Stil Wedding Mr. og Mrs. Smith

 Legg til livet mitt litt action og adrenalin under bryllupet. Stil Wedding Mr. og Mrs. Smith gir våpen, tyveri og forløse, så det er en viss risiko i å holde en slik hendelse, så den første grunne nyansene av ferie for å unngå skade.

 Advare dine gjester


 Advare potensielle deltakere og stiliserte scener som ikke fange folk av vakt og ikke får altfor voldsom reaksjon. Stil Wedding Mr. og Mrs. Smith er egnet for unge par som kan utføre alle de planlagte funksjonene.

 Scene


 Egnet for bank privat to-etasjes hus med en stor hage. I dette tilfellet, kan du bruke et maleri i gården, og deretter gå inn i rommet. Du kan gå mer kreative, la brudgommen ankommer med helikopter og med en pistol i hendene på bruden stjele.

 Antrekk Bride


 Stil Wedding Mr. og Mrs. Smith krever ikke en spesiell brudepike kjole. Velg kjole og sko er komfortable, så vanskelig å komme en dag da du har god tid til å holde seg på bena. Før gjestene har også ingen ønsker, de forblir observatører av hva som skjer, og noen vil deltaker ekstreme konkurranser.

 Stealing the Bride


 Stil Wedding Mr. og Mrs. Smith vil være en konfrontasjon mellom nygifte sted for leder av husholdningen. Stjele bruden vilje innstilling, som vil bli ivaretatt av menn i uniform, de sannsynligvis stjele den. Brudgommen blir nødt til å gjøre jobben, etter som han vil gi bruden.

 Bilder


 Du kan gjennomføre undersøkelser i en forlatt lagerbygning eller i noen palass eller kunstgalleri, later til å konkurrere tyver som, på grunn av fall i kjærlighet.
 Trefninger og tar gisler passer bryllupet ditt er det beste. Gjøre manuset selv eller stole på arrangørene, bare spesifisere sine planer for å være klar over. Ikke glem å danse spanere, ledsaget av melodien av alle kjente militante. Vidrepetyruyte det flere ganger, så det er vanskelig, og øving vil unngå punkteringer feiring.  
Hvordan feire en bursdag?
 Først av alt må jeg si at barn og voksne er veldig forskjellige i sin relasjon til bursdager. Barn alltid elske til sine bursdager og alt oppstyret knyttet til dem. De hele året ser frem til å få hvilke gaver på bursdagen din og glade for å ta sin voksenlivet. Hos voksne lever med hver nye året kan være en gradvis nedgang i rente bursdager. De føler en følelse motsatt med barn og tror at deres neste bursdag ubønnhørlig nærmere sin alder. De ofte ikke noe ønske om å bruke tid og energi på å forberede seg til fødselen, og hadde ikke hatt en tradisjon og press fra venner, de muligens ikke ville feire det. På den positive siden i feiringen av fødselen de ser bare muligheten til å møte med folk gjennom arbeid, de sjelden ser, og ha det gøy med dem for en bråkete fest.
Svar på begge feire fødselen av et barn og som voksen vil være mye forskjellig. Derfor presenterer vi deg to separate artikler:
  1.  Hvordan feire fødselen.
    Som nevnt uvanlig bursdag, som er adressert til voksne og inneholder mange ideer for å feire den dagen de ble født.  
Sjalusi: hvor den kommer fra og hvordan å bekjempe den?
 Roten av problemet: Alle av oss har noen gang følt et stikk av sjalusi, er dette sikkert. Men det er en ting det er ingen tvil om at vi må lære å kontrollere sjalusi før det begynner å styre våre liv.
 Først, spør deg selv: din sjalusi berettiget eller ikke?
 Det er ingenting galt hvis du føler sjalusi når du finner i ditt kjære brev fra en annen jente, full av erklæringer. Men sjalusi er alt annet enn fornuftig når du er klar til å drepe kjæresten din fordi han smilte servitøren eller undertøysbutikk, godt oppfylt sine forpliktelser.
 Sammenligne disse to typer sjalusi, psykologer kommer til unektelig konklusjon at sjalusi "uten grunn" hvor forferdelig først siden det vanskeligere å kontrollere, og i tillegg er det forferdelige konsekvenser, noe som er vanskelig å forutsi.
 Hvorfor er vi sjalu?
 Hvis du noen ganger føler sjalu stikk ganske rimelig - ikke fortvil, du har ikke noe å bekymre seg for. I tillegg er det ganske naturlig, siden vi ikke alltid får resultatet, som beregner og ofte den som klarer oss. Svært ofte er det denne sunne sjalusi hjelper oss ved å gi inspirasjon for videre prestasjoner og selvutvikling.
 Men hvis de følelsene overvelde deg slik at du ikke kan tenke riktig og er klar til å drepe alle i nærheten, er det nå på tide å seriøst tenke!
 Sjalusi - resultatet av følelser av usikkerhet?
 Psykologer har funnet ut at følelser av sjalusi kommer fra følelsen noens geni. Det er da vi virkelig innser at vi er mindre attraktiv, intelligent, uspishniSpysok er uendelige.
 Tror du virkelig at alle jentene som omgir din kjære deg attraktiv? Eller at foreldrene dine er mer som din søster enn deg?
 Den enkleste måten å bli kvitt sjalusi - er å heve sin egen selvfølelse, forstår at du ikke er verre, og på noen måter bedre for mange! Hvis dette ikke hjelper, snakk med renheten av en person som desperat sjalu.
Sjalusi: hvor den kommer fra og hvordan å bekjempe den?

