Forholdet til en gift mann

 Kjønnsrelasjoner - alltid en vanskelig ting, men hvis en mann har en offisiell familie, kan du ikke gjøre uten råd. I beste fall moralsk forestille seg at hun ble forelsket, og deretter lært om hans sivilstand. Mens kritikk noen for forhold til en gift vanskelig, fordi et stort antall kvinner i alderen 25 år forbli ugift.
 Forholdet til en gift mann
 Og finne en prins okoltsovannoho ikke veldig vanskelige, allerede demontert, andre - er verdt å nevne. Det er en kategori av kvinner som bruker de rike "gift" for sitt eget liv, er det en egen kategori. La oss snakke om de som bare elsker og lider pine av samvittighet.
 Hvis hjertet er kjærligheten, trenger du ikke å tenke på hans kone. Det er ingen god vil ikke. Oppdag minutter, kan vokse til noe mer enn et forhold til en gift mann. Bare det er en påminnelse, gjøre alle anstrengelser for å unngå å bli bedratt kone på plass. Jeg kan ikke si om alle mennesker, men hvis du bare gikk til den andre, kan det skje igjen. Forbudte frukten er søt og eple, som ligger på en tallerken tallerken ser uappetittlig.
 Hvis gjensidig kjærlighet og sant, må du kjempe for det. Ikke vær redd for fordømmelse og beskyldninger. Kanskje han gjorde en feil i å velge et liv partner eller gift tidlige feil er aldri for sent å rette opp.
 I et forhold med en gift mann må være tålmodig. Hvis kjærlighet er sterk, kan det vente evig. Det viktigste - ikke senere angre bortkastet tid.
 Den viktigste delen av råd - ikke bygge illusjoner. Det er nødvendig å vurdere situasjonen realistisk. Med 100% elskerinner bare 15% er legitime koner. Ta med familien mann - et spørsmål om samvittighet. Husk at alt er tilbake i denne verden, jeg ønsker å være i hennes sted? Jeg vet ikke hvor mange kvinner han hadde, kunne han skjørtejeger, en mann som ikke kan stole på.
 Det var råd om forhold til en gift mann.  
Hvordan finne et felles språk med sin mann

 Første gang etter ekteskapet, mellom mann og kone gjensidig forståelse. Men tiden går, et år eller mer og tilkoblingen er tapt. Hvordan finne et felles språk med en mann vet ikke hver kvinne som fører til katastrofale resultater.
 Det er noen tips å gi psykologer og bare kjenne folk.
 Hvordan finne et felles språk med sin mann

 Først, husk å ros og komplimenter gjøre sin mann. Dette bør gjøres ikke bare alene, men også for andre mennesker.
 Sekund, se etter grunner for å henge ut. Spesielt hyggelig å ha noe å le sammen. Latter gjør det mulig å fjerne spenninger og bringer folk sammen. Se på komedie, fortelle en vits eller morsom historie.
 For det tredje, ikke trenger å skamme seg for å snakke om følelser, uansett hvor lenge du har bodd sammen. Inviter mann for en date organisere hyggelig kveld eller en dag sammen.
 I - fjerde, smiler oftere, bør ditt smil utstråle varme og hengivenhet.
 Femte, ikke glemme viktigheten av berøring. Pek til sin mann, hugging, stryke over skuldrene, ryggen, i løpet av dagen. Det antas at de taktile opplevelser er på underbevisst nivå.
 Noen forskjeller kan løses ved separasjon av plikter, så hvis folk er enige, kan du "Registrer deg".
 Sjette, gjenopplive eller skape nye tradisjoner for din familie.
 I den syvende, gjør det jeg ber alltid folk går innrømmelser. Noen ganger er det nødvendig å forlate fordommer og frykt. Sette innsats og alt du får. Hvis du følger rådene og vurdere alle ting felles liv kan leves med sin mann i glede lykkelig.
 Dette er de grunnleggende reglene for hvordan å finne en felles plattform med sin mann.  
Lei av ektemannen hva du skal gjøre

 Det hender at en vakker familie, lydige barn, tjener mann godt og så. Å leve og være lykkelig, og det var det. Får du lei av ektemannen hva du skal gjøre i dette tilfellet?

 Vi må ta saken i egne hender. Det er viktig for deg selv for å finne de klassene som du liker, og bringe dem til henne kjedelig mann. Hovedinteressen ham og få til en felles sak. Hvis vi ikke gjør det, så må du lære hva som er viktig for din mann som han liker. Din jobb er å elske sin lidenskap, selv om det er fiske. Ingen sier at du må presse deg selv, du kanskje har lyst til å gå til fotballkamper i boksing og andre. Hoved minne mann som du ikke bare kan gå på jobb og ligge på sofaen, men også aktivt bruke tid.
 Lei av ektemannen å gjøre
 De viktigste "infisere" hans lidenskap, så han kan se på det du lurer på.
 Hvis den ikke klarer å "riste opp", så må du fortelle ham direkte at jeg vil med ham dekket med mold kjedsomhet. Du kan kalle en sunn sjalusi, obzavivshys selskap, som noen ganger tilbringe tid. Spør rundt og mann, ser du, og stram den.
 Interesser må si, smittsom ting. Du kan se en film sammen, spille bowling, barnekonsoll i to styrespaker Tanchiki hogge. Denne grunnleggende tips om kjedelig mann - hva de skal gjøre.  
Avskjed med en kjær, hvordan de skal overleve en pause?

