Vind av endring
 Noen ganger får vi syke av ting fungerer, følelser, tanker, mennesker. Hva gjør du hvis du plutselig lei deg selv? Sikkert du ikke kan endre, for å riste av gammel hud og endre ikke bare den indre verden eller utseende, men også liv? Det viser seg at du kan hvis kreativ.

 Dreams!
 Som med enhver annen virksomhet, er det viktig original idé, konsept. Snakker om det nye bildet, kan du forestille deg ikke bare nye klær, hår og makeup. Du må behandle dette liker å skape en ny karakter, vurdere mulige handlinger, reaksjoner, oppførsel, personlighet, holdning til livet. Dette møysommelig arbeid som bekker ingen oppstyr. Fanta kan være lenge før de forsvinner alle vinkler inntil nytt bilde stopper presse og gni. Når du føler deg full harmoni med den usannsynlig personlighet, kan arbeidet betraktes som komplett.
 Det er viktig at denne nye mannen var ikke bare en maske. Dette bør være en levende, naturlig person, fleksibel, i stand til utvikling snarere enn skjoldkomplekser og frykt.
 Visualisering.
 Venne seg til den nye modellen i seg selv er ikke så lett, uansett hvor flott det var. Endelig - alle gamle natur er på ingen hast med å ta stilling. Det er derfor viktig å være i stand til å se verden på en ny måte å se på oss selv med nye øyne.
 Se på deg selv fra en normalsituasjon. Hvordan du svarer til det bildet som allerede bor i fantasien? Hvis noe ser ut til å være ufullstendig, hvis ikke nok harmoni, blir nødt til å prøve. Start remodel plassen under den nye deg. Bored kontorvegger kan være dekorert med lyse collage maleri eller alvorlig, avhengig av fordelene til den nye identiteten.
 Det er også viktig å skape et hjem interiør, passer 2,0 du forlater ingenting fra eksmannen. Det faktum at vi ser på hver dag, en plass der tilbringer mesteparten av dagen, selvfølgelig, påvirker oss. Det er derfor viktig å puste nytt liv inn i interiøret, for å skrive ut nye vaner og smak.
 Dessuten mye av det som omgir du vil raskt merke en endring i deg og lære en ny måte å forholde seg til.
 Ikke et spill, men en realitet.
 Ved første denne ideen virker bare dumt spill. Men for at den nye personen var i live og ekte, er det ikke nødvendig å spille, du må bare være. Den gamle vaner og smaker liksom reflektert på livet, nå er det på tide å slippe nye følelser på vilje. Ny utstilling seg rundt, ikke nøl: på jobb, hjemme og på ferie alene.
 Ikke prøv å forandre hvis alle som kan du endre utseendet og gjøre reparasjoner i leiligheten. Prøver å være noen andre, de trenger å være, og ikke å gi opp, i alle andre tilfeller vil du føle deg vel.
 Videre er det ikke nødvendig å kopiere noen mye bedre å lage et sammensatt bilde, tar det beste fra folk og tegn som du synes fortjener denne æren.
 Folk tenker ofte at personlighet er dannet for praksisen dem. Representert side, feil, feil gjerninger, tanker og synspunkter som bare hindrer være lykkelig. Men jo nærmere vi oss ingen, må vi være svært lojale assistenter selv. Det er derfor spesielt overraskende at mange lever, føler nesten fysisk ubehag, men ikke prøver å endre. Dette livet av treghet er ikke noe bra. Ikke vær redd for forandring, tror det vil endre seg med sine egne hender unaturlig prosess. Men det er mye mer behagelig enn, si, uunngåelige endringene under påvirkning av sterke følelser som ikke alltid er behagelig.
 I tillegg, endringer i personlighet - en god grunn til å kvitte seg med dårlige vaner og tilbøyeligheter, endre karakter og holdning til livet og kjære. Det kan være at denne kunstige pode et nytt bilde vil være begynnelsen på en ny lykkelig liv. I alle fall er det nødvendig å ta risikoen, fordi endringen kan være uendelig antall ganger, når en gammel person vil miste relevans.  
Gene personlig bruk
 Hvor fantastisk det ville vært hvis alle fondest ønske minst noen ganger går i oppfyllelse! Noen klarer å nå etterlengtede mål, til tross for alle hindringer, mens andre, uansett hvor hardt, ikke kan få det du ønsker. Å lytte til historier om kjente og vellykkede mennesker, kan du høre en lignende detalj - de sier de vet at de vil lykkes. Ironisk nok, ved at de ikke lyve.
 Hvem som helst kan bli den ånden og magiker som kan oppfylle ethvert ønske - trenger bare tenke på.

