Nesten 25 år har gått siden de forferdelige hendelsene kastet sjokkerte verden. Ekko av denne katastrofen århundre lenge vil irritere den menneskelige sjel og dens konsekvenser har ikke bare påvirker den personen. Tsjernobyl-katastrofen - hvorfor det skjedde og hva som kan føre oss til dens konsekvenser?
 Hvorfor Tsjernobyl-katastrofen inntraff?
Tsjernobyl-katastrofen
 Så langt ingen klar idé om hva som forårsaket ulykken ved Tsjernobyl kjernekraftverk. Noen hevder at grunnen defekt utstyr og tabber i bygging av kjernekraftverk. Andre ser årsaken til eksplosjon i svikt i det sirkulerende vannsystem, som tilveiebringer kjøling av reaktoren. Atter andre mener at all feilen ble holdt på stasjonen på den illevarslende natt eksperimenter tillatt belastning, der var det et grovt brudd på reglene for drift. Fjerde tror at hvis over reaktoren var beskyttende overdekning, bygging av hvilke ignoreres slik spredning av stråling som oppsto som følge av eksplosjonen, vil det være.
 Snarere er det en forferdelig hendelsen skjedde gjennom en kombinasjon av disse faktorene - for hver av dem det var stedet å være. Menneskelig uansvarlig handling "tilfeldig" i saker knyttet til liv og død, og bevisst fortielse av opplysninger om hendelsene i den sovjetiske regimet førte til konsekvenser, vil resultatene av som ekko lang tid å svare enn en generasjon av mennesker rundt om i verden.
 Tsjernobyl-katastrofen. Chronicle
Tsjernobyl-katastrofen
 Eksplosjonen i Tsjernobyl skjedde sent natt til 26 april 1986. På scenen ble forårsaket av et team av brannmenn. Dristige og modige mennesker, ble de sjokkert over det de så og zashkalyvshym stråling tellere umiddelbart gjettet hva som hadde skjedd. Men det var ikke tid til å tenke - og et team på 30 personer stormet å bekjempe uvesenet. Med verneklær var de vanlige hjelmer og støvler - selvfølgelig, kan de på ingen måte beskytte brannmenn fra store doser av stråling. Disse menneskene har lenge gått døde, alle av dem til ulike tider, døde som martyrer imponert av sin kreft
 Ved morgen flammene slukket. Men hele kjernekraftverket ble spredt stråling fra uran og grafitt stykker. Det verste er at de sovjetiske folk umiddelbart lært av ulykken som skjedde i Tsjernobyl. Denne lov til å forbli rolig og unngå panikk - dette er også søkt makt ved å lukke øynene for det faktum at pris folk vil vende seg til sin uvitenhet. Vet ikke folk fortsatt to dager etter eksplosjonen hvilte stille i territoriet som ble dødelig, overlatt til naturen, til elvene, varm vårdag lenge var på gatebarna. Og likevel absorbert de store stråledoser.
 En 28 april ble erklært full evakuering. 1100 kolonne busser eksportert befolkningen i Tsjernobyl, Pripyat og andre nærliggende byer. Folk forlot sine hjem og alt de var - de fikk lov til å ta med bare ta ID og gå for et par dager.
 Sonen radius på 30 km eksklusjon sonen ble erklært ikke passer for menneskeliv. Vann, dyr og vegetasjon i området ble erklært uegnet til bruk og er en fare for helsen.
Tsjernobyl-katastrofen
 Temperaturen i reaktoren i de tidlige dager nådde 5000 grader - til ham var det å komme. Ovenfor hang atomradioaktiv sky at tre obohnulo Jorden. Å slå ham i bakken, reaktoren bombet fra helikoptre dynket med vann og sand, men effekten av disse handlingene var dårlig. Luften slått 77kg stråling - som en hundre atombombene ble sluppet samtidig i Tsjernobyl.
 Nær Tsjernobyl ble gravd grøft. Dens fylt med rester av reaktor biter av betongvegger, klær arbeidere katastrofe bobestyrere. Innen seks uker reaktoren ble fullstendig forseglet med betong (v. BC. Sarkofag å hindre stråling lekkasjer.
 2000 Tsjernobyl kjernekraftverk ble stengt. Inntil nå er arbeidet i gang med prosjektet "Shelter". Men de nødvendige pengene for det i Ukraina, som Tsjernobyl var trist "arvet" fra Sovjetunionen, nei.
