Veien til en manns hjerteDet gamle ordtaket sier: "Veien til en manns hjerte er gjennom magen hans! ". Hennes bestemor kom opp under vår frigjøring. Deretter hver kvinne ønsket å vise seg i sin karriere, kaster alle hjemmesykepleien. Med en slik suksess, kan mange si at veien til en manns hjerte er gjennom hans øyne. Tross alt, ønsker hver mann å se sin kone preparerte og huset - koselig.

Det er en annen kategori av menn som elsker - ører. De bør være i huset ingen skandaler, ingen raserianfall, ingen roping, ingen forskjellige luner.
Det finnes også menn som elsker sjel. Hvis disse mennene ignorere og omsorg, de umiddelbart begynne å lide.
Det er nødvendig å studere en vitenskap om hvordan menneskelig persepsjon å finne en vei til en manns hjerte. Fagfolk har utviklet tre måter mannlig oppfatning: visuell, auditiv og skurtreskere (taktile, lukte og smaks).
Menn er veien til hjertet er gjennom visuell persepsjon, med andre ord, øynene tåler ikke rot i huset, den gamle slåbrok, tøfler og sokker zanoshenyh kona. I motsetning vil elske den fantastiske atmosfæren i hans hjem, den riktige tabellen innstillingen, og at maten på bordet så appetittvekkende. Første titt på denne mannen sendte figur av en kvinne, så på klær, ganglag og gester vakre myke hender. Vakker, attraktiv, forførende og perfekt - det er deres favoritt ord. Slike menn er vanligvis den mest attraktive kvinner. De fleste av dem er bekymret for utseendet, noe som er svært krevende. Klær valgt mest fasjonable og lyse. Det må strykes og otutyuzhennoy. Menn med visuell persepsjon jevnlig besøker teatre, museer og utstillinger.
Mannlige halvparten av menneskeheten, banen til hjertene som går gjennom øret, ikke kan leve uten trivelig kvinnelig stemme og sin vakre sang og tilbe lang samtale over en kopp varm sterk te eller kaffe. Slike menn erverve bolig bort fra trafikkert vei og lekeplasser. Men vinterhage og konsertsaler delta regelmessig. Samtaler de liker å bruke mer på telefonen fordi telefonen auditiv persepsjon fokuserer bedre og lettere oppfattet informasjon. Med en slik mann skal snakke i lave toner, fordi for dem er det viktig.
Veien til hjertet av menn forent oppfatning er gjennom alle hans viktige "organer" at kvinnen. De prøver å bære komfortable klær og komfortable, nødvendigvis, vakre, nydelige duftende retter som og foretrekker en oppkvikkende massasje, og så lang samtale, men med det valgte temaet. Disse mennene elsker milde berøring, klemmer, kysser, hyggelige aromaer og, nødvendigvis, alt på en full mage.
Hjertet av nogen stå før ryddig, munter og vittig, alltid vakker og sjarmerende kvinne, som også kan overraske ikke bare kulinariske herligheter, men også for andre viktige menneske overraskelser. En kvinnelig mysterium - perfekt på alle party!  
Vedic kulturen - Familieforhold
 Smaken av lykke i hver person ganske sikkert. Og smaken av lykke alle vil se som en refleksjon av det motsatte feltet. Til slutt vil alle få lik av menns koner (ektemenn), noe som tilsvarer dens natur bevissthet.
 Det er åtte typer kjærlighet (tog) med renhet av bevissthet mellom mann og kvinne.
 1. Den svært lavtliggende. Harmoni på grunnlag av lavere chakraene psykologisk senter (på Mars). Initiativtaker til kjærlighet er alltid mannen. Det er et spørsmål om kvinner til å bestemme - har et forhold til ham eller ikke, fordi det ikke handler om ekteskap, men bare seng relasjoner.
 For dette forholdet for å være fullt kompatibel på kroppen (skjønnhet). At han (hun) ser på skjønnhet tela.Takye relasjoner gradvis utarmet (kjærlighet var, visnet tomat) denne typen ekteskap er ikke den mest gunstige. Når eneste motiv sexy. 2-3 år starter problemene. Etter 6-7 år, folk er hverandre ganske merkelig.
