Tvillinger. Kjennetegn på Gemini

 Gemini (21 mai-21 juni)

 Planet Gemini


 Mercury - herald av gudene. Gud er i de bevingede sandaler umiddelbart overført med fly og har rett til å inngå noen dør - selv i dødsriket, Hades, hvor noen annen måte bestilt. Derfor, født under beskyttelse av Mercury er ekstremt smart, vennlig og rask.

 Elementet av Gemini


 Gemini - et tegn Air. Tegn på dette elementet gi personen en fin intellekt. På jobb Twins er ekstremt klar tenkning, i stand til å løse komplekse problemer, foreslå fantasifulle ideer. Denne kvaliteten gjør Gemini hjelpsomme ansatte i alle lag, og selv om de ikke pleier å være ledere, de er meget høyt verdsatt.
 Gemini - en av de "doble" dyrekretsen skiltene så sine representanter kombinerer en dobbel personlighet. De eksistere som to inkarnasjon. Men denne slags sjarm og Gemini. De er utsatt for raske og plutselige endringen alt - steder av arbeidsklær og til og med deres favoritt.
 Født under tegnet av Gemini er svært intelligent alltid å studere miljøet og folk på leting etter ny informasjon. Jo mer informasjon kommer til tvillingene, jo bedre. De er en glede å dele denne informasjonen med dem de elsker.
 Tvillinger i stand til å opprettholde god debatt, blant annet fordi han ikke taper på dette vennskapet. De sier de vanligvis livlig, men dårlig stand til å lytte. Tvillinger har en fantastisk gave av språk og kan overbevise noen om noe. Men de er ikke sjenert og oppfinne, men det er ikke sant løgner, men heller fantasi.
 Disse menneskene har ikke tålmodighet, de er ustabile og rastløs, men utrolig attraktivt. Endre de lett påvirket og ofte drivende, kjapt å tilpasse seg miljøet. Vanligvis, denne sjarmerende, multilaterale, intellektuelt utviklede mennesker, smertelig å se hvordan de reagerer på andre.
 Twins vykrutyatsya lett noen problemerFordi de har en naturlig evne til å mobilisere, opprettholde tilstedeværelse i sinnet og handle raskt i en nødssituasjon. I tillegg er de ofte smartere enn andre mennesker. Hastigheten på tankeprosesser rett og slett fantastisk. Dette er den mest intelligente karakter. Den eneste som kan måle seg med Gemini, er Aquarius - et annet tegn på Air.
 Gemini - skapninger med tynn nervøs organisasjon. Derfor bør den utviklede hjernen tilsettes irritasjon. De er ubalansert, inkonsekvent og kan stadig overraske.
 Ethvert samfunn for Gemini bedre enn ensomhet, fordi takket være sin sjarm de kan føle seg vel i enhver bedrift. I tillegg, Mercury og Air elementer gi disse menneskene et stort behov for å kommunisere. De gjør gode retningslinjer og gode mellommenn til å etablere lønnsomme forretningssamarbeid og vennlige kontakter mellom mennesker. Som vi har sagt, er Gemini så veltalende som kan overbevise noen om noe, i deres munn seg selv absurd idé høres fornuftig, men det virker sannheten ligger.
 Gemini talentfull og observant. Men de mangler utholdenhet og tålmodighet. De kan gjøre flere tilfeller med mindre innsats enn andre tegn. Men entusiasmen fører ofte til at Gemini start for mange ting og raskt bortkastet seg. Im beklager tendens til fatalisme og variasjon. Putting innsats og utholdenhet, kan Gemini raskt oppnå suksess.
 De er veldig proaktive i å sende ideer. Sin fantasi kjenner ingen grenser. Penger, berømmelse, rikdom, elsker dem alltid hatt. I tillegg synes alltid Gemini bedre hvor de ikke er.
 På unnlatelse av å reagere dårlig. Men dårlig humør går raskt. Det er nye interesser, nye hobbyer, og positive følelser vinne.
 De endrer hele tiden trodde. Muligheten til å gi avkall på sine tanker kan føre dem bezchesnosti. Men på hjertet er de uforbederlig idealist, og derfor sjelden begår alvorlige forbrytelser.
 Under tegnet av Gemini født mange mennesker mentalt arbeid. Tvillinger foretrekker den type aktivitet knyttet til kontinuerlig endring av inntrykk. De prøver å utføre best noen jobb hvis det representerer en intellektuell interesse. Enhver rutine hver dag, og de ikke liker. De hater monotonien. Gemini kan ikke stå planen og streng disiplin. Så ofte sent til ønsket dato.
 I å oppnevne tvillinger i en ledende stilling bør absolutt forvente raske og betydelige endringer. De - motstanderne tradisjoner og nyte en rekke innovasjoner. Man skarp, og spottet sinn, født under tegnet av Gemini, alltid verdsatt vurdere de mentale evnene til sine underordnede, spesielt deres sans for humor, så få ham noe enklere spøk enn klynking og tårer.
 De mest vanlige plager Twins - sykdoms skuldre, hender, fingre og palmer. Lungene kan også være svake, bortsett fra Twin utsatt for revmatisme, migrene og leddgikt. Hvis de ikke nøye overvåke deres helse, kan de utvikle sykdommer i mage-tarmkanalen.
 Tvillinger trenger å sove mye mer enn alle andre til å gi pusterom arbeider kontinuerlig med hjernen. Men de ofte lider av søvnløshet og så vanskelig å få skikkelig hvile.
 Den største fordelen er muligheten til Twins stor chat og klarhet i tanken. Øvelse intelligens - som er essensen av Gemini. De også nyte sosialt samvær med venner og så er gode følgesvenner.