 Avskjed - det er alltid smerten av tap. Og ved første øyekast, for å gi råd her er meningsløst. Tross alt, har alle til å gå gjennom det alene. Men faktisk avskjed med en kjær - dette er ikke slutten av verden, er dette begynnelsen på et nytt liv der vil det være mange andre møter, og kanskje vil du endelig møte sin perfekte andre omgang.
 Hvordan overleve separasjon?
 Menn og kvinner går gjennom separasjon annerledes. Jenter er mye lettere å finne forståelse og sympati fra venner, og gutter ofte holde følelsene i seg selv. Men noen generelle tips her vil gjelde.
 Så la oss si fyren går gjennom separasjon fra kjæresten. Og, selvfølgelig, først og fremst påvirket hans selvfølelse. Men bortsett følelser til side, prøve å forstå meg selv. Hva annet er skadet, bortsett fra din selvfølelse?
 Du kanskje aldri har vært glad i dere likte du nettopp laget bildet? Eller du gikk av hengslene kroppen hennes, men til slutt og ikke forstår hennes karakter? Vel, da et slikt forhold før eller senere dømt til å mislykkes, fordi alt er bare bedre. Og det vil bare ærlighet - så det vil være mye lettere å gå gjennom denne smertefulle brudd.
 I tillegg er om fyren skilt jenta ingen grunn til å umiddelbart begynne å skylde på det alle dødssynder. Tenk på hvor mye du ga et slikt forhold. Kanskje uten henne, ville han aldri ha lært om mange interessant hobby av nye filmer, musikk - fordi, som du vet, kvinner er mye mer interessert i dagens trender. Men viktigst av alt, ga liv ham en svært verdifull lekse - hva de skal gjøre for å holde forholdet og hva du skal gjøre i alle fall ikke er nødvendig. Selvfølgelig vil denne opplevelsen fungerer bare hvis alle analysert rettferdig og upartisk.
 Hvordan overleve en pause: A Practical Guide
 Nå gå videre til praktiske råd som vil passe både gutter og jenter. Ikke i noe tilfelle være engasjert samokopannyam, betyr analysen mener ikke konstant refleksjon av hvem som er å klandre og hva de skal gjøre.
 Galt å tro at du umiddelbart glemme en kjær. Men prøv så mye som mulig for å bli kvitt disse tingene svært levende minnet om det. Ønsker ikke å kaste dem i søpla - ikke. Lage en boks og gjemme på mesaninen, til den tiden da de vil få deg til å smile bare bra. Disse små (og store) gaver, leker, bilder - alt skal være skjult.
 Og ikke glem å rengjøre din e-post og sosiale nettverk sider - Vise meldinger og bilder til re-gnage dette såret.
Avskjed med en kjær, hvordan de skal overleve en pause?

 Hvordan å starte et nytt liv?
 Starte ditt nye liv helt fra nå av. Når du har lukket minner som mulig, så tenk på hva distrahert. Det beste alternativet - å stupe inn i arbeid. Imidlertid fører workaholism til unødvendige problemer. Derfor bør innsatsen vekslet med møter med venner, gå utendørs (bare velge ruter ingenting å gjøre med en kjær). Oppfinne en ny hobby, godt valg i dag er enorm, fra aquascaping til ekstremsport. Gå til gym eller fitness klubb.
 Hvis ikke klarer å holde følelsene i deg selv - du opprette blogg eller e blogg. Ikke gå ned til de helle gjørme tidligere "halvdeler". Bare snakke om sine følelser, de ærlig forsøk på å forstå.
 Unngå all mulig kontakt med sin eks (eller tidligere). Ikke noe bra bortsett showdown, vil den ikke.
 Ikke sitte hjemme og ikke forvente mirakler. Leve et fullverdig liv, og snart vil det hjelpe deg å møte den personen du egentlig ikke vil bry seg om.

Hva du skal gjøre hvis kondomet brøtDen vanligste middel for prevensjon er kondomet. Denne metoden er ansett pålitelig nok: den effektivt beskytter mot seksuelt overførbare sykdommer og hindrer uønskede svangerskap. Men i noen tilfeller, potensielle problemer, som for eksempel kondom blakk. Hva gjør jeg?
Kan kondomsprekk

