Hvordan vet du at mennesket elsker, sanne tegn
 Times er i rask endring de tradisjonelle fundamenter løs, grensene for mannlige og kvinnelige roller er uskarpe. Men, som våre bestemødre til tusenfryd hadavshye "kjærlighet - ikke kjærlighet," vi spør oss selv. Jeg vet at svaret er sannsynligvis lest publisering av psykologi. Men hvis oppsummere all tilgjengelig informasjon, hvordan å forstå hva folk elsker?

 Frank interesse eller likegyldighet?
 Den første og kanskje den mest betydningsfulle funksjon - en oppriktig interesse som viser folk i livet ditt. Hvis han virkelig bryr seg om hendelser som skjedde med deg i løpet av dagen, er dette et godt tegn. Hvis han virkelig er interessert i din mening om en sak, står det også mye. Men hvis en mann sier til seg selv alene, er det absolutt et dårlig tegn.
 Vær oppmerksom på oppførselen din knuse. Så du kan forstå hvis en mann elsker selv tilsynelatende små handlinger. For eksempel hvor ofte han kaller deg til å spørre hvordan du gjør. Hvis dette skjer minst en gang om dagen, sier det mye om hans følelser. Men ikke anta at fraværet av en slik samtale tegn på likegyldighet. Kanskje nå han er opptatt med noe, og hvis til tider han fremdeles ringe første eller sende e-post, slik at folk du elsker.
 Sikrer det for deg?
 Forfatter av "Do som en kvinne, tenke som en mann" Steve Harvey sa en gang at menn elsker ikke som en kvinne. Det er tre tegn på mannlig kjærlighet - en uttalelse, sikkerhet og beskyttelse. Etter bestemmelsen i dette tilfellet refererer til det som kalles omsorg. Men husk at mannlig og kvinnelig tilnærming til dette konseptet vil fortsatt være annerledes. Mannen bare ved hans psykologi kan ikke lytte til dine klager timer i dårlig helse, men han kan ta vare på deg på sin egen måte - kjøpe narkotika, brygge varm te eller lage middag. Han vil ikke sitte i timevis med deg for å velge en ny kjole i butikken, men kan ta seg av det du hadde sjansen. Han kan ikke være i stand til å compassionately holde hånden din, lytte som du er sliten, men alltid vaske opp og hjelpe deg ren etter middagen. Det er i handling, ikke i ord uttrykt bekymring menn.
 Hans vennekrets
 Tror du kjent med dine venner andre halvparten. Da han presenterte deg med alle dine venner, er det sagt at han ser forholdet seriøst.
 Men kanskje den viktigste funksjonen av ekte følelser - en bekjent av hans foreldre og familie. Dette tyder på at mannen din allerede har begynt å planlegge din fremtid sammen. Men hvis du ikke er kjente foreldre, ikke bekymre deg. Årsaken til dette kan være i relasjoner som har utviklet seg i løpet av hans familie. Alarmerende er det faktum at din mann ikke fortelle om det. Dette er en virkelig dårlig tegn som sier at du ikke tildelt en betydelig plass i livet hans.
 Hvordan han oppfører seg med deg?
 Forstår at folk du elsker, du er den måten han behandler deg - og i private og i det offentlige. På en kveld vil han holde hånden din og stolt representere alle sine ansatte - er ikke det beste bevis på kjærlighet? Forresten, Steve Harvey sa slik oppførsel kalles søknad - det vil si, er mannen din klar til å fortelle verden at han hadde en affære med deg.
 Men like viktig er hvordan den oppfører seg alene. Hvis du tilbringer mye tid sammen, allerede sier det mye. Dette er viktig og hvordan du bruker den. Hvis folk gradvis introduserer deg til verden sine lidenskaper, hvis han ikke ville tankene tidvis tilbringe tid som du liker - han elsker deg. Han kan ikke snakke om det høyt. Men det er veldig ønske vil alltid være i nærheten av noen vakre ord.
 Ta hensyn til hvordan partneren din berører deg. Det handler ikke om erotikk. Dette er de daglige bevegelser som er laget av kjærlighet og omsorg. Han klemmer deg når du føler deg trist? Støtte arm som du går opp trappen? På turen holde hånden din? Slike bevegelser og gi ham kjærlighet.
 Og til slutt, er å si - ikke blindt søke atferds du har valgt alle skiltene. Hvem vet, kanskje han uttrykker sin kjærlighet annerledes. Tross alt, livet er mer komplisert og mangfoldig av noe psykologisk forskning.  
Hvordan fortelle en mannlig Scorpio?
