Hvordan utsette en mann for forræderi? Tips fagfolk
 Polihamnist menn har lenge vært kjent, og av gutter gjøre god bruk av dette faktum til å forklare hans svik favoritt kvinner. Og betraktet som ganske normalt for en dyp overbevisning om den samme mannen, "gå igjen": fortsatt, men som ikke ønsker sterke følelser og inntrykk mottatt fra en ny, mer romantisk og mystisk jente?
 Man kan forstå at en mann eller en ung person du borte? I denne artikkelen prøver vi å finne ut hvordan å avsløre hennes mann for utroskap. Men først pass på, hvis du ønsker å gjøre det, for da hvis det viser seg at det faktum av forræderi fortsatt ikke var tilbake tidligere forhold, og det er mulig at de stopper.
 Hvem er de mennene?
 Ironisk nok, flere av guttene feilaktig tolket ordet "mann", fordi det ikke bare bestemme søkeren i familien, men også en advokat, som beskytter dine kjære fra de negative påvirkninger av verden. Og hvis en mann går til forræderi, hva er han tilbake? Snarere, ødeleggeren.
 Men la oss først. Hvis du ikke behandler kvinner som er villige til å lukke øynene for forræderi av hennes mann og later som alt er greit, så bør du kjenne noen tegn til "rangel" rettferdige.
 Tegn på menneske forræder
 1. Hvis du endret mann, hans oppførsel være litt annerledes enn vanlig, for å gjøre det godt igjen og, fremfor alt, å lulle hans samvittighet, det vil gjøre deg gaver, gi ulike høfligheter og kan til og med hjelpe til i huset (selv om en slik iver for det har lenge blitt observert). Kort sagt vil du betale oppmerksomhet. Dette er et signal om at noe er galt.
 2. Det vil være mer forsiktig med å lete etter seg selv, og er usannsynlig å gjøre det for deg (du er så han har i lommen): zbryye fiskeri bart eller skjegg eller kanskje vil gå til en skjønnhetssalong for å friske opp. Hvis du tidligere har kjøpt ham nye klær sammen, men nå foretrekker han å gjøre det uten dere - et tegn på at han var noen.
 3. Det er en type menn som anklage beskyttet seg selv. Så hvis folk plutselig begynte å snakke, du dårlig kone og endre det, tenker på det, er det sannsynlig at slike angrep han prøver å dekke over sin egen utroskap.
 4. Ved å skjule det faktum av forræderi (som om han ønsker å beholde relasjoner), kan folk bli stille og mørkt, selv om jeg var sjelen i selskapet. Selvfølgelig er det vanskelig å oppføre seg som om ingenting hadde skjedd, vel vitende om at forrådt sin elskede kone for umiddelbar moro.
 Tegn på utroskap kan også omfatte:
 • hyppige telefonsamtaler i bad eller toalett;
 • endre noen vaner;
 • kjøling i seksuelle vilkår;
 • sport (han fortsatt hatet);
 • endringer i spisevaner;
 • endringer i lukt (ikke sikker på det vil være noen andres parfyme duft, men alle har sin egen lukt, og hvis en mann tett kommuniserer med en annen kvinne, lukten av endring).
 En mann mistenkt for forræderi: hva blir det neste?
 Hvis du klarte å avsløre sin mann for forræderi, hva gjør du nå? Vanligvis fornærmet og rasende kone tar på skilsmisse og familie bryter opp, og fordi mange familier på tidspunktet for svik allerede har barn. Det viser seg at for en kort affære mann gikk til ødeleggelse av sin egen familie.
 På dette punktet, damer, er valget ditt, hvis endret følelser for mannen er fortsatt sterk, og på hans del, også bør prøve å redde ekteskapet. Men hvis du ikke ser muligheten "til å forstå og tilgi" bedre la gå av mannen og bli kvitt det, fordi forholdet mellom deg etablere vil være vanskelig, og hvis du ønsker det, og hvis du valgte en annen?
Hvordan oppføre seg med en jente på en første date?First Date ... Det avhenger av det, som vil videreutvikle forholdet, så tilfelle bør være spesielt forberedt og tenke gjennom hvert trinn.
Gutta husk at hvis hun sa ja til en date, så du likte det. Og på første date hun i det minste håper at sammensatt av inntrykk du ikke skuffe henne. I denne forbindelse er det viktig å holde seg slik du er i en tid da møtt med en jente, etter alt dette hun håper.
Men er det noen grunnleggende regler som tillot oppførselen til fyren på første date, og at absolutt ikke kan gjøre.
Hvordan oppføre seg
Å skape et hyggelig inntrykk av deg selv og redde jentas ønske om å fortsette dialogen videre oppfordres til å følge disse tipsene:
- Pidlashtovuytesya under den. Dette betyr at vi bør oppføre seg på en lignende måte som jenta. Det viktigste - ikke overdriv det, ellers er det sannsynlig at du vil rett og slett kopiere eller verre - etterligner. Du er nødt til å ta hensyn til tempoet i sitt språk, som det bygger en setning som bruker fart, ta hensyn til lengden på pauser i setninger og fraser. Hvis vi kan forstå hvordan hun sier at hun vil utvikle en klar tro på at du har den samme natur som det er. Dette, selvfølgelig, et stort pluss i ditt neste forhold. Du bør også ta hensyn til sin bevegelse, holdning og atferd.
- Finn en interessant samtaleemne for henne. La det bli enda kjedelig TV-program eller serie, er det ikke nødvendig å støtte sitt syn. Det viktigste - å vise at du er klar over emnet og klar til å diskutere. Dette er ditt fokus skal utstråle vennlighet, og du trenger ikke å holde trygg og avslappet på samme tid, det vil si, som om du kjenner en jente for en lang tid.
- Omsorg for en jente, og ta vare. Dette bør imidlertid ikke være påtrengende frieri, prøv å opptre diskret, slik at alle dine handlinger virket naturlig og logisk. For eksempel, det åpner alle dører, gjerne hjelpe kjole klær, har en hånd når du forlater bilen og andre.
Det er viktig å huske på at enhver berøring for å hjelpe deg å komme nær. Så ved enhver anledning til å ta henne i hånden eller klem, det viktigste - alle dine handlinger bør være naturlig.
Hva om ikke å gjøre

