Hva gutter liker jenterDu har sikkert lagt merke til at det er gutta som alltid er i fokus jenter. Kvinner bokstavelig talt kjøre dem popyatam prøve å gjøre noe for å bli hennes ektemann.
Du begynner å stadig spørre meg selv spørsmål at menn liker jenter? Det antas at denne type menn aldri lider av problemer knyttet til kjønn. Disse gutta tror ikke hvor du finner en jente og ikke engang prøve å forelske seg i det i deg selv.
Beauty finne det selv eller selv å tilbringe natten med denne fyren. Men det er en annen type menn. De er hovedsakelig tiltrukket av forskjellige bøker, lære reglene for frieri for damene, og uansett hvor de prøvde, klarte de ikke tie går relasjoner med rettferdig halvparten av menneskeheten.
For dem er det et alvorlig problem, og de er villige til å gjøre alt for å vinne oppmerksomheten til minst noen kvinner ikke verdsetter hennes utseende, som hun hadde tegnet og så videre. Nå vil vi fokusere på hva gutter liker jenter og hva som bør gjøres for å selv den mest sjarmerende jenta ville bare være i nærheten Swami.
Hva tiltrekker kvinner til menn og gutter som liker jenter mest
1. tillit og mot. Det er først og fremst i at damen påpeker - det er tillit. Hold deg rolig og besluttsom. Du bør være i stand til å løse komplekse problemer. Lær å ta gode beslutninger på egenhånd. Jenta skal føle deg som en steinmur. Alltid holde sin mann i alle situasjoner. Aldri viser ingen mangel på selvtillit, frykt for noe. Når du gir opp slakk umiddelbart miste synet av en sexy kvinne og hennes bare bli uinteressant. Hvis en mann er skamfull for å komme og møte med en ung dame, han aldri tjene nok oppmerksomhet og respekt for det motsatte kjønn.
Logg ut selv med denne situasjonen er realistisk. Nøytral og over sin frykt for skjønnheter. Være en ekte mann for dem. Vis henne at du kan alt. Ethvert vellykket overalt: i selskap med venner, på jobben, på instituttet. Tror ikke at du løst problemet rundt seg selv. Lær å finne en vei ut av enhver situasjon, fordi venter på hjelp fra utsiden - er meningsløst. Prøv å vise damen at du har et synspunkt og ikke avhengig av andres meninger.
2. Vellykkede menn. Ser på kjendiser vi ser at de ikke er fratatt kvinnelig oppmerksomhet. Rundt dem hundrevis eller kanskje tusenvis av fans. Å se disse utøverne, hun selv ønsket å ha ham kjærlighet. Det trekker sin oppblåste og sexy kropp. Og da er det ikke i penger, som du har lagt merke til. Legge merke til at gutten har hatt en viss suksess i idretten, forteller henne om mye, og det kan ikke ikke ta hensyn til denne mannen.
Denne typen gutta prøver å oppnå dette målet, og gjør dette mulig, i stedet for rundt klokken sitte på TV, drikke i selskapet og klager over at han hadde problemer på jobben. Han prøver ikke å gi opp, og ikke sutre til et hardt liv. Ser på denne fyren, ønsker hun å møte en jente, og er ivrig etter å behage ham.
Disse ordene betyr ikke at du må være en kjent idrettsutøver eller en super star. Finn din plass i livet, zahopysya noen hobby eller starte en bedrift, Tenk om sport. Jenter liker å se en mann som utviklet og nå sine mål. Det er det gutter som jenter. La forholdet vil ikke du i forkant. Tenk hvordan du blir vellykket, og du trenger ikke å kaste bort tid på å lete etter den andre halvparten. Da vil du lett kunne vinne noen skjønnhet.
3. De gutta med en god sans for humor. For noen jente veldig viktig emosjonell tilstand. De vet hvordan å le dame alltid attraktive. Kvinner elsker når deres støtte og hurrarop. Vær vennlig, vise henne at du bryr deg om det. Prøv ikke å holde seg i ro og holde for seg selv. Du må tenke på situasjonen hjemme, men i selskap med en jente noen åpen og alltid vet hva du skal snakke med henne. Alltid være enkel kommunikasjon, slik at du er. Da vil du ikke ha problemer med flørt.
4. Godt preparerte menn. Tenk om utseendet ditt. Det kan være lurt å endre noe i deg selv. Det er viktig å forlate et godt inntrykk foran jenta. Det er ikke om plastisk kirurgi. Nok til å være forsiktig og gjøre alle reglene for personlig hygiene. Ta hensyn til klærne dine og snakke med venner jenter stil.
La det gi deg råd, og du lytter, fordi det vil være en anbefaling av den kvinnelige side. Kjøpe den måten, der du vil føle deg komfortabel og trygg, ikke glem om mote og stil, det gjør en stor forskjell i bildet.
Denne artikkelen forteller om de viktigste funksjonene som skal ha en ekte mann. Ved å følge disse enkle reglene, vil du alltid være på topp. Selv om denne informasjonen er nyttig for deg, og alt vil endre seg til det bedre.  
Som hans kone fra å få det du vil?
 Kvinner er i stand til å vise sin kjærlighet og hengivenhet. For hennes elskede og kjærlig ektemann kan de gjøre det umulige. Her er bare menn noen ganger ikke vet hvordan du gjør det. Det synes å være gjensidig kjærlighet og ønske om å forbli uoppfylt. Hva som foregikk? Prøv å forstå.
 5 feil ofte begått av menn
 1. En mann ikke si hva han vil, at han var opprørt. Kanskje du ofte vært i en situasjon der du ikke får det de ønsket. Hvordan er du med bly? Noen menn tror at deres kvinner vet hva de vil ha, og spesielt ikke gjorde det. Faktisk, de kan vel ikke engang gjette om dine ønsker. Og nå ærlig talt ikke forstå hva du er sint. Husk at kvinner er fornøyd med dialogen. Og hvis de ikke virkelig ønsker å gjøre noe for deg, er du klar til å diskutere det, snakke om hvorfor de ikke gjør det, og så videre. D. Ikke tving deres hustruer gjette dine ønsker! Bare fortell henne om sine drømmer og håp.

