Hvordan glemme en kjær du elsker

 Gjensidighet er en luksus følelser skjer ofte at svaret ikke kan forvente sympati. Og hva de skal gjøre, akseptere eller slåss. Det hele avhenger av den spesielle situasjonen av personlighet, karakter og skjebne. Det er ikke alltid nødvendig å holde ut og å pålegge dine følelser. Noen ganger er det bedre bare gå. Men du kan komme bort fra mannen, og deres erfaringer vil ikke slippe unna. Og ikke forvente at alt skal gå fort. Og tid er ikke alltid behandler det bare deprimerende. Det er en del av rådet, bare for å overleve, for å holde ut, for å revurdere. Men likevel, hvordan å glemme en elsket en som du elsker, vet ingen sikkert.
 Men det er noen praktiske råd som vil bidra til å lette og fremskynde helbredelsesprosessen. Ellers, angst, selvmedlidenhet og smerte gjør en person en taper fylt systemer.

 Hvordan glemme en kjær du elsker
 Før du kaster ingen tårer bør vel vurdere og se på deres nåværende følelser på den delen. Kanskje, men kjærlighet i deg sier følelser av sinne, bitterhet, egoisme fengslet, frykt for å bli alene, lav selvfølelse, mangel på interesse og deres ønske om å leve noen andres liv. Du må forstå at det er ikke noen feil, så omstendighetene eller se etter feil i deg selv og eliminere dem.
 Psykologer anbefaler en liste over hendelsene i "fortid" livet som var. Historie relasjoner, handlinger, osv blad som ble bedre brenne. Og på den andre behov for å skrive hva du vil, hva ville du endre på deg selv. Gradvis Vær perfekt og feire prestasjoner ins.
 For å unngå ubehagelige tanker, går du til 2300 drikke te med mynte, vendelrot beroligende samling. Les bøker om eventyr reise, den sterke ånd av mennesker. Unngå utmattende skravling på telefonen. Bedre stå opp tidlig, men hvis du ikke kan stamme tenkt å ligge med sjokolade lenger.
 Vi trenger noe å beundre, arbeid eller hobby gård. Elsk deg selv og gjør ikke de som lider av meningen med livet.
 Nå vet du hvordan du skal glemme en elsket en som du elsker.  
Hvordan kan du vite at mann som deg?
 Alle kvinner streber etter å se bra ut for å forføre og sjarm av gutter. Jenter bruker mye tid foran et speil, for å chepurytsya bli attraktive. Men forstår at en mann som deg? Tross alt, noen av dem med seg galant oppmerksomhet og finner ingenting mens Ms uten følelse. Og hun, i sin tur, begynner å tro at han var likegyldig. Det finnes måter å lære, ifølge hans oppførsel fin jente mann. Du kan også se om hun likte da vi møttes for første gang.

 Hvordan vet du at en mann som deg ved første møte


 Når vi først møtte sterk halvparten av menneskeheten skjuler sine følelser nøye. Snarere ville oppførselen til fyren tilsier noe annet. Han frykter synes svak, viser en merkelig jentas følelser. Når vi først møtte han ville snike blikk, gjemmer øynene for ikke å møte blikket hennes. Etter en tid fikk han blitt mer dristig og begynne stirre på en kvinne.
 Hvordan forstå en mann som deg på det første møtet? Det finnes en rekke bevegelser som er manifestert i mennesket som er interessert:
 •  Han smiler og hever øyenbrynene.

 •  I samtale strays han litt rød, stemmeforandringer.

 •  Under samtalen, sender den håndflaten mot jenta med kroppen litt på skrå i hennes retning.

 •  Hvordan vet du at en mann som deg i hans ord   Klarest dokumentert vitser, men ikke enkel, men med hint. For eksempel, en ung person kan spørre hva som ville skje hvis han spør en jente ut på en date, gå å besøke, etc. I hennes reaksjon, innser han at han liker å ta affære eller retrett. Så fyren, og viser interesse først i tegneserieform. Vitser er ikke bindende og kan forsikre seg mot mulig svikt.