For å skape et positivt bilde av seg selv og fortsette å kommunisere, anbefales ikke på første date og utføre følgende handlinger:

- Snakk om sine tidligere jenter. Det bør generelt prøver å unngå emner om hans forhold til det motsatte kjønn. Hvis hun spør seg selv å snakke om en tidligere kjæreste, er det ønskelig å svare med enstavelsesord og kort. Dette vil skape sin tro på at det er bare av interesse, og alle andre hobbyer i det siste.
- Fortell henne for mange komplimenter. Naturligvis, beundre sin kvalitet og utseende det er nødvendig, men gjøre det ærlig og bare i passende øyeblikk.
- Slå av mobiltelefonen og glemme det fram til slutten av kvelden. Vis jenta at hun er utrolig viktig for deg, og du er klar for alt ellers distrahert, selvfølgelig, i tillegg til det.
- Ikke fortell vitser, jo mer vulgært. Dette skaper umiddelbart en tanke på deg som den siste personen ikke er i stand til å opprettholde en samtale. Det er bedre å tenke over temaet for samtalen og prøve å lære mer om en jente og hennes lidenskap for informasjon (du er store sosiale nettverk, ikke glem om felles venner, hvis noen).
- Ikke selg selv og prise deres prestasjoner. Hvis en jente er interessert i å vite om dine hobbyer og noen suksess, må den spørre seg selv, og vil støtte videre samtale.
Vær også oppmerksom på at suksessen til besøk er avhengig av evnen til å kommunisere, for å vinne jenta fra stedet der avtalen og hvordan den er organisert. Naturligvis er slike institusjoner som "McDonalds" eller pub ønskelig å utelukke fra listen. Det beste alternativet - av sekundær type, som kan tilby et bredt utvalg av mat, alkoholholdige drikker til rimelige priser. Meny tilrådelig å vurdere på forhånd, slik at du kan trygt se til jenta og for å demonstrere full kontroll over situasjonen.
Etter disse tipsene kan ikke fullt ut garantere sannsynligheten for andre og påfølgende besøk, men de i betydelig grad øke sjansene for suksess.  
Den perfekte dateHver av oss er perfekt farvel på sin egen måte. Man ønsker å bli invitert på en første date i en elegant restaurant, den andre for sjelene til å gå på kino, en tredje litt av en tur i kveld byen. Uansett den perfekte date i dine drømmer, for ham å forberede seg. Og hvem vet, kanskje det blir bedre virkelighet alle drømmene dine?!
Dermed, den perfekte date: forberedelse.
Ideell dato: se utenfor.
I forberedelsene til en dato prøve å holde ut gjennom hele tiltaket. For lyse sminke eller for avslørende antrekk kan overraske mannen i drømmene dine, men også veldig manerer utseende kan fornærme ham. Du skal se naturlig, ikke lys leppestift og litt tonet øyevipper vil være nok. Siden håret er ikke verdt også eksperimentere, ren og velstelt hår, løst eller samlet i en ryddig hestehale - ditt viktigste våpen. Sørg for å ta en hands nok oppmerksomhet, spesielt negler, må de være ryddig og rent. Ikke male neglene en lys lakk, er jevn farge nærmere naturlig. Perfekt date - en dato uten dikkedarer.
Ideell dato klær.
Igjen, tilbake til garderoben. Faktisk, velg passende antrekk for en dato er ikke så lett. Hovedprinsippene ved valg av klær bør være enkelhet og komfort. Jo mer komfortabel du føler deg, jo mindre grunn til bekymring er deg. Unngå for trange og avslørende klær. Slike klær vil bringe ulempe for deg og flau din ideelle mann. Veiledet i valg av tilbehør nødvendig sans for proporsjoner og god smak. For mange tilbehør kan ødelegge selv den beste antrekk. Fottøy velge hvilken som helst viktigere, at det var lett, eller det kan ødelegge selv den mest perfekte date. En ting som du må "kle" - en parfyme. Lett feminin duft bøye hodet noe menneske.
En ideell rendezvous kommunikasjon.

Før du vil møte med din utkårede, du skjønner at i en samtale med ham for å være så taktisk, spesielt i slike kontroversielle saker som religion, politisk oppfatning. Prøv å være begrenset til nøytrale temaer: filmer, musikk, bøker - du vet aldri emner å snakke?! Mess nøye, fordi spøk kan tolkes på forskjellige måter. Og viktigst av alt - før si noe, tror. Være naturlig og avslappet.
Ideell dato: humør.
Å si at vi ikke skal være nervøs forgjeves, kanskje. Litt nervøs, selvfølgelig, du kan, men ikke få panikk. Justere deg selv på en positiv og en romantisk stemning. Tro meg, din partner nervøs minst for deg, men noen må holde deg rolig?! Ellers perfekt date sving bortkastet tid. Etter at du går for den perfekte date, bortsett fra at det kan forebygge?!  
Яндекс.Метрика