Gift med en millionærNoensinne gifte seg - en drøm av hver jente. Men jentene vokse opp og drømmen også forvandlet. I dag, ønsker alle andre jente å gifte seg med en millionær. Selvfølgelig, ikke alle millionærer nok, men den mest modige, erfarne og smidig kvalifisere for velstående menn. Du kan sikkert vente en levetid prins, og du kan gå på jakt etter prinsen av deg selv. Gift med en millionær (godt eller økonomisk velstående mann) skal utvikle sin egen strategi arbeid på seg selv og på sine omgivelser. Så, Gift med en millionær? Vi gjør planen å gripe verden av luksus og rikdom!
Gifte seg med en millionær, start med utseendet ditt
Å erobre en millionær, må du se veldig ppm. For å gjøre dette, selvfølgelig, krever store økonomiske investeringer i bildet. Først av alt, må du ta vare på ditt ansikt og hår. Hvis du har problem hud, er å bli kvitt akne og andre defekter - det er bedre å gjøre det på en profesjonell salong skjønnhetspleie. Lær hvordan du skal bruke sminke til hans tilstedeværelse var merkbar, men at det ser naturlig ut. Hår bør alltid stables eller settes sammen i halen. Husk at de fleste menn elsker langhårede jenter.
Fortsett å bære. Hvis du ønsker å gifte seg med en millionær, må du kle henhold til deres fremtidige status - bare stilige ting som sitter perfekt på deg. Ikke glem de ekstra pounds. Husk å registrere deg for en fitness klubb og delta på det minst tre ganger i uken. Du er pålagt å holde seg i perfekt form. Å gifte seg, må du presentere deg selv i den vakreste form.
Nå tar en titt på din stil. Lær å bruke din egen stemme - å snakke ordentlig, uten språkfeil og provinsielle aksenter, ikke hever stemmen hans, ikke le høyt. Utelukke fra tale forbannelser og unpresentable uttrykk - er i alle fall vil ikke hjelpe deg med hell gifte seg.
Det er derfor nødvendig å forberede deg før møtet med kandidaten i menn. Husk at førsteinntrykket er viktig. Du ønsker å gifte seg med en mann sikret? Da må du gi det til en ideell kone.
Gifte seg med en millionær: der hvor å finne en egnet kandidat
For å kunne gifte seg med en millionær, må du først finne. Som de sier, gjør millionærer ikke rulle på veien. De har andre og viktigere ting - lunsjer, forretningsmiddager og alle slags rutinemessige ting som gjør at du kan lagre og øke dine midler. Følgelig, på slike steder, og du må se etter millionærer. Det er verdt å merke seg at hvis du ønsker så raskt gifte pengesekker, bør du flytte til storbyen hvor voldelige raser næringsliv.
Hva er skolene bør starte? Husk at du må ringe interesse og respekt, og ikke involvere ektemannen tilgjengelighet. Så kle seg godt og gå til en prestisjefylt kafé eller restaurant ved lunsjtid - 12:00 til 14:00. Ta en enslig bord, bestille en kaffe eller te (uten alkohol!) Ozbroyitesya bok (helst utenlandske klassikere) og vente. For de som ønsker å bare gifte seg heller enn alle andre forhold, er det også nødvendig å si om røyking. Det er ingen hemmelighet at mange menn tiltrukket av jenter med slanke sigarett i den ene hånden. Men gifte seg ville de aldri bli. Så hva du vil - brenne eller ikke å brenne!
