Hver dag sannsynligheten for tidlig tredje verdenskrig er økende. Problemer som internasjonal terrorisme og spenninger i internasjonale relasjoner, presser verden til denne forferdelige prosessen. Noen mener at tredje verdenskrig ikke vil være noen-det har allerede begynt, og andre - at det allerede har gått. La oss forstå og analysere sammen.
 Innhold:
 World War II
 Kanskje har det allerede gått?
 Er krigen begynte?
 Hvorvidt?

Vil tredje verdenskrig?
 World War III - er teoretisk mulig tredje global militær konflikt.
 Den kalde krigen, som ble trukket nesten alle land i verden delt inn i to leire. Den samme krigen var spionasje, våpenkappløp, politiske beslutninger som gjentatte ganger har ført til internasjonale kriser, da verden var et skritt bort fra krig generelt, samt lokale militære konflikter i territoriet til dukkene. Fullført denne "krigen" sammenbruddet av Sovjetunionen.
 Eksperter tilskriver data innleveringer til den geopolitiske krig. Til tross for at det har vært lokale kriger i andre land, en direkte militær konfrontasjon mellom et stort antall land - var det ikke.

 Er krigen begynte?


 Ofte den tredje verdenskrig "startet" media og enkelte politikere. Annonsert lanseringen av den tredje verdenskrig i 1999, etter at NATO-operasjonen i Jugoslavia da landet fikk et massivt bombardement. Så etter starten på USAs militære operasjoner i Afghanistan i 2001 etter den amerikanske invasjonen og allierte i Iran i 2003 - i begge tilfeller angivelig for å bekjempe terrorisme. Det er to militære konflikten: intervensjon i Libya i 2011, NATO-land, samt konflikten i Syria - ofte ansett for å være begynnelsen på andre verdenskrig. Ny stasjon for å snakke om begynnelsen av neste verdenskrigen i 2014 ga hendelsene i Ukraina.
Enten tredje verdenskrig? Definitivt kan vi si at - nei. World War II - en global konflikt, som involverte et stort antall land, og de bør være direkte deltakere av militær konflikt. Disse krigene - lokale, til tross for at de indirekte involvert en rekke land.

 Hvorvidt?


 Kanskje i dagens realiteter, er mange av oss lurer på: vil den nye verden krig eller ikke?
 Til tross for at tilstanden for verdenskrig florerer i dag, vil det ikke.

 For krigen trenger en reell forutsetning, men til tross for alle forskjellene eksisterende landene det - nei. Lokale kriger, for eksempel Midtøsten, ikke utvikle seg til verden. Som for situasjonen i Ukraina, betyr det ikke føre til andre verdenskrig.
 Hva vil denne krigen?
 For å få et endelig svar på spørsmålet om sannsynligheten for World War III, tenk omfanget for global konflikt. Denne krigen vil ikke være partisk og raketten vil faktisk soldatene i hæren vil ikke engang forlate sine hjem stasjoner.
 Forsøk konvensjonelle raketter vil føre til tusenvis av ofre, som om å flytte ut atomraketter, vil antall ofre beregnes i millioner. Hvilket land kan vinne i denne krigen, om det vil bære katastrofale konsekvenser for ham? Alt er vel klar over, så ingen ville våge en slik sprø trekk som kan føre til døden av mesteparten av menneskeheten.
 For spådommer om astrologer, innen 2018 planeten vil være så anspent, lokale kriger, kjemper geopolitiske og internasjonal terrorisme. Men uansett hvor vondt situasjonen ville være, verden krig vil ikke.
 Hvem blir partene?
 Basert på en historie i de siste to verdens militær konflikt Russland tok del i dem. Truer tredje verdenskrig i?
 Russland - et fredelig land som krever opphør av alle militære konflikter og favoriserer en diplomatisk løsning på alle problemer. Enda mer, den første i en militær konflikt vil ikke gå videre som om det ikke er provosert. Knyte opp krigen mot Russland som ulogisk som det har ingen atomvåpen, samt sterk og utstyrt hær.
 Hvem kan tjene de andre partiene i den moderne verden krig? USA og EU for å løse verdenskrigen vil ikke. Selv å være i tandem de starter krig med Russland for de ovennevnte grunner.
 Som for Kina, en annen fremtredende aktør i den politiske arena, idealer landet nær Russland, er de også i favør av fred og resolutt mot krig.
 Uten deltakelse av militær konflikt i disse nøkkelspillere - verdenskrig vil ikke.
 La oss håpe at deres prognoser finner vi oss selv rett. Fred til deg!  
 Et av de største problemene som lenge har vokst kategorien av totalt, er et verk av våre verktøy. Problemer i Housing (Bolig og Utilities) knyttet til nesten alle andre innbygger i vårt land, og nesten alle misfornøyd med arbeidet til ledere i kommunal forvaltning. Hvis du er lei av passivitet verktøy, og du ønsker å sette en stopper for det, vil vi vise deg hvordan og hvor du skal klage på Housing.
 Neste artikkel på følgende måte:

 Hva er problemene i huset kan bli støtt?

