Gaver til ham i det nye åretMest ukrainsk nyttår er en svært spesiell anledning. Selv de mest håpløse pessimistene i påvente av høytiden i mitt hjerte tror på mirakler, premier, håper å gjette ønsker. I dag er alle butikkene der er et stort utvalg av produkter å velge en gave fordi det er ikke vanskelig. Lide og ber alle om å gi henne hva hennes mann på nyttårs reservert for kvinner, fullstendig blottet for fantasi.
Det er vanskelig å velge gaver ukjente mennesker, men også rik (sannsynligvis alt du kan tenke deg, det allerede har, men ønsket er nesten umulig å gjette). Det viktigste når du velger en gave til hennes mann - til å begynne å løse dette problemet på forhånd. For denne oppgaven krever ingen inspirasjon, og det er ikke bestilt og kommer når du ikke forventer. For å kjøpe en gave trenger penger, de trenger tid til å samle. Hvis du ikke vet hva du skal gi mannen nyttår, kan du spare penger, men sparer dette ser ikke ut til å gi en dårlig gave! Du kan tilberede deilig og uvanlige romantisk middag, er dette tilfelle hvis du feire den sammen, eller gjøre noen julegaver med hendene!
Kjærlig kone av hennes mann vet nesten alt og 99 prosent innebærer både handlinger og ord talt med. Vi er bare et par ganger for å snakke med sin mann, spør ledende spørsmål, så han kan tilby et stort antall ideer for gaver. Husk alltid at folk - voksne barn. Den eneste forskjellen er prisen på lekene. Konvensjonelt blir alle gaver delt inn i tre typer.
Så, hva du kan gi din kjære mann for det nye året

Presenterer praktisk. Hvis mannen din i stedet for blomster vanligvis gi deg informasjonskapsler eller eksotisk frukt fra supermarkedet (nyttig og vakkert), du også gi gaver praktisk, som i vanlige dager fremdeles føle luksus. Hvis folk liker å drikke kaffe - kjøpe gi ham kaffe og det vil vekke deg om morgenen duften av kaffe. Hvis han har en gammel mobiltelefon - kjøpe ham den nyeste modellen. En person ansatt vil være svært takknemlig for en laptop med ham fordi han kan være sammen selv mens utendørs. Hvis en mann tilbringer mye tid på å lese bøker, kjøpe eBok. Denne måten kan du spare plass i bokhyller, og tiden det tar å bekjempe støv. Hvis du bryr deg om den elskede baking, vil ovnen kommer og du vil være i stand til å ta ham jevnlig for frokost croissanter.
Gaver til ham i det nye året

Gaver til ham i det nye året

Gaver fange. Fang din mann er en uuttømmelig kilde til fantasi. Hvis han elsker musikk - velg MP-3 spiller, elsker bildet - kjøpe et videokamera, kan en jeger eller fisker gi noe passende. Men før det du ønsker å besøke bestemte steder på Internett, eller ta kontakt med en venn av hennes mann. Ofte, de fange samme.
Gaver til ham i det nye året

En god gave til mannen det nye året vil være dyre og høy kvalitet klokker!

Gaver bilde. Disse gavene inkludere noe som forsterker bildet av din kjære. For eksempel, dyre parfymer. Slik gave ukjent person trenger å gi svært forsiktig, fordi det smaker ukjent. Smak av hennes mann som bor sammen i lang tid, vet du, fordi det er umulig å gjøre en feil. Til stedet vil være kostbare tilbehør - klokker, lær koffert, håndtere, veske, sigarettenner, mansjettknapper og så videre. Men disse tingene bare virke trivielt, de er veldig dyre og perfekt vektlegge respektabilitet og upåklagelig stil av din kjære. Han kan ikke tenke på et populært merke for å kjøpe et slips eller smarte lommetørklær. Tross alt, menn sjelden ta hensyn til detaljer.
Gaver til ham i det nye året

Parfyme 1 million vil være en utmerket gave til mannen i det nye året !!!!