 Alternativer leter etter:
 1. Normal diskotek kjærlighet.
 2. Jente med ensomhet samtykker til ekteskapet. Senere, innser en mann at hun ikke elsker ham.
 3. To personer er nahulyalysya, og innser at det er tid for familien. De er lei av å være alene. De har en idé: at selv med noen hadde et forhold.
 2. Kjærlighet oppstår i lyskeområdet sentrum (Venus). Romantisk kjærlighet.

 Når to føle gleden av felles aktiviteter i samfunnet. Lykke og underholdningsaktiviteter. Og for dem, er denne ideen om kjærlighet (den med hvem du kan ha en god tid) .so ekteskap sterkere enn i en sak.
 Alternativer leter etter:
 1. Generell fangst (dans, turgåing, sanger med gitar, fjell).
 2. Woman rolig liv, en sterk skulder. En mann på jakt etter en jente som du ønsker å beskytte, bevare, at hun så ham dette rådet.
 3. Kompatibilitet på solar plexus. En følelse av ro, komfort.
 Kvinne leter etter en mann som kan skape komfort. Da mannen ved siden av denne kvinne føler ro og kvinne radost.Sblyzhenye oppstår ofte i begge selskapene.
 Alternativer leter etter:
 1. Når hun elsker, og alltid ønsket å lage mat også. En mann på jakt etter en kvinne å være godt forberedt på det som er viktig. Når de møtes, mener han - "På hvordan hun forbereder guddommelig, jeg elsker henne", og hun tenker - ". Å, han appetittvekk namynaye hele veien opp bak ørene piper, jeg elsker ham"
 2. Når hun ser mannen veldig godt kjent, respektert folk. Han mener at hvis hun ser meg kjære, det passer meg.
 3. Wealth. Hvis hun ser at han har en bil, leilighet - hun elsker ham. Han mener det er en god ting at jeg har noe å elske, men en nabo Petit ikke. Men det antas at bare ved nivået av hjertet kan bli stabilt forhold til liv.
 4. Kompatibilitet på hjertet.
 Man leter etter en jente med en god utdannelse, av god familie, er det viktig at hennes karakter rodstvennyky.Takye relasjoner er på jobb. Men interessen de bringer sammen. Finne hverandre i samtalen. Utvikle vennskap som vennskap. Gradvis de møtes med gode kvaliteter karakter.
 Alternativer leter etter:
 1. En god utdannelse. Konvergens på familiens basis. Noen ganger foreldre introdusere sine barn.
 2. Situasjonen i samfunnet. De gode kvaliteter karakter i mennesket. Hun fristet dem.
 3. Trangen av mannen. Han ønsker å finne den mest stillhet, ro kvinne. Hun føler glede av det.
 5. Kompatibilitet Center på halsen. Det er ikke mulig uten at arbeidet i den andre. Fin oppfatning av verden.
 En følelse av at alle problemene er løst, subtil følelse av intimitet, kjærlighet poesi (poesi skriving) høyde. Det (kjærlighet) den mest spennende. De føler at de er veldig heldig i livet. Dette er bare mulig når bevissthet ødeleggelse.
 Alternativer leter etter:
 1. Tendensen til å søke sannheten. Ekstraordinære mennesker.
 2. En grundig forståelse av skjønnheten i barndommen. Intellektuell familie.
 6. Kompatibilitet nivå intelligens. Uten askese er ikke mulig.
 Kvinnen holder kyskhet før ekteskapet. Deres relasjoner er basert på en dyp forståelse av verden. Sammen lærer de meningen med livet. Stor vekt på forskjellige, "forhøyede" ting.
