Gaver til jente på 9 år? Tips og ideer for å velge en gave
 Velge gaver - det er en kunst. Spesielt hvis det er en gave til barnet. Og hvis dette barnet - en jente i alderen 9 år. Dette alternativet kosedyr ikke alltid være det mest optimale. Jenta vokser opp, og det ser ut til nye interesser. Det lønner seg mindre oppmerksomhet dukker og leker, men mye mer det tiltrekker mote. Så gi jenta på 9 år? Selvfølgelig, mye avhenger av hva hun liker det hun beundrer. Men det er gaver som vil glede alle panyantsi.
 Velge en gave, smykker eller klær
 Selvfølgelig, donere klær eller smykker kan brukes bare hvis du vet nøyaktig hva det er som helten for anledningen. I motsetning til det mange tror, ​​ikke alle jenter liker rosa og kjoler "som en prinsesse", volanger og ryushah. Det er ekte våghals som foretrekker jeans og t-skjorter. I tillegg velge klær for gratis, du trenger bare å vite størrelsen, eller gave, heller opprørt bursdag jente.
 Dekorasjoner plukke opp litt enklere. Tross alt, for en kjede med anheng eller øredobber hovedstol spiller ingen rolle. Selvfølgelig, må du snakke med bursdag jente og hennes mor vet at smykker jente foretrekker. Det er ikke alltid gull anheng eller øredobber er malplassert. Hvis bare fordi ikke alle foreldre godkjenner barnet iført dyre smykker. Men nå i butikkene er et godt valg smykker. Fargerike armbånd og halskjeder, anheng, kjeder, øredobber og klipp - du kan lage med dem et sett. Eller utfylle deres andre tilbehør - for eksempel en pinne eller rim, hvis du vet at jenta elsker disse dekorasjoner.
 Den opprinnelige veske
 Generelt, unge damer i dag ganske godt bevandret i dagens trender. For mange av dem er det viktig at de har en kjole eller lue som min mor. Og den opprinnelige posen, de også sette pris på verdsatt. Og det bag, skole ryggsekk i stedet! Videre i dag kan du finne mange interessante modeller - for eksempel telefon, hund, dachshund, pepperkakehus, og så videre. Jenter elsker vesker, og hvis det fortsatt bli lagt kosmetolog eller liten veske - vil det være en flott gave!
 Sminke
 Og selvfølgelig, er hver jente fornøyd med sin egen makeup. Heldigvis, i dag barnas kosmetikk og parfyme produsert av mange anerkjente firmaer. Bare sørg for å spørre om kvaliteten på produktet - det må være sertifisert. Du kan kjøpe ferdige kits kan lage din egen, inkludert tilbake lipgloss, spiker og barnas klistremerker polsk og parfyme komposisjon.
Gaver til jente på 9 år? Tips og ideer for å velge en gave

 Velge en gave, originale ideer
 Når det ble antatt at boken - den beste gaven. I dag, begynte dette å glemme absolutt ingenting. Men boken boken fiendskap. I dag ni år gammel jente kan plukke opp en fin utgivelsen av "Harry Potter", "Blekkhjerte" eller "The Chronicles of Narnia". Nå butikkene er interessante illustrerte album viet til, for eksempel historien om mote og kostyme. Det er en "magisk" bøker med flotte illustrasjoner viet drager og magi, prinsesser eller sjørøvere (ikke glem jentene sorvantsah)!
 Håndarbeid
 I tillegg, hvis en jente liker å male, forme eller delta i noen annen form for arbeid, er det i dag et svært bredt spekter av interessante sett for håndarbeid. De lar deg lage glassmalerier, samle smykker fra perler og perler gjøre magnet. Du kan ikke være begrenset til et valg som er i barnas butikken - se i den voksne delen av produkter for kreativitet. Scrapbooking kits tillate jente lyse og interessant sted svoydnevnychok eller bærbar PC med hemmeligheter.
 Sertifikat
 Du kan gi henne et gavekort til å kjøpe barne butikk eller supermarked. Imidlertid er dette alternativet godt bare hvis du ikke er veldig kjent om barnet og dets foreldre og er ikke redd for å forutsi med en gave.  
Gaver til en jente på 6 år? Ulike versjoner av gaver
 Det synes som kan være enklere enn baby gave? Tross alt, barna elsker leker. Men egentlig, når du kommer til den nærmeste barnas supermarked eller kjøpesenter, vil du finne at ting ikke er så enkelt. Spesielt hvis du går for å besøke en ung dame. For eksempel gi den jenta i 6 år? Det alene Puppet butikken, er det flere dusin varianter!
 Hvordan velge et leketøy som en gave?
 Mange jenter liker Barbie-dukker. Selv om de har allerede et par nye aldri vondt. Også i dag, selges som tilbehør til Barbie! Møbler møbler, servise, klær og mye mer kan glede enhver ung person. Men for en start det er bedre å ta kontakt med sine foreldre. Plutselig hun foretrekker dukker Bratz - ekte fashionista! Eller jenta mer glad i andre leker. For eksempel, i dag er det dukke-babyer som utfører mange funksjoner og ser ut som ekte babyer.
 For seks år gamle dress og andre leker. Det kan være søt bamse eller kanin moderne interaktiv - valget er rett og slett enorm.
 Også, ikke overse spillene. Det kan være forskjellige oppgaver - for eksempel kan et barn løse oppgaven tildelings biler på parkeringsplassen, og klassiske spill som bingo. Valget avhenger av preferansene til bursdag jente.
 Gift Ideas for 6-år gammel jente
 Men leker - er det viktigste, men ikke det eneste alternativet. Moderne barn elsker dataspill, og diverse elektronisk tilbehør. Jentene vil være fornøyd med dansematter som tillater å føle seg som en ekte stjerne. Koble puten til datamaskinen, kan du kjøre et spesielt program - og danse i henhold til instruksjonene på skjermen.
 Unge sangere kanskje liker disco mikrofon. Og så er det barn synthesizere og andre instrumenter til å vurdere bursdag jente verdsatt. Men det er ganske dyrt leketøy, så sjekk budsjettet før du kjøper.
 Andre alternativer for gaver
 En god bok
 For eksempel kan det være en vakker bildebøker. Ikke bare eventyr, men også illustrert tema album viet til blomster, sommerfugler, dyr. Men, selvfølgelig, er boken om eventyrene ikke overdreven. Spesielt hvis det er godt publisert og illustrert.
Gaver til en jente på 6 år? Ulike versjoner av gaver

