Hvordan å holde en mannlig Libra?
 Mann Libra trekker sin uvanlige sjarm, eleganse og fine manerer. Det kan være en galant ridder, vet hvordan å elske og å vise sine følelser, omsorg for kvinnen. Før sjarm vanskelig å motstå denne mannen, og hans smil kan erobre noen kvinne en gang for alle. Men tenker at du allerede har vunnet hjertene til vekter, stopper ikke der. Endre holdninger - normal tilstand av din kjære. Det kan dramatisk endre meninger, viser motstridende smak.
De fleste mennesker Theresa han virkelig vet de sannsynlige konsekvensene av en annen roman. Han er helt i stand til lett eller en uforpliktende flørt. Selv om din kjære Theresa har lenge fengslet, bevisst kurtisert, ga gaver, smiler og drysset med komplimenter, ikke rush til vidtrekkende konklusjoner. Han trolig langt og ikke vet hva hun vil. Denne oppførselen skalaer - er ikke et tegn på en alvorlig følelse av ekte kjærlighet. Prøv selv lede ditt forhold tilbake på sporet. Du må vite det grunnleggende trekk lover å holde ektemannen Theresa ved siden av ham. Husk nyttige råd og handle besluttsomt litt.
 Rozbyrayemosya i menneskets natur Theresa
Bare prøv å forstå alle nyansene av din favoritt karakter. Hastighet den har, fordeler, oppførsel og subtilitet av tanken. Du må forstå mannlig Libra å stille opp riktig løpet av handlingen, tar hensyn til de typiske trekk ved Representanter for merket.
 1.  Den aller sjarm. Mann Libra tiltrekker den merkelige sjarm, oppførsel, solrik smil. Han kan snakke, snakke, har en behagelig klang. Du har allerede erobret? Være forsiktig med å ta ordene til hjertet favoritt. Du må hele tiden følge med på utviklingen av forholdet holde interessen valgt. Ellers kan han slippe fra deg. Og det har høy popularitet.
   Steady. Din favoritt alltid i endring. Bli vant til det og lære å utnytte sin endeløse passasjer humør og transformasjon av ideer. Lær deg å stoppe tvisten, "utslette" konflikten, endre holdningen til mannen og hans vurdering. Main - Velg riktig øyeblikk.
   Sårbare. Du har bestemt at er utsatt for humørsvingninger Theresa folk raskt glemme din stridigheter vil ikke bekymre deg for krenkende ord, kommentarer? Dette er ikke slik! Your Favorite i stand til å sterkt fornærmet, husker lang skarp is. Hvordan å holde en mannlig Libra? Prøv ikke å skade ham og ikke forstyrre grunn av detaljer. Sa uforsiktig ord du kan ta mannen ut av balanse Theresa i lang tid. Du vil da være vanskelig å finne ham tilnærming, forventet oppførsel, fordi det vil være helt ukontrollerbar humør.
   Stand til å tilgi. Til tross for sårbarhet, avtar raskt din partner temperament. Han er klar til å tilgi fornærmelse, hvis du går til kontakten, og erkjenne din feil. Det er viktigere å se din omvendelse og høre søte ord enn du helle kaldt. Det viktigste - ikke gå glipp av øyeblikket. Mens du tenker, som fortsatt er å klandre for konflikten, og det er nødvendig første til å innrømme sin skyld, din ektefelle Theresa kan gå.
   Kjennere intellektuelle samtaler. Mann Libra elsker å snakke. Han er kjent med filosofi, kunst, maleri, elsker film og teater. Han gir stor glede å diskutere ulike innovasjoner, forestillinger, motetrender og klassikere. Din oppgave - å være i stand til å opprettholde en samtale, for å holde en mannlig Libra nærheten.
   Fan skjønnhet. Ingen måte er fristende stil og eleganse, estetikk og sjarm mannlig Theresa. Han arbeider for excellence, søker sin ideelle kvinner og ikke miste håpet å finne den. Selv om du er i nærheten. La det holder i god form. Du trenger for å møte de høye kravene til en kjær. Følg kosmetikk, sminke, harmoni ditt utseende og ikke glem smak og sunn fornuft.
   Rasjonell og noe overfladisk. Vekten Mann annen rasjonell tilnærming til alt. Han liker å snakke, men ønsker å finne de grunnleggende årsakene eller forstå en kjær, for å forstå den andre parten. Den fanger opp prosessen med å konstruere argumenter og logiske sammenhenger. Tenk på dette: hvis partneren din forteller deg langt liv, betyr natur bety at han ønsker å fordype deg i hans indre verden ikke. Akkurat i det øyeblikket det interessant samtale.
