Hva hvis folk sluttet å elske? Anbefalinger for bedre forbindelser

 Den mest romantiske og lidenskapelige forhold før eller senere slutte å være så levende og følelsesmessig. Ikke så mitt hjerte når du arbeider med sine kjære, eller når du ser telefonsamtale unna. Dette er fordi den første kjærlighet og lidenskap gradvis utvikle seg til respekt, vane, god holdning og ekte kjærlighet.
 For kjærlighet og kjærlighet - et helt annet konsept. Når forelsket, er gjenstand for sympati klar til å tilgi alle mindre feil, og noen ganger er de bare ikke legge merke til. Jeg vil så ofte som mulig for å se en mann vet alt om ham: hans interesser, hobbyer, syn på livet. Kjærlighet - en mer moden følelse når du allerede kjenner svakhetene og menneskeverdet, klar til å ta imot ham som han er å gå gjennom livet sammen, overvinne hindringer og dele glede.
 Hvis folk sluttet å elske
 Derfor knytter vi deres skjebne med mannen som er nær oss i ånden, for der bare noen parametere kjent for oss. Så etter år med å leve sammen kan komme en tid når du kan virke som en mann følelse å ha avkjølt. Hva hvis folk sluttet å elske? Hva skiltene vil være en indikator på dårlige nyheter?
 Mulige årsaker
 Det er ikke alltid lett å forstå grunnen til at følelsene til en person til en annen kul. Men det er flere grunner, de vanligste:
 - En mann var annerledes: det er umulig å elske to kvinner på en gang, og hvis folk gir deg en annen, så er det noe mer til deg. Kanskje en annen type utseende, evne til å lage mat eller nyhet;
 - Du var ikke interessert i det, fordi det også skjer at det å være et mysterium for mann, hans intriger deg, gjør søket etter svaret på mysteriet. Og hvis han har lært godt og ser ingen rammeverk for å oppfylle deres nysgjerrighet opphører å være interessant, og han går på jakt etter nye mysterier. Slike menn ofte ikke er interessert i objektet, og prosessen med å løse;
 - Frustrasjon: menn så vel som kvinner, forestille seg et perfekt bilde av jenta og kone. I begynnelsen av forholdet så han du utførelse av bildet, men så skuffet etter å se noen selvmotsigelser i hans fantasi. Deretter går mannen på videre søk, som ikke alltid ender med suksess;
 - Betrayal: du endret mann med en annen mann, og han kunne ikke tilgi deg for denne loven. Faktisk, menn er mer utsatt enn kvinner, og hvis de svikter, så tilgivelse bør stole bare i sjeldne tilfeller. Min mann la deg enklere enn stå tanken på at noen var bedre.
 Ut i den forstand
 For å forstå hva de skal gjøre i en situasjon hvor folk stoppet kjærlig, lett. Se på sine relasjoner med hvis levd gjennom felles årene du fortsatt tror at dette er mannen du trenger, og deretter prøve å redde forholdet, for å gjenopplive dem, for å bringe et nytt nivå. Mange kvinner får ikke lei av å si: "Min mann forlot meg, sa han at jeg var en dårlig kokk / ingen sex i sengen / ikke følger en / ikke interessert i det, etc.".
 Før forhastede konklusjoner, tenke og analysere hans ord kan være, de har sannheten? Kanskje du betaler nok oppmerksomhet til sin kone, så han ønsker å gi den til en annen kvinne; ikke ønsker å forbedre sine ferdigheter i matlaging mens for ham er det svært viktig; Ikke diskuter dine seksuelle relasjoner, som spiller en viktig rolle i deres liv sammen?
 Hvis enda en av disse spørsmålene har tiltrukket seg oppmerksomheten din, derfor er det et problem, og det må avgjøre om du virkelig ønsker å holde familien sammen.

Hvordan å finne en makeUnge enslige kvinner hvert år er økende. Neste møte eller dating kvinner bringe flere skuffelser enn positive følelser. Kvinner lang forbli alene prøver å finne en make. Dessverre, noen av det aldri svikter. Så hvordan finner du en kompis og finne lykke i ditt personlige liv? Først må du forstå årsakene til langtidsfravær.
