Hvordan bli en bestevenn.

 Er det en kvinnelig vennskap? Dette problemet er kontroversielt. For hver av de smukke kjønn er nær venn som alltid lytte, dele sine sorger og gleder, og som svar pouchyt råd eller sympati. Men la oss se om dette forholdet er så sant som vi tror?
 De fleste psykologer mener at uansett hvor godt kvinner ikke behandler hverandre, mellom dem er det en konkurranse uansett. Således, i hver av kvinnene lagt racing instinkt. For eksempel sier de kvinner med hennes venner? Unge jenter diskuterer sminke, luksus parfyme, mote. Veldig gamle damer fortelle hverandre om ulike oppskrifter, barn og menn.

 Hvordan bli en beste venn


 Hvis du lytter til disse uskyldig ved første øyekast, samtale, vil du høre følgende setning: "Nei, du trenger ikke koke riktig denne retten, så du må", "Tenk, går barnet mitt tre ganger i uken på engelsk. Og hvorfor du ikke ønsker å legge til sin? "" Min mann kjøpte en fantastisk bil! ". I disse samtalene, men i hemmelighet hun hint om at hun forbereder best at hun har et barn smartere, mer velstående familie, mer imøtekommende mennesker.

 Vær oppmerksom på at uansett hvor kvinnelig vennskap var, etter din mening en sterk nær venn likevel elsker å kritisere hverandre. Og det er ingen tabu kritikk av alt: hår, sminke, familieforhold, økonomisk status og selv intime liv. Dermed kritisere de steinhard som ønsker elskede kjæreste utelukkende bra.

 Min venn best


 Mange er i verden historier om hvordan beste venn er en mann setter tjenesten eller er noen intriger bak. Det er på grunn av at psykologer rådes til ikke å stole på noen hemmeligheter til sine kjærester, ikke å dele med dem problemer og presserende. Nei, jeg ønsker ikke å si at vi ikke skal snakke med kvinner. I stedet må du, men gjør det forsiktig, tenker hvert ord. Tross alt, hvem vet, kanskje snart dine ord for å leke med deg dårlig spøk.
 Statistikk viser at 98% av folk minst én gang i sitt liv rozcharovuvalysya vennskap. Og alt fordi svært ofte kvinner tok mannen av en venn at det var ikke i det hele tatt. Det er noen indikasjoner, basert på å dømme oppriktighet av vennskap.
 Hvordan bli en bestevenn:

 En sann venn prøver å oppfylle sine løfter, selv på bekostning av sine egne interesser.

 Lyver aldri.

 Videre telles til dine interesser.

 Det blir ingen sladder bak.

 Ikke under noen omstendigheter kaste deg i vanskelige tider.

 Overse små svakheter.

 Ikke la i fare.

