Hvordan komme vekk fra sin mannHvis livet av en mann under ett tak var uutholdelig å gå. Psykologer anbefaler ikke å spekulere om hvem som er å klandre. En mer fornuftig i denne situasjonen å tenke på hvordan å komme seg bort fra sin mann. Statistikk viser at fra den første ideen til å avslutte forholdet til den virkelige handlingen kan ta lang tid. Ikke prøv å gjøre det på en kveld - denne situasjonen kan føre til alvorlige konsekvenser. Først må du forstå om den nødvendige gap. Snakk med en mann om problemene som har akkumulert. Hvis du forstår at han ikke ønsker å rette opp situasjonen, dessuten slår deg eller ydmyke du ikke trenger ham å være.

Vesentlige årsaker til skilsmisse

Det er noen tilfeller der beslutningen om å bryte av relasjoner rimelig og nødvendig.
Mannen drikker eller bruker narkotika. Å leve med en avhengig person truer kvinnens mentale og fysiske helse. Under påvirkning av alkohol eller narkotika mennesker viser ofte aggresjon blir uhåndterlig og kan skade hans kone og barn.
Man er i stadig endring. For å få til familiens mange kvinner uformell tilgi svik. Men hvis en mann røper hele tiden og selv skjuler det, kan tolerere slik oppførsel bare i fravær av selvfølelse og egenkjærlighet.
Man slår. En kvinne bør ikke lider juling hvis en mann løftet hånden en gang, vil det alltid slå deg. Den eneste veien ut for å avslutte forholdet.
Mannen ønsker ikke å gi familien. Hvis det ikke fungerer, og ikke prøve å finne inntjening zvalyuyuchy alle problemene med sin kone, er det bedre å avslutte forholdet. Kvinnen er ikke forpliktet til å opprettholde en sunn fyr.
Mangel på kjærlighet.Hvis du forstår at menn ikke liker, ønsker ikke å dele seng med ham, ikke skildre kjærlighet og lidenskap.
Uansett årsaker, beslutningen om å gå til mennesket krever riktig taktikk for atferd. Dette vil ikke angre sine gjerninger, gjør separasjon mindre smertefull for alle.
Hvordan avgjøre om skilsmisse
Svært ofte kvinner forbli gift med en følelse av medlidenhet. Dette er en stor feil. Ikke lider juling, ydmykelse eller likegyldighet, selv om du er sikker på at folk ikke er i stand til å leve alene. Dette er ditt liv, og du bør ikke kaste bort det forgjeves. Tenk på at når du bor med såra og vonbrotne mann, kan du gjerne bruke med en annen partner.
Hvis du tenker på hvordan du skal gå fra mann til å avgjøre tidlig økonomiske problemer. Prisgitt en mann inntekter, inntjening, finne deg selv slik at du kan sikre deres eksistens. Åpne et kredittkort på de vanskeligste sakene. Lær å planlegge innkjøp, må du kanskje å leie en leilighet og mange kjøp har å gi.
Hvordan komme vekk fra mannen med barnet
Hvis en familie har barn vil måtte forlate banen. Bedre å løse spørsmålet om barnebidrag - rådføre seg med en advokat og gjøre en gjensidig avtale. Hvis en mann ikke ønsker å signere den, sammen med et krav om skilsmisse søker om underholdsbidrag.
Hvis du er gravid og har bestemt seg for å skille seg fra mannen, ikke plage deg selv med tvil. Mulighet til å bli en enslig mor skremme noen jente. Men for å lide på grunn av dette degraderende behandling er ikke nødvendig. Verve hjelp av venner og slektninger. Når barnet vokser opp, ozyvaytesya far til respekt, ikke skade den.
Hvordan å gå fra en alkoholiker eller en tyrann
Hvis en mann slår deg og du bare redd for å komme bort fra ham, etter de vanlige spark gå til traumesenteret og låse det faktum av juling. Når du fortelle sin kone om ønsket om å forlate, mest sannsynlig, vil det true deg med døden. Forklar at kontakt politiet og sette loven av juling. Hans vilje til å forsvinne.
Når en person drikker, beslutningen om å komme bort fra det bør være umiddelbar. Ikke prøv å bekjempe den skadelige vane. Samle alle verdisaker og flyttet hvor som helst - til foreldre, venner til hotellet. En person som lider av noen form for avhengighet, uforutsigbar og i stand til noe.
Se etter støtte i familien, ikke bekymre deg alt selv. Det er viktig å gå gjennom den mest krevende perioden av ro. Psykologer anbefaler å snakke. Du kan skrive et brev til sin mann, men ikke sende. De beskriver deg, hva du måtte møte hvor vanskelig det kan være. Sørg for å skrive en positiv brev, huske de gode øyeblikkene. Sammenligninger vil lett bli bestemt.
Tips psykologer liker å komme bort fra sin mann
Beslutningen om å gå fra mann til å være balansert og informert. Ikke vær de første følelser, eller vil fortsette å angre sine gjerninger. Det er enighet om at avskjed - et alvorlig skritt.
Snakke med mannen, forteller ham om sin intensjon om å forlate. Samtalen bør foregå i rolige vennlige farger. Det er mye lettere å gå gjennom en skilsmisse, hvis du holder et vennskapelig forhold til en mann, spesielt når det er barn i familien.
Fortell oss om fremtiden for skilsmisse og dens årsaker nære venner og slektninger. Svært ofte, en kvinne som ønsker å komme seg bort fra mannen står overfor en mangel på forståelse og fordømmelse fra andre. Hvis ingen vet hva som skjer i din familie, kan avgjørelsen bli oppfattet negativt, inntil fullstendig opphør av alle typer relasjoner.