 Ansvarlig, sterk og er unik mannlige Skorpionen vinner uvanlig kombinasjon av karisma, sjarm og fullstendig nedleggelse. Kvinne fascinert authoritativeness, mot Scorpio, men ofte overrasket hans potaennostyu motvilje mot å dele tanker og følelser, selv med familiemedlemmer. Mange plages av ett spørsmål: hvordan å forstå mannlig Scorpio hvis han tar nesten aldri et skritt til møtet, forlater gardin lukket? Han kan være krevende, fornærmende, men å bygge et forhold med ham rett er ikke lett, fordi han er i stand til mange år forbli et mysterium for kvinner. Det er viktig å være sammen med en mann Scorpio mest sensitive og observant, for ikke å se bort fra sine individuelle forespørsler og kommentarer. Vanligvis Scorpio uttrykker sin posisjon kun i ekstreme tilfeller, er det lite sannsynlig å gjenta allerede snakket to ganger. Ring for å hjelpe din fantasi, utvikle evnen til å forstå på et øyeblikk elsker, så kan du enkelt lære å leve i harmoni med det. 
 Lukkede strategier: å lære å forstå mannlig Scorpio
 Kommunisere med representanter for dette skiltet ofte veldig vanskelig. Husk noen funksjoner som er typisk for mange skorpioner, ta deg tid og krefter på å studere din valgte - er det visse mange unike funksjoner som kan se deg alene.
 1.  Mangelen på åpenhet. Det er viktig å forstå hann Scorpio, som ikke er til frank samtaler. Det har en lukket, liker ikke å svare på spørsmål, og ønsker ikke å avsløre sjelen selv til slektninger og elsket mennesker. Bare oppriktighet er ikke karakteristisk for de fleste skorpioner, vil dette ha å tilpasse seg ordentlig kommunisere med sine kjære. Krev ham oppriktighet, spør mange spørsmål er ikke nødvendig - det definitivt vil føre til irritasjon skorpion.
   Begynne å kommunisere med sin mann, Scorpio. Du har besluttet å etablere kontakt med Scorpio, men det imponerer med sin kulde, til motvilje nærme? Dette er ingen grunn til å tro at du absolutt ikke liker ham. Representanter for dette skiltet ofte gå til noen tilnærming motvillig, de er heller mistenkelig og vanskelig å komme overens med folk.
   Han trenger ikke andres evaluering. Plukke opp nøkkelen til hjerte elsker, dusjing ham med komplimenter og hyggelige ord, unyttig. Du må forstå mannlig Scorpio, der ordene betyr svært lite. Skorpionen vanligvis skeptisk til andre folks meninger, komplimenter forlate ham likegyldig. Denne personen dømmer seg selv, og ganske strengt. Med gode ord og forståelse av viktigheten av å være forsiktige som følge av mann Scorpio kan mistenke deg for uærlighet. Det er kritisk til seg selv, kjenner alle dine feil og ikke som en dum smiger.
   Kjærlighet, men ikke tilgjengelig. Selv når kvinner klarer å forårsake mannlig Scorpio passende følelse, kan hun ikke få ham på noen konkrete tiltak. Skorpionen er utilgjengelig og lukket, det er i kontakt med arbeidet fortsetter. Ikke alle kvinner vil være i stand til å gjenkjenne interesse av en kjær, gjett hans ønske om å komme nær. Det faktum at de fleste skorpioner foretrekker å vente initiativ av kvinner, og dermed skiftende dem ansvaret for utviklingen av forholdet.
   Usikker. I alt som er relatert til kjærlighet og relasjoner med kvinner, mannlig Scorpio stand tvil i årevis. Han vil ikke ta det første skrittet før fornøyd oppriktighet, hengivenhet kvinne og overbevise ham dette er nesten umulig. Som et resultat, damen som brukes til å gi initiativet i hendene på guttene befinner seg i en ond sirkel. Det er viktig å vise mot og sin besluttsomhet, eller Scorpio mannen vil forbli en fjern øy.
   Hvorfor gjorde han ikke gjør det første trekket? For å forstå mannlig Scorpio, er det viktig å forstå de unike funksjonene til hans karakter. Ofte denne personen ikke nærmer seg kvinner og ikke ønsker å ta ansvar, men ønsker ikke å forlate så en "rømningsvei". Mesteparten av dette skiltet bare tiltrekke pålitelighet og ærlighet. Bare ikke sikker på om Scorpio kvinne, er det viktig å vise alvoret i hans intensjoner, engasjement og kjærlighet.