Årsaker til langvarig fravær av andre omgang
En av de viktigste årsakene til at kvinner ikke kan finne en make, er for store krav om potensiell partner. Hver kvinne ønsker hennes mann var ideell, men ikke alle skjønner som lever i den virkelige verden, hvor perfekte mennesker ikke eksisterer. Selvfølgelig, jenta ha en god utdannelse, en god jobb, ingen dårlige vaner og overvåker dem til deres partner krav ville være passende. Derfor, for å finne en kompis denne jenta vil være vanskelig, fordi valget er mye smalere spekter. I alle fall, for å si noe konkret om den personen du trenger for å studere det nærmere. Mange tilsynelatende skjemmende mennesker har gode interne kvaliteter, men de er det viktigste for familielivet.
En annen grunn til at en kvinne kan være vanskelig å finne en make er bevisstløs motvilje seriøst forhold. Denne kvinnen er vanligvis på jakt etter menn som kan være morsomt, men å leve sammen som ofte ikke er mulig.
Det er vanskelig å finne en make til kvinnen som brukes til å leve lenge. Jo lenger en kvinne bor alene, jo vanskeligere blir vant til vaner av en annen person. Problemer som liksom, i et forhold der, ikke tør kompromiss, og fører ofte til bruddet.
Finn kompis problem for de som har en negativ erfaring med tidligere forhold. Kvinner frykter alvorlige forhold, holde en avstand partner å oppleve smerten igjen.
Som du kan se, finne en make virkelig, du trenger bare å overvinne indre frykt og finne en virkelig person, ikke en fiktiv prins.
Hvor og hvordan du kan møte andre halvparten
Rådet, som absolutt hjelpe hver kvinne finne make finnes ikke. Men det er ting som enhver kvinne bør ta hensyn.
For eksempel, skjebnen stadig konfronterer deg med den personen i ulike situasjoner og i ulike situasjoner. Det er ingen tilfeldige møter i prinsippet, og hvis du møter en person hele tiden, er det fullt mulig at du synes det er en sjelefrende. Se nøye på denne personen, hvis det er noe som du er interessert, handling.
Eller en annen situasjon. Du møtte en mann for en tid siden, men for noen grunn du måtte skilles. Når skjebnen bringer deg tilbake, og du vil føle gjensidig tiltrekning, så får du en ny sjanse. Kanskje denne mannen du finne din sjelevenn.
Finn kompis du kan ha til den mann som føler seg vel i din kommunikasjon er ikke ubehagelig, kompleksuyete du under noen omstendigheter med den personen. Sammen med denne mannen du er ikke vanskelig eller kjedelig, oppfatter du hverandre slik du egentlig er. Betale for en mann oppmerksomhet.
Uansett hva det var, hvis du ikke kan finne en make, fortvil ikke, og ikke zatsyklyuytesya dette. Lev livet til det fulle og nyte det, så er det alltid noen som ønsker å dele din lykke.  
Hvordan unngå konflikter i relasjonerDessverre ikke alltid fulgt av forsoning etter en krangel. Noen ganger to kjærlige mennesker kan ikke håndtere oppstått fornærmelse hverandre og den eneste veien ut for dem er separasjon.
Alle av oss går gjennom svært vanskelig ende forholdet, spesielt om det fortsatt er følelser. Men til å leve med en person som har forårsaket du slike traumer rett og slett ikke mulig. Så om det er nødvendig å ta med til de store kamper? Er du villig til å del med en favoritt nettopp fordi du ikke ønsker å bruke litt tid og krefter på å skape relasjoner som passer både for deg?
De fleste konflikter kan løses i knopp og dermed unngå de alvorlige, moralske og traumatiske krangler og kommuniserer med hverandre enkelt og morsomt.
