Hvordan vet du at en fyr som deg?
 Alien sjel - mørkt tre. Og noen ganger er det nødvendig å kaste lys over situasjonen og finne ut - slik du deg denne unge mannen. Elsker - ikke? Som meg - ikke som meg? Hvis disse spørsmålene har oppstått, er det ingen tvil om, snart vil de være (eller har blitt) vital.
Det antas at kvinners intuisjon mot å få svar - den mest pålitelige rådgiver. Liker, mennesker fortsatt ikke forstå hva som skjedde og hvor denne merkelige og rastløs følelse, og hun allerede vet - denne kjærligheten! Hva kan jeg si, dette skjer.
Men noen ganger intuisjon begynner å pynte og manipulere fakta. Dette skjer når gjenstand for forskning godt, veldig fint for deg. Og en stor sjanse for at du begynner å ta ønsketenkning.
Hvordan vet du at dere virkelig liker du? Hvordan du finner ut - trekke musefletter for deg (billedlig talt, selvfølgelig) eller bare dyp mening? Faktisk kan det indikere ubesluttsomhet samme som ærbødig tilbedelse og fullstendig likegyldighet. En vedvarende frieri - ønsket om å være et tegn på at uansett hva ordningen var å oppnå en kjær eller bare et ønske om å ha det gøy.
 Gester.
Rop om hjelp språk som aldri lyver - språklige gester. Ta en god titt på denne unge mannen. Hva han ikke si med ord, må gester gis en reell situasjon. So.
Ved synet av dere han begynner å bli smartere ": justerer klær, hår, kaster all hemmelighet en titt i speilet eller butikkvindu - et godt tegn. Det er usannsynlig at dette kan tyde på en alvorlig dype følelser, men det absolutt antyder sympati.
Hvis en person vi liker, vi ubevisst kopiere hans bevegelser. Observer: Du snakker med deg endrer sin posisjon, på dette tidspunktet, gjør han? Hvis han "reflekterer" din situasjon - alt går etter planen, forteller du ham sympatisk. Men ikke hastverk ansett som et tegn på kjærlighet. Kanskje han bare er helt enig med det du sier.
Her er et tegn på mer alvorlig: hvis du forteller ham som deg, i ditt nærvær, han ubevisst prøve å vises ovenfor. Så hvis din opptreden på den unge mannen trakk, retter skuldrene og strekker seg til tuppen av solen - det er et godt tegn.
Nå vurdere sin posisjon. Krev gjenstander utplassert bak menn. Så i dette tilfellet er ikke så viktig hvor det ser ut, er det viktig - hvor utplassert korps. Mer lønn oppmerksomhet der rettet toe sko. Hvis du - vel, er dette et klart tegn på sympati.
Hands on midje eller tommelen lagt beltet bukser - alt dette tyder på at du er det veldig interessant.
Hva å gjøre hvis det oppstår ofte i et stort selskap, og det er vanskelig å bestemme - hvem han "chepurytsya", som i dette tilfellet, for å forstå at han liker deg?
Igjen - vær forsiktig. Hvis han forteller en vits høyt, og deretter kaster et raskt blikk på deg, så det er viktig: du ler, verdsatt hans vidd. Kanskje han til og med snakket med andre jenter, men av og til klippe øyne i din retning - det er så ille. Men situasjonen er motsatt når han snakker til deg, men kikker rundt, dessverre, er bevis på manglende fokus på din person.
 Mimikk.
Nå la oss se på ansiktsuttrykk. Dette er en viktig indikasjon på om lære å "lese". Problemet er at den mannlige kroppsspråk er veldig forskjellig fra kvinner. Det er langt mindre uttrykksfulle. Kanskje du selv føler at hans uttrykk endres ikke, men det er det ikke. Ta hensyn til sine elever. Når vi ser på den gjenstand for vår hengivenhet, pupillene vil utvide seg. (Bare husk - i mørket, de også utvidet Og de kan være bredt, hvis en ung person er nærsynt og akkurat nå gjennomgår atropynyzatsyy.).
Et annet klart tegn på hans interesse - buede øyenbryn. Ja, ja, hvis han hører på deg, heve øyenbrynene - en manifestasjon av spesialbehandling.
 Oppførsel.
Mann, hva er du ganske sikker på vil gi deg. Se hvordan den oppfører seg når neste det er andre unge mennesker. I dette tilfellet sin proprietære instinkter manifestert klarest. Han prøver å få til dette punktet du nærmere å plukke opp noe fra dine ting eller vice versa - mark "territorium" sine eiendeler (for eksempel kaste deg på skulderen jakke)? Alt dette - tegn på likegyldighet.
