Å muntre jenta?
 Når kjæresten din bommer, du også dystre. Heldigvis finnes det mange måter å forbedre situasjonen, og for å være ærlig, cheer jente var ikke så vanskelig, med mindre du ikke er fanget prinsesse-nesmiyana. Din erfaring med det skal fortelle deg at de fleste jenter - en nydelig, sjarmerende og veldig morsom kreasjon. I hvert fall når de er i godt humør. Men i godt humør, de nesten alltid, spesielt hvis de vet at det øyeblikket de ser ung mann.
 Hint: hvis noen jente du ofte ser i dårlig humør, kan en av to ting - enten det selv har en kjedelig karakter (usannsynlig), eller den ikke liker din kommunikasjon (mest sannsynlig). Men ikke engang spesielt å lese alle grunnene du kan forstå - å fortsette denne dialogen neppe verdt det.
Hvis en jente er i godt humør, høre latteren hennes - enkel. Du trenger ikke å være en talentfull humorist - er nok til å fortelle en morsom historie fra livet eller morsom spøk. Hvis ingenting i ditt arsenal er ikke, slår Du til denne kilden til humor alle klassetrinn - Internett.
 Tips 1: i alle fall ikke velge talg og uanstendige vitser slikt forsøk for å heie den unge damen kan oppfattes negativt. Det samme kan sies om svært gamle spøk - hva kan være verre enn hennes svar: Ja, god spøk, le med henne barnehage.
 Tips 2: hvis spøk er hentet fra Internett, må du ikke prøve å gi henne hans - plutselig du ser de samme nettstedene.
En helt annen historie om jenta er opprørt og trist. I dette tilfellet, for å finne ut hvordan å heie en jente, må du finne ut hva henne så opprørt. Så spør. Selv om den møter - okay, gå spør. Faktisk, virkelig ønsker hun å fortelle. Men gjøre det mye lettere hvis du er litt knipetang trukket ut hennes tilståelse. (For eksempel, det fornærmet på venninnen Men du klage det liksom stygg Og så -.. Hun måtte fortelle fordi presset).
 Tips 1: Hvis du ser at hun er sint på dine spørsmål - tror kan føre til hennes dårlige humør er du.
 Tips 2: når fant ut sannheten - i alle fall nok en gang gjentar - INGEN OMSTENDIGHETER! - Ikke prøv å råde henne hva du skal gjøre. Hvis det klager på sjefen og urettferdighet på jobb, er det siste du kan gjøre si - så zvilnyaysya eller se etter noe annet. Det riktige svaret er - de vil ikke sette pris på! Og hva ville de gjøre uten at du gjør! Og hør da - etter en stund nødvendigvis bedre humør. Det viktigste - ingen tips, bare forståelse og medfølelse.
Å muntre jenta?
 Det er veldig farlig måte å muntre jenta hvis hun hadde en kamp med kjæresten sin - begynner å gjøre narr av utseende og oppførsel skyldig venn. Kanskje i dette øyeblikk, og denne typen humor vil bli mottatt positivt, men de forsonet og da - ". Alt du sier vil bli brukt mot deg"
Det er en ganske dyrt, men sikker måte å se gleden i øynene til jenta - shopping. Ved å handle kvinner behandlet med en spesiell lidenskap at menn ikke forstår. Men ikke nødvendigvis forstå og, enda viktigere, å kjøpe en ny kjole, veske eller parfyme alltid muntre henne. En ny sko - det er den beste anti-depressant.
 Hint: Shopping er bedre bare å finansiere deltakelse i det mann kan bli en prøvelse. Hvor er lurt å avtale at du vil møte senere og se på resultatet. Det er lite sannsynlig at du virkelig kan sette pris på at det vil kjøpe, men glimt i øynene hans vil sette pris for sikker. (En sideeffekt - det er da sannsynlig forsonet med en venn: wow noen til å vise nye ting).
Hvis en fullskala redningsaksjonen godt humør du ikke har råd - sjokolade hjelp. Gå til en kaffebar - et stykke sjokoladekake eller en kopp varm sjokolade pidpravlyat situasjon, og varm og intim samtale drive ut sorg.