 Hvorfor ønsker går i oppfyllelse?
 Oppfyllelse av begjær begynner når vi begynne å tenke på hva vi ønsker. Liv - overraskende harmonisk at vi ikke tenker på dette. Hva vi føler før eller senere finner sin plass i virkeligheten. Vet ikke hvordan, men vår bevissthet kan påvirke hva som skjer rundt. Og, egentlig, hvis du vil ha noe for mye, det vil sikkert komme, gjennom kraften i våre sinn.
 Visualisering.
 Det første tegnet på at ønske vil gå i oppfyllelse eller ikke, det er din evne til å levende forestille seg det ferdige resultatet. Hvis du lett kan forestille seg en ny bil eller på kontoret, så i dette ønske om å ha en sjanse. Hvis bildet ennå ikke er dannet, kanskje ikke har tid eller lyst er ikke så viktig for deg.
 Tog fantasi. Hver dag forestille seg ønskelig, og legger til alle de nye detaljer. Bildet bør være lyse, inkludert de minste detaljer. Hvis du bare ønsker å være lykkelig, men ikke forestille meg at du kan gjøre dette, er det lite sannsynlig at dette ønsket vil bli innvilget.
 Hvis bildet er klart og du føler sterke følelser når du ser ", betyr det ønske er godt dannet.
 Oppføring detaljene i det som ofte som mulig, for eksempel ved sengetid. Det er herlig å sove, brusende i sine beste drømmer! Dette er en nyttig ferdighet på alle sider. Tenk deg farge, merkevare bil, lukten av bensin og salong, en følelse av fart - raskere slik at du får det du ønsker. Eller hans nye kabinett, sort, hår, måte å tale, tale, uansett hva du ønsker å si - til ønsket posisjon kom til hånden raskt.
 Skritt for å drømme.
 Nå prøver igjen strekke fantasien. Bla bildet prøver ikke å se resultatet, og hvordan du kom til ham. Har du ikke se helt på en gang, men det var ikke en drøm bilde første gang.
 Tenk deg folk som kan være med deg, hjelpe eller hindre deg. Tenk deg at du gjør i en gitt situasjon, for å si til hvem adressert.
 Endringer.
 Som du vet, i løpet av rullende stein samler ingen mose. Om de nye oppkjøp og suksess kan drømme en rekke ligge på sofaen, men aldri vil bli, hvis ikke en drøm å bidra til å finne sin vei til deg. Så - handling.
 Lede deg selv som sjef, hvis du vil den skal være. Eller som elskerinnen til leiligheten hans, hvis du trenger det. Zminysya måten du tenker, ville bli endret hvis ønskelig skjedd. Ikke la oddsen for at skjebnen vil gi deg. Prøve, arbeidskraft, overvinne hindringer og ikke glem å se inn i fremtiden. Din fantasi vil fortelle deg hvordan du skal handle og hva som venter deg rundt svingen. Du trenger bare å lære å stole på magefølelsen.
 Mange tror ikke at ønsker kan bli virkelighet bare sånn. Ja, bare ikke skje noe. For å få selv de små ting, du gjør en stor innsats. Selv hva du drømmer, tenke, tenke - det er handlingen du trenger bare å legge til. Men hvis du tror på deg selv og prøve å drømmen vil aldri passerer.  
Steiner Charms