 Tragedien av århundret, noe som ville skjule
 Hvem vet hvor lenge å skjule den sovjetiske regjeringen tok "hendelsen" hvis ikke været. Sterk vind og regn var så malplassert i Europa, spredt stråling over hele kloden. Mest "fikk" Ukraina, Hviterussland og sørvestlige delene av Russland og Finland, Sverige, Tyskland, UK.
Tsjernobyl-katastrofen
 For første gang i enestående tall tellere stråling nivåer sett i kjernekraft anlegget ansatte Forsmarke (Sverige). I motsetning til den sovjetiske regjeringen, de umiddelbart rushed å evakuere alle mennesker som bor i området rundt før du funnet problemet - ikke i deres reaktor og forutsigbar kilde til opprinnelig sovjetiske trusselen er.
 Nøyaktig to dager etter at forskere kunngjorde Forsmarka radioaktivt angst, USAs president Ronald Reagan var å holde rommet bilder av Tsjernobyl-katastrofen gjort kunstig satellitt CIA. Hva har vært vist i dem ville gjøre selv livredd mann med meget stabil psyke.
 Mens tidsskrifter fra hele verden utbasunerte om farene som følge av Tsjernobyl-ulykken, den sovjetiske pressen tok en beskjeden uttalelse at Tsjernobyl fant sted å være "en ulykke".
 Tsjernobyl-katastrofen og dens konsekvenser
 Konsekvensene av Tsjernobyl-katastrofen ga til kjenne om deg selv i de første månedene etter eksplosjonen. Folk som bor i områder som grenser til området av tragedien, døde av blødning og apopleksi.
 Skadde bobestyrere i ulykken: totalt 600.000 bobestyrere om 100.000 mennesker er døde - de døde av ondartede svulster og ødeleggelse av blod. Eksistensen av andre bobestyrere vil ikke nevne grei - de lider av mange sykdommer, inkludert kreft, sykdommer i nervesystemet og endokrine systemer. Disse helseproblemer er mange evakuert nærliggende beboere berørt.
Tsjernobyl-katastrofen
 De forferdelige konsekvensene av Tsjernobyl-katastrofen på barn. Forsinkelsen i utviklingen av skjoldbruskkjertelkreft, psykisk sykdom og redusere kroppens motstand mot alle typer sykdommer - som var ventet for barn som er utsatt for stråling.
 Men det verste er at konsekvensene av Tsjernobyl-katastrofen rammet ikke bare folk som bor på den tiden. Problemer med graviditet, hyppige spontanaborter, dødfødte barn, ofte ha barn med genetiske lidelser (Down syndrom, etc.), svekket immunforsvar, et imponerende antall barn som lider av leukemi, øke antall kreftpasienter - alle ekkoene av Tsjernobyl-katastrofen, slutten av noe som har kommet snart. Hvis du kommer
 Fra Tsjernobyl-katastrofen rammet ikke bare mennesker - alt liv på jorden følte dødelig makt av stråling. Som en følge av Tsjernobyl-katastrofen var mutanter - født med misdannelser etterkommere av mennesker og dyr. Føll med fem ben, kalv med to hoder, fisk og fjærfe unaturlig stor størrelse, gigantiske sopp, babyer med misdannelser i hode og lemmer - Foto konsekvensene av Tsjernobyl-katastrofen er hårreisende bevis for menneskelig uaktsomhet.
 Lærdommen som ga menneskeheten Tsjernobyl-katastrofen, ble ikke verdsatt av folk. Bare tilfeldig vi behandler av sitt liv, bare som mål å presse ut av ressursene som er gitt oss av naturen, trenger vi alle "her og nå". Hvem vet, kanskje Tsjernobyl-katastrofen var begynnelsen på slutten av verden, hvor menneskeheten er treg, men den riktige måten
 En film om Tsjernobyl-katastrofen
 Alle interesserte råd til å se en helaftens dokumentar "The Battle of Chernobyl". Denne videoen kan bli funnet her online og gratis. Glad visning!