   Nølende. Ta avgjørelser - er ikke et element av mannlig Libra. Mens det er mulig, det alltid prøver å unngå behovet for å gjøre et valg. Plutselig han være galt? I slike tilfeller foretrekker den mannlige Libra å legge ansvaret på andres skuldre. Hvis du ønsker å holde en mannlig Libra og være sammen med ham, klar for det faktum at disse skuldre - din. De må tåle alvorlig belastning.
   Pliktoppfyllende. Oppmerksom på den viktige egenskap av din kjære. Vekten Mann annerledes sovestlyvostyu. Han er veldig vanskelig å skade en annen person, han har en tendens til å gjøre uten dramaer, grov breakup. Han ønsker ikke å være grusom. Som et resultat, vil den valgte man være vanskelig å bare komme bort fra deg, selv om det allerede er satt til separasjon eller møtte en annen kvinne. Det som betyr noe er at han visste hvor alvorlig det for deg, hvor mye du elsker ham. Fortelle ham om det - du vil definitivt vinne tid.
  Vurdere alle egenskapene til din kjære, prøv å bruke dem til din beste interesse å beholde ham. Vær forsiktig, omsorgsfull og mild, ikke glem å vise din kjærlighet og hengivenhet.
   Hold mann Theresa ved siden av ham
  Ozbroytesya utvikle tålmodighet og en gave skuespillere å holde en mannlig Libra og overbevise ham riktige valget. Han har alltid å være sikker på at det gjorde, det forlot deg. Ellers hans misnøye og lengsel etter evig liv ideell skjemme dere begge.
  1.  Lag en gjennomtenkt måte. Min mann Theresa du må alltid ta hensyn til de minste detaljer. Ikke slitne selv og angrer ikke. Når du har valgt denne mannen - for å oppnå ønsket resultat. Husk at din favoritt verdier tilbakeholdenhet, femininitet, attraktivitet og sjarm, intelligens. Han elsker kvinner smart og praktisk, men ikke blottet for romantikk.
    Hold sunn fornuft. Du har besluttet å imponere menn Theresa og sette en dyr kjole, og legger til effekten av diamantsmykker? Husk - din partner vil gjøre det motsatte konklusjon: du bruker mye, tror ikke om økonomien, og du kan stole på. Husk hans rasjonell tilnærming.
    Hold deg selv i sine hender. Ikke la deg selv for kritikk, fornærmende bemerkninger om den mannlige Libra. Selvkontroll - din trumfkort. Deg hele natten diskutere dine problemer på jobben? Du hører to dusin tips fra en kjær, og nå har han ingen erindring av dine vanskeligheter, oppriktig overrasket hvis hører om det først? Ikke bekymre deg. Det er mulig at noen ganger du vil utilsiktet favoritt til unnsetning.
    Fascinerende. Du må svare lover. Være lyse, uvanlige, attraktive og feminine. Har du rotere. Men som du ser bare den elskede Theresa.
    LP Gjør deg klar for kjærlighet. Vær oppmerksom på at din partner - en stor fan av intime aspekter av livet. Han er i stand til å spare penger til alderdommen. Overrask ham med forholdet rutine.
    Sender en livlig sinn. Du trenger nødvendigvis støtte samtaler lover. Men med dyktighet - de spørsmål og temaer trenger å forstå, ellers folk Theresa forbli skuffet.
    Enig. Alltid svare på tips, kommentarer og forespørsel samtykke favoritt. For små disker ikke slutte å stille spørsmål ikke minne ham. Hvis du er uenig med noe fundamentalt vente på det rette øyeblikket og uttrykke det. Bare rimelig, rolig og logisk. Mann Theresa sannsynligvis endre visningen, dersom den mener dine argumenter overbevisende.
    Ta ansvar. Du er nødt til å ta over som familiens overhode. Bedre ikke å spørre fra en mannlig Libra å velge eller bestemme selv.
    Hold åpen. Rett snakk om kjærlighet. Føl deg fri til å snakke åpent med sin elsker om han allerede har annonsert sin intensjon om å forlate. Du sikkert kan holde en mannlig Libra, fortelle ham om dybden i hans hengivenhet. Han ønsker ikke å vise grusomhet. Din oppgave - å bruke ekstra tid til å gjenopprette relasjoner med sine kjære.
   Elske din ektefelle Theresa, erobre og fascinere ham hver dag til denne ustabile mannen vil alltid være med deg.  
Hvordan å få en mannlig Scorpio?