Og så er det mange måter som ikke vil koste deg noe, men med en høy grad av sannsynlighet cheer jente.
Holde det tett og ikke la gå.
Eller løft opp og zakruzhy. Det vil kreve at det settes på plass, men det betyr ikke nødvendigvis lytte - alle kvinner som bæres på hendene.
Si det beste av alt, den er vakker, smart, søt - listen er endeløs. Eller bare fortelle meg at du elsker henne - med mindre, selvfølgelig, er sant. Kvinner alltid en stemning, hvis det er en omsorgsfull og kjærlig person.
Nå kan du se dine favoritt komedie innpakket med et mykt teppe. Og fra hennes tristhet og kjedsomhet vil være over.  
Hvordan lage en fyr tenker på deg?
 Det er vanskelig å si hvilke tanker svermende i mitt hode fyr, men hvis du ønsker å være der fast bosatte mening om deg, er det på tide å handle. Noe som gjør det dag og natt tenker på en kjær, i prinsippet, er det løsbar problem. Det er mange ganske gode, og relativt få akseptable måter. Men det finnes teknikker som selv lede deg til ønsket resultat, men bivirkninger åpenbart du ikke liker. Med dem og begynne. Så det verste idé å trekke oppmerksomhet tjener,
ta ham en stor sum penger og kom ikke tilbake. Tror han, selvfølgelig, vil du være, men innholdet i disse meningene vil ikke inspirere. Fra samme område: ta en biltur og tilbake med rynket støtfanger. Også det er ikke nødvendig, men du glemmer det snart etterpå;
desperat å flørte med sin venn (venner) å kalle det sjalusi. Det virker ikke. Menn solidaritet - en kraft som vil bli vurdert. Når han hadde følelsen av at noe er i deg, vil du bli i hans øyne "kjæresten", en annen - generelt, ikke hva vi ønsker;
gjelde for noen form for spåmenn og spåmennene, og dette Altai (eller noen andre) å gjøre heks spell. I beste fall kjører du inn med vanlig svindel og kvakksalveri, og tapt penger kan betraktes som overflødig bevis på at dumhet - road ting. I verste - noe som ville skje, og en åpenbar innblanding i menneskelig energi ikke gå ubemerket hen. Du pådra deg når det gjelder deres sukk og over seg selv en masse problemer.
For å gjøre fyren tenker på deg - stå det interessant. Og denne tilstanden er interessant, først av alt, selv. Kan du være mange forskjellige ting, spennende aktiviteter og hobbyer zustrichaysya med venner og ta del i veldedige programmer spilt i amatørteater, eller starte et hjem utstilling av hans fotografier. Når som helst når han kalles, kan du bare svare på spørsmålet: «Hva gjør du? ". Og - nå tenker han, hva kan tiltrekke seg en jente hvis liv er så begivenhetsrik. Ærlig - dette er riktig tankegang.
For all sin sysselsetting finner tid for ham, la ham føle seg som en vinner, fordi du flyttet og presset mange viktige og interessante saker å møte ham.
 LAD øyne og Flirt. Av dem, hvem andre! Selvfølgelig kan vi ikke overreagere i denne saken, men at fyren er ganske gjennomtenkt av dere, er det godt å vite at det er fint for deg. Ikke mange. Kanskje. Generelt lære å unnslippe.
 Gjør det komplimenter. Men strengt tilfelle. Ros for noe spesifikt, takk for hjelp og oppmerksomhet vist. Bedre - offentlig. Han vil gjerne huske hans "øyeblikk av herlighet" og du sammen.
Hvordan lage en fyr tenker på deg?
 Ta det noen felles sak. Det er ikke så vanskelig å organisere - spør ham om hjelp i noen av sine mange prosjekter. Tenk om hans rolle i en felles sak - den unge mannen må være lurer på om hans tanker vil ta og dele leksjoner, og du selv som deltaker. Diskutere med ham inkludert som interesserte ham. Først lære deg mye, og for det andre, vil din kommunikasjon bringe ham glede.