 Gemini mannlig


 Ikke prøv å fraråde ham ikke veshaytes nakken hans hvis han kommer til å gå. Han er i konstant bevegelse. Han liker å være forelsket, og han er alltid prøver å innlede et forhold en gang rullet anledning.
 Kritikk, voldelige scener raskt kjølig tvilling. Du vil aldri være sikker på hvor det gikk. Dette er hva som tenner all tvil som elsker ville virke, var å smelte. Derfor, en følelse som som Gemini flykte fra hendene på dem er ikke lett. Men, gjetter han rastløs sjel, vil du være i stand til å tilpasse seg det.
 Utenfor Gemini slank, fleksibel, over gjennomsnittlig høyde og bevegelse, ofte ser yngre ut enn sine år. De - de store partiene. De har god smak, fin komplimenter og trivielt. I tillegg mannlige tvillinger har gode manerer.
 I Twin absolutt usikker fremtid, i morgen vil det ikke være det som er i dag. I går han husker dårlig og lenge, i stadig endring. Disse endringene er alltid forbundet med overraskelsesmomentet. Hans stemninger kan endre seg raskt og dramatisk kan endre livsmål. Uansett hva hun gjorde på det aktuelle tidspunktet, søker han å gjøre noe annet. Det er en selvmotsigelse: Nå kan tilstå å elske, og å kansellere avtalen i morgen. Og deretter begynne å tvile på om du kan være lykkelig sammen.
 Dens formål er alltid ustabil og dobbel. Uansett hva hans følelser, hans første ønske - for å skjule dem.
 Ofte menn Twin skjule sin kjærlighet under dekke av uhøflighet: det er et ubevisst ønske om å skjule sine sanne intensjoner.
 Med menn tvilling kan være lett og strålende, hvis du ikke søker å nærme seg det også. Det er en indre kjerne som bare tilhører ham, som han ikke dele med noen. Ikke bli for påtrengende, ikke nadoedayte. Å elske en mann-Twin lett og behagelig, hvis ikke får det samme med alle lidenskap. Han har noen unik for ham den åndelige essens at han ikke åpnes. Du trenger ikke å komplisere og dramatisere forholdet må behandle alle avslappet og lett.
 Så, hold deg våken, hvis du ønsker å trekke oppmerksomheten til Gemini. Ikke gi for raskt forstå hva du fjetret. De foretrekker lys mysterium og beundret av de som misforstått dem til slutt. Hvis hun lystrer raskt, vil han bli skuffet. Det bør være motstand, protestere eller slåss før han var fornøyd med seieren.
 Den fysiske siden av kjærlighet til ham i første omgang. Det er ikke krevende og ikke lidenskapelig. Hans kjærlighet har noen platonisk natur, mangler det jordiske lidenskaper, som har andre tegn. Kvinner er ikke det viktigste i livet hans. Mann Twin ofte omsorg for en kvinne, ikke fordi han ønsker gjensidighet, men bare for moro skyld av variasjon. I begynnelsen var han fin, klar for hva damen vil, men hans emosjonelle styrke raskt brukt.
 Transformert med ham, eller romantikk er dømt. Han trengte en intelligent partner, en som passer hans sinn og noe enda overgår det. Han elsker intellektuell debatt. Han har alltid å etablere sin intellektuelle overlegenhet.
 Det er enkelt å endre venner, fordi han er i stadig endring og leter etter en ny interessante mennesker. Noen ganger knyttet til gamle ting. Ikke tolerere ensomhet og elsker høyt og mangfoldig samfunn.
 Twin økonomisk uforutsigbare, som i alt annet. Så kaster han penger til høyre og venstre, så plutselig begynner å telle hver krone. Som en ung mann er veldig generøs, men med alderen kan bli grådig.
 Han er i stand til å fange noen av sikkerhets erfaring. Men ikke forvent at det skal være sjenerte kvinner bare fordi han har en giftering på hånden hans. Flørte med kvinner - for sin naturlige tilstand. Men dette betyr ikke at han kommer til å ha en romanse.
 Med barn er det en god far, men kan ikke være streng med dem. Forholdet de stenger, men noen er gratis. At han ofte ødelegge deres barn.
 Sjalusi er vanligvis mannlige tvillinger ikke er berørt.
 De hører, ser og føler seg mer enn andre mennesker, og det virker alltid veldig lyse. De trenger å føle deg full fusjon mentale og åndelige kvaliteter før de dekker fysisk lidenskap.

