Hvordan jeg vet at min mann hva han er på ingen hast med å fortelle dere?
 Ransake i de merkelige tingene er ikke bra. Spesielt hvis det er slik potensialet ditt eller kjærester. Høye moralske prinsipper dekorere jente enda bedre enn dyp utringing. Men noen uskyldig nysgjerrighet er svært nyttig for utviklingen av forholdet. Først av alt, vil en liten inspeksjon forstå at for dette skriv inn din nye fyr og avgjøre om det passer deg. I tillegg undersøker sin vei via den deduktive metode, du bedre kan forstå den personen som kan bli far til dine barn. Dette er ikke en grunn til å holde alvorlig deduktive arbeid? Hvis som et resultat av forskningen vil du ha grunn til å tro at kjæresten din lyver til deg, vil du finne det lettere å forstå hvor du lure.
 Metoder for sporing avhenger av hvilket nivå er ditt forhold. Hva de er dypere, den obstoyatelney trenger å nærme seg ting.


 Læringssituasjon:
 Bruk følgende metoder hvis du bare møtte en ny fyr. Noen ligge på overflaten av "bevis" er ekstremt nyttig:
 1. Hans innlegg (ikke elektronisk) Vise kvitteringer og konvolutter, dumpet på bordet i gangen, kan fortelle mye om en person. Varsling av bankene boliglån betalinger som sendes i posten. På samme måte er vi fanger opp med innkalling, etc.
 2. Dens Termisk tuner. Se hvilke TV-kanaler han skrev i en liste over "favoritt". Hvis den første posisjonen det opptar Discovery Channel - han elsker romantikk fjerne land. Hvis kanal xxx Vel, han er en ekte mann.
 3. Boksen pulten hans. Ja! Poryysya! Kanskje du vil oppdage flytte uskyldige ting som voksne vanligvis nøl med å forlate yngel i tankene
 4. Plasser hvor han underviser innholdet på utklippstavlen. Visittkort med poster for hånd vil bidra til å bestemme hva som faktisk er i hans interesser. Vel, regnskapene til de restauranter fortelle oss hvem han er: en sjenerøs mann som betaler for hele eller waster.
 5. Hans bil. Tendensen til fast food kan lett bli oppdaget av krøllet emballasje.
 6. Fryser. Frosne martini glass si det gourmet. Men Butikk dumplings foreslår ellers.
 Sporer hemmeligheter:
 Zvazhsya dette, hvis du vanligvis stoler på hennes elsker, men du vil fylle ut noen hull i deres forståelse av sitt liv.
 1. Hans skrivebord. Kontoutskrifter vil vise deg hvor du skal gå sine penger: i dameundertøy butikker, supermarkeder og høyhastighets internett. Se hvor ansvarlig det behandler sine finanser. Betale alle regninger i tide?
 2. hanskerommet på maskinen. Selvfølgelig kan du identifisere hvor skrape for å rengjøre glasset. Men kan noe mer interessant. Mange menn tror at det ikke er plass tryggere enn hanskerommet. Ingenting, hvis du vil oppdage det gresset eller leppestift?
 3. kurv med skittentøy. Nei, jeg kan ikke kalle deg porpatysya i andres vaskeri. Men hvis du tilfeldigvis se thong prikker, er det verdt å vurdere som nylig tilbrakte natten i leiligheten, som du er vant til å kalle henne.

 4. Den digitale kamera. Ser det i minnet. Partiet med strippere på terskelen til ledningene i hæren er ikke vurdert. Men de ukjente skjønnhets skudd tatt tre dager - en grunn til å gå fra henvendelse til henvendelsen.
 5. Hans gym bag. Somehow, er denne posen vurderes enda mer pålitelig sted å gjemme bevis enn hanske bil. Se om det er en kondom pakke. Og hvorfor gjøre det på treningsstudio?
 Den endelige etterforskning
 Bruk disse teknikkene hvis du har all grunn til å tro at han lå. Dette er din rett til å søke. Oppmerksom - er armed.