   Kjærlighet kan skilles og tone i stemmen. I samtale med kvinnen han elsket den blir myk og mør. Det er verdt å merke seg når han snakker til en jente, men som med andre mennesker.
   Hvordan vet du at mennesket elsker eller har en interesse i en telefonsamtale? Hvis samtalen han ikke spesifiserer spørsmål knyttet til jenta, hennes saker og snakker bare suspendert tråder, føles det ikke noe for det.

   Hvordan vet du at en mann som deg med sin oppførsel


   Det er mange forskjellige virkemåter for gutter som jeg kan vite om han likte damen. Vurdere dem:
 •  Før folk alltid pen kvinne retter ryggen, trekker magen, prøver å vises før det i et mer gunstig lys.

 •  Hvis en ung mann ser en kvinne gledet ham, har han instinkt utløst renselser. Han starter en serie bevegelser, knapper jakke, justerer slipset, mansjetter, rister av støv, glatt hår, etc.

 •  Hun kunne se at gutten stille å se henne som å spille spion. Derfor er det ikke likegyldig til det.

 •  Hvordan å forstå at mennesker i kjærlighet? Han begynner å ta Verving positurer, iført en skygge av aggressivitet. For eksempel, setter ofte ben, hendene på hoftene med, sitter overskrevs en stol, produserer klubber sigarettrøyk i taket. Dette adferd indikerer at den er klar til å angripe.

 •  Når han forsøker å nærme kommunikasjon så nært som mulig.

 •  For å forstå hvordan en mann behandler en kvinne skal se nærmere på hvordan den oppfører seg når den vises, så det taler. Det er nødvendig å observere, oppdager han jenta noen tjenester. Gjennom denne kunnskapen kan stille den nødvendige forhold til ham.  
  Hva er lykke?Hva er lykke? Lykke - en tilstand av høyeste tilfredshet eksistensbetingelser. En mann kan være lykkelig når alt i livet, alltid og overalt går bra. På spørsmålet "Hva er lykke? "Hver person er ansvarlige måter. Hvorfor skjer dette? Fordi hver har sine egne kriterier glad statlige.
  En mann har mye penger, og sier han er helt fornøyd. Men jeg tror at det er ikke helt ærlig. Han kan ikke være glad bare fordi han har mye penger. "De rike også gråte" ... Jeg er sikker på at dette uttrykket ikke kom fra ingensteds. Det er under jorden. Så kan rike mennesker har råd til mye. Selvfølgelig, fordelene forbedre og forenkle menneskeliv. Men for at mannen var virkelig lykkelig, må du vell ledsaget like viktig "detaljer" som helse, kjærlighet, familie, familie forståelse, suksess i næringslivet og mer.
  Noen nok til å kjøpe en krukke med kaviar og føle seg lykkelig. Og hvem vil gå for en helg fiske og være lykkelig. Et lite barn ser sin mor pryhornetsya det og det vil være glad! Dette er en liten, kortvarig lykke. Det samme lykke som hjelper folk med å håndtere problemene i tide til å glemme smerten og selv sorg.
  Det er vanskelig å si at en person er glad og den andre ikke. Vi alle smeder av hans lykke. I dag er vi glade for, men i morgen noe overskygge våre liv. Det er viktig at vi tar livet og dets overraskelser.
  Jeg har en venn som alltid misfornøyd med alt og alle. Så, hva skjedde med det gode for livets reise, alltid finner hun feil med hva. Det synes som lykkelig øyeblikk - fødselen av en sønn! Glede å beundre hennes baby! Så nei, hun gråt sør for det faktum at hennes mann var på en forretningsreise. Snarere enn å nyte sin lykke, hun klaget all sin "kvinnes skjebne." Lille gutten vokste opp, morsom, smart fyr ... Å leve og nyte.
  For noen er det enorm lykke - å få barn. Hun alltid klaget om hvilken skjebne som tidlig fødsel, ikke nasolodylasya livet fullt ut. I min forståelse - hun er lykkelig kvinne. I hennes fantastiske mann, en god overflod i familien, Zdoroven'ki og intelligent barn. Hva gjenstår å være en normal person for et lykkelig liv? Det er ikke nok. Hun er stadig i sine negative tanker. Ikke å bekymre deg denne negativiteten, jeg måtte begrense vår kommunikasjon.
  Hva er lykke? Det finnes flere tolkninger av hva det er. Jeg lukker teorien om at lykke er mulig bare når en person er vakker og eksternt og internt. Den ytre (synlig lykke, mer rikdom) kan ikke lang eksistere uten moralske velferd. Hvis en sjel mann "besluttet for seg selv at han er ulykkelig, selv om det ur gull, så det vil være - ulykkelig. Men hvis en person føler seg lykkelig, deretter spise den siste brødskorpe, vil han være fornøyd.
  I min forståelse, kan lykke ikke være ensidig. Det er ikke å si "jeg er glad fordi jeg blir stor barn." Det er viktig at disse barna var sunn, glad, kjærlig. Å mens zdravstvovaly foreldre. Så du kan kle og fø sin familie, og at når som helst kunne for å hjelpe foreldrene. Den eneste personen i denne situasjonen virkelig glad når han er god!
  Jeg tror uttrykket "lykke vidvernulosya" finner sted, men ikke for en lang periode i livet til hver person. Jeg vil gjerne at folk føler seg lykkelig alltid. Dessverre, kan fornuftig person ikke gjør det. Mye avhenger av personen. Lykken er i våre hender. Med unntak av noen få øyeblikk i livet som vi må overvinne for å bli glad igjen.  
  Adferd og gester av kjærlighet med ektemannen
   Elske med en kvinne om hans tilstand er svært vanskelig å forholde seg taus, og den unge mannen følelsen av at han føler til sin jente lærer veldig raskt. Ja fordi kvinnen ikke engang tenke på hva du vil skjule. Alt i sin atferd vil si at det er nesten glad. Hvorfor nesten? Mannen hun elsker og ønsker sine barn, tilbyr det og ikke engang skriver at han liker det. Eller kanskje ikke liker.
   Hvordan å finne ut av hvordan du kan redusere de erfaringene som blir uutholdelig. Min mann er veldig vanskelig å åpent vise sine følelser, det vil ikke tjene noe slag, er innholdet av alle menn. Men hvis du ser fra siden, er oppførselen til mannen i kjærlighet svært forskjellig i denne romantiske perioden av hans tilstand normal. Som er kjent med det lenge, han umiddelbart se gjennom hans hemmelighet.