Som hans kone fra å få det du vil?
 2. Man presser jenta til å få det du ønsker. Faktisk er det ofte den mannlige resepsjonen. Mannen er ikke tilfreds med at kvinnen han nektet og i stedet prøve godhet og hengivenhet å overbevise en kvinne å gå for å møte ham, gjør han så at hun følte seg tilsidesatt, ensom. Det er en mann som synes å si "Oh yeah, vel, da jeg ikke elsker deg" og viser følelseskulde mot sin elskede. Det skjer ofte at denne metoden fungerer. Da mannen å bruke det igjen og igjen. Og som alle gode. Men det kan ikke vare evig. Før eller senere vil hun føle at det er brukt, det er neglisjert. Dette kan være begynnelsen på slutten av forholdet. Du ønsker ikke dette? Og gleden ved oppfyllelse av begjær kan ikke være komplett hvis du har oppnådd målet på denne måten. Høyre?
 3. En mann elsket takk for det hun gjør. De fleste mennesker blir vant til at favoritt bekymret for det opphører å snakke med en enkel "Takk." Men i løpet av dagen situasjoner som krever enkel takknemlighet er satt. Kanskje din favoritt kvinne du forberede lunsj, middag, og re bør strykes klærne. Spesielt i dagens verden, har kvinners rolle økt betydelig, og det kan gjøre mange viktige ting for deg personlig og ditt forhold. Hva om hun ikke si "takk"? Det virker som han ikke kan sette pris på, liker ikke å ignorere. Neste gang hun vil ikke bare humør til å gjøre noe for deg. Hvis du sier din favoritt "Honey, så deilig, takk! Forberede meg liksom min favoritt mat? "Selvfølgelig, det er med glede og kjærlighet vil gjøre for dere alle.

Som hans kone fra å få det du vil?