 1. Hans notatbok. Se en god at det navn gjentas oftere enn det burde. Spesielt når møtet skjedde på kvelden. Rett legenden om hans presserende besøk til tannlegen timer møte med en mystisk MM
 2. Hans datamaskin. Nettleseren lagrer informasjon om hvilke nettsteder de besøker. To klikk - og du vil vite hva han gjør, gjemmer seg bak uttrykket "Honey, jeg trenger å jobbe": en rapport eller tapt på en datingside.
 3. Dens mobil. Bare sjekk e-utgående - for primitive. Sjekk alle telefonens funksjoner, spesielt Gallery, kan det være mange interessante ting.  
Hvordan lykkes i livet?
 Alle av oss, når vi spurt deg selv dette spørsmålet: "Hvordan lykkes i livet? ". Tross alt, du vil ha en masse nyttige ting å kunne spise godt, hyggelig og nyttig å hvile, for å gi gode gaver. For alt dette trenger du penger, masse penger. Hvordan tjener du? Alternativ stjele, vi nå ikke vil vurdere.
 For å starte, må du spørre deg selv hva formålet du trenger penger. For eksempel, jeg ønsker å kjøpe en ny datamaskin for at jeg trenger nøyaktig 10 tusen. Det er målet jeg allerede har. Tror ikke det er for lite formålet med eksistens av Grand Nei, det er ikke. Ved å nå små mål vi lærer og nabyrayemosya opplevelse som ville oppnå noe virkelig kostnad. Pluss består av små deler enhet, og man kan bare leve for noe annet, og i så fall vil det bli dårligere, snarere enn å utvikle. Vel, vi allerede har et mål om å kjøpe en datamaskin, vi vet rett mengde 10 tusen. Nå må du gjøre noe ekstraordinært, må du tro på visning. Hvordan du gjør det? Ikke veldig vanskelig. Sitte i et stille rom hvor du ingen vil forhindre minst en halv time. Finner ideen om sin hensikt (vi har en ny datamaskin) og sakte begynne å tenke på detaljene i deres fremtidige ny datamaskin. Hva blir det? Hvilken makt? Hva skjønnhet? I tillegg vil du arbeide for ham? Når alle detaljene du har tenkt gjennom og samle
 alt i ett imaginær ball (forestill deg at ideen om en drøm - en lys lag) og la disse detaljene i en ball. Når ble det slår på sjelen, fantasi unntatt i den hensikt baller du ikke trenger i livet, du lever for å oppnå dette høye mål, som er skjult i ballene. Nå la oss gjøre vår bullet skuddsikker og vanntett. De gjorde? Nå fortelle meg selv at jeg aldri kommer til å forråde min drøm, la meg drepe ham bedre, men jeg vil aldri vende tilbake. Ta deg god tid, sitte, tenk på det: Forbedre ball som inneholder den ideelle mål.
 Her vi allerede har alt du trenger for en vellykket start på veien til dine drømmer. Nå må vi gjøre en andre (den første var å lage en ball med et formål i hodet mitt) for det viktigste målet - å tro på drømmen (mål). Hva er det som hindrer deg å nå målet ditt? Ingenting hindrer deg, bortsett fra din egen latskap. Du kan alt etter tanke og tro på det. Hvis du er lat, la oss fortsette. Her sitter du i et rolig rom allerede samlet alle de nødvendige vurderingene i lys laget av formål, fanget han hele hodet ditt, du tror på ham, og han - er ditt håp, din tro, ditt formål i livet, bare for å få til deg og du bor du ønsker det av hele mitt hjerte. Samle alle lys av følelser som du har og sette det i dette lyset ideell ball i den hensikt å. Nå har du en drøm (mål), tro, håp, ønske, brann i øynene. Det er hvor sterk mennesker lykkes, er ingenting annet som kreves. Nå holder dette laget lett presse seg selv til handling, spør hjernen: "Det jeg må gjøre det for å oppfylle sin drøm? "Og jeg sverger til deg, han vil svare hvis du ønsker å tro på det sterkeste. Mer enn noe du ikke trenger å treffe målet. 
 Hvis du etter å ha lest dette du har spørsmål som:. For disse pengene, jeg har en fattig familie, jeg har en rekke andre problemer, jeg kan ikke nå, jeg har ingen viljestyrke og t D. - Du vil bare ikke. Jeg sier ikke at du er svak, du vil bare ikke.