En annen viktig indikator - relevant for deg hans venner. Hvis utseende de blir revidert eller starte på ham vitser, er det også mulig at årsaken til dette - hans sympati for deg.
Likevel er den enkleste måten å forstå at du liker dere - det er litt ventetid. Menn er ordnet på en annen måte enn vi gjør. Han vil ikke lide i stillhet i årevis og skjule sine følelser og begynne aktive skritt for å vinne objekt (dvs. deg). Og hvis du gjør det som deg, vil du vite om det veldig raskt og veldig enkelt: han vil fortelle deg om det.  
Hvordan å be om unnskyldning til fyren: nyttige råd
 I vår kultur er det antatt at en mann bør først be om unnskyldning. Men dette er faktisk ikke sant. Tross alt, bør hun også være i stand til å gjenkjenne sine feil og har noen diplomatiske ferdigheter. Så, er det nødvendig å vite hvordan man skal be om unnskyldning til fyren.
 Situasjonene er forskjellige
 Når bør jeg be om unnskyldning? Først, i tilfeller hvor du var galt. Enig kvinner - å skape emosjonell. Og en krangel kan være det mest trivielle - selv til uhøflighet PMS eller offentlig transport. Det synes at kjæresten din har å gjøre med, men du kjørte seg alle hans bilder til livet. Hva vi snakker om når årsaken til krangelen ble vanlig inkontinens, mistenksomhet og sjalusi. I slike situasjoner er det alltid nødvendig å be om unnskyldning først. Tro meg, glemmer fyren raskt påført fornærmelse. Og kanskje til og med selv innrømmer at han tok feil.
 Hva som kan gjøres i alle fall
 Det er mange måter å be om unnskyldning. Men uansett hva du velger, husk at det er noen generelle regler. Aldri prynyzhuytesya når du ber om tilgivelse. Ikke gjør dette selv mentalt. Selv må respekteres. Hva du vybachayetes sier bare at du hadde visdom til å gjenkjenne sin egen feil. Men dette er ingen grunn til å beskylde deg for alle dødelige synder lenge etter en krangel. Så snakke trygt, la stemmen din vil ikke være obsequious eller prosytelnыh notater.
 Og forresten, er ikke alltid den beste måten samtalen vil be om unnskyldning. Hvis du ikke er sikker på at du trygt kan si bedre, skrive et brev eller sende en SMS. Det bør være konstruktiv samtale, ellers vil det være en anledning til neste krangel.
 Den klassiske måten
 Det er et alternativ for universell forsoning. Bare løft ung mann kake eller annen dessert, ledsaget av sin notat om unnskyldning. En viktig forutsetning - dessert bør forberede deg. Hvis du tviler på dine kulinariske evner, ikke begynn utfordrende baner. Kake eller pai vente. Men gjør fruktsalat og pynt den med pisket krem ​​og sjokoladebiter, råd selv den unge damen. Husk at veien til en manns hjerte er gjennom magen hans. Og søt å ha noe av den sterkere sex kunne ikke motstå.
 Den opprinnelige måten å be om unnskyldning
 Hvis unge mannen har en god sans for humor, kan du invitere ham til å glemme bildene, og heller spektakulær måte. Ta en ballong lys gul markør, skrive på det ord unnskyldning og tilbud om å ta med på pin for å pierce den samtidig. Du kan ta en haug med ballonger, skriver på hver av stasjonene for å tømme krangel og fornærmelser. Så, bevæpnet med pinner, arrangere en ekte massakre. Så, i stedet for å krangle du få et morsomt spill.
 Organisere quest
 En slags søken kan også være en unnskyldning. Du må skrive noen notater av unnskyldning og plassere dem på ulike deler av leiligheten, i bilen, og hvis mulig - selv på jobb på kontoret. Men husk at denne søken - det er alltid spillet. Så ikke misbruke denne metoden. Når han gi den ønskede effekt, men repetisjon vil miste all sin sjarm.
 Når det ikke er nødvendig å be om unnskyldning?
 Det finnes situasjoner der du ikke bør spørre om tilgivelse i det hele tatt. For eksempel, hvis en krangel oppsto fordi fyren du erstattet. Eller hvis du hadde en fallende ut fordi han stadig kritiserer din livsstil og verdensbilde. I dette tilfellet, tenk på hvor mye du verdsetter forholdet, at deres perspektiv bør vi gå for forsoning. Tross alt, hvis kjæresten din prøver konstant å finjustere sine ideer om den ideelle, kanskje han bare trengte en annen jente. Og du - den andre fyren. Hvis hans påstand din atferd generelt berettiget, viser at de er villige til å jobbe med seg selv. Men spør ham motvirke skritt som å søke kompromiss og harmoni i forholdet mellom begge parter bør likt. Hvem vet, kanskje forholdet vil gå til neste nivå.  
