Hvordan å få en mannlig kreft?
 Du ble forelsket i en mann-of Cancer, erobret han sin sjarm og du har muligheten til å opptre med verdighet? Kreft virket uoppnåelig for deg, og deretter spratt ut for å ta kontakt? Nå du muchytesya hvorfor gjorde han gå? Ikke rush å dømme, vidtrekkende, få deg sammen. Det er mulig at du fortsatt har sjansen til å slå en mannlig Kreft, og i en helt annen kvalitet. Når han bestemte seg for å forlate, Cancer sannsynligvis aldri forestilt dypt forhold og ikke forvente å inngå ekteskap med deg.
Beklager, dette lyset flørting mann som tror han eller ikke-bindende, er det ekstremt vanskelig å skille fra ekte kjærlighet. Det er verdt å vurdere det faktum at noen ganger folk-Cancer klar til å gifte seg med en dame og ikke elsker: det er ganske praktisk, velger hans følgesvenn på ulike kriterier. Og disse familiene er lykkelig gradvis Kreft kan selv ta vare på sin kone og dyp kjærlighet! Du bør ikke overraske originalitet elsker. Hvis det er din vei, begynner å handle for å bringe ham tilbake.
 Læring mannlig Kreft og produsere atferdsstrategi
Husk at din kjære - en svært kontroversiell og gåtefull personlighet. Lag en detaljert portrett av deg er usannsynlig, selv om du vet i lang tid. Men du bør ikke bare vurdere egenskaper iboende i de fleste kreftformer, men sikkert nevne de individuelle egenskapene til din utkårede.
 1.  Hemmelighetsfull. Motvilje mot å la noen inn i sin indre verden, åpen tanke og ønske - det viktigste karaktertrekk mannlig Cancer. Vær oppmerksom på at du må vise full respekt for hans private rom og følsomhet, selv om det er ekstremt viktig å finne ut, spør den elskede. Kreft vil ikke tolerere noen inntrenging, ikke bare overvåking og snakker tilbake. Selvfølgelig, er så sterk ikke alle medlemmer av denne dyrekretsen, men du bør bare for å være sikker på ikke å irritere hennes elsker.
   Sårbare. Det er en mannlig Kreft kan lett fornærme og umiddelbart trekke seg fra følelsesmessig balanse. Han husker nok situasjonen, men ikke på grunn av hardhet eller zlopamyatnosty, men bare på grunn av sin store sårbarhet. Den vanskeligste delen - gjette at kreften ble fornærmet av noe. Det faktum at han er på ingen hast med å dele sine erfaringer. Selv om du gjøre det veldig hardt rammet, uyazvyly, han sannsynligvis vil ikke snakke om det. Du trenger for å utvikle intuisjon og bokstavelig talt føle stemningen lover.
   Plutselig grov. Du en gang tenkt at din favoritt uten grunn oppfører seg frekt, viser grusomhet mot deg? Husk hvordan han er sårbar og hemmelighetsfull. Dere vil bli klart snart. Angivelig, ble hans bilder samlet lenge, gradvis irritasjon begynner å bryte ut. Din oppgave - å prøve å huske hva det uroe deg.
   Den krevende. Å gjenopprette mannlig Cancer, må du svare på en rekke av sine strenge krav. Alltid. Det er lite sannsynlig at du kunngjøre det, men du kan enkelt navigere som prioriteter spesifikke for kreft og til informasjon, meninger, og du får gjort uavhengig av hverandre.
   Bare lojalitet. Det viktigste kravet mannlig Cancer - et heleid lojalitet. Er det mulig å være feil del? Det viser seg at du kan. Kreft er så snill mot problemet at selv lette interesse for en annen mann kvinne oppfatter som utroskap. Du må tilhøre bare til ham, ikke bare kroppen, men sjelen.
   Nesten clairvoyant. Her ligger det største hinderet tilnærmingen mann-Cancer. Hvis du bare angre på det som en mulig mann, trenger du ikke ønsker å forlate ham med håp om å komme nær, men selv elsker deg, bedre ikke prøve å rotere Cancer. Vurder om du trenger det sant, vurdere kraften i dine følelser. Man-Cancer har overraskende utviklet intuisjon bokstavelig talt i stand til å gjette tanker og følelser av samtalepartner. Det føles bare falsk, erklære noen vanskelige ting. Hvis du er ved et veiskille, bør du sortere ut sine følelser. Bare når du er sikker på styrken av din kjærlighet, pryhotuyetesya endre for en kjær, du vil være i stand til å slå en mannlig Cancer.
