ikke.
Topp 10 skuespillere uten Oscar

 I 1998 ble hun sett i filmen "Wings of the Dove", der hun spilte den kvinnelige hovedrollen, og i 2011 Helen ville Award for kvinnelige birolle i filmen "King sier! ". Carter selv skrev en lang, rørende og høytidelig tale i baugen skjerf, men aldri ytret det. Helena selv sa at med hans nederlag ville bringe barna seier - er ikke det viktigste i livet.
 7. Sjarmerende og sjarmerende smil Cameron Diaz Dessverre, dette hjalp ikke skuespilleren får den gjeve statuetten. Selv om nesten hvert år er det en film med Diaz, men så langt ingen talent jenter ble sett på som den premien hun ble ikke engang nominert.
Topp 10 skuespillere uten Oscar

 Men det har ikke stoppet fans nyte filmer med Cameron, som har så mye at det er nesten umulig å huske alt. Her er noen av dem: "Gangs of New York", "andre kvinnen", "maske", "Vacation utveksling", "Sunday", "Charlies Angels", "Another Woman", "hjemme video", "Veldig dårlig læreren. " Skuespiller resort spesielt komiske roller, gjør konstituert spillet Diaz du ler hjertelig, bokstavelig tviholdt magen hans.
 8. Antonio Banderas. Dette grov og macho helten-lover, som synes de årene er enda mer sexy, men "Oscar" i mitt liv (forresten, har Antonio 50) og ikke fikk, men ble den første spanske skuespilleren som vant nominasjonen prisen "Golden Globe", som også er veldig, veldig prestisjetunge i verden av kino.
Topp 10 skuespillere uten Oscar

 Det er verdt å merke seg at de to filmene med Banderosa ble nominert for "Oscar" ("Kvinner på kanten av et nervøst sammenbrudd" og "Law of Desire" kategorien "Beste utenlandske film"). Generelt, Antonio spilte i over 60 filmer, blant annet slike kjente og ikoniske som "Spy Kids", "Four Rooms", "Interview with the Vampire", "En gang i Mexico" og mange andre.
 9. Tom Cruise ble berømt og populær over hele verden takket være filmen "Mission Impossible", men begynte som skuespiller i filmer er veldig, veldig lang tid, så det kan trygt kalles en ekte "veteran".
Topp 10 skuespillere uten Oscar

 Men i dag hva er en av de mest populære og høyt betalte skuespillere. Han spilte i en utrolig rekke filmer, blant annet som "Risky Business", "War of the Worlds", "Linjen for fremtiden", "Jack Reacher", "Knight and Day", "Top Gun", "Vanilla Sky", "Med Wide Shut øyne. "
 Cruz ble nominert tre ganger for "Oscar" i 1990 for sin rolle i filmen "Born på den fjerde av juli" i 1997 for hovedrollen i filmen "Jerry Maguire" og i 2000 filmen "Magnolia". Men hver gang noe hindret ham å nå målet.
 10. Sarah Jessica Parker ble berømt av TV-serien "Sex and the City", som dukket opp på skjermene i perioden 1998-2004. Deretter ble det filmet flere filmer med samme navn. Tomten er utrolig enkelt, som alle strålende, men spillet Sarah Jessica Parker har forlatt ingen likegyldig.
Topp 10 skuespillere uten Oscar

 Han drømmer om suksess og elsker Carrie Bradshaw vant kjærligheten til millioner av fans. Forresten, denne rollen skuespiller fire ganger vant "Golden Globe", men at "Oscars" mens bare drømme.
 Selv om skuespilleren ikke var motet og under prisutdelingen vises i lyse kjoler beste designere. Så oppmerksomhet til hennes fans alltid gitt, og "Oscar" vente.
 Det er andre aktører som aldri tildelt den prestisjetunge "Oscar". Disse inkluderer Edward Norton, Julianne Moore, Steve Buscemi, Gary Oldman, Jennifer Aniston og Will Smith.
 Vi kan bare ønske alle de talentfulle skuespillere og kreativ suksess får "Oscar". Vi vil like å se de beste filmene i sin deltakelse.  
Яндекс.Метрика