Hvordan jeg vet at gjør en jente som deg?
 Svaret søker tusenvis av gutta. Det hender ofte at hun er ansvarlig for stell og oppmerksomhet, ikke bare fordi fyren er virkelig interessert. Som guttene oppfører seg i ulike situasjoner når du arbeider med det motsatte kjønn? Det hele avhenger av hvor forholdet er et par. Vi gir råd om hvordan du kan finne ut hva du liker deg jente. Og da vil du være enklere å bestemme hva du skal gjøre i et forhold.
 Så, du er akkurat som du jente hvis:
 1. Du alltid liker uhell plassert i de samme stedene.
 Du kan plutselig merke at du likte en jente er på samme sted du er. Som ved en tilfeldighet møter du henne på jobb i haller av high school, en nattklubber og så videre. Selvfølgelig kan det være en tilfeldighet. Likevel, hvis du er mellom smak, så hun gjør det klart at du bryr deg om henne, gir det en sjanse til å komme og snakke igjen. Eller første gang - hvis du ikke vet. Kort sagt, tilfeldig stadig møter hverandre vil du ikke. Så ta initiativ i sine hender og handlinger. Hun ventet på dette!
 2. Det er alltid gratis for deg.
 Ganske overbevisende argument. Hvis en jente er interessert i et forhold med en fyr, vil hun alltid prøver å være fri til å bruke så mye tid sammen. Observere: den reagerer raskt på samtaler, meldinger, godtar møter når du utnevne tid. Hvis ja, er du henne som deg. Og selv om det er en travel tid du foreslo, sier hun, som vil være sikker på å møte en annen dag. Så, uansett, for å bo hos deg lenger.
 3. Hun er interessert i deg og ditt liv.
 Jente, hva du nysgjerrig, ønsker å vite om du så mye som mulig - jo mer beundrer hvilken musikk du hører på, hvilke filmer du ser og så videre. Så hun vil fortelle vennene sine at hun er spesiell og favoritt fyr. Og noen ganger, begynner hun å kopiere dine interesser. Skrevet i en sportsdelen at du sitter på din favoritt TV-serien - er et sikkert tegn på at en jente som deg.
 4. Hun drømmer om en fremtid med deg.
 På nærmer kilde kan det bli planlegger å gjøre med dig tidsfordriv. For eksempel, med lekebasseng eller gå til parken og kanskje se en film sammen. For deg er det et godt tegn - hun definitivt liker du deg.
 5. Hun er sjalu på deg.
 Jenta som føler en mening for deg, vil følge nøye med sine rivaler. Hvis du er på det du begynner å flørte med andre jenter, kan hun begynne å bli nervøs, eller bare ordne deg en skandale. Sjalu - betyr det at du bryr deg om henne.
 Dette er de vanligste signalene som identifiserer personen føler sympati. Men det er flere måter - enten be henne i person (med mindre, selvfølgelig, gjorde hun seg ikke enestående beskjedenhet, kan hun ærlig innrømme sine følelser), eller du kan stole på intuisjonen. Du vil føle at du protesterer på hans tilbedelse, og skal fungere på disse relasjonene ytterligere.  
Hvordan å møte en jenteMange publikasjoner gi råd, og kanskje du har hørt noe annet fra hans venner lære at møte jenter trenger å øve, det er å prøve å møte en jente som du helt likegyldig. Rådet på den ene siden er bra, men det passer deg? Her spiller hun rollen som sjelløse objekt. Men det er også en mann med hennes følelser regne med. Hvis du skal bare bruke den for noen av formålene, snakker det om dine lave moralske kvaliteter.