   Konservative og amatører tradisjoner. Man-Cancer setter pris på tradisjon, han liker ikke plutselige endringer. Hans respekt for fortiden opprinnelig uttrykt i forhold til familiemedlemmer, spesielt foreldre. Du vil sikkert erobre hans familie, å komme nær sin mor for å returnere mann-Cancer, virkelig styrke forholdet til ham.
   Praktisk og drømmende. I menneske Cancer intrikat kombinert vane å se på ting objektivt, noen brøkdel av kynisme og dagdrømmer iboende hos unge gutter. Hans romantikken og tro på mirakel han nøye skjuler, noen ganger også fra seg selv. Men det er. Du har ikke rett til å snakke med ham om noe høy og nå, hvis ikke startet samtalen med kreft. Men for at det skal bli en del av drømmen er nødvendig. Du må overraske ham, gi uvanlige opplevelser, erobre atferd og oppførsel. Det være seg for den beste og attraktive.
  Returnere mannlig Cancer vil hjelpe utviklet intuisjon og evne til å høre selv de ord og anerkjennelse som ennå ikke er annonsert. Dessverre er det mange som ikke engang vet hvordan de skal lytte til det høyt, foretrekker å gjøre ting på sin egen måte, selv om det ikke er behov. Hvis du ikke har ulik evne til å forstå, lytte, må du raskt å mestre denne ferdigheten. Den største hemmeligheten vil være til din evne til å elske. Vær hyggelig mot din utkårede og prøver ikke å skuffe ham.
   Returnere mannlig Cancer. Noen hemmeligheter
  Husk noen tips for å prøve å være nær og flott for din kjære. Noen hemmeligheter definitivt hjelpe du slår en mannlig Cancer.
  1.  Delikat og imøtekommende. Bli den mest sensitive, tålmodig og snill. Oppmerksomme ikke bare til de handlinger, ord, mannlig Cancer, men hans vaner, oppførsel, tonefall. Kjærlig kone lett gjette av ansiktsuttrykk, stemme høres tilstand og behandling av kreft.
    Behersket. Menn Kreps virkelig grov noen ganger mer. Noen ganger er de bare føle ubehag, som manifestert i det ytre vold. Du trenger ikke å møte den elskede skarphet. Han setter pris på kvinner behersket og rolig, ikke tolerere konflikter. Bare noen få situasjoner der du kan vise din moderasjon være nok til å slå en mann-Cancer, komme nær ham igjen.
    Fornuftig og grei. Falsk, utfordrende spill kvinnelig trick - alle Kreft liker ikke sikkert. Du må returnere en kjær, du vil gjenopprette et forhold med ham? Fortelle ham om det direkte.
    Praktisk. Når du ziznayetesya elsker du ønsker å være sammen med ham, sørg for å presisere at det er bra for ham spesifikt hva du kan endre til det bedre. Ikke bli forvirret av den tilsynelatende kynisme og selv absurde i situasjonen. Du trenger bare å forberede seg på intervjuer, finne alle de positive tingene som kan gi din forening, og formulere dine personlige mål. Kreft vil sikkert appellere til din tilnærming, vil han forstå at du virkelig er ute etter løsninger, vurderer problemet som voksen og intelligente mennesker, ikke bare umolyaete tårene tilbake og elsker bare deg. Din posisjon står respekt av.
    Bare ett lite triks Det eneste trikset som du kan gå - er å søke råd fra sin mor, en nær slektning. Det må være en kvinne, som en siste utvei - en eldre mann. Du må kommunisere med denne personen, kan du prøve å få så mye informasjon, men ikke til å sove med en favoritt relative problemer. Og aller viktigst - å etablere nær kontakt. Men dette kurset vil du trenger å fortelle daværende ektemann Cancer.
    Vevet. Forbered deg på å være din favoritt ganske krevende og kan overraske deg de mest uventede observasjoner, for eksempel, peker på potten, som ikke skinner. Ja, dette er ikke noe spesielt. Bare sette pris på de fleste Kreft komfort, varme og plettfri orden hele. Elsker dem og deg.