 Gemini kvinne


 Hun er en i stand til å erstatte et harem. Ti kvinner ville være vanskelig å konkurrere med det. Når en kvinne lærer Twin eier følelser og kontrollere dem, venter på hennes partner ikke en voldelig scene. Men, heldigvis, den tiden av ekteskap kvinnelige tvillinger er i stand til å kontrollere deg selv og holde anstendig. Men folk i ansiktet hennes virkelig får flere koner, og helt annerledes. Det er veldig annerledes, morsom og enkel, kjærlig kone og en pålitelig partner, hun plutselig kan slå til en ball av nerver. Noen ganger kan det være etsende og kynisk. Eller utfordre deg intellektuelt rase.
 Hun ønsker at alle skal like, selv om hun selv er ikke nødvendigvis alle nyte. Ikke prøv å binde henne - hennes fri sjel. Siden det er aldri kjedelig. For å sikre sin bærekraft må alltid være nær henne, minnet om sin tilstedeværelse. Hun kan ikke holde sine følelser og følelser, utsatt hyppig endring av stemninger. Sin oppførsel kan være uforutsigbar til usannsynlighet.
 Det er veldig vanskelig å få til å gjøre noe alvorlig. Hennes sinn stadig vandrer. Men en romantisk kvinne, i stand til sterk lidenskap. Alle hans fantasier og drømmer hun bærer på hans romaner. Det er vanskelig å gi seg selv noen en person. Hver mann hun finner mye fortjeneste, men er forpliktet til kvalitet. Hun mener oppriktig at forelsket i deg, men det kan fanges og en annen mann.
 Det er alltid kontroversielt. Først kan du bli involvert, og med sjeldne sarkasme og stor intellekt begynner å kritisere deg. Hun trengte mental kompatibilitet med seksuell partner, vil hun ikke godtar en ulik posisjon. Hun snart business enn en husmor.
 Det er lett å få venner, men som regel ikke interessert i en lang, krevende vennskap.
 Det er vanskelig å forholde seg til i lang tid det samme som det alltid ivrig på noe nytt. Ingenting som nyhet, ikke fanger opp det så mye. Som et resultat, vil det vise seg ikke enkelt tilfelle til enden. Det ærlig prøver å gjøre, men kan ikke. Ikke kommer halvveis, er den klar til å gå på noen ukjent sti, som, som det ser ut til å love noe interessant og spennende.
 Kvinnen Twins vanligvis bekymringsløs og munter partner. I de fleste tilfeller er det en lys, intelligent, har en sjelden personlighet. Vittig, sjarmerende, er hun i stand til å tiltrekke seg oppmerksomheten til noen. En utmerket følgesvenn, liker å analysere situasjonen, søke etter motiver og gi gode råd.
 Hun liker romantiske partnere. Det kan være en god pålitelig venn. Men det kan glemme raskere enn noen annen kvinne. Denne eiendommen er dens natur, tending til konstant forandring og leter etter dem. Det er behov for endring hele tiden, hun aldri fornøyd med det vi har.
 I lys av mange attraktive kvinnelige tvillinger som aldri gift. Men den som kan kommunisere med dem, vil bli fornøyd. Som en kvinne, vil hun passe deg i det hele tatt. Men fremtiden er ustabil fordi det er interessert i alt nytt.
 Det vil hjelpe deg i å uttrykke originale ideer. Du kan stole på det i vanskelige tider. Og selv om det gir inntrykk av useriøse kvinner er galt. Det er ikke slik.
 Barna hun tilbringer litt tid, men gir dem mye kjærlighet. Tenåringer elsker å snakke med henne, hun vil være en venn for dem, som den ligner en fancy baby.