   Rundt intriger Mange menn Scorpions ofte sjokkerende hans overdreven mistenksomhet. De er klar til å se fiender overalt konkurrenter og forutse onde intensjoner hver person. Hvis en mann Scorpio åpenlyst viser sin manglende tro, dine ord og handlinger syntes han uekte og rart, ikke hastverk opp på favoritt. Hans oppførsel er sannsynligvis forårsaket av typiske Scorpions egenskaper, ikke tenkt på deg personlig. Ja, denne personen må bevise sin lojalitet og kjærlighet alltid, ikke ett år. For noen virker for vanskelig, men intelligente kvinner vurdert og "flip side": en mistenkelig mann Scorpio vil igjen sørge troskap kvinne, skal hun være hans nærmere.
   Magnetismen i Skorpionen. Når en mann hadde mål en kvinne, er det vanskelig å motstå. Menn Scorpions er uforklarlig magnetisme, i stand til å forelske seg på et øyeblikk. Eksternt, er de fortsatt likegyldig og kald, men kvinnen har opplevd en mystisk Scorpio utsikt, bare glemme denne mannen. Det er viktig å forstå at oppmerksomhet er ikke alltid en mannlig Scorpio viser sin kjærlighet eller hengivenhet. Mesteparten av denne dyrekretsen lang studie første kone før du gjør noen konklusjoner. De sjelden gifte seg eller starte en roman under påvirkning av følelser.
   Sårbare og vanskelig. Utenfor Skorpionen er vanskelig og likegyldig, betyr det ikke berører konkurranse ord og komplimenter. Hvordan forstå Scorpio mann som nekter å godta smiger, men straks tar anstøt til enhver kritikk? Det viser seg at det er observasjonene, manifestasjoner av respektløshet svært uyazvlyayut Scorpio. Spesielt hardt han tar kritikk, noe uforsiktig ord eller gjerning, da en mann han veien. At kvinnen må være nær å doble forsiktig og delikat, snakke med sin mann, Scorpio. Når han er fornærmet over at det nesten umulig å overbevise dem om at han var galt, galt å tolke oppførselen til ordet.
   Thin strateg. Noen ganger kvinner er sjokkert evne Scorpio mannlig lang veve sitt nett, spille løse parti konkurrenter, fiender, og så plutselig angrep. Mange Skorpioner er villig til å bruke år på å overvinne fienden nå målet ditt. Men her er det viktig å forstå mannlig Scorpio, han sannsynligvis ikke vil forråde, løgn, intriger. Bare ham en god hukommelse, glemmer Scorpio svik og foretrekker å få alt til slutt, mens han har ferdigheter som forent ham med store generaler.
   Chat med sin mann, Skorpionen usannsynlig å være lett, men når den personen virkelig interessant og veier, og bør gjøre en innsats for å komme nærmere ham. Det er i stand til overraskende ærlighet, ansvar og karakterstyrke. Skorpionen er nesten umulig å skremme eller tvinge avslutte det startet, trakk han mot og besluttsomhet.
   Elsker mannlig Scorpio
   Det er viktig å huske noen få øyeblikk snakker med sin mann, Scorpio. For denne mannen er ikke lett, men det må bli forstått riktig Scorpio - og bildene vil ikke akkumulere.
   Sjalu og kjærlig. De fleste kvinner ærlig redd som de første gang vitne utbrudd av sjalusi Scorpio. Ikke vurdere hans hjerteløs eier. Bare Scorpio mann er i de fleste sjalusi manifesterer sin kjærlighet og hengivenhet for kvinnen. Det er ganske mistenkelig, pleide å se rundt noe negativt. Hvis en kvinne veldig dyrt Scorpio, er han redd for å miste den, skuffet, hans sjalusi øker.
   Tenkt. Det kalde og ond mann Scorpio vinner deres evne til å bry seg, alltid være nær til rett tid. Du kan ikke bry ham i detalj, irriterende klager livshistoriene til butikker og brudepiker kjoler. Hvis du blir kvitt all overfladisk og lite, seriøs og fornuftig vilje, vil du umiddelbart legge merke til hvor forsiktig du mann Scorpio.
   Bare ærlighet. For en mannlig Scorpio søker later til å lyve, er han alltid ærlig i et forhold. Det krever kvinner troskap, og jeg er klar til å bli begått, ikke utsatt for flørting.
   Denne personen kan være voldelig og provoserende, viser en overraskende mistro og for store krav. Det er viktig å lære å forstå mannlig Scorpio behandle det har mer lojale. Erfaringer og krangler klok kvinne vil lett unngå å bli spesielt mørt og delikat. Faktisk liv med Skorpionen vanligvis bringer mer glede, tro på fremtiden.  
Яндекс.Метрика