Busting egne planer for fremtiden.
 Mange kvinner frykter skilsmisse, de tror de ikke kan klare seg uten økonomisk støtte fra sin mann og oppdra barn på egenhånd. I dette tilfellet er det viktig å tro på deg selv og vet at hver situasjon er løst.
Til dere alle var godt, en betydelig positiv stemning. Tenk på hva skilsmisse - dette er begynnelsen på en ny og lykkelig liv. Mirakuløs Power of tanke. Jo sterkere og oppriktig tror at lykke er bundet til å være, jo raskere det vil skje.  
Hvilke dokumenter er nødvendig for søknad til registraren

 Dermed var alle enige om du har familie og venner kunngjorde sin intensjon om å gifte seg med den rette, det er på tide å søke til registraren. Hvilke dokumenter er nødvendig for søknad til registraren?

 Dokumentene som registrar


 Hvis bruden og brudgommen borgere av Ukraina, vil de trenger:
 - Passport, identitet (sjekk gyldighet);
 - Et sertifikat av skilsmisse eller død sertifikat av ektefelle (r), hvis tidligere ekteskap;
 - Tillatelse til å gifte seg (for mindreårige);

 - Felles uttalelse om ekteskap;
 - Kvittering for betaling av påmeldingsavgiften.
 Hvis en av de unge er en utenlandsk statsborger, i tillegg til dokumentene som serverer innbyggerne i Ukraina, må vise frem:
 - Passport og attestert oversettelse av utenlandsk pass;
 - Dokumenter som bekrefter skilsmissen (hvis tidligere ekteskap) og attestert oversettelse av disse dokumentene;
 - Sertifikat for ekteskapelig status;
 - Visa, oppløsning av opphold i Ukraina.

