Tykke kvinnerMens noen av oss er ute etter alt det nye kostholdet og unn deg noen av gledene i livet, andre kvinner med overvekt bygge grandiose planer for "erobringen av planeten."
Ja, det er noen "avanserte" damer som en gang ble oppført i Guinness Book of Records, men etter en stund de overtok, og nå har de en tendens til å gå tilbake igjen.
Foreløpig veldig tykk kvinne i verden offisielt anerkjent av amerikanske Terry Smith, med sin vekt på 318 kg, men annet enn offisielle data er ennå ikke offisielle, Pauline Potter - 317, 5 kg, Donna Simpson med tanke på 450 kg og med Susan Eman ambisiøse planer for 730 kg!
Livsstil "klumpete" gi
Nå, Susan Eman 33 år gammel og hennes vekt er 343 kg, men denne damen har sine egne ambisjoner som ikke svarer til vekten, som de planlegger å bli veldig tykk kvinne i verden i historien til planeten. Uansett hvor utrolig det kan høres, men hun selv plukket opp en mann på internett for å hjelpe henne med hennes planer, som et yrke, han kokk. Bryllup spilles umiddelbart og brakt bruden til kirken midt i lastebil seng. Glad Parker Klэk nå forbereder seg på sin elskede rekke godbiter og søtsaker, som hver dag hun tar mer enn 22 000. Kalorier.
Kvinnen sier at han føler seg fine, fine, er aktiv og smidig. Hun står opp hver dag for å nå målet ditt, og bevise for alle at hvis du ønsker, vil du lykkes.
Mest interessant, før konfirmasjonen Susan allerede veide 135 kg, og i ti år har den økt sin vekt på 225 kg, men det er ikke alt. Ladies bevisst mål å bli større og tykkere, så hver dag hun begynner å spise mer enn den forrige. Etter at hun fødte to barn, hennes vekt nådd 320 pounds, og hun fortsatte å rekruttere ham for å se dette absolutt frihet og glede. Jo mer dette blir tykk kvinne mer trygg og lykkeligere følelse.  
Hvorfor kvinner lever lenger enn menn?Hvorfor kvinner lever lenger enn menn? Dette spørsmålet plager som vanlig begge kjønn og forskere fra hele verden. Noe enkelt svar. Det er flere hypoteser og forutsetninger. Noen er støttet av statistiske data og laboratorienummer. For meg selv som et svar på et spørsmål kan du akseptere noen favoritt teori.
Noen statistikk
Når vi leter etter informasjon om dette emnet, møtt med så mange indignerte utrop. "Det er ikke sant! "" Kan ikke dette være! "" Dette fudge! "og andre mindre behersket alternativer. Kanskje leserne vil ha gjettet at dette gråte av gutter (vantro som om de leverer). Men. Alle sanne. Menn dør langt tidligere.
Min mor bor i en fem-etasjes bygning. På ett sted - tre leiligheter. Alle familier ble avgjort på omtrent samme tid. Det vil si, alle sine naboer i vindfang jeg kjenner fra barndommen. Hver leilighet levende mann og kone pluss barn. Aldersforskjellen mellom den eldre generasjonen er ikke veldig stor.
Av de femten menn som bodde i den samme gangen, i dag "tråkke dødelig jord" bare åtte. Alle av dem døde før de når et år eller 2-55 eller levde et år eller to etter femtifem. Sine koner, heldigvis i live i dag. Ingen av naboene drepte min mor. Ingen døde en voldelig død.
Litt mer personlige observasjoner. Jevnlig besøker kirkegården har tolv år. Siden da begravet som en god venn (igjen personer). Men gutten døde en voldsom død i hendene på en beruset far. Han var tjueto år ... og se på dette bildet. Antall gravene vokser veldig fort. De fleste tabletter er skrevet navnene på mennene. Dø unge menn, hovedsakelig yrkesaktiv alder. De er for femti eller seksti år.
Hvorfor kvinner lever lenger enn menn? Noen statistikk:
Zygote (befruktet egg) fra begynnelsen av en mannlig og en halv ganger mer enn zygotes bærende kvinnelige kjønn. Men født nesten like mange jenter og gutter. Dette skyldes det faktum at det totale antallet av spontane aborter andel av de mannlige zygoter mye høyere. I halv ganger oftere bare "gutter" aborter. Det vil si, embryoer som er mindre levedyktige menn.
Dødfødsler og dødsfall i første leveår, gutter mer enn jenter, nesten tjuefem prosent. Det samme mønster er observert i dyreverdenen. Bare i voksen alder antall etasjer utlignet (i de fleste arter menn er født mye større enn hunnene).
Gutter til fire år dør oftere enn sine jevnaldrende med 25-30%. Den viktigste grunnen - ulykker. Gutter er mer mobile, mindre forsiktige, og derfor mer sannsynlig å komme i trøbbel.
Oppvekst og ungdoms gutter perioden gjelder rastløs. Mannlig dødelighet til tjuefem år enn kvinner nesten doblet.
Etter tjuefem menn dør, hovedsakelig fra hjertesykdom og sirkulasjonssystemet. Og i denne aldersperioden de "obskakaly" kvinner. Statistikk kaller for hver alders sine tall. Opp til trettifem sex ratio - 10: 3. Opp til førti - 40:16. De fleste tilfeller av dødsfall på grunn av sykdommer i hjerte og blodkar registrert i menn 55-65 år.
Før utbruddet av overgangsalder kvinner blir ofte møtt med hjertesykdom. Syk av det smukke kjønn etter hans følgesvenner. I gjennomsnitt ti år. Derfor er forskjellen i antall dødsfall av motsatt kjønn etter sekstifem ikke så slående. Men ammende kvinner fortsatt mer enn sine mannlige kolleger.
