Victoria Secret navn

 Planet skyts Victoria : Mars.
 Fargene er bra for en hersker som het Victoria : Lilla symboliserer innsiktsfull og ironisk vidd, tendensen til vitenskap og kunst.
 Favoritt farge Victoria : Orange.
 Stone Victoria - Talisman: gult.

 Navn Historie Victoria


 Nevne Victoria, avledet fra den mannlige navn Victor, oversatt fra latin betyr "seier".
 Romersk mytologi lånt bildet av gudinnen for seier i gresk Victoria, hvor hun var datter av titan Pallas og Styx Oceanides, kjent av Nike og ble regnet som en av inkarnasjoner av gudinnen Athene, som viet et tempel for Nike på Akropolis i Athen. Hennes statuer av bevingede stiger ned fra himmelen med en jomfru laurbærkrans reist for å feire seieren i krigen, sportslige og kunstneriske konkurranser. Har overlevd skulptur av Nike Samofrakiyskoyi. I Roma Victoria fokusert på Palatine tempel og alteret i kurien av Senatet, ble bygget under regjeringstiden til Augustus. Victoria avbildet på mynter av Empire monarken som en personifisering av seier i krigen.

 Verdien av Victoria


 Som et barn, noen ganger sakte, Victoria. I spillene er initiativtagerne. Long ønsker ikke å lære å lese, ber foreldre å lese for henne. Men det er rolig, avbalansert, stille og kan noen ganger uten noen åpenbar grunn trekke seg inn i deg selv. Når Victoria er taus, virker det som hun er sint på noe, mens hun bare ser og lytter. Den har store interne reserver. Kanskje noen ganger det mangler litt selvtillit.
 I Victoria analytisk sinn, noe som gir henne muligheten til å fordype deg i detaljene i pasienten. Av alle yrker er det sannsynlig å velge en som ikke krever samhandling med mennesker og hvor sluttresultatet avhenger helt på egen hånd. Jeg er glad for å Victoria tar rollen som en husmor, selv om relevante eksterne data kan være en modell eller en modell.
 Forelsket Victoria kan være sentimental og ubesluttsom. Det er vanligvis lang velger en kompis, og noen ganger etter at ekteskapet fortsetter å oppleve tvil om riktigheten av hans valg. En følsom, hensynsfull mann vil finne henne tillit, og da er det bare endret. Victoria trenger bare noen av hvem du kan stole på, noen som ville hjelpe henne å lage en pålitelig og komfortabel familiens hjem. Victoria verdig sann kjærlighet og lykke. Det omsorg og ærlig.
 Vika - en mann, ikke svever i skyene. Det er en vennlig og enkel. Ofte er det i stand til å dele seg og godkjenne dine ambisiøse planer hvis de mangler økonomisk bakgrunn. Victoria Borg gjør seg selv ikke spør. Vick fordømmer ofte folk, men hun er ikke perfekt.
 Victoria virker ærlig og flittig. Hennes yrke kan være assosiert med medisin, og Victoria kan være musiker.
 Ifølge numerologi, nummeret som tilsvarer navnet Victoria 5 peker til åndelig frihet og uavhengighet av handlingen. Og erfaring ervervet Victoria verds mer enn hint fra siden. Elsker reiser og eventyr.
 Victoria ble symboler av sedertre, mimosa og humle. Forbønn sedertre gir Victoria oppriktighet, stolthet og optimisme. Ikke vite farene og være nepredusmotrytelnoy, Victoria, heldigvis, har en gave til å trenge med uforutsette situasjoner. Sin skyts mimosa blomst har høy følsomhet. Victoria har en vane av å ofre seg selv.
 Navngi dager i Victoria: 29 (16) April.

 Kjent i historien om Victoria


 I moderne historie kjent Victoria, Queen of Great Britain, den siste representant for Hannoverkongefamilien, er det den lyse representant heter Victoria. Hun kom til tronen i 1837 i en alder av 18. Hennes regjeringstid varte 64 år, der tiden Queen Victoria tjent oppriktig respekt av hans undersåtter. Årene med hennes regjeringstid ble kalt viktoriansk tid, selv om det ikke lyser noen spesielle talenter. Hemmeligheten bak sin suksess var det faktum at dronningen mestret grunnleggende regel av konstitusjonell regjering, for å oppnå fred i landet, må "regelen, men ikke kontroll". Queen Victoria ga kontroll til sine ministre. Nesten et århundre Britain ikke gjennomføre store kriger, slik at alle til å ta hensyn til nasjonale anliggender, oppfinne nye og forbedre gamle maskiner, bygge vakre bygninger, omsorg for oppdragelse og utdanning av den yngre generasjon. På grunn av den ekstreme varmen av den britiske tenke på viktoriatiden som en gullalder i historien til England. Til ære for dronning Victoria ble kåret til land i Øst-Antarktis, åpne en britisk ekspedisjon i 1841. På verdenskartet er det mange andre steder som bærer dette navnet: øya og byen Victoria i Canada, verdens største afrikanske Victoria Falls på Zambezi-elven, Victoria i Australia, Victoria - hovedstaden og havnen i Seychellene, Lake Victoria og River Victoria Nilen - Afrika. 
 Victoria Fedorova - skuespiller, hovedrollen i "Forbrytelse og straff"; datter av skuespilleren Zoe Fedorova.
 Victoria Radunska - skuespiller Taganka Theater.
 Victoria Lepke - Liten teater skuespiller, spilte hovedrollen i filmen "Jeg går til storm."
 Victoria Tokarev - forfatter, dramatiker og manusforfatter, forfatter av skript for filmer regissert av George Danelia "Gentlemen of Fortune", "forsvant", "Mimino" og filmen "Det var en hund på piano."  
Hvordan lære å danse stripe av plast?