 Ordet "Hvorfor det igjen til middag? Hvor lenge bør jeg vente på meg min favoritt måltid? "Kan gjøre en helt annen effekt. Takknemlighet for hva det allerede gjør for deg - en sikker måte å skaffe ønsket!
Som hans kone fra å få det du vil?
 4. Man smeller kvinne. Dessverre er dette ganske vanlig. Du ønsker ikke å såre henne eller skade eller annen måte. Men igjen og igjen ytrer ordene "Nok en gang du tar feil othladyla skjorten min. Hvor mye du lærer "eller" suppen hadde satt mer krydder. Veldig frisk. " Kanskje målet ditt - for ikke å vise sin misnøye, du bare ønsker å gjøre i fremtiden det tok hensyn til dine ønsker. Imidlertid kan riktig utvalgte ord og tone av samtalen i stor grad fornærme jenta mer og hun ikke ønsker å gjøre. Kanskje du føler det på samme måte når de utsettes for kritikk, selv fortjent.
 5. Mangel på hengivenhet, kjærlighet. En kvinne ønsker å høre at hun er elsket hver dag. Hun ønsker å se deg fin touch henne, holde henne tid. De fleste menn er overrasket: "Jeg elsker det, så jeg leve med det. Eli jeg slutte å elske henne, forteller jeg henne om det. " Men slik er naturen av kvinnen at hun skulle få en bekreftelse på din kjærlighet hver dag.
Som hans kone fra å få det du vil?

 Ellers begynner det å virke som du bare være komfortabel med det og elsker språket her er det ikke. Ja, menn og kvinner oppfatter ting annerledes. Så verden fungerer. Det bør derfor være tilpasset den kvinnelige oppfatning, hvis du vil at den skal utføre dine ønsker. Spesielt å si tre ord: "Jeg elsker deg" minst en gang om dagen er ikke fungere.
 Hva du trenger å vite om kvinner til å få det du ønsker
 Kvinners relasjoner med deres andre halvdel bety veldig mye. Hvis en kvinne har problemer i sitt personlige liv, føler hun deprimert, redusert sin effektivitet, synes livet grått og dystert. Så når hennes relasjoner harmoni råder og hennes behov for kjærlighet helt fornøyd, kan det skape "mirakel" for sin mann Main - vise henne at du virkelig elsker. Hvordan oppnå dette?
Som hans kone fra å få det du vil?
 1. Lær å lytte. Kvinner trenger å snakke mye høyere enn for menn. De trenger bare å snakke, for å snakke om alt som har skjedd med dem i løpet av dagen. Svært ofte menn gjør feil: når en kvinne etter en lang slitsom dag begynner å snakke om sine problemer, avbryter mannen hennes og begynner å tilby løsninger på problemer. Men hun måtte bare la du hørte det gjennom. Hva du avbryte, er det bare et irritasjonsmoment. En kvinne ønsker du å forstå det. Ta en lytt til den og så uttrykke sine tanker med andre ord, og spør om alt er klart. Det som er viktigst for kvinner. I kontrast, menn snakke om sine problemer bare når de trenger råd. Kvinner er ordnet på en annen måte.
 2. tar vare på sin kone. En kvinne trenger omsorg. Hun vil at du skal ta hensyn til hennes følelser og følelser. Ved omsorg mann gir en kvinne tillit til at han elsker henne, at det er for ham en verdifull og unik. Hvordan kan vi vise bekymring? For eksempel, før du går på jobb og gå hjem, ringe og spørre elskling, trenger ikke å gå til butikken og kjøpe noe. Vaske bilen hennes, tilby din hjelp i rengjøring av leiligheten. Tro meg, hun vil sette pris på det. Når du ser at hun er opprørt, spør henne opprørt. Det ville være fint å dele.

Som hans kone fra å få det du vil?

