Hvordan man skal håndtere en fyr på første date?Det er ikke en jente som ble gitt ikke i en situasjon hvor det var ventet på en første date med en fyr. Du kan ikke snakke om følelser og spenningen blir stadig intensivert med tilnærming av "dom" av dagen. Men viktigst av alt, selvfølgelig, er det ikke.
All spenningen falle i bakgrunnen etter en tett kommunikasjon og nær bekjent av en gentleman. Man bør interessere et alvorlig spørsmål - hva skal være atferden på første date?
Formålet med dating

Før du lære reglene for oppførsel på en første date, bør du definere hovedformålet:

- Til fyr natt;
- For å fortsette forholdet med ham;
- For å oppnå en mer seriøst forhold.

Rendezvous for én natt
Hvis hensikten med en dato - til en ung mann uforglemmelig kveld, spesielt prøv å ikke nødvendig. Utendørs klær, lyse sminke, lys oppførsel - alle disse elementene forteller gutten at hun ikke forvente ham seriøst forhold. Hun ønsker god følelse, morsomt tidsfordriv. Imidlertid vil ikke alle jenter er enige om å like, men uten unntak fra regelen er nødvendig.
For det første, kan du gå på kino eller en kafé for å uskadeliggjøre den atmosfæren og bli kjent med hverandre. Og da fyren selv vil foreslå hvor du skal gå.
Fortsatt forhold
Det kan være at den første date en fyr igjen et godt inntrykk på jenta. Hun sjarmerte dem litt, men fortsatt ikke helt sikker på hennes følelser for ham. Det bør være nok tid til å finne ut hva det representerer, som det er pålitelig og ærlig, han vil nærme seg henne som en følgesvenn og så videre. Å sortere ut alle disse problemene, vil en dato ikke være nok. Det er kjent, for første gang, de to sidene skjule alle feilene og viser bare den positive side.
Å tenne interessen for den unge mannen selv, ikke avvise ham, for å vise sin beste og kaste fyren alle intensjoner om å stramme sitt motstykke i sengen, hun bør følge noen viktige regler.
Selv om det er enighet om at damen kan være for sent til en dato, ikke vær. Ung mann dette faktum kan oppfattes som et tegn på mangel på respekt for hans personlighet. Men det er ingen grunn til å komme til møtet på forhånd, eller fyren vil gjette intensjonen jente som skremmer ham. Bedre ankomme i tide eller sent, maksimalt fem minutter.
Da han kom på besøk, ikke kaste fyren på halsen og armene med glede å dusje hans lidenskapelige kyss. Jenta skal opptre med tilbakeholdenhet, og viktigst, beskjedent. Ikke rart folk sier: "Modesty gjør mannen." Denne atferden vil føre til en ung mann hengivenhet og respekt.
Hvis fyren gi blomster bør høflig takke ham og vise at hans arbeid verdsatt.
Etter møtet, ikke nødvendig å først åpne samtalen. La den gjøre unge mennesker. I tillegg må de fleste samtaler ha nøytral.
Ikke strø guy spørsmål om hans holdning til ekteskap og familie. Slike spørsmål kan skremme ham, og de vil bli oppfattet som et snev av et seriøst forhold. Tross alt, noen mann obsessive frykt for ansvar, spesielt hvis noe sånt diskutert på første date.
Jenta skal ikke vise sin samtalepartner at det fascinerte ham. Uansett Zolotko han var ingen grunn til å holde sine følelser og holde anstendig.
Ønsket om et seriøst forhold