 Vilkår for innlevering


 Dokumenter sendt tidligst to måneder før bryllupet dagen og senest en måned. Noen registrar kan komme på forhånd for å velge bryllupet dagen. I dette tilfellet bestille deg din overnatting bryllup dagen og få en invitasjon når du trenger for å komme med alle dokumenter for søknaden din. Det viktigste er ikke å glemme hva dokumenter kreves for søknad til registraren.
 Tjene uttalelse bør komme både fremtidige nygifte. Hvis en av de nygifte fortsatt ikke kan komme, må du ta med en ferdig ham (eller henne) en uttalelse av ekteskapet sertifisert av en notarius signatur.
 Forresten, er uttalelsen Earl 'etternavn etter ekteskap ", så kommer til å søke, er det bedre å bestemme hvilke navn tar en brud (og brudgommen kan være) etter ekteskap.
 Søknad om registrering av ekteskapet kan være arkivert i noen registret kontor i landet, uavhengig av hvor de bor, viktigst vet hva dokumenter kreves for søknad til registraren.
 Og en advarsel. Vanligvis på registret kontor mange bedrifter og reklame agenter selskaper som er engasjert i en brudekjole og bryllup enhet. Vær forsiktig så du ikke å forveksle fordi. Det er bedre å først lære om det, og deretter referere til det.
 Nå vet du hva dokumenter kreves for søknad til registraren.  
Hvordan å avkrefte kirken?
 Russland pre-revolusjonære år ærverdige hellig ekteskapet som institusjon. Brøt bare femtindedeler ekteskap, og skilsmisse grunner var ganske alvorlig: det er psykiske lidelser og alkoholisme, og svik. "Ikke konvergerte naturen" - slik grunn ville ikke engang vurdere! Holdt familien fra oppløsning og ansvar som gjennomføres ektefelle povinchavshys kirke. "Hva Gud koble til, mann kan ikke skille" - trodde våre forfedre. Spørsmålet om hvordan å avkrefte kirken, skjedde svært sjelden. I 912, en av pavene ga bryllupet en juridisk status. Det var tydelig spesifisert tilfeller hvor ekteskapet bli kansellert: er død av en ektefelle, utprøvd utroskap, psykisk sykdom.
I dag er situasjonen blitt verre. I 2010 var det en topp på skilsmisser, med hundrevis av ødelagte ekteskap rundt 80. Sad vedvarer. Hva er enda verre, med alvorlige kirke vielsen paret ofte arrangerer showet, i den tro at kirken ekteskap bryte veldig lett, så får en skilsmisse i registeret kontoret. Men nei, faktisk er det en komplisert prosess. Ofte viser det seg at paret, avskjed, inngå et nytt forhold venchannыmy forlot kirken.
 Hva gjør et kirkebryllup?
Religiøse mennesker, med henvisning til prester ber konkludere kirke ekteskap, forstått, som de løste viktig skritt. Dette er ikke et stempel i passet ditt og ikke en vakker ritual. Kirke ekteskap binder par bånd som ikke kan brytes. Det antas at paret kronet etter hans død vil være sammen i himmelen. Noen prester hevder at barn som er født i kirken ekteskap, bli syk mindre, og par som velger å ritual, bringe harmoni i ekteskapet, styrke din kjærlighet. Etter skilsmissen i registeret kontoret eller retten, tidligere ektefeller begynner å tenke hvordan å avkrefte kirken.
Forresten, merk at den ortodokse kirken tillater bare tre religiøse ekteskap.
 Hvordan søke om avslørte
Avskaffe spesialtilbud kirkelig rang: Bishop. Han må også vise et sertifikat som bekrefter den offisielle skilsmisse sertifikat, bryllup sertifikat, gjengifte, og forklare hvorfor det var separasjon. Enten bispedømmer fortelle oss hvordan man best kan gjøre forespørselen adressert til biskopen.
Å forlate offisielt, ektefeller bringe til registret kontor eller domstol statement gi sine pass, fødselsattester av barn, uttrykker vesentlige krav. For skilsmisse trenger et oppriktig ønske av ektefeller (eller andre).
Biskopen vurderer også bare den virkelig viktig årsak. Ja, du kan forlate hvis en av paret begynte å forandre seg, var ulovlig leve med en annen partner, har endret seg, sier, orientering, døpt i en annen tro. Diagnoser "syfilis, AIDS, alkoholisme, narkotikamisbruk," brakt leger, også kan være en årsak til skilsmisse. Rozvinchayut og person mangler. En mann kan skille seg fra sin kone når hun går med på å ta abort uten å spørre sin kone.
Hvis en mann har ofte en kone og barn, trenge inn i deres liv og helse, også, bestemmer biskop å avkrefte et par.
Ved å sende inn forespørselen om avslørte, tenker du om det, fordi på dette trinnet troende vil bli holdt ansvarlige for Gud.  
Яндекс.Метрика