Den perfekte mann. Myte eller virkelighet?
 Noen av oss minst en gang forestilt den perfekte mannen. Hvordan det skal se ut? Hvilke egenskaper har? Der er han, eller er frukten av vår fantasi?
 Kvinnelige øyne
 De fleste kvinner kan lett fortelle deg din ideelle mann: noen viktig utseende, god fysisk form og forsettlig hake, noen foretrekker en balansert karakter og vennlighet, og noen vil være fornøyd hvis folk er i stand til å møte alle vesentlige forespørsler og "hotilky."

 Liste over store kvinners krav til en ideell mann imponerende - det må være sterk og pålitelig, og ærlig, og omsorg, og (skriv her din forespørsel). Det mest interessante er at dette er den samme kvinnen kan tilskrive hans ideelle gjensidig eksklusive funksjoner.
 For eksempel, bør den ideelle mannen:
 • Vær selvforsynt, men gjett alle våre ønsker
 • Vær besluttsom, men ikke autoritær
 • For å lykkes i din virksomhet, men for å gi kvinnen en masse tid og oppmerksomhet
 • Gi oss retten til å ta avgjørelser, men den bærer dem
 • Være perfekt, men aksepterer oss som vi er
 Men det er én felles trekk som forener drømmen for alle kvinner - ingen perfekte menn mangler. Og hvis de er, de er så små, og noen ganger også Mila, som han betraktet som vanskelig for defekter. I dette er han ideelt å være fullkommenhet i kjødet.
 Dermed virker det ideelle mannen til oss, kvinnene, kilden til menneskelige dyder uten knekk, selve "middelvei".
 Det ideelle i form av menn
 De fleste av guttene ser på mannsideal for en mye lettere. Ideell for en liten finne andre egenskaper: uavhengighet, punktlighet, sex appeal, oppmerksomhet, tenkning analyticity status, tilstedeværelse av sanne venner, evnen podurity og så videre. Dette er fordi kvinner vurderes som perfekte menn hovedsakelig gjennom prisme av holdning. Og i tillegg til oss, vakker og fantastisk i livet menn er mye mer interessant - work, venner, biler, sport, hobbyer, sine drømmer og ambisjoner
 Hvorfor idealisere vi gjør
 Hvorfor skal en manns ideell mann - selvfølgelig. De trenger et fyrtårn som de kan bli veiledet i livet, du ønsker å strekke seg etter. Men hvorfor skal vi, kvinner trenger en perfekt mann?
 Ta for eksempel filmstjerner og artister. De liker å kalle de idealer de følger, og tilbedelse. Men tilhengere ser ofte bare én side av hans idol - dens ytre skall, vakkert bilde. Og på denne måten ligger en vanlig person. Ja, noe han bemerket, men det er ikke uten ulemper, hvorav fansen ikke vet. Så - og ikke bli skuffet, og vil fortsette å tro på hans ideal.
 Så, for å drømme om den perfekte mannen komfortabel med oss ​​av flere grunner:
 • Det beskytter mot risikoen for å pådra seg en kjærlighetsbrudd, bidrar til å skape en komfortsone - en illusjon. Nyt den virkelige forhold, deres oppturer og nedturer, fungerer ikke på dem, og forventer at du vil møte den perfekte mannen - og du vil leve lykkelig sammen.
 • Det bidrar til å kompensere for våre egne svakheter. Det hender ofte at vi ønsker å ha noen trekk, men ikke ønsker å jobbe på deres utvikling. Mye lettere å finne en mann med slike kvaliteter til det, for eksempel, tok oss på en avgjørelse eller kompensere for mangel på kjærlighet til oss selv. I dette tilfellet er det en risiko for å tilbringe en levetid søker etter den ideelle, kjører fra mann til mann, og hver gang rozcharovuyuchys, fordi bortsett fra de ønskede kvaliteter hver person har sine egne personlighetstrekk og mangler. Og de er ikke ideelt med tittelen.
 Til hver sin egen
 Det kan synes at tilstedeværelsen av den ideelle mannen bare kompliserer livene våre. Men dette er ikke sant. Dette er normalt og til og med bra når vi vet at kvaliteten på prinsipp for oss, vi ønsker å se en mann i nærheten. En enkelt feil i en ideell mann er der fortsatt - det eksisterer bare i hodene våre. På grunn av dette, vi noen ganger ikke merke det gode som er "ufullkomne", men veldig ekte menn, prøver å passe dem under vår standard. Som ærlig, ingen er forpliktet til å svare.