 Andre videoer ser på youtube.com
Historien om liv og prestasjoner av Steve Jobs

 Fortelle om livet til Steve Jobs i en artikkel - ingen enkel oppgave, men vi prøvde og det brøt inn i fire hoveddeler:
 Conception
 Fallen Angel
 Livet etter Apple
 Renessanse

 datamaskiner i utdanning. Steve fikk en investering på 20 millioner dollar fra Ross Perot. For denne Perot fikk 16% andel i selskapet. Samtidig, gjorde Jobs ikke vise enda fjær forretningsplan. Investor klarert helt djevelsk ferdighet Steve.
 I datamaskiner-merket Neste OS Nextstep, som ble grunnlagt på prinsippene om objekt - orientert programmering. Som et resultat, bør operativsystemet blitt obligatorisk. Jobber innså at mye suksess datamaskin Neste han ikke vil bringe det tvert imot rozbazaryt en masse penger for å lage den. Det bør bemerkes at den nye merkevaren datamaskin brukes for kreative individer. For eksempel var de basert spill som Quake og Doom. På slutten av 80-tallet, prøvde Jobs å redde selskapet, zaklyuchyvshy kontrakt med Disney, men ingenting skjedde Disney Company fortsatte å jobbe med Apple.
 Steve trodde at suksessen til hans venstre for alltid, og etter en stund at han går konkurs. Men det er ett "men". I Jobs 'godt viste seg å organisere små grupper av mennesker til å skape noe meningsfylt i verden av teknologi. På grunn av dette, klarte han selskapet med PIXAR, podaryvshy verden dataanimasjon. Steve Jobs i 1985 kjøpt fra George Lucas selskap Pixar. Det bør bemerkes at den opprinnelige prisen på selskapet som installerte George, var $ 30 millioner. Steve ventet på det rette øyeblikket når George stort behov for penger, men kjøperne har ikke vært, og etter lange forhandlinger kjøpte selskapet for $ 10 millioner. Forutsatt at Lucas kan helt fritt til å bruke alle Pixar. På den tiden selskapet selger datamaskiner Pixar Bilde Computer, som var mye penger og solgte veldig dårlig. Steve begynte å lete etter et marked salg. Mens alle ansatte fortsatte å jobbe med animasjon programvare, og utføre noen eksperimenter i etableringen av deres animasjon. 
 Gjennom tid, vil Steve Jobs åpne syv handel oppdrag av Pixar i ulike deler av verden som har solgt datamaskin merkevare Pixar bilde Computer. Denne idé vil mislykkes, fordi maskinen er rettet mot et relativt smalt område for mennesker, og det krever ikke ekstra representasjon. Peak stige med Pixar skjedde på en tid da noen av artistene Disney, nemlig John Lasseter bringe studio til nye høyder. Initial ansette John var å lage korte animasjoner som viser alle funksjonene i programvaren Pixar. Full suksess å komme med utgivelsen av Pixar kort animert film «Luxo jr» og «Andre og Wally B».
 Vendepunktet kommer til Jobs, vil han gi en stor sum penger for å lage en kortfilm «Tin Toy», som til slutt vil bli tildelt "Oscar". Så i 1988, har Pixar gitt markedet salget av sin nye programvare RenderMan, som fortsatt er over lang tid vil være den eneste inntektskilden til Steve Jobs. Til tross for dette selskapet Pixar og spesielt for den neste Steve ble ulønnsom.
 I 1989, det er en situasjon Jobs er underordnet to selskaper som produserer førsteklasses produkt, men salget av både venstre mye å være ønsket, og trykk på og alltid bebudet svikt Neste og Pixar.
 Til slutt begynner Steve å ta aktive skritt. Han selger ulønnsom selskapet Pixar fra en del av sine ansatte som har vært utviklings datamaskin Pixar bilde Computer få millioner av Vicom.
 Til slutt, selvfølgelig, ble selskapet Pixar ombygd og begynte å jobbe utelukkende med animasjon.
Historien om liv og prestasjoner av Steve Jobs

 Som alle virksomheter, begynte Jobs å snakke med studenter ved universiteter. I 1989 ga han sin tale på Stanford. Han har alltid båret et show på scenen var en førsteklasses utseende, men plutselig begynte han zapynatysya, og mange trodde han mistet kjeden ytelse. Men grunnen til dette var kvinnen som var til stede i hallen. Hennes navn var Lauren Powell, Steve likte det mye. Selv bare likte, men han følte en følelse av det. Etter talen, utvekslet Jobs telefonnumre med ham og gikk til bilen sin. Men denne dagen hadde han et forretningsmøte. Sitter i bilen, innså han at du gjør noe galt, og nå er han ikke ønsker å gå til et møte. Som et resultat, fanget han opp med Powell og inviterte henne til en restaurant. Resten av den dagen de snakket, gikk rundt i byen. Senere ble Lauren og Steve gift.
