Hvis du kom til denne artikkelen, så mest sannsynlig at du er plaget av ett spørsmål: "Hvordan lage et tilbud til jenta? ". Dette er et viktig stadium i livet til hver mann, som det er det første skrittet mot sin familie. Så du må bare sørge for at tilbudet til å huske kjæresten din for livet (på en god måte, selvfølgelig
Hvordan lage et forslag elskede 26 måter
 ).
Hvordan lage et forslag elskede 26 måter

 Mange jenter drømmer om vakre kjærlighetserklæring og en uforglemmelig frieri fra kjæresten hennes. Drøm, drøm, og som et resultat av å motta forslaget: - ". La oss gifte seg" "La oss leve sammen", "flytte til meg", "Come rozpyshemosya" "Vel, hvis du er gravid, så vil gifte seg", Absolutt ingen romantikk! Synd, fordi denne gangen skal være en av de mest minneverdige i mitt liv.

 Hva du ikke bør gjøre når du gjør kjæresten et frieri:


 •  Du kan ikke lage et tilbud "liker måten" på sparket;

 •  Du kan ikke foreslå ekteskap når du er full - at du viser mangel på respekt for kjæresten sin;

 •  Du kan ikke tilby under tygging, lytte til musikk eller noe annet distrahert av utenforliggende ting;

 •  eller i alle fall ikke tilbyr til kjæresten sin på telefonen;

 •  ikke prøv å gjøre tilby sin elskede etter å ha sex i sengen;

 •  det er ønskelig ikke å komme med forslag show - mange jenter ikke liker for mye oppmerksomhet til seg selv i slike øyeblikk. Så hvis du bestemmer deg for å gjøre noe magisk, for eksempel lage et tilbud av en direktesendt TV-show - 100 ganger tenker på det;

 •  skjule ringen i mat - dette er en banal ide. Og etter at hun kan selv komme inn i tannlegestolen;

 •  Hvis jenta er ikke en fan av noen sports spill, ikke prøv å lage et tilbud til stadion;

 •  Ikke gjør et frieri foran hele hennes familie. For dine halvdeler vil dette gå bare ekstra stress,

 •  Hvis jenta ikke svare umiddelbart, "Ja", og sa "Jeg skal tenke," ikke gjør denne tragedien og ikke uttrykke det deres krav. For henne - en veldig viktig avgjørelse i livet mitt, og det er ikke forpliktet til når du møter henne samtykke;

 •  Ikke tilby hvis du ikke er sikker på at hans kjæreste hele 120%!

 • Hvordan lage et forslag elskede 26 måter


   Før du gjør et forslag elskede, må du:


 •  Snakk med din kjære om mulig felles liv.

 •  Du må være sikker på at begge ønsker det, og du ikke har noen uenighet om deres fremtid (bor sammen med sine foreldre eller alene, har barn eller bare noen få år, osv).

 •  Informere foreldrene til jenta.


 •  Merk at du må informere, ikke spør deres tillatelse. Tross alt lever du med en jente, ikke hennes foreldre, fordi selv om de ikke godkjenner ekteskap også, ikke nødvendigvis lytte til sin mening. Etter å ha snakket med foreldrene, får du ikke bare vise henne en god utdannelse, men det uttrykk respekt for dem.

 •  Plukke opp ringen selv.

 •  Lag en plan.

 •  Plukke opp ringen du trenger uten potensiell brud. Det er viktig å ikke forveksles med størrelsen og utseendet på ringen. Hvordan å bestemme størrelsen på ringen på fingeren vil vi fortelle deg i denne artikkelen. Men å velge en ring som ville smake din kjære, har litt svette. For å gjøre dette, spør som ringer mest ut som kjæresten din, og du kan "tilfeldigvis" kommer forbi vinduet i en gullsmedforretning og spør henne om det. Også kan brukes ved valg av ringen min mor, søster eller beste venn jenter.
  Hvordan lage et forslag elskede 26 måter

   Sørg for å tenke over alle detaljene: stedet vil gjøre et frieri i dag (ikke nødvendig å lage et forslag til de dager da din favoritt lastet ned andre problemer) som vil fortelle sin kjæreste som skjule ringen etc.