 Mye bedre utvikle den manglende penger, fordi det vil føre til slutt til selvtillit, harmoni og lykke. Noen kan være uenige og si at unnlatelse av å finne den ideelle - et tap, villighet til å motta pupper i stedet for en kran. Men livet er et paradoks - hvis du slutter på jakt etter perfeksjon, kan du finne "sin". Det vil være perfekt for hver enkelt av oss.  
Ekteskapet mellom mann og kvinne beregning og deres svakheter
 Ekteskap - et fenomen i dag nesten hver dag. Det er vanskelig å overraske noen å lære av den jenta fra provinsen hoppet gift med en velstående forretningsmann, eller en ung modell og spirende skuespiller spilte i bryllupet til en tycoon.
 Ekteskap av: hva er det?
 Et slikt ekteskap innebærer kommersiell fordel for ett eller begge. Gjort det av ulike grunner, og hvis ekteskap på den delen av jenta er i det minste noe sympati, det samme ekteskapet mannen er sinne og forakt. La oss se på begge alternativene ekteskap å forstå forskjellen mellom dem og holdninger.
 Kvinne beregning
 Fra ekteskapet av kvinner kan skyldes flere årsaker:
 • Heving: under påvirkning av foreldre (hovedsakelig mødre) jente er på jakt etter en rik mann til noe benekter ikke. Mor som valgte sin tid mellom kjærlighet og penger kjærlighet, ønsker nå å beskytte datteren fra slike "feil", fordi, som de sier, "Kjærlighet kommer og går, og alltid sulten."
 • Kareryzmom: hun bevisst velger og søker mann som har en meget høy posisjon i samfunnet, og dermed ønsker å bruke den til å oppfylle seg selv og lykkes i sine egne karrierer.
 • Ønsket om å leve i luksus: en jente fra en rik familie er ikke enig med sin mann sikret mindre enn hun, fordi hun pleide å bo i en stor måte, og ingenting benekter ikke. Disse "kopier" stadig bruke tid på sekulære partier og trendy klubber på jakt etter et passende parti. Og det skjer også at mannen de "kaste" foreldre eller venner av familien, med vekt på sosial status og evne til å betale.
 • Ønsket om å leve i luksus, søker alternativ nummer to, en jente fra en fattig familie, for å nyte luksuriøse liv fordi skurken prøver å hoppe vellykket gift.
 Uansett hva det var, som ikke ville passe årsaker ekteskap av bekvemmelighet, det har både fordeler og ulemper. Kanskje den største fordelen vil være det faktum at det vil være skandaler på grunn av mangel på penger, og er en viktig grunn til at mange ekteskap bryte opp. Det er penger - ikke noe problem. Men dette er ikke alltid tilfelle. Penger er penger, og at hvis jeg ikke elsker? Respekt, vdyachnistTse alt godt, men ingen brann, lidenskap. Så mangel på oppriktige følelser, kan podkreplyaemoe nok penger ikke være nøkkelen til et langt og sterkt familieenheten. Spesielt når hun giftet seg med i beregningen, folk anser det som sin eiendom, og når som helst kunne finne en ny kone.
 Leve i luksus når du kan kjøpe alt du vil, uten kjærlighet er som sannsynlig å leve i en gylden bur, ikke at hun er søt. Første gang en kvinne vil oppleve eufori av hva som er oppnådd ønsket, men da hun ville føle seg dypt ulykkelig, fordi ingen mengde penger ikke kan kjøpe lykke i livet med en kjær. Hvis du i tillegg vil folk gjette hvorfor hun ble hans kone, er holdning hensiktsmessig.
 Menn beregning
 Fra ekteskapet av menn kan være flere grunner:
 • careerism: i dette tilfellet, en kvinne tilbyr ham eller henne selv ekteskap i bytte for en vellykket karriere, eller hennes foreldre om det antydet brudgommen.
 • Den tørst etter luksus, ikke i stand til å tjene nok penger menn som prøver å gjøre det gjennom sikret kvinner. I et samfunn av menn som heter Alfonso.
 For å oppsummere denne artikkelen ser vi at et ekteskap av bekvemmelighet - er ikke normen, som er godkjent av samfunnet, er valget av en person som er kjent for ham årsakene. Men hvorfor en familie hvor det er kjærlighet, det er penger? Se etter din kjærlighet, på grunn av en kjær kan oppnå mye, inkludert rikdom.