Kan jeg lære å danse stripe av plast bygningen? Ja! Det er lett? Nei! Men du trenger ikke lete etter enkle måter. Ingenting av hva mannen som satt et mål, ikke kunne håndtere.
Selvfølgelig, hvis du ønsker å lære en stripe av plast, start med video leksjoner gitt på slutten av artikkelen, men også rådet til å lese nyttige anbefalinger som foreslås i denne utredningen.

 Begynne med stretching


Du bør velge en øvelse stretching. Hvis du plutselig har tidligere engasjert i yoga, fitness, dans, bør du starte med en mer avansert kurs stretching, som består av ulike dynamiske elementer (bakker, svinger, etc.) og statisk (på deg en stund zatrymuyetesya enkelte bestemmelser ). Hvis du bestemmer deg for å gjøre den første øvelsen, bør du velge øvelser for nybegynnere som vil bestå av moderate elementer av stretching, etterfulgt av en økning i belastning. Vår anbefaling: hvis okkupasjons strekke musklene forårsake smerte, bør du oppsøke lege.
Hvor ofte bør engasjere banner? Alt i en stemme si: "Jo mer, jo bedre." Men det er sant. Bare regularitet kan garantere resultater. Dette er på grunn av oppbyggingen av muskelstruktur av menneskekroppen. Hvis du hadde en leksjon i uken, vil du føle krepaturu (dette er normalt, muskel strekk og "verke"). Nå kan du vente til kroppen slutter "break" og deretter begynne å trene - tro meg, økte den tidligere arbeidsforhold med 0 - muskel tilbake til normal posisjon. Et must tvert imot, når du strekke musklene trenger for å fikse resultatet - i tide til å holde den neste leksjon. Derfor oppfordrer vi oppførsel strekker minst to ganger i uken for en time hver dag. Men hvis du vil ha raske resultater (3 til 6 måneder), må du trene minst tre ganger i uken.

 Arbeidet med å koordinere


Når du innser at de første skrittene allerede er tatt - du startet klasser stretching - kan fortsette å studere plaststripen hjemme - Legg bevegelser som utvikler koordinasjon. Å kontrollere kroppen, må du foreta regelmessige ups, tær, bøying, rotasjon, kjøring - alle disse elementene du kan lære av videoleksjoner. Gjenta så ofte som trafikkdata, kan du gjøre dem, ikke bare i nøyaktig tilmålte tid - du kan gå rundt i leiligheten, fra rom til rom ved hjelp av "dans flytte". Du kan bryte mens du arbeider for å få opp og gjøre noen tilter til venstre og høyre, et par trekk. Sørg for å trene armer og nakke. Hvis du er flau, kan det være ditt første skritt i å overvinne frykt for å snakke i offentligheten! Bevise deg selv og andre at du er trygg.
Resultatet av leksjoner for koordinering av eierskap vil være trygg kropp. Folk lære dette livet - jo mer du gjør, jo vanskeligere bevegelsen du utfører. Men basen: balansere på ett ben, løfte ben, som roterer i en rett linje eller et punkt, hopping klart landing, overfører vekten til hælen, evnen til å stå på tærne, overfører vekten fra den ene foten til den andre - alle disse og andre enkle alfabetet elementer må være deg selv.

 Utvikle fleksibilitet


Naturligvis klarest evne til danserne strip-dans - det er en stor plastisitet. Det bør betale 50% av treningen. Spesielle øvelser som er lette å finne på Internett, for å bidra til å gjøre de første trinnene. Når du vil ha et kurs av øvelser som du og komponerer selv, og du vil være den første fremgangen du er klar til å oppfinne sine egne øvelser i plast og deretter egen danseelementer til sin dans.

 Lytt til musikk


Og det siste er vanskelig å lære, men likevel kan lytte til og høre musikk. Å lage økologisk dans, musikk og raffinert, er det nødvendig å velge passende musikk, lytter du til rytmen, bruker ulike bevegelser i visse øyeblikk. De vil slå og legge til et musikkspor, og ikke bare krasje inn i det, og vil ikke vises på feil sted. Det bør bli forstått at dansen - det er ikke obыchknovennыy sett av bevegelser, kunsten av musikk. Spesielt i strip-dans, hvor dansere forsiktig være forførende, glatt, grasiøs, milde - du må være musikalsk.
 For å oppsummere.
Lær stripdancu huset - du kan. Dette vil hjelpe deg til video tutorials på stripe plast og diverse opplæringen. Du må ta hensyn til musikalitet, koordinasjon, plast og strekning. Du bør regelmessig drive opplæring. Du bør trene for å snakke til publikum. Men ikke glem at alt er vel på rett sted og tid - ikke nødvendig å vise plast stripe elementer der det ville være "upassende" og til de som ikke liker det eller synes "vulgær"!

 Video TutorialsЯндекс.Метрика