Uvanlige mennesker i verdenAlle er forskjellige, hver enkelt av oss er unik. Ikke funnet i verden to identiske mennesker. Men det er folk som er årsaken til all overraskende. De fikk en liste over de mest ekstraordinære mennesker i verden, som er presentert nedenfor.


Menneske-maskin
Uvanlige mennesker i verden

Daniel Tammet som bor i Storbritannia. Han lider av en heller merkelig sykdom - autisme. Daniel snakker ikke, skiller ikke mellom høyre og venstre, kan ikke bruke elektriske apparater - alt blir oppfattet av den vanlige mann, gitt, gitt Tammetu vanskelig. Men til tross for dette, gjør sinnet det lett de mest komplekse matematiske operasjoner. Daniel selv forteller hvordan det skjer. Beregningen prosessen synes i hans fantasi som visuelle bilder, tallene er form, farge og struktur. Tall og deres sekvens vises i hans sinn som naturen som den fjerde dimensjon av universet.
Daniel kan liste 22 514 tallene som kommer etter desimaltegnet i antall "Pi" kan snakke elleve språk, hvorav den ene (islandsk) han mestret i 7 dager.
Man-balltre
Uvanlige mennesker i verden

Ben Underwood fra Sacramento født normalt barn, helt frisk og full. Men Ben måtte flytte inn i en alder av tre var ikke den mest forferdelige sykdommen - kreft i netthinnen, som er grunnen til hans øyne var kirurgisk fjernet. Men Ben har ikke gitt opp og fortsette å leve et fullverdig liv. I livet, hjelper Ben ikke eskalerte hørsel (som ofte skjer med folk som har mistet synet). Hørselen har forblitt den samme, men hjernen har lært å oversette lyder oppfattes visuell informasjon, som gjør det ser ut som en delfin eller balltre. Ben ubevisst fange på ekko og ekko gjennom trekke konklusjoner om plassering av objekter.
Gummierte mennesker
Uvanlige mennesker i verden

En annen Daniel på listen, men nå Daniel Smith fra USA. Vrenge kroppen Danielle begynte i en alder av fire, men visste ikke engang at noe spesielt. Da han innså at naturen har gitt sitt talent, løp han bort fra hjem med en sirkustrupp.
I dag Daniel er kjent ikke bare i USA, men også langt utover, tar han del i ulike konkurranser, forestillinger, tv-programmer og show. Han er en fem-tiden mester Guinness Book of Records.
Gummiert mann gjør med kroppen hans mest utrolige. Uten store anstrengelser kunne han klatre over toalettsetet og gjennom hullet i tennis racquet, kan koagulere i ulike komposisjoner og selv flytte hjertet i brystet. Eksperter mener at den naturlige fleksibiliteten ble gitt til gutten ved fødselen, men etter sin egen innsats var han i stand til å bringe det i en slik grad.
Man metalloid
Uvanlige mennesker i verden

De mest aktive Internett-brukere trolig møtt med notater om denne mannen mer enn én gang. Michel Lotito - franskmannen etter fødselen, viste sine evner heller merkelig måte, han spiste på TV, den svært skremte hans foreldre. Da han var 16, vendte han uvanlig evne metode for å tjene penger - var å underholde folk, spise glass, gummi og metall. Aldri i kroppen hans ikke funnet negative effekter, selv når spist nok giftige stoffer som finnes.
For ideer Lotito objekt er kuttet i biter, bevandret i detaljene, og Lotito spiser dem med vann. I Guinness Book of Records franskmannen var en gang spiste Plane brukte nesten to år (han spiste omtrent en kilo metall per dag). De sier legene dispensere uten konsekvenser fordi magesekken Lotito og en halv til to ganger avmagret enn i normale menn.
Man borrelås
Uvanlige mennesker i verden