 Fordi din sjalusi ødelegger henne / ham så mye som deg, han / hun vil være bare altfor glad for å hjelpe kvitte seg med det, du spiser følelser. Ikke vær redd for å be om hjelp, fordi på ett punkt du mister kontroll over denne svarte demon i tankene dine og til slutt ødelegge relasjoner med mennesker du er glad i og som utvilsomt er glad i deg.  
Bare to. De mest romantiske stedene i verden

 A
 Når du er forelsket, er det ingen bedre gave enn tidsbruk med din halvdel. Inntrykk forbedret hvis du er i en spesiell plass, ideell for slike øyeblikk. På Earth mange fantastiske og vakre steder hvor elskere er villige til å flykte fra daglig forfengelighet. Vi valgte de mest romantiske de hvor du kan tilbringe uforglemmelige øyeblikk med din kjære.

 Iguazu Falls

Bare to. De mest romantiske stedene i verden

 Vakker Iguazu Falls, som ligger på grensen mellom Argentina og Brasil, fantasien av reisende. Ifølge legenden, en av stammene som bodde i disse stedene, fosser dukket opp når aboryhenka Naipu, som er berømt for sin skjønnhet, forkastet Guds kjærlighet og løpe vekk med vanlige dødelige båt. Læring av dette, ble Gud sint og brøt mange fosser på elva for å straffe elskere og fordømme dem til en endeløs fall.
 Fantastisk natur og fjernhet fra urbane livet skaper en unik atmosfære av ensomhet. Når du ser på dette stedet er det sammenslutninger av karakterene i filmen "Twilight", likte deres bryllup tur i en av disse vakre steder. Iguazu Falls - et sant mirakel av naturen, nesten uberørt av sivilisasjonen.

 Butterfly Valley
Bare to. De mest romantiske stedene i verden

 A
 Tenk deg en liten, rolig strand ved foten av fjellet, som kan nås bare ved sjøen. Vakker bukt med klart vann farge turkis. En liten foss i dalen, gjemt i grønn skog. Og millioner av sommerfugler - fargerik, flagrende lys. Fargerik Butterfly Valley regnes som en av de mest romantiske stedene i verden. Dalen er et beskyttet område, og her kan du se trær og steiner helt dekket med blomster flagre - sommerfugler. Dette er et flott sted bare gjort for elskere.
 Bay Aphrodite
Bare to. De mest romantiske stedene i verden

 A
 Navnet på denne vakre hjørnet ligger i Kypros, tiltrekker par som en magnet. Ifølge legenden, disse farvannene kom i land gudinnen for kjærlighet og skjønnhet - Aphrodite. Så tok hun et bad før du møter med fansen. Selv forbudt å bade i fjorden, nær legendariske stedet er en vakker strand hvor du kan nyte det varme vannet. De sier at kjærlighet som vil passere ved midnatt i Gulf of Aphrodite vil alltid være sammen.
 Verona
 A
Bare to. De mest romantiske stedene i verden
 A
Bare to. De mest romantiske stedene i verden

 Verona - mekka for elskere. Veldig koselig italienske byen kjent over hele verden. Her var det en dramatisk kjærlighetshistorie om Romeo og Julie. Perfekt bevarte trange gater og gamle torg, slott og hus transportere deg til middelalderen. Ett av de stedene i byen du ønsker å besøke - Julies balkong, hvor, ifølge legenden, hun lyttet anerkjennelse elskede Romeo. Ikke overraskende par fra hele verden kommer til Verona for å nyte den sjarmerende atmosfære av kjærlighet denne byen.
 Kisses Bridge
Bare to. De mest romantiske stedene i verden

Bare to. De mest romantiske stedene i verden

 I den tro at paret potselovavshayasya på broen, aldri vike. Kisses byer - en stor slutten av dagen tilbrakte vandre langs sjøen i et av de vakreste byene i verden. Denne kjærligheten er ikke bare anerkjent i følelser og kyss - på broen vil du se mange forskjellige låser med navn vedlagt som uangripelig symbol på kjærlighet.
 Oia (Oya), Santorini

Bare to. De mest romantiske stedene i verden

 A
Bare to. De mest romantiske stedene i verden

 A
 Nydelig utsikt over Santorini - et flott sted for elskere av ensomhet. Vakre hvite hus på bakgrunn av knallblå himmel, rolige gater og steinete blå havet. Her kan du se den magiske solnedgangen reflekteres i det krystallklare vannet i Egeerhavet; går i bygatene. Santorini - By-tale fascinerer elskere i løpet av årene, og en av de mest romantiske stedene på jorden.
 Hvis du bestemmer deg for å vie sitt halve dager og ta en tur, de romantiske øyeblikkene tilbrakt i en vakker beliggenhet, vil forbli i minnet for alltid.  
Яндекс.Метрика