 Interoperabilitet


 TWINS - OWEN
 Væren er i stand til å nøyaktig målrette Twin hva de trenger. Drakten sin quaintness Gemini. Vakker kortvarig forhold med en god sjanse for varig allianse.
 TWINS - Taurus
 Taurus vil ikke lett å akseptere Gemini tendens til å flørte. Tvillinger prøver å forlate nettverksceller, noe som begrenser deres frihet.
 Taurus er altfor kjedelig en partner for Gemini, som i sin tur ikke kan gi kalven sikkerheten som trengs dette skiltet.
 TWINS - TWINS
 Hvordan kan bringe mye glede for begge parter, men raskt miste stabilitet. Både impulsive, utsatt for flørting, lett å synke ned i fortvilelse. Noen ganger denne kombinasjonen mulig.
 Gemini - Kreft
 Kreft altfor sensitiv og sjenert til å eksponere sine sanne følelser. Gemini vil spille kjærlighet, og kreft vil ta det på alvor. Forskjellen i temperament vil være en konstant kilde til problemer. Hvordan vil gradvis ekteskapet mislyktes.
 TWINS - LION
 Gemini mangfoldig og flink, og Leo vil svare på alt av entusiasme og iver. Leo Gemini vil gjerne gå sin egen vei. Det perfekte partnerskap.
 TWINS - Virgo
 Gemini oppfattes som Virgin boringen. Jomfruen vil beklage og kritisere Gemini, og de vil være på jakt etter underholdning på siden. Kort kommunikasjon, ikke ment for lang sikt.
 TWINS - VEKT
 Ingen av dem sjalu og ikke eieren, deres temperament balansere hverandre. De nyter kommunikasjon. Ekteskapet er veldig fornøyd.
 TWINS - SCORPION
 Skorpionen sjalu. Gemini variabel. Etter lidenskapelig begynner forholdet kjøler raskt og selv bli fiendtlig. I ekteskapet kan bestå bare sjelden par.
 TWINS - Skytten
 Tvillinger har en tendens til å kritisere oppførselen Skytten. Begge er upretensiøs. Hvordan du starter plutselig og så fort finish. Ekteskap kan være bra, men er nødt til å gjøre en innsats i hver side.
 TWINS - Steinbukken
 Gemini er veldig kjærlig, ivrig for bakover Steinbukken. Steinbukken tar seg av tjenesten, økonomi, karriere. Han mener at Twins også spredt i sine design. Hvordan er det mulig, men usannsynlig lykkelig ekteskap.
 TWINS - Aquarius
 Gemini forstå og sette pris på de tilfeldighetene Aquarius. De viktigste kjennetegn ved deres forhold - uforutsigbarhet. Forholdet er ikke alltid glatt, men kan gi glede. Etter at forbindelsen de forblir venner. Ekteskapet er sannsynlig å være preget av en dyp vedlegg.
 TWINS - FISH
 Fisk også ekspansiv for Gemini. Dette bidrar til en ånd av mistenksomhet. Imidlertid kan det være ekte engasjement. Ganske risikabelt obligasjon, er vellykket ekteskap sjeldne.

 Født under tegnet av Gemini


 Thomas Hardy, Paul Gauguin, John Kennedy, Walt Whitman, Arthur Conan Doyle, Marilyn Monroe, Francoise Sagan, Prince Pyotr Bagration, Alexander Pushkin, Alexander Twardowski.  
Яндекс.Метрика