 Alternativer leter etter:
 1. Det kommer en tid for å gifte seg. Det ser rent jente. For ham var det sant.
 2. På basis av selv konvergens. Seminarer, krus.
 3. Han forstår at astrologi ikke kan klare seg uten. Studier kompatibilitet før ekteskapet for å finne en kone.
 7. Kompatibilitet nivå intelligens. Svært sjeldne.
 Et søk etter mannen som skulle hjelpe dem å forbedre livet.
 Alternativer leter etter:
 1. Woman kollega, mentor i livet. Han er senior på 5-7 år.
 2. Jenta involvert ideer mann.
 3. De fellesskap engasjert i åndelig praksis og deretter begynne å lure hverandre.
 Oppnå åndelig verden sammen!
 8. Kjærlighet for Gud! I 1000 mer menneskelig kjærlighet.
 Tekst: Julia Drozd Ledi baserte seminarer Dr. Torsunova.  
 Til å begynne med, jeg er en kvinne, og til tross for dette, veldig mye en skål:
 Flyter på elva skilpadde.
 På baksiden av henne sittende slange.
 Snake tenker: "Vkushu - kast."
 Turtle tenker: "Skene - bite."
 Så drikk den samme for kvinnelig vennskap!


Kvinnelig vennskap er det?


 Vi vet alle at i våre liv alt er mulig, selv det er ikke mulig. Det er derfor vi kan si at kvinnelig vennskap er. Eksistensen av mannlig vennskap ubetinget gjenkjent. Videre ofte betraktet som en benchmark. I mellomtiden, er eksistensen av vennskap mellom kvinner ofte kalt inn alvorlig spørsmål. La oss se om det er grunn til å tvile på eksistensen av kvinnelig vennskap.
 Årsakene er, og den første som er svært sjelden at en kvinne kan skille riktig og vakkert.
 Vi er emosjonelle vesener. Svikt i vårt forhold lærer fort alt. Og noen ganger, når vennskapet mellom to kvinner ender, ender det i skandalen, som alle vet. Jeg må innrømme at menn er mer reservert og kan bare stille gå bort
 Den andre grunnen er at eksistensen av kvinnelig vennskap tvil - er det igjen, på grunn av sin emosjonelle kvinner er enige med hverandre for fort og for tidlig. Og være ærlig, ofte dele med venner da de fleste som nevner pinlig. Fra dette er det ubehag i forholdet, og de slutter seg.
 Den tredje grunnen til at kvinnelig vennskap ofte kalt inn spørsmålet, er, etter min mening, er at oppfatningen av vennskap i vår absolutte.
 Vanligvis noen nye ideer, noen ny sak og mannen kvinnen er gitt fullt og helt, tar den andre for seg selv, og selvfølgelig, her vi vil bli skuffet. En kvinne som har gjort en feil med alle raseri tilbøyelig til å tro at det jukset og skylden for alle hendelser unntatt seg selv. Nå forestille seg to kvinner anklaget hverandre gjensidig Høres det kjent ut? Dette har jeg ikke znuschayusya enkelt, hvis du har lest dette langt - så du eller en kvinne eller en klok mann
 Den fjerde grunnen til at mange kvinnelige vennskap ikke tro dette, etter min mening, at det er ganske flyktig. Vi raskt lære alt om hverandre (og til og med overdreven) og stoppe hverandre eller bare interessert i hverandre frustrerende og skremmende. I de vennskapelige forhold mellom de to kvinnene ikke har en sunn rivalisering, fordi rivalisering - mange menn. Vi gjør hverandre ikke skjul på det faktum at vi ikke har noe å frykte.
 Her er et eksempel på det motsatte: hvis venner kvinne og en mann, og en sjelden, men det er alltid en risiko for å våkne opp i samme seng. Så "venner" holde sine følelser og følelser og "vennlig" relasjoner lever lenger.
 I konklusjonen, jeg oppmerksom på at alt i livet vårt er. Men talte ikke ordet "venn" bør ikke huske hva livets veier skiltes, og hva gjorde du kjære. Jeg hadde mange venner og mange andre kvinner. Den første gikk alltid, sist for alltid forbli i mitt hjerte.  
Яндекс.Метрика