 Min venn - den beste!
 Og til slutt, husk den sanne kvinnelig vennskap, det er unntaket heller enn regelen. Så hvis du virkelig har en sann venn, prøv å gjøre forholdet ikke omgjort til en samtale med sladder. Det er en følelse av lys bære bare positive og styrke tilliten. Dette kan ha flere etapper og vare i hele ditt liv. Prøv ikke å miste en kjær på grunn av strid, svik, sjalusi og følelsesmessige utbrudd.
 Nå vet du hvordan du skal bli en bedre venn.  
Hvor kjærlig kalles hennes venn?
 Mange kvinner snakker i årevis med sine venner, bare ikke vet hvor vakker du kan tenke på appell til en kjær person. På den ene siden, er det ingenting enklere å ringe en venn "Bunny" eller "fisk", men på den annen side, kan vanskelig talte ord fornærme folk og selv avbryte langsiktig vennskap. Anbud referanse til den andre parten er et tegn på sympati, hengivenhet og oppriktig plassering. Men, kan du ringe en venn for å unngå ubehag og ikke å skade en kjær? Prøv å forstå! Kjæresten din - hvem er hun?
 Å være i villrede hvordan å uttrykke gode følelser til en kjær og kaller det en mild navn, tenk på kjæresten som din? Hva er hennes karakter og temperament? For eksempel, ikke alle liker å anke a la "Bunny", "baby", "Beauty" og andre. Dette kan føre til følelser av irritasjon og mild indignasjon. Hvis kjæresten din er med dem som er begeistret for "kalvekjøtt ømhet" bør tenke på forhånd skånsom appell til det. I dette tilfellet ville det være hensiktsmessig hengiven diminutiv, avledet fra navnet på jenta: «Tanya", "Valja", "Sasha", "Krystynchyk" og andre. Spør en venn hvordan hennes navn som barn hun elsket henne hjem kallenavn. Varme minner fra barndommen varme varme hjertet av kjæresten din, og hun vil sette pris på hvordan du kaller det.
 Hvis kjæresten din - hun sentimental, bør grensene for fantasien ikke være grenser. "Mouse", "mezhvezhata", "elefanter" og andre innbyggere i dyrehagen - de hjelpe deg i å finne opp kjærlig kallenavn for kjærester.
 Tegnefilm kallenavn for kjærester
 Ring kjæresten til ære for en helt tegneserie - det er en god idé! Denne behandlingen ikke bare behage kjæreste, men juble. Du kan starte fra likheten av tegnene. For eksempel kan en kjæreste med store øyne og buskete hår bli kalt "Malvina". Hvis din nære venn kort, den beste kallenavn for henne er "Tommelise". Hvis kjæresten din elsker morsomme flette musefletter, så denne jenta kunne bli kalt "Pippi".
 Cine kallenavn for kjærester
 For å få tilgang anbudet kjæresten kan bruke navnet på en film karakter, som ville ha gjort sans for dere to. For eksempel kjæresten din gråte i filmen "Twilight" og du humoristisk kaller det "vampyrchykom." Eller du sdruzhyte barnehager og barn som leker "Three Musketeers" og kjæresten din var Aramis.
 Morsomme kallenavn for kjærester
 Vi kan huske den situasjonen som har samlet mer enn deg. For eksempel, gjorde et barn du gå til banen, og kjæresten din prøvde å demonstrere svelge, falt forkjært og brakk beinet. Ganske trist opplevelse, men etter mange år, kan du ringe en venn spøkefullt "kunstløper".
 Morsomme kallenavn for kjærester kan forholde seg til noen positive trekk ved tegnet eller din kjære. For eksempel, er kjæresten din besatt av renslighet og klar til å gi den perfekte måten ikke bare hans hus, men kommer på besøk. En slik person kan vennlig bli kalt en "dandy", "drudge", "Askepott". Hvis kjæresten din er konstant malt og chepurytsya ikke holdt av noen speil, kan det beskrives som "vakker", "prinsessen", "åk."
 Du kan bruke både positive og negative egenskaper venn. For eksempel, hvis din kjære alltid sent og miste noe, kan du komme opp med et kallenavn a la "Masha-rasteryasha." Lyubyteltsi søt lur og sove gjennom begynnelsen av dagen er perfekt kallenavnet "Sonia", "Tornerose".
 Offensive kallenavn for kjærester - hvordan ikke å krysse grensen!
 Fornærme kjære er enkelt. Så ikke velge slike kallenavn som kan liksom fornærmer eller opprørt kjæresten din. For eksempel, hvis kjæresten din etter fødsel ikke kan kvitte seg med noen ekstra pounds, ikke kalle det en "smultring", "donuts" eller "baller". I stedet understreker det faktum at hun er vakker og nydelig ung mor. For å hjelpe venninnen igjen, komme i form, registrerer deg til gym sammen.
 I tillegg til den offensive være venner kallenavn, latterliggjort fysiske funksjonshemninger. For eksempel "Shorty med Solar by" - indikerer altfor liten vekst, "Lille Longnose" - peker til en stor nese, og andre. Ikke bli involvert lignende kallenavn fordi din venn kan svare deg det samme.
 I alle fall hvis du ikke vet hva jeg skal kalle kjæresten ber henne selv, som hun liker å kalle det. Dette vil hjelpe, og du trenger ikke kjempe, kommer opp med ulike kallenavn, og som din venn. Også, kan du lytte til din venninne kalte henne hjem, mann og barn. I dette tilfellet er det nødvendig å spørre en venn om du kan kalle det mitt kallenavn.
 Måten du ringe en venn, avhengig av fly av fancy. Men vi må huske én regel: kallenavnet som du liker, kan kjæresten din fornærme. Derfor, når du velger et morsomt navn ut, spesielt med det meste av din kjære. Bare da vil ditt forhold til kjæresten vil bli fylt med harmoni og gjensidig forståelse.  
Hva er ekte vennskapDe fleste mennesker lider og lider av en mangel på oppmerksomhet eller mangelen på dem. Må støtte en kjær i nærheten, som kan støtte i vanskelige tider. Som et barn, dersom barnet noe skjedde, han umiddelbart gikk til min mor, som alltid støtter og forstår. Men fra den tid vi vokser, og i mange situasjoner, kan moren ikke kunne hjelpe eller bare for å være nær med - av mange grunner. Relasjoner er ikke så varmt og nært som de var før, når barnet var liten. Men behovet for støtte og forståelse er hver mann for dette formålet, og det er et ekte vennskap. Vi vil prøve å fortelle deg hva det er.
Ekte vennskap, ikke synlig

Vennskap - Det uselviske personlig forhold bygget mellom to eller flere personer. Disse relasjonene er bygget på gjensidig tillit, ærlighet, felles interesser og hobbyer.
En sann venn vil elske og respektere deg ikke for hva du har i livet er noen prestasjon eller kommunikasjon. Og bare fordi du er hans venn. Han vet at du kan slå til med eventuelle problemer, og at du alltid vil støtte og gi råd til hva du skal gjøre i en gitt situasjon. Og vice versa. Elsk dine venner ikke for noe, men bare fordi du har dem. Dette betyr at du er ikke alene. Kun det beste og sann venn du aldri kaste hverandre i vanskelige tider. Hvis han ville gå hvor du vil være sikker på å gå glipp av det.
Mange sier at kvinnelig vennskap ikke skjer. Faktisk er det ikke. Hvis jenter verne hverandre, de avviser bakgrunnen. Hvis det ikke vil misunne - er dette en ekte damer. Det viktigste er å forstå og hvordan du deler syn på livet. Disse relasjonene er bare de kvinnene som tror på det og ønsker at hun var i sitt liv.
Sant nok, i motsetning til den imaginære, som kjærlighet, som det er ganske mye følelse. Finn gode venner i verden i dag, er svært vanskelig. For nesten alle mennesker, bare gjør det de er ute etter noen fordel. Begynne å få venner ikke bare fordi de liker deg og du dem behagelig å kommunisere med deg, men fordi de må, i de fleste tilfeller tar det.
Korrekt si venner trenger ikke å søke, de til slutt funnet, som ekte kjærlighet.
Bistand bør være oppriktig og åndelig. Slik bistand aldri vil bli sammenlignet med noen materiell støtte. Siden dette er en ekte, genuin bekymring og medfølelse for mennesker.
For ekte vennskap er det ingen regler, mine venner hvis de vil, de vil sette. Det er deres personlige relasjoner. Det viktigste i disse relasjonene - ikke bare motta hjelp og støtte, men vi trenger å gi i retur. Bare da kan bygges ekte menneskelig vennskap. Vi skulle ønske kom over en imaginær vennskap er ikke på din livsvei.  
Яндекс.Метрика