Noen ganger den første datoen dame innser at hennes søte ung fyr, anstendig, intelligent, oppmerksomme og passer henne for alvorlige forhold. Selvfølgelig - å miste en slik person ville være en stor feil og grov. Derfor, i dette tilfellet en dame bør nøye prøve å ta tak i det og kaller det stor interesse. Og for å oppnå et svar, må du handle veldig klokt og smart.
Selv om sjelen hardt og mangel på forståelse, trenger ikke å klage om deres ulykkelig og bitter liv. Ikke bare er denne merkelige mannen var bekymret, så de er fortsatt redd for fremmede problemer er vel klar over hvordan byrden kan bli gjennomført på sine skuldre. I stedet må du gjøre det klart at alvorlige problemer i utgangspunktet, nei. Videre tilfeldig nevne hvordan alt i dette livet riktig ordnet.
Hvis du er seriøs jente, skal hun la dem vite at ingen sex ikke bør være på det første møtet. Ellers vil alle anstrengelser være forgjeves.
Å si farvel, damer bør ikke bety at det er med stor beven venter samtale. Og dessuten bør aldri være den første til å ringe sin mann. Du kan bare antyde at en dato har etterlatt seg en behagelig følelse.
Følge reglene som er beskrevet ovenfor, kan du enkelt oppnå dette målet og forventninger fra første date.  
Gratulerer med 8. mars: ulike versjoner av Video
 Det var en tid da kvinner har oppnådd denne ferie hos menn. I begynnelsen var en høyt "marsj av tomme potter". Den ble bygget i midten av det nittende århundre tekstylschytsamy New York. Etter tre år var tre streiker under tegnet av likestillingskrav.
 Resultatet - 8. mars som den internasjonale kvinnedagen skala. I vårt land, kvinner begynte å feire denne ferie siden 1913.
 Menn finner denne datoen påskudd av å gi "svakere" sex hans ære manifestasjon ømme følelser. Vel, dame, sette av pannen, lykkelig sinn i denne dagen. I institusjoner og i arbeiderne er delt inn i to grupper: de vakre damene og galante herrer og imøtekommende som adresserer den flotte damene gratulerer 8. mars.
 Heldigvis denne ferie falt sammen med begynnelsen av våren. Blomstrende tulipaner og mimosa forvandle 8 mars blomstrende, velduftende dag.
 Romantisk hilsen på vers
 Tradisjonelle gaver til 8 mars favoritt kvinner - smykker, parfyme og alltid blomster. Spesielt romantisk da stiger poesi. For eksempel følgende:
 ***
 I glasset ta en bit av solen,
 Våren og renhet av himmelen,
 Jeg vil legge til nåde hender lover
 Og honning lip varme.
 Og legge til sjalusi, sorg,
 Infusjon av denne pryhublyu
 For disse uforlignelige kvinner
 Jeg har ikke noe minne av kjærlighet!
 ***
 I dag solen er glade for å skinne,
 Fjerne dager unna noen grunn til bekymring,
 La blomstene som er i denne verden,
 I dag ligger for dine føtter.

 Funny melding
 8 mars alle mennesker er bokstavelig talt glir ned. De vil ha noe originalt, morsomme Hils damene komme opp med morsomme hilsener fra 8 mars for eksempel følgende:
 ***
 Ringvei smiler, mini skjørt!
 Og skjønnheten av veien, øyne skinne!
 Fra synspunkt av din nåværende kile,
 Du er som en engel i profil og hele ansiktet!
 ***
 Mars 8'll gi deg våren.
 Nei, det er mye, kjøper jeg deg blomster.
 Nei, ingen blomster, og konjakk og kake!
 Men du bedre på en diett cola.
 Hun drakk ikke. Ja, så drikker jeg.
 Du er fremdeles, jeg vil presentere meg selv!
 Og, kan du sende morsomme sms-hilsen til sin kjæreste eller kone, eller til og med svigermor, for eksempel, Dmitry Medvedev:
 "Hei! Dmitry Medvedev bry deg. Lang uh jeg kan ikke si, fordi vi må også ringe opp halvparten av landet, og nå kvelden på nesen. Gratulerer ønsker å gratulere deg vakker, sjarmerende, elsket, viktig, milde. Gratulerer til de vakreste representanter for menneskeheten kvinnedagen! Jeg vil nok ønske helse, kjærlighet, suksess, være lykkelig, vil selv kraftig arm av hennes elskede ektemann støtte deg! Glad! »
 Og likevel humoristisk sms-gratulasjon: «Kjære, denne ødeleggende og trist dag for alle de menn jeg tamuyuchy gjerrige og rive ztsipyvshy tenner, hilse på deg. Det viktigste at du var fornøyd! Vel jeg liksom "
 eller
 "Hvis en tidsmaskin kunne seile i 1908, var jeg ikke i noe tilfelle ville gå til Clara Zetkin besøk til Rosa Luxemburg 8. mars! Du ser konsekvensene av møtet med en venn? »
 Delikat hilsen
 På denne dagen menn hilsen organisere kvinner i nærheten. Selvfølgelig, det er forretningspartner, klassekamerat, men fremfor alt, fortsatt favoritt jenter og kvinner. En velkomst dem kan ikke bare betydelige gaver og dikt, men også bilder som vil se så godt som gratulerer.

Gratulerer med 8. mars: ulike versjoner av Video

Gratulerer med 8. mars: ulike versjoner av Video

Gratulerer med 8. mars: ulike versjoner av Video

Gratulerer med 8. mars: ulike versjoner av Video


 Videohilsen på kvinnedagen!
Hvordan å overraske sin mann i senga?
 Mange tror at kvinner trenger å være seg selv, for å behage menn. Men seng - et unntak fra regelen. I dette tilfellet er det nødvendig å identifisere talent og skuespillerevner å glede sin kjære ektemann. Hvis kona er utrolig sin andre halvdel, noe som gjør de intime livet til et mangfoldig, rik, bli en vakker nymfe, det vil bare bli vanskeligere å elske sin kone gjøre henne lykkelig. Så, hvordan å behage en mann i senga?