I tillegg må vi huske på at det nye året - en ferie som er alle fylt med magi og eventyr. Selv om du ikke vet hva du skal gi mannen nyttår forberedt eller svært dyr gave, vil sikkert føre med seg noen eksklusive ting, som Uttrykk din kjærlighet. For eksempel, skrive et brev med myke ord, fordi knapt noen sier de giftet seg hverandre, som anses overflødig. Sett et brev i en vakker konvolutt som skaper seg selv. Internett er et stort antall av ideer om å lage ting og flyers. Du kan ta opp video eller lyd fra din bekjennelse favorittsanger eller mest interessante øyeblikkene i livet. En god gave er en desktop kalender med bilder av venner og slektninger, som kan gi alle viktige familie datoer. Med denne kalenderen, vil folk ikke glemme deres bryllupsdag og bursdag av sin svigermor.
Gift velger ikke vanskelig, gi stor glede, spesielt hvis gaven er for en kjær. Fordi du alltid ønsker å gjøre din favoritt litt gladere og nyttår er en flott mulighet til å vise din kjærlighet og gjøre minst ett drømme din kjære mann, om enn liten, sant. Vi ønsker deg å tilbringe juleferien med utmerkelse, i form av venner og favorittmennesker deg !!!!  
Feromoner hjemme
 Hver person er forskjellig, ikke bare i form av filosofi, psykologi og lignende, men i biologisk forstand. Det er ikke ett par av mennesker med de samme fingeravtrykk, og DNA nivåer satt ut feromoner. Oppfatning dem også annerledes: noen "liker" når de er store, og noen litt tid. Det er derfor svært vanskelig for alle å like det motsatte kjønn. Kanskje det mest visuelt interessert i og ut, men i nær kontakt all sjarmen ville visne, som den biologiske nivået signaliseres til hjernen om at det ikke er det du ønsker.
 Av seg selv er de stoffene som er lett spres gjennom luften. Men samtidig luften er dødelig for dem, og til slutt det oppløser dem helt. Kopulyn - et rent kvinnelig feromon og androsterol - hann. Det er lagt merke til at den mannlige feromoner som skilles aktiv ikke bare under opphisselse, men når du utfører tungt fysisk arbeid. Kvinner er mer begeistret da den ble utgitt, og mindre på jobb. Snarere er det fordi menn er fysisk arbeid (konstruksjon, brann), er mer attraktive for kvinner enn kontorarbeidere. Feromoner noen ganger spiller en viktig rolle i hans personlige liv, så vakkert kan ikke tildekke hodet fe prinsesse, bare det beløpet som er avsatt til dem feromoner perfekt for henne.
 Hvordan feromoner
 De sterkeste feromoner følte innenfor en radius på en meter fra mannen, så de lukter svekker så mye utvannet luft.
 Snakker av syntetiske feromoner, etter deres søknad til kroppen, er varigheten av livet for ikke å overskride den dagen, den mest aktive de vil omgå de første fem timene.
 Disse feromonene er til stede selv i små mengder, men alltid. Spesielt sterk er på eksitasjon og for timer etter sex. Det er mest sannsynlig et uttrykk for "sex lukt", selv om søksmålet ikke kan tildele lukt, det bare feromoner.
 Feromoner hjemme
 Disse feromonene kan bare oppnås ved å kjøpe svært dyre parfyme. Det er klart at ikke alt dette er tilgjengelig i økonomisk forstand, så kan vi bruke metoden for å styrke sin egen (ikke bruk oljer, kremer, lotion med skarpe og sterke aromaer, mens lukten av feromoner er mer tydelig). Hjemme er det mulig å forberede urte dufter, som ligner menneskelige feromoner. Navngi dem - aphrodisiacs. Men de kan være like lukter blomster, men også i form av mat, sjømat, sjokolade, avocado og mer. Her vi vurdere mulighetene for de som kan brukes som en parfyme. Deres største forskjellen - tiltak rettet mot representanter for ulike kjønn. Så er de som tiltrekker kvinner, og det er de som odurmanyuyut menn.
 Dufter for damer forførelse
 For deres fremstilling må en rekke essensielle oljer og en liten mengde etanol.
 Oppskrift №1
 Bland sammen 6 dråper ingefær, til kanel 4 dråper, 8 dråper patchouli, bergamot og 4 dråper legge 4 dråper musk, amber og en dråpe pour 20 ml etanol til blandingen.
 Oppskrift №2
 Teller 6 dråper bergamot, 4 dråper ylang-ylang, 4 dråper rosmarin, tre dråper neroli og tre dråper kanel. Til denne blandingen legge også antall moskus, Amry og alkohol, som i den første oppskriften.
 Parfyme for seduction Cavaliers
 Vi bruker alle de samme essensielle oljer og etanol.
 Oppskrift №1
 Opp til 6 dråper ylang-ylang legge 4 dråper av sandeltre, rose og seks dråper 4 dråper muskat. Føre matlaging ved å legge til tre dråper amber, musk og en dråpe 20 ml etanol.
 Oppskrift №2
 Nakapыvaem 4 dråper anis, fennikel 4 dråper, 4 dråper rosmarin og samme jasmin og ylang-ylang. Avslutter den samme som den første oppskriften (musk, ambra og etanol).  
Gaver til en jente for det nye åretNytt år - en fantastisk og alle favoritt ferie. I påvente av nyttår mirakel er innhyllet fantastisk og mystisk skjønnhet, det er på tide oppfyllelse av ønsker. En perfekt anledning til å uttrykke følelser til kjæresten din er nyttårsaften, så bør du seriøst vurdere valg av julegaver til kjæresten, romantisk og komme opp med originale ideer på forhånd. Å nøye velge en gave trenger ikke å vente med å kjøpe de siste dagene før ferien, det vil bare bringe spenningen og mas før utbruddet av ferien. Det er bedre å tenke på forhånd. Og nettstedet nyttige tips som vil fortelle jenta bort for det nye året
Den mest banale og klassiske versjonen av julegaver for jenter - blomster. For å gjøre en haug med originale og ganske uvanlige stiliserte blomster kan vikle papiret for dekorasjon dekorere sprigs av furu eller gran, kan også legge til en haug med glitter og leker. Et annet alternativ kan være å kurv pyntet med granbar og kunstig snø, som er fylt med din favoritt godteri jente og ulike eksotiske frukter. Dette vil være en virkelig festlig og ikke banal.
Symbolet på den kommende 2013 vil være en svart slange, slik at du kan gi som en gave til sjokolade figurine i form av en slange, er det svært uvanlig og deilig. Du kan også gi din kjære jente i nye året figurine sparegrisen eller, avhengig av din jente.
Gaver til en jente for det nye året