 Din Scorpio mann du treffer plutselig flash av sjalusi, uhøflighet, spratt ut, slamming døren? Ta deg tid til å vurdere forholdet er brutt for alltid. Det er mulig at det vil ta en stund, men etter et par dager kan du snakke med din favoritt, be ham om å returnere. Husk at din partner sjalu og uforutsigbar, sammen med Skorpionen venter urolig liv fullt av spenning og opplevelser. Selvfølgelig bør du objektivt vurdere sin styrke før engasjerende i kampen for menneske Scorpion. Merk: Det er alltid mye av kandidater, er det sannsynlig at han har en ny kjærlighet. Du bør ikke bekymre deg er om du egentlig ikke kan forestille seg livet uten sin elskede. Gjenopprette Union smuldret mulig, men du må gjøre noen innsats, og være i stand til å gå tilbake til Scorpion gjør det merkelig side. Engasjere, mana charms. Og gjett gåter - før de fleste medlemmer av denne dyrekretsen er helt åpen dusj er ikke nødvendig. 
 Læring mannlig Scorpio
 Din favoritt kan fortsatt bli sint uten grunn, gjør frekk kommentarer, husk at for ti dager siden du allerede har sett "ja" til som gikk forbi den unge mannen, og nå tok opp den gamle "? Ja, dessverre, for de fleste medlemmer av denne dyrekretsen slik oppførsel er typisk. Mann Scorpio raskende sjalu, og de følelsene det kan skjule lang. Bilde ikke glemme det, så kan påvirke en kvinne huske krangel måned siden. Prøver å tilpasse seg utfordrende kvaliteter Skorpionen og bygge den rette løpet av handlingen. Bare perfekt strategi og kreativitet for å hjelpe slå en mannlig Scorpio.
 1.  Dreven hemmelighold. Du absolutt ønsker å avdekke årsakene til den plutselige avgang av din kjære. Ofte sett på som noe han skriver, sender en melding, hørte ham snakke med fremmede du folk? Dette betyr ikke at din mann Scorpio har lenge vært misfornøyd med deg, eller forelsket i en annen kvinne. For en mann preget av hemmelighold, mystikk, foretrekker han ikke å ordinere noen i virksomheten.
   Den skarpe og hissig. Når din mann Scorpio overrasket deg uhøflige ord, uttrykk og skarp kritikk av tilstedeværelsen av andre mennesker, kan du konkludere med at han ikke elsker deg. Faktisk partneren din er virkelig noen ganger slem, men det er neppe spesielt ønsket å skade deg. Bare noen ganger er det vanskelig å takle følelser, og arten av Scorpio virkelig eksplosiv.
   Ansvarlig og pålitelig. Of course, i dagligdagse begreper kan bli funnet i Skorpionen er mange svakheter. Med ham ikke snakke hjerte til hjerte, han noen ganger sjokkerende skarphet. Men det er din favoritt er den samme personen som kan brukes som grunnlag. Tenk på hvordan du kan vise ham hva trenger er der, men gjør den unna direkte press.
   Taus. Hvis du kommer til å besøke sin mann, Scorpion etter å bryte opp, ønsker å snakke med ham, og han nesten alltid stille, er det ikke et tegn på hans likegyldighet. Det er sannsynlig at din favoritt veide bare inntil alle fakta reflektere over dine ord. Denne mannen elsker å dele sine tanker på en gang, vanligvis forlater funn med deg.
   Lukket og nærhet. Satt igjen med menn Skorpionen lett. Han kan smette unna møter, ignorere dine forespørsler og meldinger. Gi det tid, ikke angripe hans brev og samtaler. Dreven insistering ikke liker Scorpion.
   Prøv å være forsiktig igjen nærmere din favoritt. Vær forberedt på skarphet mannlig Scorpio, men holde deg i hånden. Han setter pris på fornuftige kvinner som vet å se på ting fornuftig.
   Hvordan få en Scorpio? Flere viktige punkter
   Du må vise kreativitet ved å slå din favoritt mannlige Scorpio. Prøv å vurdere noen viktige punkter og forslag.
  1.  Vi tror og deretter gjøre noe. Veie din sjanse til å treffe Scorpion, ta tak i det og snu umiddelbart etter separasjon. Tenk hvordan det opprørt sint hvis han hadde gode grunner for deg til å forlate. Du kan bedre tåle kort pause? Prøv å analysere situasjonen. Husk at din favoritt verdsetter evnen til å tenke og trekke konklusjoner. Det vil være stor hvis du klarer å rekonstruere dine krangler og bestemme hva, akkurat, kan buste Scorpio.
