Bryllup i europeisk stil

 I de senere år blitt stadig mer populært bryllup uten støyende fester, tradisjonelle foreclosure og stjele bruden. European bryllup meget elegant, romantisk og elegant.

 Nødvendige attributter europeiske bryllup


 Europeisk stil bryllup bør overlates til tilfeldighetene. Gjesten bryllup toastmaster, men bør organiseres bryllup, vil de nygifte å fastslå nyansene av feiringen.
 Det første trinnet er å bestemme fargen på bryllupet ditt. European bryllup - en enhetlig stil i alt fra invitasjoner, bruden og brudgommen antrekk og utvendig montasjehall. Alt må utføres i en farge.
 Brudepiker bør være identiske kjoler.

 Bryllup invitasjon europeisk stil sendte to måneder før seremonien.
 Registrering av ekteskapet i seg selv er et vakkert sted i naturen: i parken country club. For dette formålet, til en lekeplass vielsen på alteret eller buen og steder å bo.
 I bryllupet skal lyde live musikk.

 Seremonien


 Administratoren lanserer seremonien. Først kommer bruden ned midtgangen med venner. Prosesjonen starter fra utgangs til bruden brudepiker, etterfulgt av en jente og en gutt. Jenta kaster roseblader og gutten er podushechtsi ringer nygifte. Etter at barnet er far til bruden bruden til alteret. Rite har en besøker prest. Lange seremonien utføres.
 Bruden og brudgommen utveksle ringer og sier til hverandre ed.
 Seremonien avsluttes med en festlig middag eller buffet.
 Middagsgjestene sitter ved små bord dekorert med blomsterdekorasjoner. Advance planen sitteplasser gjester og besøkende foregå i henhold til de nominelle rassadochnыm kortene. Av tradisjon, bryllupsgjestene i europeiske stil hånd små gaver - Bonbonniere med søtsaker.
 Gjester velkommen nygifte, gaver stablet i en spesielt utpekt sted.
 På slutten av ferien bruden kaster henne buketten og bryllupskake bort prøve. End europeisk stil bryllup fyrverkeri og se den nygifte bryllupsreisen.  
Seremonimester på et bryllupSeremonimester på et bryllup bringer noen av de mest minneverdige øyeblikkene, det kommer an på ham om dette vil være en fest av interessant og levende som ser ut til å forbli nygifte, foreldre og gjester. I bryllupet, gå til forskjellige mennesker, og ofte de ikke har tid til å møte, bør verten sørge for at ingen ville føle seg merkelig, tror stemningen av gjestene og gi dem en morsom atmosfære.
Seremonimester på et bryllupUansett var det et rot, bør kontakte personen arbeider med den profesjonelle. Toastmaster allment tilgjengelig på markedet i dag, og valget bør komme veldig seriøst, som ikke ville ødelegge amatør du ferie. Seremonimester på et bryllup ofte valgt på anbefaling av venner eller slektninger, med henvisning til dem som nødvendig kritisk til valg av kandidat.
Tips for å velge Toastmaster:
- Først av alt, bør vi definere budsjettet. Men ikke glem at hver brødrister utnevner priser i henhold til kvaliteten på sine tjenester.
- En god brødrister invitert til bryllupet på forhånd. Starte søket for bedre om en måned, fordi faglig meget stram tidsplan.
- Zdzvonytesya av kandidaten, sjekke priser, ikke sjelden, kan bare én snakker i telefonen bli kvitt overflødig tid brukt på personlig møte.
- Pre-arrangere tid for feiring og mulighet time forlengelse tjenester toastmaster.
- Bli enige om et sett av skript bryllup og konkurranser.
- Sjekk med verten, det fungerer i tandem med musiker, DJ. Mest video operatør, musikere som jobber med Toastmasters, ta mindre penger.
- Kontroller betalingen.
- Vær oppmerksom på diksjon og utseende av søkeren, verten bør du liker. Be om å se poster fra andre bryllup som ville visuelt vurdere potensielle toastmaster på jobb. En god toastmaster nødvendigvis et par videoklipp.
- Den profesjonelle er alltid noen scenarier for bryllup og deres "signatur teknikker."
- God Toastmaster spør listen gjest med navn, alder og grad av slektskap, inviterte gjester. Hva ville utelukke fra manuset er ikke riktige vitser og toasts.
- Hva ville en ferie ved et uhell falt gjennom, må være enig med en annen skål-mester. Siden det uventede ditt tilfelle primær sykdom eller bly - ting er uforutsigbare.
Tar hensyn til alle disse detaljene, kan du unngå de fleste av overlappingen.
Gaver gjester, foreldre bryllup

 Gaver til bryllupsgjestene kan bringe bruden og brudgommen å takke gjestene for hva som kom til bryllupet og tok del i feiringen.
 Gaver til bryllupsgjestene, kan bryllup gaver foreldre forelegges for en bryllupsfest som suvenirer for ulike "fortjener" å triumfere. Gjester - for å vinne konkurransen for en spesiell danseforestilling vl sang på anmodning fra de nygifte. Foreldre - som et tegn på respekt for utdanning "slike vakre og søte gutta" som elsket hverandre så mye at de bestemte seg for å gifte seg.