 Hvordan å overraske sin mann i sengen: han liker


 Hva menn liker kvinner føler intuitivt, så ingen hemmeligheter her. Her er en liste som vil glede sin kone:
 •  Menn elsker når kvinner tar initiativ til sex er deres svært spennende.

 •  De elsker også å eksperimentere. Sex kan bli kjedelig og pryyistysya. Fordi mangfold det ikke kan skade.

 •  Kvinner tror at å være for løsbar - en skam, men unge mennesker tillit til seksualitet som er løse.

 •  Vakkert undertøy - en fin tillegg, men ikke gjør det på en innsats. Det er mest spennende å modeller i glossy magasiner.

 •  Hvordan å overraske sin mann i senga? Snakke med ham om sex, han liker denne samtalen. Menn frustrerende å innse at jenter sex - er noe "dirty".

 •  Ikke rytter liker også en mann. Du kan lidenskapelig bøyd kropp, emitting stønn, det vil bringe ham gal. Dessuten vil han ha til å like misjonær holdning, kvinne på magen eller beina kastet rundt halsen hans.

 •  Mann hyggelig å vite at partneren nyter intimitet når hun gir stønn av nytelse. Derfor er den klar til å snakke etter sex, suge opp sammen.

 •  Alle menn elsker oral sex. Hvis en kvinne ønsker å behage en mann i sengen, er det det beste alternativet, som sikkert ville være verdsatt. Når jeg elsker kjærtegnet hemmelig kroppen, kommer det i en fullstendig glede.

 •  Anal sex også favoritt i sterkere sex, men få anerkjent dette, så skamfull for å tilby et slikt alternativ hans dame.

 •  Hvordan du kan redusere mann gal i senga? Hviske i øret hans om følelser, lidenskaper, etc. Hviske i stand til å ha noen.

 •  Hvordan å overraske sin mann i sengen: erogene soner


   Å møte sin mann i sengen, menn trenger å vite erogene soner er steder på kroppen som vil bringe den mest glede.
   Erogene soner i hodet og ansiktet. Alle sexy spill begynne med kyss som tunge og lepper er veldig følsom. Også god effekt gi massasje hennes templer, hodebunnen, håret skott, berøre ansiktet.
   Også følsom for å kysse, berøring og nakke. Røre henne bør fingertuppene eller håndflaten, men det var ikke kilte. Mannlige bryster, har spesielt brystvortene mange nerveender. Så velkommen hvis de berører eller kyss, mann zbudytsya.
   Rygg og rumpe er også erogene soner. Å bruke dem, er det anbefalt å holde negler langs ryggraden, men uten å rive huden. Den mest følsomme området mellom skulderbladene. Kyssing og biting stedet, kan kona overraske en mann i sengen. Rumpe, anbefaler sexologer forsiktig klemme, klappe ham på. Disse handlingene øke tone. Spesialeffekter kan oppnås ved å lene magen til rumpe kone. Likeledes kan kalles erogen sone plasseringen av pungen til anus. Men berøre det, må du sørge for at partneren din liker denne handlingen, som det er praktisk talt forbudt sone.
   Leger ring huden på innsiden av armer og ben sone med høy følsomhet. Delikat innslag til disse stedene bringe mannen inn i en tilstand som ligner på nirvana. Du kan også massere hender og føtter, spesielt virkningen vil være effektivt etter en hard dag. Mann nødvendigvis belønne innsatsen til sin elskede.
   Kjønnsorganer - den mest følsomme erogene sone. Alle menn liker å ta på pungen og penis. Grace hender, språket i denne regionen er i stand til å bevise noen av guttene til ecstasy.

   Hvordan å overraske sin mann i sengen, heve ham en intim overraskelse   Forholdet mellom mann og kone i seng bør være lyse og fargerike. Kone i intima skal være avslappet, og i det minste av nåværende kone sexy overraskelse.

   Etter år med gift sex er ganske kjedelig, gjør det variasjonen vil spontanitet. For eksempel, folk vet at sex er bare mulig om natten - gjerne forføre sin dag han kan stå.
   Mannen liker å tenke på sin favoritt preparerte, med full parade. For å gjøre intim nærhet lysere, kan du "dekorere kroppen din, sløyfe i midjen eller henge kjeden, lage midlertidige tatoveringer, etc.
   Thrills menn og motstand. Vi anbefaler at en gang gitt ham, og spille til folk følte erobrer. Resultatet vil være et sterkt ønske hos kvinner. Min kone selv noen ganger må godta å eksperimentere i sex. Du kan lære om fantasi og partneren din ta ledelsen "fornyelse" i intima.
   Hvordan å møte en mann i sengen hver kvinne bestemmer, basert på ønskene til sin mann og sine evner. Hvis du bruker de ovennevnte råd, kan du bringe det til full ekstase.  
  Яндекс.Метрика