 Men von vellykket personlige liv ikke forbedret sin suksess i næringslivet, var det flere og flere problemer. Snart hatt jevnlige oppsigelser i selskapet Pixar. Det ble utgitt en rekke mennesker, men ingen animatør, ble ledet av John Lasseter. Det ble klart at Steve håper på dem.
 Steve er en av dem som hører på meg selv. Med utsikt over den oppfatning av andre. Men det er en smal krets av mennesker som uttrykker sine synspunkter til Steve og han lytter til dem, nå i denne sirkelen tilhørte hoved designer Apple. I kretsen av personer som kan argumentere med Steve gikk Elvi Ray (grunnlegger av Pixar). Ray ofte viste hans feil Jobs, og faktisk er det mer bevandret i animasjon.
 På et av møtene, snakket Jobs noe tull der selv han ikke forsto. På denne tiden, hoppet opp fra stolen og begynte å fortelle Elvi feil Steve. Ved å gjøre det, gjorde han en stor feil. Steve Jobs alltid vurderes ekstraordinære og fantastiske personlighet. Møtet ble fulgt av spesiell hvitt bord Steve, som hadde rett til bare ham. Peke ut feil Jobs, begynte Elvi å tegne noe på tavlen Steve. Alle ansatte frøs. Etter et par sekunder, tvert imot, ble Steve Smith stående, sovner haug med hans personlige bilde. Kort tid etter at møtet Elvi Ray Smith trakk seg fra selskapet Pixar, som han hadde skapt.
 Den største ulempen med Steve Jobs var hans hevnlyst. Han forvandlet mye arbeid å slette historien til Smiths selskap.
 Den virkelige triumf for selskapet Pixar har kommet i 90 år, da Steve Jobs fikk økonomisk støtte fra selskapet Disney. Kontrakten uttalt at selskapet skal skape Pixar spillefilm datamaskin og Disney påtar seg alle kostnader forbundet med etableringen av filmen. Gitt at selskapet Disney var en kraftig markedsføring maskin for Pixar var gode tilbud. I 1991, Steve skjedde med to flotte arrangement. Den første er hans ekteskap med sin kjæreste Lauren, og den andre er en kontrakt med Disney for å lage tre animert tegnefilm. Denne kontrakten har blitt en livline for Jobs, konkurs har allerede kontaktet alle de lokale avisene. Ingen andre på den tiden trodde at selskapet vil bringe Pixar Steve milliarder.
 Etter ett år, Steve innså at han ikke er i stand til å fortsette å finansiere selskapet Neste, og laget fra Canon vedlegg. Dette salget av Neste betydelig økt. Men årlig salgsbeløpet rovnyalas Neste måneders salg Apple. På grunn av dette, i 1993, tar Steve en meget viktig beslutning om å begrense salg av datamaskiner og fokusere på å lage programvare under operativsystemet Mac, som kan brukes til å gjenopplive datamaskiner Macintosh.
 På den tiden var det bare en mann som var en garanti for suksess Steve. Det var en mann, som består i en person som kunstner, filmskaper og animatør - John Lasseter. Disney Company har gjort store anstrengelser for å lokke ham til sitt arbeid. Men han fortsatte å jobbe for Pixar. Hans tilstedeværelse på Pixar, bidro til at Disney ønsket å jobbe med Steve. Ved juletider i 1995 ut sin første spillefilm, "Toy Story" fra studio Pixar. Han ventet en fantastisk suksess. Siden da hele familien flyttet stillinger fra hans store herskapshus i å bygge enkle, som faktisk lever opp til den tiden.