La oss prøve å forlate dette forumet og prøve å forestille seg hvordan det er i det virkelige liv. For eksempel, i ditt miljø (uansett hvilken, i selskap klasse) liker du en jente, og du er sjenert til å nærme seg henne på grunn av hennes beskjedenhet eller av frykt for at du umiddelbart avvist. Den tause lidelse og stillhet sine følelser til noe godt vil ikke, fordi det bare ikke se at du bryr deg om henne.
Ta det første skrittet - uluchy øyeblikket du hvert fall ikke for lenge forbli alene, uten utenlandske observatører. Jenta, hvis hun er i selskap med venner eller kjærester, vil du med vilje otshivat å fylle hans verdt. Denne metoden for forsvar og angrep. Du definitivt spørsmålet: "Hva vil du gjøre i dette tilfellet? "Start med hva plukke en passende tid til å snakke, men du må koble all din fantasi. Prøv å holde det til huset etter skolen når hun går hjem alene. Eller, hvis du tvinger deg selv til å stå opp tidlig, møte det når det kommer ut av huset. I tillegg har hun sannsynligvis venner og gjennom dem kan du finne ut hvor mange av mobiltelefon, e-post eller ICQ. Hvis du gjorde det, tror jeg at du er veldig heldig, fordi du klarer å skrive det eller ringe.
Hvis du bestemmer deg for å gjøre det, er det best ikke å være påtrengende. Prøv noen måte å få til å tiltrekke seg oppmerksomhet. Hvis ikke kompliment dine sterke ty til vanlig smiger. Mest sannsynlig din kjære starter i respons pidkolyuvaty eller snøft - ikke ta hensyn til det. Så hun prøver å skjule sin forlegenhet fra deg.
Hvis du virkelig ønsker å erobre jenta starte henne oppriktig beundrer. Prøv å handle i denne vene, og du vil se hvordan du vil være lettere å oppnå fokus og hans valgte plassering. For å starte, finne ut at du er snill mot henne litt. Hvis det er manifestert av likegyldighet, er det sannsynlig at det ikke vil komme ut av det.
Fastslå graden av sympati for jenta er ikke så vanskelig - er sett av utseendet og smil. Sam usmihaysya også henne som ærlig og godmodig smil alltid og overalt du vil (det er ikke bare jenter).
For å bryte den pinlige tausheten, prøve å begynne å snakke om noe abstrakt, snakker for deg å finne en god del. Prøv å snakke med henne om været, om hvor fantastisk dag i dag viste seg å være, så kanskje kvelden vil være like god, og deretter casually be henne prøve å gå i denne fantastiske kvelden. Hun erklærer umiddelbart alle dine intensjoner.
Da vil du være mye lettere å navigere. Hvis du er interessert i det, er det sannsynlig å svare på det i kveld er ikke opptatt. Når du høre svaret, mener at halve kampen er ferdig. Så du kan forstå at dette virkelig søt jente.
Du kan spørre henne for en tur, gå på kino eller en kafé hvis du tillater økonomi. Sørg for å finne ut om henne når det er praktisk å komme til deg på en date. Ved første øyekast denne tingen, men det er viktig i den første fasen, fordi denne jenta bare gjøre for en konklusjon om at hennes mening er viktig for deg. Hun vil sette pris på det på sin sanne verdi.  
 Første kjærlighet, første kjærlighet Vanligvis medfølgende engstelse, skyhet, usikkerhet Så snart ønsker å lære om riktig følelse av gjenstand for hans søvnløse netter Hvordan vet jeg du er en fyr som deg?