 Metoden over er nøkkelen til å oppnå noen mål i livet, uavhengig av kompleksitet og omfang.  
Hvordan vet du at en mann virkelig elsker deg?
 Kjærlighet - er en svært komplisert ting. Noen ganger gjør vi lurer på: "hvis jeg elsker denne mannen," Er jeg klar til å leve hele mitt liv ved siden av ham? "" Vil jeg gifte meg med ham? ". Vi er så vanskelig å forstå sine egne følelser, som snakker om den indre verden av en annen person. Kvinner iboende tvil om hans holdning til den sterke halvparten av menneskeheten. "Er denne mannen elsker meg? "- Slike ideer som deltar gifte og ugifte jenter. For å prøve å løse denne gåten? La oss innse det! Disse forskjellige menn
 Menn er forskjellige: høy og lav, skallet og chic hår, tykk og tynn, med en bart og ingen bart. Men all den sterkere halvparten av menneskeheten forent av en ting: de ikke liker å snakke om sine opplevelser og følelser. I de fleste tilfeller, menn er ikke veldig generøs med milde ord, fordi de anser det som et tegn på svakhet. I løpet av årene, er ordet "love" praktisk talt forsvinner ut av bruk menn. Men kvinner fortvil ikke! Dag etter dag de søker deres elskede tegn på ekte følelser og finne!
 15 tegn på at en mann virkelig elsker!
 •  Kjærlig ektemann aldri la deg gå demi-sesongen Boots i tynt og lett lag på gaten i dvadtsyatyhradusnyy frost. For det er alltid viktig at du zastudylysya, ikke hvordan du ser ut. Elsker du folk vil ikke la deg fryse i en tynn jakke høstkveld, og drapert kappen ovenfra deg eller inviterer deg til å sole seg i en koselig kafé.
  Hvordan vet du at en mann virkelig elsker deg?

   Kjærlighet folk vil alltid finne en måte å ta sin utkårede. Han vil aldri glemme da hans kjære bursdag, og i tilfelle av økonomiske vanskeligheter, aldri si: "Jeg har ingen penger, så jeg gir deg ingenting vil! ". Kjærlige mennesker alltid finne midlene til å gjøre en overraskelse hans dame hjerte, men i krisen - forberede henne en gave med hendene eller organisere en fantastisk tur gjennom byen.
   Hvis du har noen problemer, så din mann vil alltid prøve å hjelpe deg med å løse dem. Broken telefon, flyt ventil, løpe vekk favoritt katt - en kjærlig partner vil alltid være der med deg for å hjelpe deg å takle alle livets vanskeligheter.
   Kjærlighet folk aldri ta møtet eller foretrekker kvelden med dere som sitter i baren med venner. Dette kvinner ikke får altfor lastet mannen hennes eget samfunn. La partneren din noen ganger valgt for hyggelige sammenkomster med venner.
   Kjærlig ektemann spiller ingen rolle hva du har på deg. Selvfølgelig kan han uttrykke preferanse, for eksempel: "Elskede, jeg ønsker deg ofte hadde på seg kjoler, slik at du kommer! ". Men han ville aldri si: "Hvor forferdelig stil i buksa. Med hoftene langt fra ideelt å bruke den - en forbrytelse! ".
   Kjærlig ektemann aldri tillate seg å slå av mobiltelefonen og forsvinne fra ditt syn for noen dager eller en uke. Hvis noe plutselig gjøre ham gå (arbeid, familieforhold, etc.), vil han finne en måte å advare deg om det. Tross alt, en kjærlig ektemann, er det ingenting mer viktig å roe hans elskerinne.
   Kjærlighet folk vil alltid være glad for å sette kvinner med sine venner eller slektninger. Ikke vent for sine offentlig visning av følelser for en ekte mann å forlate all ømhet av øyeblikket da du ikke vil være alene.
   Partneren som setter pris på og respekterer deg vil aldri bringe saken å krangle. Det for all del unngå ubehagelige situasjoner, fordi det er viktig for forståelse og harmoni i huset. Hvis krangel og feiling, vil en kjærlig ektemann ikke la meg selv bli fornærmet på deg i uker eller måneder. Tross alt, vil det føre til ikke bare ham, men også til deg smerte. Så ikke bli overrasket hvis din kjære et par timer for å passe du ønsker å slutte fred.