Årsakene til forskjellene i de to
Hvordan unngå konflikter i relasjonerDen viktigste årsaken til konflikten mellom elskere ofte en forskjell i oppfatning om en spesiell sak. Noen ganger er forskjellene ødelegger den sterkeste forholdet. Sannsynligvis hver av oss kjenner følelsen når den elskede mann ikke dele viktig for oss å vise, og dessuten insisterer på motsatt beslutning. I slike øyeblikk, Willy-Bulle, tenke på om du virkelig skapt for hverandre når utsikten er så meningsfull måte så dyametralnы ...
Ikke noe unntak som mellom en mann og en kvinne, og når begge holder samme syn på hendelsene, men det kan ikke kommunisere med hverandre og skape en illusjon av kontrovers. Stemningen er oppvarmet, i kurset er argumentene opprinnelig relatert til tvisten. Så med en liten gnist en brann vokser og gjensidig negativt bilde. Vel, hvis partnerne er i stand til å stoppe i tide før nahovoryat ett enkelt bilde, som deretter kan ikke glemme; vel, dersom konflikten ikke slår i manifestasjon av fysisk aggresjon. Ofte er imidlertid påvirket av følelser og ønske om å vinne tvisten i konfliktsituasjoner vi gå for langt.
Vanskeligere å finne den optimale løsningen er en situasjon hvor partnerne virkelig okkupere polare stillinger. Årsaken kan være et argument som forskjellen i å velge en restaurant for middag, ulike syn på å bygge relasjoner, måter å gjøre felles husholdning og barneoppdragelse metoder. I det store og ikke så viktig årsak til konflikten - kan det være noe - som i hver av sine motstandere i sin egen rett. Ingenting hjalp saker som stahet og manglende evne til å lete etter en vei ut, tilfredsstillende ikke bare deg, men også din partner.
Hvordan unngå konflikter i relasjonerTa visse beslutninger som vises på ditt liv og livet til din ektefelle, er det viktig å vurdere hvordan dere begge ønsker å gjøre det. Tross alt, hvis noen i paret behov ikke er oppfylt, så før eller senere vil det resultere i en alvorlig konflikt. Selv den mest taktfull og tilpasser seg til andre mennesker før eller senere vil eksplodere i sinne hvis fra tid til annen sine interesser krenket.
Sannsynligvis ikke så vanskelig å overleve krangel med en mann som er styrt bare av deres egoistiske behov. Dette er sannsynligvis ikke virkelig endre. Kanskje avskjed med en slik person vil bli bedre. En skam å slå opp med kjæresten din fordi han prøvde å ta deg, glemte bare å spørre hva du trenger og du nøler med å fortelle ham hva du vil egentlig.
Svært hyppige situasjoner der forskjellene oppstår på grunn av det faktum at en eller begge parter ikke er bare voicing sine ønsker for frykt for å fornærme den andre, eller å prøve å ta ham. Livet for mer etter hvert fryktelig slitsomt. Jada, det er hyggelig å bringe glede lover, men er enige om at hver enkelt av oss håper fortsatt å bevilge oppmerksomheter.
Det bør bemerkes at en hvilken som helst konflikt kan løses selv i sin barndom. Nærmer krangel lett identifiseres av utseendet på negative følelser har en partner. Det stimulering - en indikasjon på at dine behov blir krenket. I en slik situasjon er det viktig å prøve å spore hva provosert deg, og snakke med elsket det. Ellers com negativitet vil akkumuleres og en gang, plutselig du og dine betydelige andre, søler ut. Selvfølgelig, til en liten uoverensstemmelse enklere å løse enn en alvorlig konflikt brøt ut.
Metoder for konfliktløsning

Det er flere veier ut av konflikten. Det viktigste at du bør ta hensyn til å prøve å etablere et forhold - din emosjonelle komfort når du tar en beslutning. Det andre elementet, som heller ikke glemme, det er psykologisk balanse av partneren din. Du trenger begge å føle behagelig følelser etter oppløsningen av situasjonen, legger ikke skjul på bildet, ellers krangelen bare utsatt til senere. Og akkurat som i pausen årsaken splid vokser flere ganger.