 Ikke en dag uten deg

Hvordan vet jeg at en fyr som deg?
 En av egenskapene til alle ønsker elskere - bo nær din kjære. Det vises spesielt akutt i begynnelsen av forholdet når de bare dukker opp. På bakgrunn av dette den enkleste å lære, elsker den fyren du har og hvor mye.
 Så, til fyren mest sannsynlig bryr seg om deg hvis:
 - Han er på utkikk etter noen unnskyldning for å møte deg;
 - "Tilfeldigvis" gitt på samme sted som deg, en nattklubb, bibliotek, utstilling, borte;
 - Avbryter andre møter for å bo nær deg;
 - Tilbyr du tilbringe tid i kafeer, gå på naturen, gå på kino.
 Alle tenkte bare på deg
 En annen sikker måte, hvordan vet du at en fyr som deg - ta hensyn til hans oppførsel i ditt nærvær. Snarere besøker felles venner han ønsker å sitte ved siden av deg. Men selv om det vil være på tvers av rommet - du vil alltid fange ham i en sløv utseende. Fortelle noe med venner, han ofte vil henvise den til deg, som ignorerer andre.

 Lytt til ordene

Hvordan vet jeg at en fyr som deg?
 Hvordan vet jeg en fyr med en følelse av sin tale? I de fleste tilfeller, forelsket i deg gutten ofte snakker ditt navn høyt - fordi de nå forbinder det med ordet "favoritt", som han fortsatt ikke tør å si. Kanskje i hans vokabular vil diminutiv-hengiven ord mot deg: standard "sol", "katt", "bunny" eller noe mer originalt.
 Når du han vil prøve å ikke være uhøflig og ikke bruke stygt språk generelt, se språk for å få din favør.
 Oppførselen si om det
 Hvordan fortelle om en fyr liker deg, etter hans oppførsel? Det handler ganske enkelt. Hvis ditt nærvær han oppfører seg på en merkelig måte, som vanlig - betyr det at du bryr deg om ham. For eksempel, i ditt nærvær det:
 - Altfor høyt ler eller, selvsagt skjule sine følelser;
 - Begynner å skryte og snakke om sine tidligere "exploits";
 - Bekymret som manifesterer seg i en skjelvende stemme, rask pust, potyranyy palmer og andre klare tegn;
 - Prøver å tiltrekke seg oppmerksomheten til andre, på jakt etter "eventyr" for å uttrykke seg foran deg med den beste hånden.
 Selv om du ikke er så kjent med fyren, tro meg, dine felles venner sannsynligvis til slutt legge merke til at noe skjer med ham i ditt nærvær. Og selvfølgelig, vil du ikke glemme det.
 Bli enda mer så videre!
Hvordan vet jeg at en fyr som deg?
 Ikke alltid oppført regler hjelpe med å svare på spørsmålet hvordan vet du at en fyr som deg. Det er verdt å huske at det er kategorier av menn, som bør være forsiktige, samt de som oppfører seg under kjærlighet helt motsatt. Så her disse kategoriene:

 Pick up artist
. Under dette nye buzzword gjemmer konvensjonelle "arbeidsgivere", Jeg leter etter et intimt forhold. Pick up artist pro vakkert ivaretatt, og deres atferd er ideell under de ovennevnte elementer. Men dette betyr ikke skjul på høy følelse og grunnleggende ønske om å dra jente i seng. Vær forsiktig hvis du har til Beau-ideal.
 Amatør kvinner. Nei, det har ikke disse tvangstankene om intimitet, som pick up artist, selv om anledningen han vil ikke forlate henne. Amatør kvinner klar til å dusje komplimenter og gaver hver er kvinner. I dag dines han med deg, og i morgen er et diskotek med kjæresten din mens lurer på hvorfor du oppblåste lepper. Tenk på kjæresten din hvis alle andre for ham - "sol" og sløv ser han kaster ikke bare du, men dine venninner - mest sannsynlig er dette ikke hva du trenger.
 Skromnyaha-guy. Hvordan vet jeg at du elsker fyren som om han av beskjedenhet og skyhet skamfull for å vise de vanlige tegn på oppmerksomhet? Mest sannsynlig vil det bli guidet av prinsippet "fra motsatt", du bryr deg om ham hvis han:
 - Unngår møte med deg;
 - Generelt en fest sitte langt unna, furtively skotter i din retning og gjemmer øynene når dine synspunkter lapper;
 - Engstelig i håndteringen av deg og er redd for å si for mye;
 - Gir hemmelige gaver;
 - Alle deres oppførsel gjør klart det klart at du forventer fra første trinn - og hvis du bryr deg om det, så gjør det!
 Noen ganger fyren som klarer å skjule sine følelser overfor jenta. Før eller senere vil kjærlighet ha en effekt. Bare nøye se på ham - ditt hjerte og våre uvurderlige tips vil hjelpe deg å lære om følelsene til barnet. Og være gjensidig!  
Яндекс.Метрика