Gifte seg med en millionær: å fange agn
Som rente millionær og trekke oppmerksomhet til den personen som å få ham til å gi deg et tilbud rette? Husk at de fleste av de millionærer - smarte folk som liker de samme jentene. For å kunne gifte seg med en millionær, må du vise fram sin lærdom - Vær klar over de viktigste politiske nyheter, næringsliv og økonomisk utvikling, sporbar verdenslitteraturen, generelt, ta hensyn til sin utdanning. Det er også millionærer - den gylne gutter som har arvet penger. Å gifte seg med slikt krever en helt annen tilnærming - du må være morsom, enkel kommunikasjon, elsker samtidsmusikk, digitale innovasjoner og nattklubber. Alltid viktig er behovet for å demonstrere sin smak, vel, dette søket for det på. Når du kommuniserer med deg en millionær ikke trenger å vise at du kan kjøpe, og at penger er svært viktig for deg. I stedet må du bevise seg selvstendig person som er ute etter en pålitelig partner i livet.
Lurer på hvordan å gifte seg med en millionær, tenke på, og om luksus og rikdom kan erstatte du elsker, ekte kjærlighet? Det vil være en tid når du virkelig møte henne, men en ring på fingeren og hans kone millionær status vil gjøre du passerer. Selvfølgelig, du er veldig heldig hvis din kjærlighet vil være en millionær. Fortsatt tenke to ganger før rushing hodestups gift.  
Gifte seg? Hver dag!
 Hver dag, gift vår Yasya. Hvordan? Mens i teorien :))
 Selv tilsynelatende bare nylig har det utnevnt oss en etter en prins, konge, prinsesse og ba alle gjør til hverandre forslag. Jeg var heldig å poste dronningen. Docha hvis ikke en prinsesse, ble det min King (kanskje pappa liksom inspirert spilt denne rollen). Stå på ett kne og kysset hånden min, hun tilsto min kjærlighet (bare gåsehud). Og så alle ble beordret til å gifte seg. Vi giftet en masse, klemmer hverandre.
 Det synes at dette spillet ikke var, eller hun er bare sliten. Uansett, giftet seg med en uke Yaroslav selv.
 Første docha pryntsessynskye kledd i kjoler, sokker og sko; spør så pent flette og går for å lete etter prinsen. Kommer tilbake noen minutter senere, forteller hun i detalj hvordan det hele var:
 - Her vokste jeg opp og møtte Prince. Han spurte meg: Hvem er du, prinsesse? Og jeg fortalte ham, jeg - Yaaslava og you name som prins. I - Kongen Troubadour - møter Prince.
 Vi gikk med ham til å gifte seg. Marry - han var nær, veldig nær huset vårt. Det er fortsatt mine lærer liv. Så jeg gikk i ekteskapet og om kvelden dro hjem for å sove.
 Forfatter: Joan Bilenka  
Som en kjærlig ektemann Scorpio?
 Du ble holdt fanget mannlig Scorpio? Det har lenge vært kjent med det, men plutselig så på mannen på nye måter og beundret hans engasjement, mot og evne til å oppnå våre mål? Ta hensyn til den spesielle naturen av representanter for denne dyrekretsen. De fleste menn Scorpios fullt mulig å identifisere fellestrekk, kunnskap som vil hjelpe deg å vurdere oppførselen til en kjær, bare bygge et forhold med ham og få hans oppmerksomhet. For å vinne hjertet til din utvalgte, for å være i stand til å kommunisere ordentlig med ham, for å opprettholde interessen for seg selv, må du huske noen grunnleggende punkter. Man-Scorpion har et stort ranymostyu, avslører han motvillig den mystiske og private verden. Med motstandere av den personen kan være svært grusom og forrædersk, men aldri vil angripe bare på grunn av et ønske om å ta hevn eller for å imponere. Han forfølger konkrete mål, bare i stand til å gjøre det i hemmelighet at noen ganger rivaler og fiender bare stunned overraskelsesangrep. I kjærlighet Scorpio også ofte skarpe og grov. Ikke vær redd for ham, lære å oppfatte tvetydig oppførselen din favoritt trygt. Mann Scorpio ærlig, ikke juks og vil ikke forlate deg i stikken. Det eneste maskert, og noen ganger rett og slett kan ikke ærlig uttrykke følelser. Evaluere alt objektivt, kanskje han allerede tungt knyttet til deg, og du trenger bare å ta et skritt videre. 