Historien om liv og prestasjoner av Steve Jobs

 Og Apples midten av 90-tallet virket bare forferdelig. Først John Sculley ble løslatt kort tid etter ham og frigjort neste president Michael Spindler. Siste som ledet Apple, det var Gill Amelio. Selskapet begynte å miste markedet i store sprang. Videre bringe tap. Lederne begynte å søke kjøpere for selskapet å gjøre det en del av en annen virksomhet. Men forhandlinger med enten Phillips eller fra Oracle eller Sun av suksess ikke avsluttet. Arbeidsplasser og i mellomtiden planlagt tilbudet av Pixar. Han ønsket å bruke den umiddelbart etter utgivelsen av filmen "Toy Story". Hans eneste håp var IPO.
 Situasjonen ble mer Apple verre. I slutten av 1996, Bill Gates startet regelmessig nazvanivat Gil Amelio ledet av Apple, og overtale ham til å ta på seg nye Macintosh-operativsystemet Windows NT.
 Etter mange forhandlinger, kjøpte Apple Neste et selskap ledet av Steve Jobs var for 377 millioner dollar. Det viktigste som måtte Neste Apple - det er deres Nextstep operativsystem. Som et resultat, fikk Apple alt det ønsket, og Steve ble utnevnt rådgiver for Amelio. Imidlertid har lite forandring skjedde. Om bord var alle de samme menneskene, og tap av selskapet økt. Men i løpet av sommeren 1997 Apple inntekter var $ 7 milliarder kroner og 1 milliard tap. For Steve var det den beste tiden å fjerne fra kontoret Gil Amelio. Jobs tok fordel. Tidsskrifter ble ødeleggende mange artikler viet Amelio. Styret har besluttet å ikke lenger tolerere Amelio, og kunngjorde at han ble løslatt. Ingen engang nevnt at Jill hadde lovet å heve selskapet i 3 år, og har gjort det en halv. Angivelig dette var ikke nok for dem. Etter den tid alle forsto at en egnet kandidat for presidentembetet enn Steve Jobs ikke eksisterer. Jobs kunne puste ild inn i øynene til arbeiderne. 
 Først Jobs ble utnevnt til leder av konsernsjefen. En av hans første avgjørelser han tok, det heter Gates. Apple har gitt microsoft'u alle rettigheter til å utvikle brukergrensesnittet, og som svar på dette, MS investert i aksjer på $ 100 millioner, i tillegg forpliktet seg til å produsere nye versjoner av Microsoft Office på din Macintosh. Til alle de ovennevnte, bestemte seg for å lage standardleseren Internet Explorer til operativsystemet Mac.
 Steve tok raskt over selskapet. Etter ordre fra Jobs var lukket prosjekt Newton, som i mange år plaget Apple. Styret ble gammel venn Steve Jobs. Det var i hovedsak støtter Steve.
 Samtidig dukker berømte reklamebyrå Apple "Think Different", som er selskapets motto til denne dagen.
 Utstillingen, som arrangeres i 1998 «MacWorld Expo», ga Steve Jobs en tale der han fortalte besøkende, slik tilfellet er med Apple. I slutten av pågående, la han til: "Vi igjen få overskudd."
 mp3-spillere. Etter mange forhandlinger Steve Jobs beordret dem til å skape spiller for Apple. I utviklingen av masse påstandene ble anlagt av Jobs, som generelt godt reflektert i utviklingen av bedre (da) spiller. By Design mp3 - spiller svarte berømte Apple designer Jonathan Ive. Det bør bemerkes at alle vellykkede produkter utgitt av Apple etter Steve avkastning er også et fortrinn og Quince.
 Etter den første iPod, nye versjoner hofter, blir spilleren stadig mer populært. Åpnet den første vellykkede online online musikkbutikk iTunes Music Store. I det samme året, ble presentert den oppdaterte operativsystemet Mac, som var nøkkelen til følgende operativsystemer OS X.
 Mer velkjent historie. Mp3-spiller iPod, har blitt den mest populære produkt av vår tid. Macintosh-maskiner er stadig i popularitet ikke med mye. Nå nylig lanserte Apple sin mobiltelefon «iPhone», som har blitt en enorm suksess blant telefoner. Nå er selskapet snakket annerledes, kan Apple gjøre noe produkt bedre enn noe annet firma.
 Og alt i denne personens liv ville være bra, med mindre en snikende sykdom som tok ham nådeløst med livet
Historien om liv og prestasjoner av Steve Jobs
 Minnet deg, Steve!  
Яндекс.Метрика