   Hvordan å forstå at denne atferden lover mann


   Men hun vet ikke det så godt, det er fortsatt dette hele livet, og vet at han føler det, jeg ønsker i dag. Hvordan vet du at folk elsker, faktisk veldig enkelt, du må være litt observant. Du kan spørre sine venner, de legger ikke merke til noe merkelig oppførsel, men det vil ikke se helt fin. Dette alternativet bør ikke utelukke, hvis du fortsatt ikke klarer å løse hans gåte.
  Adferd og gester av kjærlighet med ektemannen
   Oppførselen til menn i kjærlighet virkelig endre tempoet er lett, de alltid ønsker å synge populære sanger og gjøre hyggelige ting for alle mennesker som omgir dem. Men mest av alt, hvis en mann er forelsket, han ønsker å være nær gjenstand for hans lidenskap. Farvel natt er så lang, og det er i løpet av dagen er altfor ofte ringe henne og vil prøve å gjøre sine telefonsamtaler varte lenger. Så det vil prøve å tiltrekke seg oppmerksomhet at det er svært nødvendig at mellom ham og hans elskede ikke blir avbrutt karmisk forbindelse. Fører å kalle den finner florerer, men det er viktig å bare høre deg.
   Maksimal omsorg for hverandre prøver all den kjærlighet, oppfører mann enda litt dumt. Han kan føle at hans favoritt man ønsker å såre og vil se etter lovbrytere, vil det være å ta vare på deg overalt, så gjør deg klar og nyte. Blomster, sjokolade, myke leker, invitasjoner til filmene - disse gavene er garantert i denne romantiske perioden, vil det vise ømme følelser for deg og komplette bevis på at du elsket ung mann.