 Hvor du skal klage om arbeidet til bolig?

 Hvor å gå for passivitet bolig avdeling?

 Å klage på verktøyet tariffer?

Hvor du skal klage på bolig
 kickbacks. Og ordningen er: det verre skal du gjøre nå, jo mer og raskere vil du trenger å gjøre det igjen, og en ny resultat offentlige tjenester, noe som resulterer i en ond sirkel der det er vanskelig å finne det ekstreme.
 I en passiv kontroll av boliger, både av politiet og av vanlige mennesker, er arbeiderne i sfæren i de fleste tilfeller og ignorerer problemet, inkludert mange appellerer til dem og utføre sitt arbeid svært dårlig. På Internett kan du se mange videoer og bilder av nysgjerrige og unnlatelser av boliger og kommunale tjenester, men det er på tide å sette en stopper for det, fordi pengene våre går ingensteds!
 Først av alt må du forstå at å plassere saker på ulike fora og andre ressurser konsultert på Internett - spesielt dette ikke hjelper, kan du lage en liten respons på dette problemet, men det er lite sannsynlig å bidra til å løse situasjonen. Internett ikke løse problemet, må den ta opp verktøyet eller høyere myndighet. Derfor må vi handle riktig og naturlig innenfor loven.
 Vanligvis, hvis du er lei av passivitet boligkontor, problemet kan løses en gang for alle - skape boenheter. HOA - en huseiere foreningen, dvs. foreningen av leilighet eiere hjem til sin bolig og økonomisk styring. Så du (innbyggere) gi opp dine zhyv.kontory tjenester og vil administrere virksomheten selv, uavhengig distribuerer alle finansstrømmer og kvalitet utførelse av alle arbeider, og dermed bli kvitt byrden av kommunale verktøy. Generelt, aktiviteter, fordeler og ulemper, og grunnlaget for HOA - er et eget tema for en artikkel.

 Hvor du skal klage om arbeidet til bolig?


 Så, før du starter en "krig" med bolig, bør være kjent med alle de juridiske reglene sine aktiviteter. Først, har du grunn til å hevde sine krav, og den andre lesing av loven, vil du finne en rekke andre brudd på offentlige tjenester.
 Så, etter å ha juridisk rammeverk for bolig, kan du klage på mangel av sine ansatte og tjenestemenn. For det første, hvis arbeiderne ikke er bolig eller gjør jobben sin dårlig, må du skrive en klage til boligkontoret, som kjører ditt hjem. Skriv Klager må være i to eksemplarer (ett i boligkontoret, og etterlater seg en annen), slik at i tilfelle av å ignorere gjenstand for søknaden, kan du ta kontakt med den overordnede organ, noe som bekrefter det faktum av innlevering klager og ignorerer sine ansatte bolig avdeling. Vanligvis bolig kontorarbeidere må svare, noe som vil forklare grunnen som fortsatt ikke løst problemet når de fjerner det og om å gjøre det i det hele tatt. Sørg for å forlate adressen som de er forpliktet til å svare.
 Dersom det innen 14 dager du ikke har mottatt svar fra boligkontoret til klagen din, kan du ta kontakt med overordnede organ. Vi ønsker å trekke oppmerksomheten din til det faktum at ofte, hvis svaret på klagen kom, gjør det unsubscribe verktøyet, men veldig ofte de ikke tror. Hvorfor? - Nå vurderer vi.
 Ofte verktøyet viser til det faktum at de ikke har penger til reparasjoner (bygning), men hvis vi beregne hvor du skal dra penger for betaling av regninger!? I så fall, kan du be din zhyv.kontory liste arbeid utført i løpet av de siste fem årene, og beløpene som har blitt brukt på den. Så du ser på naboer som virkelig ble faktisk gjort, men bare på papir og se den virkelige bildet av kontantstrømmene. Også, ofte bolig avdeling arbeidere som svar på en klage sendt til ikke-eksisterende rettsregler, tolke dem feil eller bevisst si at det ikke er deres kompetanse til å villede deg, som en referanse til noen regler du ønsker å sjekke. I alle fall hvis problemet er ikke boligkontoret besluttet å handle på.
Hvor du skal klage på bolig

 Hvor å gå for passivitet bolig avdeling?