 Forbli et mysterium. Desire ikke undervise alle detaljer om deg selv siden barnehagen. Hvis alt er enkel og klar - hva er det å tenke? Mye mer informasjon vil hjelpe deg på det, så hør mer.
En annen interessant oppskrift gi psykologer - å gjøre med en mann som han går til den andre. Det vil si, hvis en elsker spøk på vennene dine - tegning kvalitet (selv om denne fyren ville se vanskelig i prosessen) betydelig øke dine handlinger. Hvis det er støyende vifte for å ordne opp, da, for god sak og kan krangle. Hvis valget - ivrig debattant, ozbroysya armert betong argumenter - og mer. Du bli overrasket hvordan det fungerer. Bare for å starte nøye se på, på grunn av et sammenstøt med sin venn til å melde bråkmaker fortsatt ikke verdt det.
Det er neppe nødvendig å snakke om det separat - men du trenger å se flott ut. Og alltid. Du allerede vet - hvis du en dag besluttet å komme til supermarkedet rundt hjørnet uten styling, sminke og gamle slitte drakt, der du møter alle. Og det også. En av de viktigste reglene: hvis du ønsker å gjøre en fyr tenker på deg - tenker om deg selv.
Så det er på tide å rette skuldre, løft haken, smil i speilet - og mer! erobre toppene, på grunn av dette interessant, vakker og intelligent jente gutta bør ikke liker å tenke - å drømme.  
Som en del av en gift mann?
 Hva en affære med en gift mann er ikke godt kjent av alle. Og likevel, kvinner igjen og igjen fanget agnet. Disse forholdene kan ende i et par måneder, og kan vare i mange år, men før eller senere du skjønner - du trenger for å sette et punktum.
Å starte liste de viktigste årsakene til at en del med en gift mann skal. La til side den moralske siden av saken og din skyld, er det også sende og opinionen, hvis holdning til razluchnytsam-elskere klart og upartisk. Det er absolutt vi ikke bryr seg. Kommunikasjon med en gift mann bør ikke bryte noen er for universell fred og rettferdighet, fordi disse forholdene gjør deg veldig ulykkelig.
 La oss begynne.
Du kan ikke stole på det. Selv om det er - en modell av omsorg, reparerte ventiler i huset ditt og generelt hjelpe deg alltid og i alle ting, ikke spokushaysya: hvis noe (Gud forby, selvfølgelig) skje til brann, oversvømmelse, eller et hjerteinfarkt, og ikke ved lunsjtid, og tre am, kan du ikke engang kalle ham.
Helligdager. Privat og vakkert tema. På ferie du alltid alene. Vosmybereznevoho bukett han vil raskt vtyukaye 7 mars og fly bort å kjøpe alt på listen for morgendagens ferie. Nyttår, jul, Valentinsdag - de lykkelige dager, som egentlig ikke ha det gøy med noen, fordi alle jentene, som vanlig, i par, og du er ikke alene, og forstår ikke hvordan.
Gaver. Det er ikke i kommersialisme, vel pokker er hyggelig når du bryr deg om, forbereder overraskelser. Så til slutt overraskelser vil bli mindre og ubehagelig - mer. Vel, jeg tror det samme, de vanskelighetene han møtte i å prøve å skjule inntekter og finans også skjære ut for deg.
Favoritt parfyme - måtte gi dem? Ta medfølelse - og slå seg retten til å bruke dem så snart som mulig.
Spørsmålet er, for hva tolerere dette og mange andre ulemper? For fantastisk intimitet? Så kanskje det er på tide å innrømme det viktigste - ikke at de er fantastiske. Det er først når han plutselig hadde tid, og når du trenger nærhet og nå - ingenting skjer. Gang du vanligvis liten, så å si seriøst om kvalitet, må du ringe etter hjelp hele hans fantasi og ignorere sannheten.
Og forresten, hadde plutselig skjedde! - Og likevel han skilt seg fra sin kone for å være med deg for alltid, spørsmålet: hvor er du, vel vitende om at han kan smette unna og smette unna, kan han stole på?
I sammendraget, en roman med en gift mann - en full besperspektyvnyak.