En av de morsomste medlemmer av den menneskelige rase i verden er Liv Tou Lin, som også kalles en mann-magnet. I sine sytti år, var Lin i stand til å låne en bil ved hjelp av en metall kjede festet til en metallplate i magen hans. Sam Lin sier at evnen til å tiltrekke seg gjenstander overlevert ved arv, siden hans etterkommere - tre sønner og to barnebarn har denne gaven.
Mens Lin og hans familie er fantastiske omgivelser, forskere uten hell prøver å løse dette fenomenet.  
Sublime psykologiEn stor mengde informasjon om sublime kan finnes i bøker om psykologi, for å være nøyaktig - fra psykoanalyse. Dette begrepet brukes viden kjent psykolog Freud, ideen om dette fenomenet er reflektert i verk av noen kjente forfattere, blant annet Nietzsche, Schopenhauer, Shtyllynh og Novalis. Hva gjør dette konseptet i psykologi?
Sublime psykologi
Ordet "sublime" kommer fra det latinske "sublimus", som betyr "opphøyet". I psykoanalyse begrepet ble introdusert av Sigmund Freud i 1900. Ifølge Freud, sublimering - en forsvarsmekanisme som er i tune og mental energi transformasjon tog på de høye målene for endringen i form av glede.
Snakker i et enkelt språk, sublimering - gjennomføring av noen aktiviteter pobuzhdaemыh seksuell lyst, men ikke eksplisitt rettet mot seksuelle formål. Disse aktivitetene omfatter intellektuell forskning, kunstnerisk virksomhet, og nesten all verdifull i form av sosiale aktiviteter.
Mange forskere klandre Freud i panseksualyzme, og kanskje noe sannhet i dette. Men i henhold til moderne psykologi, er teorien om Freud ganske rett til å eksistere. Seksuell energi er ikke funnet ut for sitt formål, kan (eller bør) bli forvandlet og finne en vei, eller det menneskelige sinn kan være i faresonen. Og ganske ofte, studier viser at det er i arbeid eller annen høy aktivitet "oversettes" dette neroztrachena energi.
Dermed kan vi konkludere med at sublimering - en slags psykologisk beskyttelse som hindrer en mann besatt av sitt objekt av seksuell lyst, men heller gjør det mulig å skifte fokus på energibruk i mer praktisk i tilfelle retning.
Teori analytikere anser denne prosessen som en av de beste midlene til å løse psykologiske konflikter med uløste kan føre til utvikling av nevroser. En annen berømt vitenskapsmann - Jung hevdet, støtter teorien om Freud som sublimering - en prosess som folk bruker (ubevisst) for å finne en alternativ måte i den virkelige verden, ved hjelp av fantasi og kreativitet, fordi virkeligheten ikke tilfredsstiller hans ønske. Og dette er grunnen til at han er veien til virkeligheten i stedet for å gå med det.
Til tross for det faktum at konseptet med sublimering er mye brukt i psyko litteraturen, er koherent teori om denne fremgangsmåte ikke det fortsetter å være et vesentlig gap i psyko tanken. Kanskje snart psykologer og psykoanalytikere dypere avsløre essensen av dette fenomenet, så for nå kan vi bare vurdere prosessen med energi seksuell tilnærming.  
Hvordan utvikle intuisjonNesten annenhver person minst en gang i livet spurt et spørsmål om hvordan han ville ha levd hvis han aldri la sjette sans. Oh, ville det være fint om vi kunne forutse alle mulige problemer omgå alle de ulykker spill bare 100% Utbetaling!
Hva er intuisjon
Den sjette sans som kalles intuisjon - menneskets evne til å ta de rette valgene, for å forutsi utfallet uten bruk av ekstra innsats og foreløpig analyse av hendelser.
Selv i mors liv hvert barn skal ha seks grunnleggende sanser: hørsel, lukt, syn, smak, berøring, og, merkelig nok, intuisjon. Så da for noen grunn vi mister livet hans sjette sans: ikke ta hensyn til sin videre utvikling, erkjenner at det finnes bare fem store. Kun et fåtall har å føle alt intuitivt, er disse menneskene ofte kalt synske.
Intuisjon ikke har noen fysiske egenskaper. Det lukter ikke og ingen lyd er noe som kan bli følt på nivået av vår underbevissthet, ikke forklart. De som eier intuisjon, noen ganger ikke vet hvordan du bruker denne ferdigheten i hverdagen, tro hennes dumhet. Derfor må vi dyrke denne muligheten til å lære å kontrollere det og prøve å føle seg i enhver situasjon, intuitivt gjenkjenne hvor en fantasi, og hvor intuisjon.
En person som har lært seg å bruke sin sjette sans kan tenkes at alle hans ønsker, og han svarer liv resonerer, gi alle svarene. Vel, er det ikke?
Interessante fakta om intuisjon
Når en psykolog Marcia Emery statene gjennomførte sin overvåking av forskjellige mennesker som, de hevdet, utviklet intuisjon, er det konkludert med at:
- Fem ganger mindre utsatt for å falle inn i ulike ulykker og katastrofer;
- Skade seg sju ganger mindre;
- To ganger mindre lider av sykdommer i hjerte og blodkar;
- 3 ganger mindre utsatt for psykiske og nevrologiske sykdommer;
- To ganger mindre syke forkjølelse og infeksjonssykdommer.