 Skum og andre ting
 I denne alderen barnet er forberedt på skolen. Så god pennal fylt med masse penner, blyanter, viskelær i form av frukt eller dyr vil være en flott gave. Like forskjellige sett med tegning eller modellering programmer. I dag er det mange interessante sett som lar deg lage dine egne hender kjøleskapsmagneter eller ulike dekor elementer som makt til å gjennomføre barnet.
 Lyse dekorasjoner
 Og selvfølgelig kan ingen ung jente ikke motstå dekorasjoner. Kanskje gull øredobber eller kjede det er for tidlig å bære. Men du kan plukke opp en sølv produkt - mange butikker anheng i form av blomster, kattunger, sommerfugler, sko. Dessuten kan du finne vakre smykker, brosjer og halskjeder.
 Boksen med en hemmelig
 Hvis tiden løper ut, og du ikke har angitt en interessant gave, kan du forenkle din oppgave. Kjøp en fin boks med zamochkoy og fyll den med pinner, strikker og annet hår tinsel at jenter i denne alderen bare elsker. En slik gave som enhver ung dame!  
Gaver til jente på 7 år? Ulike alternativer for barnas gaver
 Vanligvis velger en gave til et barn, voksen guidet praktisk bruk. I tillegg er det antatt at den beste gaven ville være noen pedagogiske spill. Gradvis, men blir barnet fullt utviklet personlighet med deres smak og preferanser. Og svare på spørsmål som gir jenta på 7 år, er det bedre å begynne å spørre den samme unge damen, og at hun ønsket å få en gave?
 Velge en gave basert på en hobby
 Mange voksne tror at barnet har ingen hobbyer og hans favoritt tidsfordriv - et spill. Men dette er selvsagt ikke sant. Mange jenter elsker å tegne. Så flott gave vil bli tegnebrettet som er utstyrt med alt du trenger, inkludert beholdere for maling og markører rommet. Du kan også gi sett med fargestifter, kritt, maling, kan male på glass og plast - nå i enhver stasjon kan starte et imponerende utvalg.
 I syv år, mange jenter ønsker å lære å sy eller brodere. Du kan gi unge designere en fin boks for plagg tilbehør og fylle det med tråder, perler og andre nødvendige småting. Du kan donere individuelt satt til å veve beaded smykker.
 Jenter elsker gåter. I en alder av 6-7 år, som mange lyse og vakre puslespill. Du kan gi en av disse settene. Hvis en jente er interessert i triks, kan du gi den unge trollmannen sett (i butikker det er slik) eller bok med fargerike illustrasjoner som viser hva triks du kan gjøre med de vanligste stedene.
 Bøker
 Generelt, mange jenter elsker å lese. I dag produseres barn en hel rekke bøker, kan du be foreldrene barnet at hun er glad i. Så den nye boken i en serie av Percy Jackson-serien eller videreføring av ArtemyusaFaula kan være svært nyttig.
 Velge leker for gratis
 Imidlertid har det ikke blitt kansellert og leker som barn også elsker å motta en gave. Dette kan være bamser, Barbie dukker, og mer. Spesielt i dag, bortsett fra dukkene, som du kan finne mange interessante tilbehør - serviser, møbler, klær og til og med biler.
 Dataspill
 Opp til 7 år, barn lett lære datamaskinen, slik at barnet kan gi dataspill. Vanligvis spill for jenter - den såkalte "Simulering» (Sims - et klassisk eksempel), som gir muligheten til å velge stil og klær for tegnene, møblere de huset, kjøre å besøke eller sende en jobb. Men vær forsiktig, kjøpe kun lisensierte plater, og bare etter å ha lest hele beskrivelsen.
Gaver til jente på 7 år? Ulike alternativer for barnas gaver

 Velg klær og tilbehør
 I denne alderen de fleste jenter klokker er en av de mest ettertraktede gaver. Og det trenger ikke å være dyrt modell. Billige klokker opprinnelige design vil bringe ikke mindre glede.
 Ikke glem at alle jenter elsker vesker, kosmetiske poser og bokser, og spesielt de som kan holdes under lås. Det de vanligvis holder sine hemmeligheter, pyntegjenstander, pins og mange små ting uten noe som du bare ikke kan forestille seg en ung dame.
 Du kan gi og tilbehør. For eksempel kan det stilles pins og gummi band for håret. En god gave er smykker.
 Barn kosmetikk
 Mange jenter elsker å spille mors sminke - hvorfor ikke gi dem sitt eget sett. Men du bør lese nøye sammensetning og sørge for at det ikke vil føre til allergier. Settet kan inkludere babyen krem, gloss eller leppepomade, og en spesiell toalett vann, neglelakk og klistremerker. Hvis settet er pakket i en vakker boks eller kosmetolog - anfall bursdag jente vil være grensen.
Яндекс.Метрика