   Vennligst gå til det - det er akkurat den oppførselen til mannen i kjærlighet


  Adferd og gester av kjærlighet med ektemannen
   Alle uavhengig av deres kjønn ønsker å ha sin egen stue, noen inngrep på dem for å bli oppfattet som en uberettiget invasjon av privatliv. Kvinner kan likevel akseptere at noen kan ta en interesse i hvor de bor, men menn ikke tåler tanken på sånn.
   Men psykologi og atferd mann i kjærlighet varierer sterkt, for det virker ikke rart at noen andre enn det kan være på sin personlige side.
   Hvordan oppføre seg i kjærlighet med en mann? Han begynner å invitere jenta til sine gjester, og til slutt ber henne, flyttet hun til å leve det. Dette er midler som du er en del av livet hans.
   Men denne gangen noen elsker jenter kan forstås på ulike måter. De vil dukke opp rundt det er tegn på at den unge mannen elsker henne og egentlig bare bruker det:
 •  Hvis det gir leve sammen, men ikke kalle henne tvert imot, han ønsker å flytte det, det kan tyde på at han bestemte seg for å spare på utleieboliger.

 •  Hvis du stadig ber henne om å forberede et måltid til lunsj eller middag, vasket seg, kan det også indikere en fordel eller vanlig latskap.

 •  Mye verre, hvis du bare trenger det for å bare ta ham nytelse i sengen. Du er bare et leketøy, som er like sliten, bli drevet bort fra hans liv.

 •  Så kan du ikke bare analysere forespørsel, samtaler, gaver, bør visninger ta hensyn til gester av kjærlighet med en mann som bare kan bringe staten der den ligger.

   Bevegelser - verbale tegn på vår kommunikasjon. De fleste menn og kvinner ikke innser at de kan gi sine følelser på grunn av visse bevegelser, begått av kroppen, og derfor styrer ingen du. Gester mann i kjærlighet - en ekte oppriktige følelser som ikke kan behersket selv de mennene som er kjent for sterk karakter.

   Gester mann i kjærlighet så veltalende!


  Adferd og gester av kjærlighet med ektemannen
   Opplysninger innhentet ved å studere tegn vil indikere nøyaktig hva et menneske føler for en bestemt jente. Hvordan oppføre seg i kjærlighet? Prøv å se hverandre inn i øynene i lang tid uten å ta en titt. De synes å forsøke å trenge inn i sjelen og forstå hva som er gjemt i dypet av den kvinnelige hjerte, kjærlighet eller likegyldighet? Menn kan også frykter at deres kjærlighet blir gjengjeldt, og er redd for å virke latterlig å være taus om sine følelser.
   I øynene til elskere er det ansiktsuttrykk, som også kan være ganske veltalende. Mannen hevet et øyenbryn - det betyr at du var nysgjerrig, åpnet munnen - du er søt. Men alle har forskjeller unike for ham, fordi en hundre prosent ikke å stole noensinne. I en russisk serie hovedpersonen indignert over at en mann det alltid blunker, at hun følte at han likte. Faktisk hennes nye venn var en sykdom som skjedde nervøs rykning i ansiktsmusklene og ikke mer.
   Men det er ganske veltalende øyeblikk når unge mennesker:
 •  ofte påvirker forskjellige deler av ansiktet;

 •  glatt hår;

 •  sprer klær, prøver å børste vekk eksisterende flekk av den;

 •  justerer slipset og leter etter et speil for å sørge for at det ser greit;

 •  retter ryggen og går med en stolt peiling;

 •  Hold hendene på hoftene som om demonstrere Look jeg godt;

 •  prøver å ta på, som ved en tilfeldighet, favoritten jente;

 •  legger hånden på hennes stol;

 •  korrigerer en klokke;

 •  gjenta bevegelser elskede.

 •  Gester elskere mann - en ekte tungen på dumme hvis lære å forstå det, vil alle menn hemmeligheter for kvinner ikke lenger være en hemmelighet. Nydelig jente, ikke glem at menn er også eyeing til deg, så fortell dem om sine ønsker ved hjelp av de samme veltalende gester, hvis du føler deg sjenert å åpent erklære sine følelser.  
  Яндекс.Метрика