 Mystiske og sårbare mennesker Scorpio
 Mangelen på åpenhet i mannlig Skorpionen kan være et stort hinder for utviklingen av forholdet. Lær å forstå på et øyeblikk lover, løse hans intonasjon, ansiktsuttrykk og bestemme stemningen i din valgte for hans tur hoder. Da blir du virkelig nær ham, vil være i stand til å trenge inn i de innerste dypet av sin sjel, retten til å endre sin atferd til rett tid. Selvfølgelig, for dette må du utforske den store karakter av din favoritt mannlige Scorpio. Men noen funksjoner karakteristisk for de fleste medlemmer av denne dyrekretsen, bør du også huske.
 1.  For syv segl. Mann Scorpio verds din personlige plass og lar ingen i hans indre verden. Dette er bare hans territorium, han elsker å skape rundt seg en glorie av mystikk. Denne strategien hjelper ham fordi Scorpio ikke godtar noen manipulering. Den kan festes til du selv se deg i en drøm, men det vil neppe forstå noen spesifikke manifestasjoner av følelser. Lær å løse det.
   Ikke tilgjengelig. Still mann Scorpio kontakt er vanskelig. Selv om han ønsker å bli en del av livet ditt, i kjærlighet, han absolutt ikke ønsker å nærme seg. Han stoppet hundrevis av mistenksomhet og motvilje mot å endre noe grunnleggende. Du må ta initiativ selv, men følge løpet og være veldig forsiktig.
   En mistenkelig. Vanligvis mannlige Skorpioner ønsker pass gjenforsikret. Din favoritt sannsynligvis ubevisst frykter at forhold med en kvinne bringe ham noen problemer og skuffelser. Alle handlinger kan virke uskyldig nok, han vil mistenke deg for forræderi og løgner, sjekk dine ord og prøve å finne ut hvordan du er ærlig og lojal mot ham. Prøv ikke å bli fornærmet. Neppe oppførselen til Scorpion er forårsaket mistro deg. Han bare skeptisk til folk, og du har ikke et unntak. Pros ham hans krystall renhet og elsker hver dag. For komplisert? Men hver gang han re-sørge for at dine dype følelser igjen og igjen for å feire din kjærlighet for deg selv. Dette til slutt bare styrke relasjoner.
   Island. Hvis du bestemmer deg for å fylle elskede komplimenter for å øke sin selvfølelse og føre til en positiv respons, og ble imponert av kulde og likegyldighet av Scorpion, ikke bli overrasket. Den elsker folk Scorpio. Han trenger ikke evaluering, selv om du er den personen kjæreste til ham. Han selv dømme, og ganske strengt. Å kompliment hans hjerte kjedelig, heve moralen så ubrukelig. I tillegg berømmer svært raskt begynne å irritere mannlige Skorpionen og føre han mistenkt for uærlighet og tvilsomme formål en som bestemte seg for å prise.
   Sårbare. Til tross for den ytre kulde og lukket mann Scorpion, hans dypt såret hvert unyttig ord kastet, frekk holdning, misforståelse. Være svært følsom for dine kjære! Fra kvinnen som er hans måte, Skorpionen er spesielt akutt tar selvkritikk. Lær å snakke riktig, unngå tvetydighet i tale. Husk at uhøflig Alienate mannlig Scorpio selv fra det som han er villig til å leve livet. Han vil ikke tolerere mangel på respekt for alle skjemaer.
   Hvorfor er han taus? Dette er den fatale spørsmålet plager mange kvinner som elsker skorpioner. Det faktum at en mann elsker Scorpio også annerledes. Han deler ikke problemene på ingen hast med å snakke om vanskelighetene og be om råd. Ditt valg kan spare ganske lang stillhet og uten grunn. Ikke fortvil! Snarere, det rett og slett ikke at det er nødvendig å si noe å fylle pausen. Dersom endringen er for brå, mest delikat prøve å finne ut hva som skjedde. Plutselig din elsker virkelig trenger hjelp.