    Forlokkende og mystisk. Alltid bli litt mystisk til elskeren din. Returnere mannlig Cancer nødvendig for alle, og for denne viktige sak han er oppriktig og uslokkelig interesse. Selv i de mest ærlig snakk om separasjon er ikke nødvendig å åpne fullt Cancer. La ham vite at du har noe hemmelig, bare unngå noen grunn til sjalusi.
   Vel, hvis du klarer å komme nær elskede ikke bare i hans personlige liv, men også i næringslivet. For å gjøre dette, bør du forstå nyansene i hans arbeid, for å lære mer om sine detaljer. Hvis du kan gi gode råd, må logisk konklusjon eller relevante bemerkninger, vil det føre til kreft interesse. Det er viktig å demonstrere din seriøs holdning til unionen med sin elskede, må han forstå at du er klar til å knytte bare med livet. Være ansvarlig, mild og feminin å gjenopprette mannlig Cancer.  
Hvordan å lage et tilbud til mannen, ulike alternativer
 Det er bare ikke der tegn og overtro i skuddår. Året 366 dager i kalenderen, kan i sannhet sies å være uvanlig, så - problemstillinger og gjøre kreative løsninger som går utover hverdagen. Bare ikke fullt så vanlig spørsmål er: hvordan å lage et forslag til mannen?
 Sjakk eller alt avhenger av fremdriften
 Hvis partneren din er sterk tillit, og folk kan fortsatt ikke tør si de viktigste ordene, gjorde faren ikke høre dem i det hele tatt, ganske stor. Og det er ikke at han ikke liker. Temperament, gjør kanskje visse livssituasjoner ikke tillate ham å gjøre det. Analysere alt veldig nøye før du gjør en "ridder utspill". Gjør et tilbud mann - aktivitet er ikke hver dag, og dermed alle relaterte aspekter bør være bra med et snev av originalitet. Dato for anerkjennelse og forslag 29 februar den mest beleilig øyeblikk. For det første skjer det en gang i fire år, og for det andre kan det symbolisere det faktum at forslaget er gjort en gang for livet.
 Alternativer for forslag
 Naviger til den type menneske, som forberedelse for forslaget betyr mye å gi. Avgjørende, selvsikker mann definitivt like å tilby sin stil ", men med et snev av femininitet obligatorisk. Så romantisk middag den 29 februar og uttrykk for tillit til ham som en fremtidig følgesvenn for livet, gjør et modig hjerte grøsse.
 Romantisk natur, mottar anerkjennelse i naturen i form av et dikt eller en gitar ved peisen i vinterskogen, bare gjette om oppriktigheten i kvinnenes intensjoner. Sjenert natur romantikk vil ikke tolerere publisitet, men med takknemlighet og kanskje verdsatte "Jeg er enig", ta tegn på ømhet og kjærlighet.
 Kjærlig oppmerksomhet til den personen man frieri bare må komme foran andre. Restauranten, tilbudet hørtes mikrofon - smart alternativ. Hvis redd for å si høyt, bruke offentlig på internett og i å fullføre tilbud gifte invitere til middag sammen.
 Til stede som et symbol tilbud
 Lage et tilbud kvinner, menn bestemte seg for å gi blomster og ring. Ved å lage et forslag som gir mannen en ring knapt verdt å snakke om 29. februar trenger å bevege seg bort fra standarden. Invitasjon til selve bryllupet, opprinnelig laget for å bestille, vil være en god gave og påminnelse. Hvis det grafiske bildet - et spørsmål om smak, kan alarmen arrangere: sette en billett i bilderammen og sette den på bordet ved siden av sengen. Hvis vi kan finne på billett 29 februar film om et romantisk forhold, kan du trygt gå til økten. I det mørke rommet bare ønsket å si det mest delikate øyeblikk av filmen, og deretter legger billetter fra filmer i bilder merket "familietradisjon".
 Hva andre sier eller hva er forskjellen som først?
 Ifølge psykologer, den andre synspunkt - det er bare et synspunkt, til noe noen ikke tvinge. Personlighet må utvikle seg og utvikle seg som en del av opinionen kan ikke. Derfor kan 29 februar kvinne lage et tilbud til mannen hvis hun ønsker det. Og selv om ikke fungerte første gang, sier noen at det vil være andre muligheter etter 29 februar vil komme igjen i fire år.
Яндекс.Метрика