 3. Vær respekt for kvinner. Dagene da kvinnene hadde ingen rettigheter, er for lengst borte. I dagens verden, de også fortjener respekt som menn. Og det er viktig å vite hva du virkelig tror det. Spør hennes følelser, midt i første omgang, ikke glem jubileer (f.eks bryllupsdagen). Vis din kjærlighet til henne i det offentlige, klemmer henne, La se hvor mye hun betyr for deg.
 4. Innse at hun har rett til sin egen mening, deres interesser. De kan være forskjellig fra din. Dette er normalt. Kvinner trenger å vite at du kjenner igjen sin lidenskap, perspektiv på ting. For det er et tegn på at du virkelig elsker henne. Ikke bare høre når hun forteller deg, vise initiativ og be henne mening alene, se på den konkrete situasjonen. Bare vær forberedt på at det kan få deg til å tro noe annet. Ikke krangle med henne, vise respekt.
 Bestem hva det verdier mest
 Vi har gjennomgått de generelle punkter som gjelder alle kvinner. Imidlertid kan kvinner i deres forståelse av kjærlighet være forskjellige fra hverandre.
 Kvinner har forskjellig mål kjærlighet. Og det er ved denne målestokken de bestemme mengden mottatt fra du elsker. Hvis de får nok av det, så de har noe å gi i retur. Så folk kan stole på det faktum at kvinner er glade for å tilfredsstille alle hans ønsker. Hvis hun ikke får nok kjærlighet (hvordan hun forstått), ville det ikke har noe å dele. Hennes hjerte er full av kjærlighet å gi den. Så, hva er kjærlighet kan måle virkelig sex?
 * Tid. For mange damer er det viktigste punktet. Hvis du er alltid opptatt, ikke tilbringe natten med henne, er ikke engang 15 minutter av henne snakke, vil hun føle at du ikke liker det, selv om du vise din kjærlighet på annen måte. Kvinner som setter pris donert sin tid til å være uendelig glad hvis du kommer fra jobb tidlig og si noe sånt som dette: ". Jeg vidprosyvsya fortsette å være sammen med deg, kjære"

Som hans kone fra å få det du vil?

 * Ord til oppmuntring. Alle damene elsker komplimenter. Dette er et faktum. Men for noen kvinner, de er ikke bare viktig, men prioritet. Denne kvinnen føler seg aldri helt fornøyd da hennes elskede mann ikke prise det, for ikke å si at det er bra, betyr det ikke oppmuntre gode ord. I dette tilfellet virker det som det er ingen kjærlighet i det hele tatt og du ikke setter pris på.

Som hans kone fra å få det du vil?


 * Gaver. Det er kvinner som du kan tilbringe dager på slutten og fylle det med komplimenter, men hun føler ikke at hun elsket. Den viktigste manifestasjon av kjærlighet fra hennes synspunkt - gaver. Og denne ekstra stasjon. Uventet gave mye lykkeligere.

Som hans kone fra å få det du vil?


 * Touch. For noen kvinner er den viktigste handling av kjærlighet er fysisk kontakt. Og vi snakker ikke bare om sex. For henne er det viktig at du obnimaly henne, kysset, rørte henne på soverommet og utover. Når du gå et sted sammen, ta henne i hånden. Hvis du sitter ved siden av stryke henne, tilfeldig røre håret. Inviter til dans, selv om du er hjemme alene. Det er viktig at enhver berøring.

Som hans kone fra å få det du vil?


 * Hjelp. En annen gruppe damer tror at hvis du ikke hjelpe det, du bare ikke liker det. Men kan hun ikke artikulere sine forespørsler og ønsker. Hvorfor ikke gjette mest? Hvis du ikke vet hvordan de skal hjelpe elsket, bare spør henne om det. Så se, vil det være veldig fornøyd.

Som hans kone fra å få det du vil?

 Så, for nå din viktigste oppgave - å finne ut hvilken gruppe er din favoritt. Forresten, det kan referere til to eller tre grupper. Men vanligvis fortsatt er det viktigste. Du kan ikke gå galt hvis du bruke alle tilgjengelige midler for å bevise hennes følelser. Men hoppe den viktigste måten av kjærlighet er ikke verdt det. For eksempel, setter pris din kone tilbrakte mesteparten av tiden hennes. Og du trenger ikke gjøre. Men bestemte seg for å gi henne noe, noe som gjør dette til en overraskelse. Det er sannsynlig at en kvinne er fornærmet og forutsetter at du bare vil at det skal lønne seg. Den andre kan i stedet være rasende at du tilbrakte med henne hele dagen, og ikke engang present henne blomster. Det kan ta deg ikke sjenerøs mann.
 Hvordan kan fortsatt gjette at verdier mest er din favoritt? Legg merke til hvordan hun uttrykker sin kjærlighet for deg. Kanskje hun fortsatte å prøve å hjelpe deg, eller i tilfelle skjenke deg et vennlig ord. Eller kanskje hun alltid ser deg fysisk kontakt. Det er den samme venter på deg. Når hennes behov for kjærlighet er helt fornøyd, vil din kvinne gjøre for deg hva du vil. En virkelig lykkelig damene i stand til utrolige ting! Bare fortelle henne om hva du drømmer. Det kan ikke bare gjette.  
Яндекс.Метрика