Hva vi nummerer alle disse er åpenbare sannheten, fordi du ikke be om å skille seg av med en gift mann, du er interessert i hvordan du gjør det? Det er enkelt: i dette tilfellet det viktigste - besluttsomhet. For en del med en gift mann egentlig lett, men jeg ikke begynne på nytt - det er komplisert. Så først og fremst - som virkelig ønsker å bryte disse meningsløse relasjoner. Så, noen tips om hvordan du gjør det mindre smertefullt for deg.
 Det første trinnet
På sin beslutning om å forlate si det direkte, kort og tydelig. Ingen ekstra følelser. Hvis ansiktet ditt lese: "overtale meg" - han forhold. Og denne historien er forsinket for noen tid at planene ikke er inkludert. Så - tørke, forretningsmessig, uten bebreidelser og forklaringer. Du kan takke for alt det gode som du hadde, og la det i det siste - og nå.
 Ikke ett skritt tilbake!
Som en del av en gift mann?
 Og nå classic - fjerne telefonnummer, blokkere sider i sosiale nettverk gjør alt mulig for å møte ham ikke mer. Minst et par måneder. Ikke svare på samtaler og brev, og heller ikke samtykke til møtet. Ikke ta med hans forsøk på å gjenopprette forbindelser på grunn av det store lys og kjærlighet. Løsning til slutt et positivt bilde av helten og stoppskilt i sin stilling. Han fratar du bevisst muligheten til å få et normalt forhold, en familie. Og samtidig ingenting kommer til å endre seg i livet mitt for deg. Ikke tro? Da hint om at du anser nødvendig å rapportere alt til sin kone - og du vil se hvor raskt det forsvinner fra livet ditt. Men vær forberedt på å bli skuffet i sin Prince og hans tilbedelse.
 Romantikk på jobben
Hvis du jobber sammen, er ganske vanskelig situasjonen. Uansett vil du alltid støte på, og alt dette kommer til å koste deg nerver. Ofte i denne situasjonen best mulig måte - for å skifte jobb. Først levere deg seg fra samfunnet, og for det andre, nye oppgaver, nye ansatte - alt dette distraherer deg fra triste tanker.
 Hva blir det neste?
Du er skilt. Men noe ikke behage deg denne ideen, men du trist og ensom. Og selv tvil krype - kanskje litt oppvarmet, kanskje det ikke var nødvendig? Det var nødvendig, ikke nøl. Og ikke for å overvinne uønskede tanker, begynne å jobbe dem - nå har du denne gangen.
Så må du se perfekt, og sko må være ny. Og ikke fordi du kan skje på henne (selv om, som det din) av det tidligere, men fordi et sted langs din fremtidige turer. Så ikke gi opp på invitasjoner, utstillinger, møter, bursdager - alt du trenger er ikke i terapeutiske doser. Og ikke prøve å overbevise oss om at hjemme i en gammel genser og en strukket stykke kake deg bedre. Eller i det minste, invitere venner for te og deler av sin kake, og kjedsomhet, og genser endring til noe mer nydelig.
Gå til folk som aksepterer invitasjonen til å besøke. Tanken "Jeg liker meg Everybody, og jeg bare trenger det", om ikke den mest positive i verden, men likevel bedre enn "Ingen liker meg ikke."
 Tungt artilleri
Hvis separasjon er gitt til deg for lett, ta kontakt med psykolog. Det vil bidra til å takle situasjonen, forstå deg selv og ikke komme inn i en lignende historie videre. Videre er det verdt å gjøre hvis det er ikke første affære med en gift mann, men for noen grunn livet er slik at din valgt ett og alt er ikke gratis. Kan være, i noen feil innstillinger som gjør at du ikke møte noen med hvem du kan være virkelig lykkelig.
 Alt skjer!
Kanskje følelsene dine vil ikke fungere raskt, og av og til ved omtale av hans navn troløst hjerte vil hoppe over et skudd. Kanskje i et par uker kan opphøre å huske det, men det viktigste er det ikke. Det viktigste - du setter en feit poeng på slutten av historien og nektet tvilsomme gleden vansmekte på benken. Og når du har innsett at fortjener mer, sørg for å gi deg liv møte med ekte kjærlighet.  
Яндекс.Метрика