Krangelen med sin elsker hvordan å bedre forholdet? Ulike måter for forsoning og psykologisk rådgivning

 Mellommenneskelige relasjoner er uforutsigbar, du vet aldri hvordan folk vil reagere på en bestemt handling. Dette gjelder spesielt par. Jo mer vi kommuniserer med noen som vi elsker og som vi elsker, jo mer du lærer om det, sine fordeler og ulemper.
 Og dette kan ikke flykte, fordi mennesker er ufullkomne. Det skjer ofte at folk elsker hverandre forårsaker enda mer smerte enn fremmede eller ikke så nær. Hvorfor er det? Kanskje det faktum at jo nærmere en person, jo mer du oppleve alt ytret ord og handlinger.
 Krangelen mellom elskere - er det en vei ut?
 Det er derfor en merkelig situasjon når et par elskere krangel, men på grunn av natur eller prinsipper først gå til forliksrådet ikke vil ha noen av partene. Hva du skal gjøre i en slik situasjon, hvordan å etablere relasjoner? Dette gjelder spesielt for par som har ennå ikke blitt en familie, fordi de ikke er koblet sammen med bånd av ekteskap og løfter om evig troskap, og derfor kan forlate sine kjære en etter en krangel. La oss prøve å finne en måte å løse denne konflikten.
 Initiere kontakter
 Så, først chill out for deg selv og la avkjøle partner. Ikke rør det noen dager, la ham føle hvor ille det kan være uten deg. Men taushet er ikke sterkt stramme hvis etter noen dager fyren ikke ringe, gjør det selv.
 Gjøre uten ultimatum
 Ikke legg dine favoritt ultimatum - dette presset kan spille en grusom spøk med deg og fyren ikke velge det alternativet som du ønsker. Under ingen omstendigheter bør legge press på medlidenhet på jakt etter forsoning - fyren vil gi deg, og hans respekt for deg rystet. Hvis du bestemmer deg for å snakke nachystotu, så ikke gjør denne samtalen et oppgjør med jakten på den skyldige - et scenario hvis du ikke vender seg bort fra hverandre helt, og sikkert kule gamle følelser.
 Ikke hysterisk anfall
 Tårer og raserianfall spesielt dårlig også hjelper på forsoning: menn liker ikke når en jente gråt. I denne situasjonen, de enten tapt, eller er - har vi ikke plass til noen av alternativene.
 Hvis du leter etter forsoning med sin elsker, bør du ikke klandre ham i noe, prøve å snakke rolig, høre hverandre - uttrykte problemet er løst enklere enn trykt harme eller uttrykt i form av et stikk av bitterhet. I en samtale med en fyr tenker på alt det gode som kobler deg til alle de fantastiske øyeblikkene du opplevd sammen - selv forstå hvor mange av dere hadde sammen og lage et skritt mot forsoning.
 Krangelen med hans elskede slag ut av brunst, bortskjemt humør og tårer i min pute garantert. Men fortvil ikke, det er bedre å bruke all sin feminine sjarm å skape fred. Tenk på en måte som vil imponere din mann og gjøre ham til å glemme krangelen.
Krangelen med sin elsker hvordan å bedre forholdet? Ulike måter for forsoning og psykologisk rådgivning

 Hvordan sette opp med sin kjæreste etter en krangel? Her er noen tips:
 - Spør ham en romantisk date (ikke alltid de samme menneskene bør ta initiativ);
 - Gi ham hva han ønsket i lang tid;
 - Arranger et møte som ekstrem ridning padling, fallskjermhopping eller ski - nye følelser og adrenalin sikkert forene deg under ekstreme forhold;
 - Endre bildet: lover som blondiner? Malt hår, med mindre du passer fargen. Som et alternativ - lage en stilig hårklipp, god manikyr - transformasjonen vil ikke gå ubemerket;
 - Skriv en god dikt elsker eller sende en oppriktig kjærlighetserklæring;
 - Et utmerket alternativ vil bli bestilt av radio favorittsang fyren sier din kjærlighet til ham;
 - Tross alt, kjøpe en fin erotisk undertøy, fordi den mannlige instinkt i mennesket fortsatt ikke har blitt kansellert og sexy jente som elsker til det, bare legge til brann.
 Endelig kan vi si - være kreativ og naturlig fristelsen til å tilgi andre, så dine feil vil også se mildere.

Яндекс.Метрика