 Bolig - det viktigste stedet hvor grunnlaget for vår skjebne. Og vi må oppføre oss ordentlig, at vi heldig. Vil hjelpe i denne klippen maskoter.
 Først av alt må vi kontrollere sine tanker, holde den gode og den dårlige kjøretur unna. For materialisert visninger og deponert som støv på bussholdeplassen. Og alt som er i huset vårt, våre gleder og siver bekymringer.
 Gi sine tanker og handlinger for å hjelpe steiner positive maskoter som lagrer energi suksess. Talisman også kan være en gjenstand hjemme. Du kan ikke være sint på sengetid. Ved å gjøre dette, vi programmere en negativ energi om natten, noe som forhindrer normal hvile. Hvis du har en dårlig humør, du trenger å nøytralisere noen måte, en interessant bok, god vin, en favoritt tidsfordriv. Du kan heller ikke spise frokost eller kjole, tenker om problemene med de fattige. Fra å spise alle disse erfaringene kommer inn i kroppen vår. Det bør være hensynsløst kaste ting med negativ energi belastning, som er forbundet med de triste, triste minner eller fiasko.
 Når det var en fin begivenhet, må du kjøpe noen detaljer, som for eksempel stein charms til å forbli på gode minner fra det. Kanskje disse hemmeligheter og er ikke ny, men husker dem og følge dem selv terapeuter gi råd.  
Øyebeskyttelse

 Noen navrochyv, vi sier, å investere i et uttrykk veldig konkret konsept. Men hvordan de skal beskytte mot det onde øyet eller uttrykte fagfolk Strøm Stroke?
 For å beskytte og vise energi innvirkning (øye) er kraftige teknikker perfeksjonert gjennom århundrer og testet av tid, og derfor effektive i dag. Disse teknikkene skal utføres i to uker hver kveld og hver morgen for en halv time før sengetid og en halv time etter oppvåkning.
 •  "Jeg - tomhet." Hvis du føler noen i en negativ innvirkning internt slappe av, spør ulegemlige substans, luft ugyldig og erstatning slag. Det kommer gjennom deg og spre i verdensrommet. Være kul og ikke bli avhørt. Stille glipp av et bilde på grunn av deg selv, ikke vær redd for å gjøre det.

 •  Psykologisk velkommen. Dette er et svært kraftig verktøy som kjører på din karma. Derfor kan det kalles karmisk beskyttelse. Hvis du føler en utfordring, mentalt fortelle deg selv: "Vi er avsluttet." Hold fred med ydmyke og gjøre ingenting. Snart vil du føle at problemene forsvinner (ordensforstyrrelser kan reverseres streik du for dine onde gjerninger i fortiden - en slags gjengjeldelse).

 •  Atferdsbeskyttelse. Velg en hvilken som helst dag som ikke er knyttet til saker som du kan "slippe ut av samfunnet." Klipp av alle kontaktene med ingen å kommunisere, ikke si et ord, kuttet all mulig tilgang til informasjon (ikke lese, ikke se på TV, ikke lytte til radioen). På denne dagen nekte et måltid, drikker bare vann. Gjøre så lite fysisk bevegelse og prøver å puste mindre. Dermed fra du begynner å gå kraftig tilbakeslag.

 •  Den neste metoden er den mektigste av disse her. Det bør gå i tilfelle av manglende effektiviteten av de tre foregående.
   Sitte på kanten av en stol, armer og ben ikke krysset, hele overflaten av foten hvile på gulvet. Lag noen intense åndedrag, så puster kraftig og hold pause så lenge du kan, mens "puste heller vil bryte." Under pauser fokus på halebenet, føler det "smeltet-ness" pulsering. Mentalt - fullstendig skille vakuum.
   I en tid da pauser pust, gå til umiddelbar kickback "svart operatør."
   Min erfaring med mennesker bekreftet at den fjerde utøve ikke bare viser umiddelbart angrep, men til en viss grad selv styrker dem og oppdager "operator" som gjør seg kort tid etter anvendelsen av denne teknikken. Han eller ringer deg uten noen åpenbar grunn, eller opplever du begynne å spørre om helsemessige forhold eller til noe som ikke hadde vært tilbøyelig. Imidlertid er hans tilstand mye verre.
   Du bør imidlertid ikke informere ham om at du bruker strømbeskyttelse. Hold med den kalde, selvfølgelig, stille og fredelig - kort sagt, som om ingenting hadde skjedd.

 •  Er beskyttelse utviklet spesielt for folk troende som bor innenfor det kristne livssyn. De var før sengetid er anbefalt å uttale et mantra: ". Gå i dvale, ikke redd for noe, i døråpningen, Jesus Kristus, Guds Mor i føttene, sidene erkeengler, engler overhead"
   Før du forlater huset, "gå ut på gaten, ikke redd for noe, Jesus Kristus Ahead, Behind Guds Mor, sidene erkeengler, engler overhead."
 • Яндекс.Метрика