Hva du skal gi jenta den neste år.

Så, hva du kan gi din kjære for det nye året?

Alle jenter elsker kosmetikk, parfyme og smykker. Derfor, som en gave til sin elskede kan heve hennes favoritt parfyme, nyhets kosmetikk eller smykker. Å forutsi med aroma eller kosmetikk, er det bedre å ta kontakt med venner eller mor, din kjære. Og avhengig av din preferanse velge en verdig gave.
Gaver til en jente for det nye året

Gaver til en jente for det nye året

Når du velger en gave må vurderes fange din jente, hennes hobby. Vi må huske hennes favoritt aktiviteter og hobbyer. Hvis hun liker å lese, sy, strikke eller lage mat - du trenger for å gi denne tingen som vil gjøre det enda mer interessant hobbyer. Hvis du ønsker å gi en svært uventet og original overraskelse jakt vil være en felles billett for nyttårshelgen. Reise kan være i forskjellige byer og land. Veldig hyggelig i Paris og New York, som har samlet en felles tur du og vil legge krydder i relasjoner. Dessuten vil denne gaven bli husket for en levetid.
Gaver til en jente for det nye året

Gaver til en jente for det nye året

Hvis du ikke vet hva du skal gi din kjære jente i et nytt år, vil en veldig hyggelig overraskelse gave gjøres med hendene. Alternativene for mange ideer - notisblokk med romantiske bilder og bilder, tanker og aforismer. Du kan også gi jenta neste år eller te personlig t-skjorte eller pute med navn og bilde av din kjære. Vi må vise fantasi og en liten innsats. En egen kategori er smykker som en nyttårsgave. Et bedre alternativ ville være gull eller sølv kjede med et anheng. Som et passende hjerte anheng, vil det symboliserer din kjærlighet og oppriktighet. Denne gaven vil alltid minne din kjære om ditt forhold og gjensidig kjærlighet.
Gaver til en jente for det nye året

Gaver til kjæresten for det nye året.

Med ankomsten av vinteren i leilighetene er kaldt og overskyet, kan du gi din kjære en badekåpe eller pyjamas varm munter farge, og passer perfekt til pyjamas tøfler, en silhuett av det kommende året.
Hvis du feire nyttår hjemme, må du opprette en julestemning og dekorere leiligheten. Vinduene kunstig snø til å tegne mønstre, kranser og regn dekorere og sette gaver under juletreet. Du må også dekke vakker og romantisk bord med stearinlys. Den opprinnelige servering av lysestaker vil legge sjarm og eleganse.  
Яндекс.Метрика