Hvordan unngå konflikter i relasjonerSå, hvis du ikke orker å delta i konfliktsituasjoner, riktig løsning på konflikten du vil være "unngåelse" eple. Bare husk at ikke proyasnennaya situasjonen er sannsynlig å bli fornyet igjen og igjen. Unnvike fra kontakt med konflikten og dens ytterligere tillatelse, trenger du ikke møte behovene til partneren eller ikke. Ved hjelp av denne modusen av atferd, vil du egentlig ikke løse problemet, og løpe vekk fra det, late som ingenting skjer. Husk at hvis du ikke fortelle partneren at du ikke er fornøyd med noe i forholdet, er det usannsynlig at han gjettet om det. Å bygge et komfortabelt forhold både for å snakke om sine ønsker og analysere slike situasjoner som bringer deg og din mann ubehagelig.
"Adaptation" er egnet for de som i et forsøk på å dempe konfliktsituasjon klar til å gi opp sine egne ønsker til fordel for en annen. Selvfølgelig, slikt forhold partner vil føle seg mer enn godt, fordi du alltid er villig til å gjøre som han vil. Men hvor lenge kan du tråkke på sine egne struper? Det er heller ikke så helles i en livsstil når du har glemt hvordan å tenke på seg selv og sine behov, og begynne å leve bare av interessene til en annen person. Av og store, provoserer lignende oppførsel partner du oppfatter deg bare som et verktøy for å realisere sine ønsker. Hvis du er villig til å leve slik, så ikke bli fornærmet over at partneren ikke møte deg i retur.
Hvordan unngå konflikter i relasjonerFolk som er vant alle midler for å nå målet, ikke lytte til andre, at han har rett, selvfølgelig egnet måte å løse denne konflikten som en "konfrontasjon". I hovedsak bruker du eller legge press makt, å tvinge en partner til å gjøre hva du trenger. I denne stillingen vil du realisere sine interesser og ønsker helt glemme om mannen din. Du okkupere ledende, dominerende posisjon og partner tilpasser seg dine ønsker. I noen situasjoner, veldig praktisk når noen utfører ved siden av dine innfall, men det bør bli kalt kjærlighet, snakke om gjensidige følelser, planlegger et langvarig forhold? Det er viktig å innse at før eller senere "undertrykte" folk "hold Revolt på skipet" og deretter du er usannsynlig å være i stand til å nyte hans favør.
Også, kan konflikten løses gjennom gjensidige innrømmelser. I dette tilfellet, du og partneren din må gi opp en del av deres gjensidige ønsker om andre behov. Det er verdt å merke seg at du bor i den samme fordelen, er konflikten løst for begge, men for å oppnå maksimal tilfredshet, er sannsynlig å mislykkes. Denne metoden for konfliktløsning kalles kompromiss.
Den mest effektive måten ut av konflikten er "samarbeid". Når dette kombineres med jakten på en løsning som tilfredsstiller interessene til begge parter kan oppnå maksimale resultater. Ved å arbeide sammen, du og din ektefelle får maksimalt utbytte av vedtaket.
Så hvis du ønsker å unngå konflikt i relasjoner, følg disse enkle regler:
Hvordan unngå konflikter i relasjoner- Følg nøye med på og hans ønsker.
- Prøv å lytte og høre hverandre.
- Avklare årsakene som førte til konflikten.
- Vær ærlig med partneren din. Diskutere de punktene som du ikke er fornøyd i forholdet.
- Se etter løsninger som vil mer fullt ut oppfyller behovene til hver av dere.
- Unngå beskyldninger, sier at du følte i konfliktsituasjoner.
- Vær moderat på jakt etter den optimale løsningen. Ikke tving partner.
- Express følelser, men ikke la dem styre deg.
- Prøv å forstå mannen din ved å sette deg i hans sted.
- I ekstreme tilfeller, kan jurisdiksjon. Noen ganger onlooking klart synlige optimale løsninger på konflikten.  
Яндекс.Метрика