15 år - det bryllup? Alt om krystall bryllup
 Call renhet gjennomsiktig krystall symboliserer dette jubileet, snakker velformulert om hvilke følelser ekteskap, tid-testet, fikk klarhet og renhet av kjærlighet. Men ikke glem at krystall glass er ekstremt skjør materiale, så det er bør være spesielt oppmerksomme på forholdet.
 Som krystall bryllup?
 Merke seg krystall bryllup, ikke skimp på anledningen. Selv om du ble nektet i mange år en rekke måter, prøve å gjøre denne ferien en virkelig minneverdig, det er en flott tid, nesten alder av ekteskapet. Til tross for at gjestene på festivalen vil være mye, rektor på festivalen er selv ektefeller og seg selv nær og kjær for dem mennesker - foreldre og barn. Dette er ingen tilfeldighet: edel krystall har lenge symboliserte den nære koblingen mellom generasjoner. De som ga liv til deg, og de som er en videreføring av deg selv - det er det viktigste rikdom at du har klart å samle seg og beholde etter 15 års ekteskap.
 Vi skal bo på bordet til en ferie. Hvite duker, blomster, retter med nydelige monogrammer og alle typer sjø glass - fra briller og slutter med dessert kremanki, minnes den store dag, som ga opphav til en ung familie.
 Denne ferien dato for å feire den beste i patos dyr restaurant eller kafé - bare så du kan vise dine venner hvor mye du betyr for dette jubileet.
 Hvis dine økonomiske evner ikke tillater deg å leie en kostbar innsats, gå med gjestene til vanlig grill. Men, merk deg, ingen plast kjøkkenutstyr og engangskopper - Samtaler krystall glass, som har blitt et symbol på dette jubileet bør være fysisk til stede selv på bordet, bygget på midten skogrydding.
 Merke seg krystall bryllup, det er en god tradisjon for å kvitte seg med alle de mørke og negative i familien, helt bryte glassboller. Denne skikken som bringer lykke, tar feiringen en spesiell, hellig betydning og symboliserer en slags gave lyse ånder, beskytte familiens hjem.
 Gaver til 15 år bryllup?
15 år - det bryllup? Alt om krystall bryllup
 Som alle andre jubileum, krever bryllup glass primært symbolske gaver. Den kan settes tynne briller, dyre luksus salat eller krystallysekroner. Alt som bærer skjørhet og lyse, verdig til å bli presentert helten i dag.
 I dag er det hele avdelinger som produserer suvenirer og dekorative glassprodukter. Delikat Crystal Rose eller skjøre kvinnelig figurine med glass kompletterer både moderne og retro interiør og bli monumenter, som minner ham om par.
 På denne dagen, gir mannen sin kone et par briller, dekorert med monogrammer, gjenta de første bokstavene i navnene på paret. Tradisjonelt disse brillene så må du plukke opp etter hvert påfølgende årsdagen for pupillen i øyet og beskytte den skjøre glass er knust eller sprukket.
 Men det er en trodde at denne ferien "unge" familier trenger å gi dyre og nyttige husholdningsartikler. Hvis du er en fan av praktiske gaver, hendene frimodig jubileer jern, TV eller, hvis sjelen krever skala, nytt kjøleskap.
 Velkommen til 15 års ekteskap
 Arrangementet er komplett uten den vennlige hilsener og ønsker. Gjester som ønsker lykke og velstand ung, høytlesning hilsen eller sette dem på visittkort til sofistikerte luksus blomst kurver som bør stablet gulvet.
 Dette hellige fordel, selvfølgelig, gitt en høytidelig litt spennende poesi. De første toast foreldrene sier, da, hvis alder tillatelser, gi barna ordet.
 Etter feriesteder hørt fra dyreste får lov til å høre hilsener fra venner. Men hvis du ikke kan forestille seg livet uten vitser og hva var ikke som gratulerer jubileum på en humoristisk måte, gå for det! Prøv å holde din toast var tynn og vittig, ikke inneholder poshlostey og obskøne hentydninger.
 [Quote] I dag ringer krystall glass
 Som aldri offisielt hull
 Femten år er gått siden begynnelsen
 Fra det øyeblikket bruden brudgommen
 Ser inn i øynene og sa "Jeg er enig"
 Hun fortalte ham, selvfølgelig, ja.
 Og i det øyeblikket utfallet var allerede klar -
 Det skjedde med ham for alltid.
 Noen mennesker liker å telle år
 Men på en annen måte, er det ikke mer viktig
 Gjensidige følelser krystall renhet
 Femten år uatskillelige.  
Яндекс.Метрика