   20 flotte originale måter å gjøre et tilbud


   1. Velg en god restaurant på forhånd enig med sin manager om den kommende hendelsen. Planlegg med ham hver detalj: når du går til en restaurant med min andre halvparten som mat vil bli levert som lys vil være og hvor de vil bli når han er nødvendig for å spille musikk når du trenger å slukke lyset. Og så, i en slik romantisk atmosfære, og du kan få på ett kne for å få en ring og lage et frieri.
   2. Veldig opprinnelige versjonen med delfiner (hvis byen er, selvfølgelig, er Dolphinarium
  Hvordan lage et forslag elskede 26 måter
   ). Svøm med jenta med delfiner, og deretter da hun kom ut av vannet, slå den på igjen for et øyeblikk, men denne gangen bak delfin svømte med boks på nesen. Når hun ser et mirakel, gjøre henne et tilbud.
   3. Det er et annet alternativ, men det er litt farlig. Trenger å fly til hans elskerinne i et helikopter, lage et tilbud og ta henne i at noe bra sted hvor du kan slappe av noen dager.
   4. Du kan også "skole versjon". Om natten du skrive på fortauet utenfor hennes uttrykket "Go gifte meg", og i morgen når hun våkner, for å komme til henne med en stor blomsterbukett og i gården å gråte om hans følelser for henne.
   5. Du kan lage spennende bursdagsgave. For å gjøre dette, en boks med en ring du har å skjule flere esker, nestet. Tenk deg hvor utålmodig jenta vil åpne denne boksen, dukke, til du kommer til den viktigste gaven!
   6. Tilbudet din kjære kan gjøre for nyttårs eller Valentinsdag. I disse dager har alle drømmer. Vil som regel smart, hvis du gjør dette i fjellene, puste inn den friske duftende luften. Et slikt forslag sikkert bli husket mye mer enn tilby den samme restauranten.
   7. Alle jenter drømmer om en prins på en hvit hest. Vel oppfylle drømmen om sin elskede: You - Prince forble tilfelle for små - for å finne en hvit hest. Tenk deg hvordan overrasket kvinnen når han ser en slik rytter! Vel, hvis du kan finne den ridder kostyme, deretter suksess er garantert 100%.
   8. Hvis du elsker å skate bære henne i banen, og de otluchytes for et øyeblikk og Hands-free hele scenen si om hans følelser for henne!
   9. bli uforglemmelig frieri på taket av 9-etasjes bygning (hvis du kan finne bygningen ovenfor, vil bli enda bedre
  Hvordan lage et forslag elskede 26 måter
   ). Bringe tilbake bordet, champagne, sjokolade, ikke glem blomster og ring. Det er ekte og opprinnelige forslaget.
   10. Enige om å jobbe med en partner (eller institusjon) at de brakte et brev til jenta, hadde du skrevet til henne om dine følelser. Når det er ferdig å lese den til enden du gå sette sitt eget spørsmål.
   11. Be den andre halvparten til å gå slappe av en uke i et annet land. Der, i en romantisk setting for å lage et tilbud er ikke vanskelig
  Hvordan lage et forslag elskede 26 måter
  .
   12. Inviter henne til stedet der du først møttes. Fangst av en søt, sprudlende og gjøre henne et tilbud.
   13. På nyttårs henge på juletreet boks med en ring og fortelle min fremtidige kone som du har forberedt for henne en liten gave som vil finne det på treet.
   14. Leie en ballong. Om kvelden, når solen høyt på himmelen, forteller jenta at du veldig mye du elsker henne, og kan ikke forestille seg livet uten henne, og be dem om å gifte deg gifte seg.
   15. Lag en video, som forteller jenta om hennes følelser. Enig med administrasjonen av kinoen til denne videoen de viste før filmen. Ikke glem å komme til jenta i filmen litt tidlig å ikke gå glipp av en video
  Hvordan lage et forslag elskede 26 måter
  .
   16. I kveld, på stranden, skrive i sanden frieri. Spre sand teppe, dekker en romantisk middag og ringe kjæresten sin for å se denne skjønnheten. Tilby best gjort under arrangementet.
   17. Tilbud om å gi henne en fotmassasje og rolig satt på ringfingeren på føttene.
   18. Hvis du er på landsbygda, kan forlate sin elskede notat som vil bli tildelt din møtested (helst dette stedet var et lysthus på sjøen eller elv).
   19. Hvis du bor sammen, skrive på magen frieri, setter den øverste boksen med en ring og et notat "Honey, hvis du er enig, vekke meg
  Hvordan lage et forslag elskede 26 måter
   »

   20. Hvis den betydelige andre liker eventyr kan gjøre følgende. Sende sin elskede en melding som sier at du venter på henne på døren i 5 minutter. Det viser seg, men i stedet du se din venn med en blomsterbukett og et notat, som sier: "Sett deg ned på en slik buss og kjøre der og da." Hun kommer tilbake og ser en annen hint fra din venn. Og så videre. En spesifikk søken, i finalen vil hun møte deg med et forslag om å gifte deg gifte seg.

   Avslutningsvis vil jeg si: ikke så viktig som å lage et forslag jente, enda viktigere, som føler du for hverandre! Med en kjær, som de sier, og i et telt paradis!  
  Яндекс.Метрика