Tror ikke ordene - tror sifre. Det smukke kjønn også motstå når vi snakker om forræderi kvinner. Statistikken er ikke i deres favør.
Årsakene til økt levetid for kvinner
Hvor mange forskere viet sitt arbeid til dette problemet, så mange meninger og teorier dukket opp.
Hele grunnen - hormoner
Mot hormonet - testosteron. Han gjør en mann en mann. Dette stoffet er ansvarlig for primære og sekundære mannlige kjønnskarakteristika, effekt på seksuell atferd og fysiske utvikling. Men mannen forteller testosteron og aggresjon. Den maksimale mengden hormon som skilles ca førti år. På den tiden menn mer vanlige ulykker som forkorter livet.
Estradiol - en av de viktigste kvinnelige kjønnshormoner. I midten av menstruasjonssyklusen, begynner det sekretyrovatsya intens. Ved begynnelsen av en ny syklus av nivået synker gradvis. Hormonet er ikke bare ansvarlig for dannelsen av kvinnelige kroppstype, kvinnelig libido, men reduserer også mengden av "dårlige" kolesterolet, stimulerer hjertemuskelen. Dette er konklusjonen japanske forskere.
Denne treningen styrker hjertet av en kvinne og hennes lenge vært fartøy elastiske og rene. Det er grunnen til at kvinner i reproduktiv alder lider mindre hjertesykdom enn menn.
Den genetiske hypotesen
Menneskelige gener er bærere av arvelighet. De kombineres til mer komplekse og sofistikerte elementer - kromosom. I kroppen av tjuetre par kromosomer. Kvinner er forskjellige fra menn bare tjuetredje pair. I en kvinnes kropp har hun to X-kromosomer, og menn - en fra X - og ett Y-kromosom. På grunnlag av X-kromosomet finne kvinnelige og Y - hann.
Dette kromosomet gir kvinner "dobbel beskyttelse fra utryddelse."
Først den tjuetredje par i den kvinnelige kroppen - er XX, og menn - HU. For kvinner - er stabilitet og forutsigbarhet til hennes mann - en kombinasjon av urimelig motsatte. Noen forskere mener at den viktigste faktoren som forklarer den høye levedyktighet kvinnelige.
Sekund, beholder X-kromosomet arvelige egenskaper. Derfor er antall kvinnelige avkom ansvarlig. Kvinnen naturen iboende ønske om formering. På genetisk nivå, føler hun ansvar for bevaring av livet på jorden. Hun har ingen rett til å bli syk og dø før det blir oppfylt sin hovedoppgave.
Det høres litt snobbete, men i virkeligheten og går. Suicidal oppførsel er mer utbredt hos menn enn for kvinner. Hun kan bare skremme, spille på følelser, følelser, og folk ville bringe deres beslutning om å begå selvmord til slutt.
Venstre alene, folk ofte "faller". Kvinnen er seg sammen og bor for barn. Plukke opp en rennende nese, ligger en mann ned på sofaen og vil "komme" i fred og ro. En kvinne med en forferdelig hodepine stige opp av sengen og gå å hente barnet til skolen.
La meg ikke fornærmet av menn. Vi elsker dem også, trenger deres støtte og motstand. Men de er mye svakere. Og lett brekke under trykket av livet av vinden. Folk er en vits: hvis en mann måtte føde, ville han ha dødd.
Stabilitet og levedyktighet av kvinner, forklare noen forskere nøyaktig kromosomer. På det genetiske nivå, de inneholder et ønske om å berge liv. Av denne grunn, kvinner er mer forsiktige, bedre vare på helsen sin.
Emosjonell Theory
Kvinner er veldig emosjonell. De sprute ut positive følelser og negative. Denne funksjonen er svært nyttig.
Sinne, irritasjon, sinne, sinne, sjalusi, smerte og andre negative følelser spise oss fra innsiden. Derfor er psykologer rådes til å bli kvitt dem, kaste ut utenfor. En kvinne og trenger ikke å lære dette. Hun viser intuitivt negativ gjennom tårer, klager, gråter. Cry - vil bli enklere.
Menn har blitt lært fra barndommen for å holde følelsene for seg selv. Plakater kan ikke gråte - stygg, klage - ikke en mann. På grunn av den akkumulerte negativitet lider nervesystemet. Derav - depresjon, forstyrrelser av forskjellige organer og systemer.
Ikke så lett å være en mann
Verden er ordnet slik at menn utsatt for intens fysisk og psykisk stress (som de ikke kan håndtere). At mannlige yrke forbundet med høy risiko (vakter, piloter, taxisjåfører, lastebilsjåfører, etc.). Ledere av menn også mye mer enn kvinner. Dette er et stort ansvar.
Trøtt mann kommer hjem fra jobb og hele natten "er sofaen på skuldrene." Brå overgang fra aktivitet til handling er ikke den beste innvirkning på helsen.
Kvinne knirkefritt. Rytmen i livet er mer stabil. I løpet av dagen arbeider til beste for staten, i kveld - til beste for familien. Hun aldri slappe av foran TV-en med en ølboks.
P.S. I denne artikkelen skal vi snakke om ekte menn og ekte kvinner. Her diskuterer vi avvik fra normen. Mennene som tilbringer hele livet på sofaen og "matet" av kvinner. Og kvinnene utvekslet gleden av morskap og familie lykke i livet gratis sommerfugler med en flaske vin i hånden og en sigarett i munnen. Det vil si, de som gikk mot hans natur.
Яндекс.Метрика