   Ærlighet i forhold. Dette er et karakteristisk trekk ved de fleste mannlige skorpioner. Vær oppmerksom på at din partner vil sannsynligvis ikke føre en dobbel spillet, for å lyve, for å sette deg i en vanskelig posisjon eller snakke om ikke-eksisterende forstand. Men han pensjonert. Sin kjærlighet du også kan ikke vite for en lang tid. Og hans misnøye med deg. Det er subtile, dyp, men hemmelig. Ikke ødelegge hans rustning - han trengte for å beskytte Scorpion. Men du lyve for ham knapt høre.
   Overdreven sjalusi. Vær forberedt på det faktum at partneren din er veldig sjalu. For mange er dette virker rart, men kjærlighet mannlige Skorpionen er den mest levende uttrykk er sjalusi. Dette er ikke en følelse av eierskap i stedet - en slags ut av mistenksomhet. I noe tilfelle ikke provosere Scorpio, så ikke prøv å kalle det interesse.
   Grusomhet. Du vil ofte tåle utbrudd av sinne mannlige Scorpio, sin grovhet og hardhet noen ganger imponerende. Han kan snakke kraftig, gjør uventede observasjoner avta. Dette er typisk for de fleste medlemmer av denne dyrekretsen. Skorpioner er altfor følelsesmessig, unrestraint. Prøv å venne seg til å lære å "utslette" konflikten. Det viktigste - ikke legge bensin på bålet. Din mildhet ansvarlig og stoppe bare generelt Scorpio.
   Ja, bor sammen med sin ektemann, Skorpionen kan ikke kalles lett. Men denne mannen er virkelig intelligent, ansvarlig, han kan oppfylle sin lange og klar til å låne en pålitelig skulder i vanskelige tider.
   Kort portrett av den elskede mann av Scorpio
   Du må være glødende Firebird, fly høyt og se langt til hjertet av Scorpion-mannen tilhørte deg. Let stimulerer det faktum at de valgte ofte forelsket, og han kan gjengjelde sjarmerende og selvsikker dame. Være selvforsynt og sterk, feminin og attraktiv, ikke fullt åpenbart til favoritt. Han setter pris hemmelig.
   Den ideelle og uoppnåelig. Du bør ikke forveksle definisjonen av pretensiøs. Din oppgave - å hele tiden strebe etter å benchmark din utkårede. Lær fordelene, opphold reaksjoner. Alltid være forberedt på å svare selvsikkert om seg selv på noen spørsmål og fjerne all tvil. Det er du - det beste, umulig, favoritt Scorpion. Andre kvinner har også å føle selvtilliten din.
   Independent. Skorpionen avhenge helt verdt det. Unntak gis kun i ekstreme tilfeller. Din favoritt verds uavhengige kvinner.
   Sjarmerende. Skorpionen Mann søker kvinnelig mystikk, magi og sexy, attraktive, men rømming. Tenk på din oppførsel, men ikke prøv å forårsake sjalusi!
   En uventet. Du må hele tiden finne på noe nytt, en liten endring. Åpen for favoritt forskjellige fasetter av din karakter, ikke være kjedelig og forutsigbar. Skorpionen viktig interesse.
   En pålitelig og lojal. Lojalitet, ansvar, evne til å hjelpe i en vanskelig situasjon - en meget viktig kvalitet for elskede mann av Scorpio.
   Venne seg til den spesielle naturen av din kjære, lære å forstå det i intonasjon løse sine synspunkter, erfaring humørsvingninger. Mann Scorpio vet hvordan å elske varm, føler han en dyp følelse, det er fremmed falsk. Bare adaptuytesya noen små feil lover - livet med ham trolig være fantastisk!  
Яндекс.Метрика