 Gaver til bryllupsgjestene, bryllup gaver foreldre presenterer vanligvis brødrister. Presentere gaver passer inn i scenariet og scenariet er.

 Hvordan presentere gaver


 Gaver til bryllupsgjestene, kan bryllup gaver foreldre heve en vakker bonbonerke. Denne intrikate navn kom til oss fra utlandet. En såkalt enkel liten pose, laget av vakre (som satin stoff bundet med bånd.
 Color Bonbonniere kan være svært forskjellige. Interessant beslutninger når de utføres i farger, forskjellig for menn og kvinner. Selvfølgelig, gaver til foreldre - dyrere og viktigere enn gjestene. Når du velger gaver bør ta hensyn til alder av dem som presenterte gaver til sine hobbyer og lidenskaper. I bryllupet gjester er vanligvis invitert blant kjente mennesker.
 Dersom gjestene servert små gaver som en takk for å ha kommet til festen, kan Bonbonniere med podarunochkamy plasseres i bestikk sammen med et skilt med navnet på gjesten. Alternativt kan navnet plate sy til bonbonerke, det ser spesielt vakker. Og glade gjester på forhånd at de - velkommen til dette bryllupet.
 Bonbonniere med gaver kan gi brødrister i samsvar med scenariohelligdager. Hvis scenariet gave å gi noen Bonbonniere kan spre servitører hvis pre-forhandle med dem om det.
 Dermed vil bryllupet bli en ferie ikke bare for bryllupsreisende, men også for gjester.
 Nå vet du hvordan du skal gi gaver til gjestene i bryllupet og bryllupet gaver til foreldrene.  
Stil Wedding "Oscar"

 Bare merk at temaet bryllup - er dette sannsynligvis det beste alternativet for bryllupet. I så fall blir det bryllup dag laget gjestelisten utarbeidet, og du bestemmer deg for å holde et bryllup i stil med "Oscar". Du har omfattende forarbeid, så det er på tide å starte.

 Forberedelsene til bryllupet


 Det er viktig å finne den rette fører til bryllupet. Sjekk med venner, bekjente og slektninger, sjekk reklame. Ikke stopp på det første forslaget. Møt toast-mester personlig uttrykke henne (eller ham) sine ønsker. Fra Toastmaster alt avhenger ferie.

 Hvem vil gjennomføre videoopptak av bryllupet ditt? Slå til profesjonelle fotografer må se eksempler på arbeid, bilder og filmer som er filmet.
 Nå nyter et bryllup invitasjon. Siden du har bestemt at du vil ha et bryllup i stil med Oscar, så invitasjonen bør matche stilen. Gjester bør forstå at "var blant de nominerte," angi antall og tidspunkt for tildeling, og det er nyttig å huske kleskoden kvinner - i kveld kjoler, menn i skreddersydde klær, ideelt sett ønsker vi å smoking.
 Du kan ikke forestille "Oscar" statuett uten gull. Vi må hamstre statuer. For å gjøre dette må du vurdere hvilke av gjester må gis gulvet i bryllupet ditt. Konsultere toast-mester. Helst hver gjest høyttaler til å levere en statuett "Oscar". Tenk nominasjon, som vil bli tildelt statuetter, eller en "Først etter Gud" (pappa), eller en "mor-gull" eller "for hans bidrag til etableringen av" kan få begge foreldrene.

 Beliggenhet


 Et annet viktig poeng - hvor bryllupet skal finne sted i stil med "Oscar". Mest egnet for dette bryllupet klassisk restaurant, men du trenger å tenke på interiøret. Det vil se bra ut på veggene av plakater som viser de nygifte og deres foreldre. Du kan bruke så plakater av kjente filmer og bilder bare unge. Sam bankettsal kan være dekorert med blomster. Det ville være bra å organisere ankomst med bil og pass på den røde løperen. På dette tidspunktet kan du invitere flere fotografer vil fotografere gjestene på sporet.

 Musikk Konkurranser


 Vær spesielt oppmerksom på musikalsk akkompagnement bryllup i stil med "Oscar". Drøfte dette spørsmålet med en toast-mester separat. Hvis du inviterer til bryllupet DJ eller gruppe, deretter diskutere saken med musikerne. For eksempel, for å gå inn i rommet paret kan ikke danse vals i Mendelssohn, og under den berømte styr på Fox. Det musikalske repertoaret kan velges fra musikk til filmer. Separat diskutere musikk til dans bruden og brudgommen, bruden å danse med sin far for å danse med brudgommens mor.
 Alle anbud må være relevant for filmen. Du kan velge den beste skuespiller eller skuespiller blant gjestene kan spille scener fra filmer.
 Fullfør bryllupsfest i stil Oscar beste fargerike fyrverkeri.  
Яндекс.Метрика