Mange unge er interessert, kan rive kondom og hva du skal gjøre hvis det var i stykker. De fleste partiklene gå alene, men hvis ikke, trenger hjelp lege.
Kondomet bryter mens du bruker substandard produkter eller brudd på reglene for bruken av den, og hvis etter utløpsdatoen. Vi kan ikke avsløre emballasje med produktet tenner. Når du kjøper, velger de som kan åpnes uten hjelpemidler. Deretter bruke kondom vil ikke skje overraskelse. Skarpe negler og selv grader på fingrene også føre til brudd. Viktig lagringsprevensjonsmidler latex redd for høye temperaturer og direkte sollys.
Kondomer kan sprekke under svært intense bevegelser eller bruke konvensjonelle produkter under anal sex, og hvis du bruker oljebasert glidemiddel. Det er bedre å velge et smøremiddel gel. Ikke bruk to produkter samtidig - er sannsynligheten for brudd i dette tilfellet ovenfor.
Ingen beste bevist kondomer asiatiske produsenter, unntatt Japan. Så velg produkter fra andre selskaper.
Kan jeg bli gravid hvis kondomet brøt
Hvis du hadde sex og kondomet ble ødelagt, var det første han tenker par - uplanlagt graviditet. Sannsynligheten for dets forekomst er avhengig av flere faktorer:
Den tiden da det var en pause - før eller etter utløsning. I det første tilfellet, er risikoen for å bli gravid svært lav.
Var sæddrepende glidemiddel, selvfølgelig, gir den ikke absolutt sikkerhet, men likevel reduserer sjansen for graviditet.
Dagen da du hadde sex. Vi vet at det er dager da risikoen for å bli gravid er svært lav - fem dager før og etter menstruasjon.

Men graviditet - er ikke bare en følge av ubeskyttet samleie. I tillegg er en rekke seksuelt overførbare sykdommer.
Handlinger med revet kondom
For å forhindre graviditet å raskt fjerne sperm fra skjeden. For å gjøre dette, ta en dusj og gjør skylling med sitronsaft, salisylsyre og borsyre i det sure miljøet i sperm dø raskt. For å fremstille oppløsningen, kan skje med en hvilken som helst av disse syrene per liter vann. Før bruk, prøv en løsning - det skal være bare litt surt, ellers kan du få brent slimhinner. Prosedyren utføres innen tre til fem minutter, etter en stund igjen. Alle disse tiltakene er tilstrekkelig hvis det var et gap til utløsning.
Hvis du føler at bruddet skjedde etter utløsning, må du ta vare på nødprevensjon. Dette er forskjellige hormoner - Postinor, эskapel, mifehin, hynepryston. Men husk at de bare er effektive i tre til fire dager etter sex. I tillegg bør de ta under medisinsk tilsyn, da de kan forårsake skade.
Nødprevensjon kondom ved brudd
For å forhindre en uønsket graviditet bør bruke postcoital prevensjon:
Postinor - hormoner forrige generasjon, noe som påvirker helsen til kvinner. Effektiviteten av medikamentet er avhengig av tidspunktet for bruk. I Europa har det lenge vært forbudt, men vi brukte ganske ofte. Postinor spises ikke mer enn to ganger i året.
Mifehin - forberedelse, gi medisinsk abort, et begrep som ikke er mer enn førtini dager. Kan brukes som et middel for nødprevensjon. Men det bør bare brukes på anbefaling av en lege.
Эskapel - effektiv for nittiseks timer etter sex, men jo raskere ta en pille, så det effektivt.
Hynepryston - postcoital prevensjons stede. I motsetning til andre rusmidler, er det mindre skadelig for kvinner og ikke inneholder hormoner.
Det er viktig å følge dosering og bruk av narkotika. Dette reduserer risikoen for uønskede effekter på kroppen og gir den forventede effekt. Blant de bivirkninger som kan noteres kvalme, oppkast, blødning, akutt magesmerter. De to første - en normal reaksjon på medisiner, med mindre, selvfølgelig, er ikke kvalme gjør vondt hele tiden. I dette tilfellet bør du ta mer tid fordi det ikke har hatt tid til å handle. Samtidig kan du nyte alt fra oppkast. Alle andre symptomer tyder truende helsetilstand. Umiddelbart gå til legen.
Hvordan ikke å bli smittet med sykdommen ved brudd kondom
Hvis sex var ukjent med partner og porvalosya prevensjon, se en lege er et must, siden revet kondom kan fange noen seksuelt overførbare sykdommer. For å redusere denne risikoen, etter sex bør gå på toalettet, vil vannlating hjelpe vaske bort mesteparten av bakterier. Deretter vaskes vulva og prospryntsyuvatysya antiseptisk. Pass på å bruke antiseptiske forberedelser, men ikke senere enn to timer etter samleie. Dette kan være miramistin eller Betadine. En mann skal behandles penis og innsiden av lårene. En kvinne går inn i et stearinlys betadina skjeden, og den øverste løsningen bruker de samme midler. Etter at alle prosedyrer må gå til legen. Det er ikke nødvendig å oppnevne en antibiotika og andre legemidler. Dette kan være svært farlig for helsen.
For å hindre at kondomsprekk, bør du velge et produkt nøye. Foretrekker kjente merkevarer, betaler oppmerksomhet til utløpsdatoen. Hvis du ikke liker kondomer, velge en andre former for prevensjon og unngå tilfeldige seksuelle relasjoner.  
Яндекс.Метрика