    Detaljene. Tenk deg at du snakker med din kjære mann Scorpio første gang siden separasjonen. Du begynner å gjøre hva det ville virke som det er nødvendig. Erkjenne sin skyld, be om tilgivelse og lover å forbedre, tilby ham tilbake stopp. Merk: sentimentalitet vanligvis fremmed skorpion. Han er helt i stand til når du fyller konkrete saker. Og hva klandre du? Hvordan vil det bli rettet? Hvorfor skulle han komme tilbake? Hvordan har du tenkt til å forandre seg, selv om vi ikke forstår årsakene til hans avgang? Generelt, la oss spesifikke forpliktelser bare hvis du er sikker på deres tilstrekkelighet. Menn Scorpions vanligvis ikke en fan av tomme samtaler.
    Behagelig. Du har sannsynligvis din favoritt erobre nytt. Det faktum at menn Scorpions er vant til å alltid spille for å vinne. De har en tendens til å elske den ideelle. Hvis partneren din har forlatt deg, det var litt misfornøyd. Stadig endring kvinner flest representanter for dette skiltet kjærlighet, men de er klar for litt hektisk når man ser mønsteret. Du vil ha dem være. Du kan glemme til side, vil sikkert nødt til å endre noe i deg selv, oppførsel. Skorpionen er usannsynlig å gjenopplive forholdet med en dame som har skuffet ham, hvorfor spille? Det bør være ganske annerledes.
    En uventet. Og så vil det skjule hemmeligheten bak din suksess. Være din mann Scorpio denne fremmede! Før du anklaget for grusomhet, mangel på måtehold? Aldri igjen vil ikke gjøre mer enn det - prøv det selv noen ganger viser disse trekkene. Zminytesya virkelig overraske din Scorpio.
    Vakker og dristig. Dermed på det første møtet med Skorpionen du kan godt slå sine fancy ny image, stilig kjole, manerer og snakke. Føl deg fri til å være avslappet og fet. Ikke vær redd for å virke likegyldig, ikke elendig.
    Ingen skygge av sorg. Denne stilen trolig produsere en tilstrekkelig innvirkning på din mannlige Scorpio. Du tilordner det et møte. Han forventer å se deg gråte, blek, med mørke ringer under øynene. Og du kommer sjarmerende og positiv overraskelse balansert. Og når du har nådd to mål: Skorpionen vurdere din evne til å være selvstendig, mens hans interesse, hvorfor har du fortsatt ønsker å være sammen med ham? Du er ikke imponert, ikke podkoshenы avskjed, men bestemte seg for å møtes igjen. Kanskje du virkelig tiltrukket av hans verdighet. Merkelig evaluering er ikke så viktig for en mannlig Scorpio, men i dette tilfellet det definitivt interessert.
    En mystisk. Du må jobbe ut deres taktikk av atferd er tenkt å handle. Men til din elsker se dette spillet er bare ikke verdt det. Prøv å være mystisk, gåtefull. Ikke gi noe tenke, ikke prøv å vie Scorpio i alle detaljer i livet ditt uten den. Anta at for ham er alltid bak kulissene. Av interesse.
    Selvforsynt. Pass på å huske på at de fleste menn Skorpioner negativ holdning til mennesker som prøver å "ringe dem å bestille" bebreidelse i noe, må ta ansvar. Dessuten ønsker din favoritt sannsynligvis til å møte en kvinne som vil sette pris på det, men ikke være helt inert og hjelpeløs hvis igjen uten ham. Ikke fortell ham at uten det, livet er over, ikke gråt. Det kan fremmedgjøre. Men bare for å forklare at han - og bare den beste mannen på jorden er ikke verdt det. Praktisk Scorpio eller ikke tror på din oppriktighet, eller bestemme at du er for dum. Han er klar over sine mangler.
    Stå for Scorpio mannsideal. Minyaytesya lett, tilnærming til alt kreativt. Alt dette er litt som et spill, men gradvis du begynner å tenke og gjøre som det ville gjøre "karakter" som kan tiltrekke Scorpio. Hvis du ønsker å returnere en mannlig Scorpio, er å prøve. Vær sterk, men mild, fornuftig og praktisk, men dedikerte. La ham føle hvor mye du elsker ham. Men en liten avstand, også trenger å forlate, han har ikke erobret deg, ikke bli "manuell", "festet" til det. Han selv må ønske deg å vinne. Og uansett hva du en gang skiltes - du har nå et nytt forhold.  
Яндекс.Метрика