Bare 3% av verdens befolkning har indre intuisjon og bruker det bevisst, og 20% ​​av og til å lytte til sin indre stemme ber.
Amerikanske forskere som arbeider ved Senter for studier av bevissthet, i stand til å finne ut at intuisjon er meget høyt utviklet i Böhmen og representanter for Melpomene, kunstnere, skuespillere, ulike roller, ulike stiler av musikere og forfattere av ulike sjangere.
Metoder for intuisjon
Evnen til å intuitivt føler er alle mennesker! Hvordan lære å høre etter råd fra hans indre stemme, hans tips og hint, og være i stand til å skille sannhet fra løgn? La oss se på de ulike måter som mulig å utvikle intuisjon.
Være i stand til å sette seg i andres sko
Du må være i stand til å presentere deg selv i stedet for at noen føler sine følelser, sin egen erfaring, prøv det hater. Dette vil styrke eksisterende intuisjon. Det gjorde så store generaler og militære ledere - sette deg i skoene til soldater med dem gikk til fronten og lærte de neste bevegelsene til fienden.
Bruk frykt
Føler frykt. Lær å passere gjennom det fra første sekund av hans utseende og mens det ikke vil fungere. Når du føler frykt, din intuisjon blokkert. Hvis du kan, bortsett fra ham, vil han bli forutse utviklingen og føler din indre verden, ikke alltid kjempe med ham, det er, din intuisjon vil "arbeide" bedre.
Samhandle
Lære å samhandle med folk på nivå med følelser, lære å gjenkjenne de skjulte følelser. Å vite hvor frykt, sorg, glede, overbevisning, lykke, frustrasjon, lærer du å føle dybden av situasjonen på nivået av intuisjon. Tross alt, hvor alle våre følelser er født, bor der og vår sjette sans.
Bli kvitt negativ energi
Intuisjon blokkere negativ energi i oss. Vi må lære å leve uten overbevisning noen eller noe, inkludert seg selv. Hvis du er bekymret for ideen om at du ikke hadde takle noe, jage den bort! Å forbedre intuisjon, spør alltid deg selv i vanskelige situasjoner på spørsmålet: "Vil jeg være i stand til å oppnå ønsket resultat, men hvordan? ". Du vil se, du er sikker på å lykkes! Husk alltid at negative tanker gjort. Hvis du lytte til den indre stemmen, han vil fortelle deg hva du skal gjøre og hva det neste trinnet du bør gjøre.
Ikke vær redd for ensomhet
Ikke vær redd for å være alene og meditere. Å utvikle intuisjon for å finne minst en halv time om dagen for å bo alene med sine tanker. Bli klar over din indre verden, sine følelser, ønsker og preferanser. Ofte kan en person leve livet uten å vite selv. Lær å lytte til deg selv, absolutt alle sine tanker. Uansett hvor rart de kan virke for deg, og du vil lære å bruke sin intuisjon.
Still spørsmål
Lær å stille mange spørsmål. Dette er en fin måte å utvikle intuisjon. De største tanker er født ved å stille spørsmål og finne de riktige svarene.
En stor fordel å få intuisjon bringe likesinnede grupper engasjert i diskusjoner om ulike filosofiske, medisinsk, vitenskapelig, sosiologisk natur. Dette utvikler intuisjon ikke svaret, og vet hvor viktig å sette på, jakten på den rette vei.
Lytt til kroppen din
Lær å lytte til kroppen din. Start hver dag med fysiske øvelser, avslapping etterpå - det vil gi deg muligheten til å konsentrere seg om oppfatningen av ulike tips som vil gi deg innsikt. Vel utvikle sjette sans eller kampsport trene med øynene lukket når alle bevegelser gjort intuitivt, uten evne til å se hva som skjer rundt dem. Fordi kroppen vår er en dirigent intuisjon, derav uttrykket, "Jeg føler huden."
Innkalling til sjanse
Å forbedre intuisjon, lære å ignorere muligheten som omgir deg. Tross alt, kan liv vise deg hvordan du skal oppnå noen mål og løse komplekse situasjoner, du rett og slett ikke merke til dem. Svarene kan omgi deg overalt: en tilfeldig titt på tavla, som er et tegn, et tilfeldig møte ved inngangen, feilaktig ringt telefonnummeret og mer.
Hvis du trenger penger, og deretter prøve å koble intuisjon for å forstå hvordan du kan tjene grave i sine hjemme kanskje ikke ennå avslørt evner og skjebne må gi deg et svar, "vil bringe deg til den aktuelle arbeidsgiver.
Husk drømmer
Alltid i morgen tenker om sine drømmer. Det er i dem kan du finne mange svar, tips og advarsler. Søvn - det er din underbevissthet, din intuisjon, som er mye bedre følelse og gjenkjenne fare for deg enn tankene dine. Riktig tolkning av drømmer kan være i fremtiden din intuisjon, og muligens klarsyn.
Tenk på det snakk
Å utvikle intuisjon, nøye tenke på det faktum at du forteller dine gode venner og kolleger på jobb når du beskriver problemet og spennende rekke problemer. Vdumuytesya ord, og til og med balansen av setningen. Det skjer slik at i hans historier kan bli funnet nøkkelen til puslespillet som før du setter din skjebne. Fordi alle svarene på spørsmålene blir lagret i vår underbevissthet og i visse situasjoner står overfor samme overflate, over dem se.
Slå av logikk
Noen ganger utvikle intuisjon hindrer logikk. Alltid basert på logiske resonnementer, fungerer folk bare kjent, bevist fakta og male oss inn i en ramme, være i stand til å se på situasjonen annerledes. Men i noen tilfeller er det intuisjon være din guide og føre til suksess. For eksempel, en restaurant-kjeden McDonalds Ray kjøpte et kutt, fordi det er en indre stemme at han skulle gjøre det, men lønnsomt på det tidspunkt kjøpet var. Det viste seg alt som sa "intuisjon - virksomheten var svært lukrativt.  
Яндекс.Метрика