  Hvordan vet du at en mann virkelig elsker deg?

   En kjærlig ektemann vil aldri oppnå intimitet på den første natten. Han vil tålmodig vente til hans kone er klar til å tilbringe natten med ham. Under lyuboschiv partner vil ta seg av det bringe glede partneren sin.
   Hvis en kvinne fra et tidligere ekteskap har barn, vil en ekte mann behandle dem som behandler sin elskede. Det er i alle fall ikke sette hennes tilstand til å velge mellom ham og barna. Kjærlig ektemann sikkert enige om å møtes med barn av sin kone. Han oppriktig prøver å etablere kontakt med dem, fordi det er viktig at barna elsket det behandlet ham godt. Som et resultat, vil folk prøve å være en god far til hans elskede barn. Han ville aldri gjøre forskjeller dele barna inn i "oss" og "dem" og vil elske alle like mye.
   En kjærlig ektemann vil alltid vurdere den oppfatning av sin elskede. Det spiller ingen rolle, dette er på grunn av kjøpet av en ny bil eller et utvalg av kraner på badet. Hvis en mann virkelig elsker deg, vil han være viktig tror du det er. Han aldri vidmahnetsya av sin andre halvdel, og sa: "Jeg bestemte meg for alt, du fortsatt ikke rozbyrayeshsya dette."
   En kjærlig partner vil alltid beskytte den andre halvparten, enten det er en ubehagelig situasjon på offentlig transport, på gaten eller i en butikk. Kjærlig ektemann alltid vil blåse over og ikke tillate en kvinne til å håndtere en beruset passasjer besluttet å såre henne mindre mobber og andre hyggelige stunder i livet. Også folk alltid ta den siden av hans elskerinne, selv om ikke riktig. For eksempel, hvis kona på jobb skje konflikt, som vil være hennes feil at virkelige mennesker aldri si mitt hjerte dame, "du deg selv å skylde! "Han må trøste henne, oppmuntre og forsiktig prøve å forklare hvor hun begått en feil øyeblikk.
  Hvordan vet du at en mann virkelig elsker deg?

   En mann som virkelig bryr seg om hans kamerat, alltid vil dele med henne sine tanker og erfaringer. Naturligvis, på å komme hjem partner vil fortelle din kjære hvordan hans dag gikk, hva som skjedde på jobben at konflikter oppsto, hans bekymring eller lykkelig. Hvis en mann er stille, kanskje han bare sliten. Men hvis en mann børster av sin andre halvdel systematisk, ikke ønsker å diskutere noe å gjøre med det skjuler hva som skjer i hans liv uten det - er mye grunn til å tro!
   Hvis din mann virkelig elsker deg, vil han alltid være med deg for å bygge felles planer. Få et boliglån og kjøpe en romslig leilighet, dra på ferie ved sjøen neste sommer, kjøpe en mink pels, og han strøk - alt dette vil bli diskutert på kvelden te i normale familier. Hvis din mann ikke bygge noen planer, eller du disse planene vises veldig uskarpt, du vet, denne mannen søker ikke å bo i ditt liv for en lang tid.
   Hvis du er usikker på om en mann liker deg, stole på magefølelsen. Kanskje det har aldri villedet du ikke!
   Noen ord om
   Avslutningsvis vil jeg gjerne si noen ord om følelser svekkes. Kanskje mannen din hilsen, trofast og kjærlig elsket vasaller innenlandske problemer, økonomiske problemer, har barn, etc. avkjølt dine sanser. Hvis du virkelig tror at ved siden av deg er den som du vil, handle! Arrangere en romantisk middag for bare dere to. Forberede hva parabolen som liker mannen din. Bruke minst én natt sammen og diskutere de akkumulerte problemer. Prøv ofte alene uten barn og andre slektninger. Dette vil hjelpe forholdet bli mer harmonisk.
   Hvis du ikke er sikker på at ved siden av deg perfekte mennesker, slipper det. Kanskje et sted å vente på hans ideelle kvinne  
 • Яндекс.Метрика