 Myndigheter til å ta i slike tilfeller mye. I praksis er det best å bruke umiddelbart til alle høyere myndigheter. Dette i sin tur hjem inspeksjon byer prefekturet området, lokale myndigheter og påtalemyndigheten.
 Appell til autoriteter lister bør også gjøres i to-kopier, merket på deres mottak. I dette eksempelet din adresse og en kopi av klagen zhyv.kontoru deres svar (hvis det var). Vennligst også legge til bilder hvis de bidra til å fange essensen av problemet. Eksempelprogrammer kan bli funnet på nettet.
 Vanligvis hjem inspeksjon, fylket og lokale myndigheter gjennomføre en effektiv jobb med kommunale tjenester og problemet er løst, og ikke minst arbeidet med påtalemyndigheten som vil teste boligkontoret "og fra" inkludert forsømmelse og passivitet årsakene til problemet ditt. Du kan også sende inn spørsmål resonans kontakte media for å rapportere de gjorde på TV eller i avisen skrev en artikkel.
 Det mest ekstreme tilfellet - dette kommer til retten. Retten bør gjelde i tilfelle som appellerer til alle disse organene har feilet, er at usannsynlig. Men hvis dette skjer, så å gå til retten å anbefale tjenestene til en advokat som vil bidra til å gjøre et krav, og vil representere deg i retten. Hvordan, igjen, i praksis, overordnede organ funnet rett ved boligkontoret, og hvis ikke, påtalemyndigheten selv sender materiale til retten.
Hvor du skal klage på bolig

 Å klage på verktøyet tariffer?


 Et annet problem av vår totale integritet - høye verktøyet priser. Svært ofte vi klager om dem, men bet tennene sammen og betale. Men faktisk, betaler vi dem på grunn av deres latskap og fordi jeg ikke tror på seg selv. Konfrontere tyngende og limt verktøyet priser - kanskje!
 Først må vi lese i form av priser, samt arbeids tellere, sin installasjon, kontroll og vedlikehold. Dette kan gjøres uavhengig av hverandre og invitere uavhengige eksperter på feltet. Det samme klagen arkivert i Regional Tariff service, kan du også skrive en appell med å kontrollere gyldigheten av tariffer i lokale myndigheter og påtalemyndigheten. Dersom klagen til disse myndighetene ikke vil fungere, noe som er lite sannsynlig, må du gå til retten, og gir alle materialer på motivet (inkludert kopier av applikasjoner i andre institusjoner).
 La oss se på et eksempel i protest tariffer for oppvarming. For eksempel, på et møte av beboerne, bestemmer du at tariffer for ditt hjem altfor overpriset og du åpenbart ikke garantert for oppvarming. For å gjøre dette må du lære på sine egne standarder eller invitere en spesialist. Dersom spørsmålet gjelder pris, er det behov for å gå inn i det beregningsformel: kostnaden for kjølemiddel (kostnaden for vann, gass, etc.), samt kommunikasjonstjenesten. Så dataene sendes i ovennevnte konklusjoner organer. Men prisene kan være berettiget, men til slutt kommer store regninger - som det være? Det er veldig enkelt!
 Oppvarming meter installeres ofte i strid med reglene. De kan installeres i det hele tatt utenfor hjemmet, fordi det betyr at du vil betale for hele varmeanlegget og kjeller av gaten. Videre, hvis fra telleren til forbrukerne lekker rør, de også betale beboere. Og til slutt, med hensyn til installasjon av varmemåleren - et indre hus-ledninger som går etter at det forventede enheten. Som et resultat av et stort antall "løsning" og mangel på isolasjonsrørene, en betydelig mengde varme igjen går steds, derav betale for mye for oppvarming. Derfor bør du sjekke samsvar med installasjon av måleren varme i ditt hjem, i tillegg kontrollere riktigheten av beregninger. I tilfelle av grove brudd og overpayments - ta kontakt med domstolen krevende å bringe for retten gjerningsmennene, fikse problemet og foreta utbetalinger UAH.
 Hvis du ikke liker vann tariffer, er det også behov for å kontrollere sine priser. Som i tilfellet med oppvarming kan være problemer med å betale for mye for dårlig kvalitet. I dette tilfellet, kan vann tariffer ikke matche kvaliteten på tjenester, som i sin tur, lavt vanntrykk, dårlig vannkvalitet (når det ikke bør vurderes drikking og teknisk, som er flere ganger reduserer sin verdi, fordi ingen av oss drikke vann fra springen). Som for varmt vann - alt er det samme, men fortsatt trenger å ta hensyn til hva den faktiske vanntemperaturen og hvor lenge du trenger å tømme det før det vil sette standarder for vanntemperatur.  
Яндекс.Метрика