Hvordan å lage et tilbud om å gifte seg?Skjenke sin elskede og hans kjæreste gjør henne et frieri, trenger du en mild skjelving og tradisjoner. Forslaget må være innredet med smak, kjærlighet og riktig atmosfære. I vårt liv og så utrolig lite sted, så du bør gjøre dette arrangementet en liten historie.
For et uforglemmelig øyeblikk bør klart vurdere scenario. Til showet gikk flott og original, kan du bruke følgende ideer.
1 Dodzvonytes radiostasjonen og lage et forslag om å leve. Men for å gjøre dette trenger du når du er tydelig overbevist om at hun lytter. Etter en fin romantisk sang anerkjennelse for.
2 Hvis kjæreste elsker støyende selskaper og morsom, den beste måten å kalle det en - er å bygge et selskap med venner rundt huset hennes, gi hver et banner med teksten: "gifte deg med meg?» - Og stå foran dem med en ring og blomster i hendene.
3 La din bare ta å jobbe telegram, som fullt ut beskriver alle dine sanne følelser. Sett av tid til å lese telegram, så du også vil dukke plutselig foran øynene hennes og kunn anerkjennelse levende.
4 Lag en side på Internett, hvor en detaljert beskrivelse av livet ditt sammen, osvityvshy mest gripende og levende øyeblikk. På hjemmesiden skriver ettertraktede problemet. Da kan du sende en SMS elsket med adressen til siden.
5 Kjøp stor gaveeske og legge den i mange små bokser for å få et såkalt "matryoshka". I den minste boksen innsatsring. Du kan også ta et glass eller plast container, fyll den med skum, og bunnen er lavere ring.
6 Finn boksen av menneskelig vekst og bringe den til døren til sin elskede. Ringe venner og fortelle dem om å ringe din jente, så hun åpnet døren og tok pakken. I mellomtiden må du være i samme boks med en ring og en bukett.
7 Tilbudet kan gjøres utendørs, organisere en piknik og fuglesang i Innrøm dine følelser.
Dekk bordet, gi middag. Spre om dine favoritt servietter ber om å gå "mann sitter foran" gift.
8 Kjøp og Scatter roseblader over sengen sin. Sett en ring i sentrum, etter å ha gitt den under en liten gave. Når hun vil distribuere en gave, si hvor mye du elsker henne. Så snart hun ser ring, sier at alt liv på jorden ville du bruke det med henne.
9 Kjøp de fem roser på hvert ord til å skrive: "Elskede (du kan skrive navnet hennes), utgang gifte meg!"
10 Inviter din kjære til hvor du først så hverandre. Tilgjengeligheten av champagne og briller nødvendig.
11 Før du gjør et tilbud, må du huske alle detaljer om dating.
12 Skriv ditt forslag du kan på kaken. Bedre å sammenfalle med denne hendelsen til noen viktige eller vesentlige hendelser (ferie).
13 Place forslaget i et magasin eller en avis som regelmessig leser din kjære. Hold deg nær til det øyeblikket da det vil begynne å lese.
14 Hvis din intensjon om å fremsette et tilbud nyttårsaften, så heng på treet ring, tilbyr sin favoritt finne i det noen nye dekorasjonen.
15 Hva kan være bedre enn frokost på sengen? Spesielt hvis det er en østers med en ring i skilpadden.
16 Hvis du er på ferie ved sjøen, den pre-skrive forslaget på papir, legg den i en gammel flaske og late som du fanget den med vann. Gi deres halv flaske og se reaksjonen.
17 Veldig romantisk forslag om å skrive en glød i mørke stjerner stakk til taket. Når den utvalgte vil gå til sengs og slukke lyset, vil hun se meldingen.
18 Rozkleyte leiligheten piler som vil føre til en overraskelse. La jenta på slutten av veien for henne forberede noe spesielt. Denne "spesielle" du bør være med en ring i hånden.
19 Dersom retten av vinteren og halv - driver, skrive et forslag på frontruten.
20 Kjøp billett til kampen på favorittlaget ditt, en foreløpig avtale med kommentator at på slutten av kampen, må han erklære hele stadion om et frieri.
21 Lei et helikopter eller ballong og fest banner til spørsmålet om ekteskap.
22 Vent på når det er mørkt, arrangere lys slik at ut av ordet "Gå for meg." Mest stå ved vinduet i sin elskede med baller og be henne om å se ut av vinduet.
Det er ikke alle muligheter til å gjøre et tilbud og bare elskede. Du kan komme opp med sin egen unike tilbudet, basert på personlige historie av forholdet eller koble disse tipsene sammen. Det avgjørende er at forslaget ble møtt med varme og ble godkjent.  
Som en fyr som heter LaskowaVi vet alle Godkjenning "ord kan helbrede og drepe." Denne setningen har blitt et ordtak, og årsaken til dette - sannheten som ligger i ordene. Erfarne foredragsholdere og bare folk som vet hvordan å forhandle, ofte får hva de vil. Med ord kan vinne over selv de som synes uoverkommelig.
Kvinner ofte høre fine ord fra en elsket mann, men jentene trenger å vite hva gutta liker og hva slags språk. Hvis en kjær fyr kalt kjærlig, da skal du holde den i best inntrykk. Selvfølgelig vil han gjøre for dere alle at du spør. Noen jenter sier at de kalt favoritt gutta velkommen helt uinteressert. Men du vil ha svar - det samme snill og mild?
Hva er viktig når du velger et kallenavn for skånsom lover boy
Det viktigste - ikke gjør en feil i å velge de riktige ordene. For å komplettere gjetning med mild, trenger å vite innholdet av barnet. Tross alt, folk reagerer forskjellig på hyggelige ord. Fyren kan ikke liker vakre kallenavn som du kaller det. Og din favoritt ikke sender inn skjemaet, men fortsatt i mitt hjerte han vil ikke forstå hvorfor du valgte å kalle det.
Hvis du ønsker å navngi din favoritt fyr forsiktig, bare se til ham og hans karakter. Utfylle avhengig av utseendet hennes ektemann. For eksempel, hvis partneren din er sterk og høy, men dette utseende er skjult ved forsiktig sjel, så denne fyren vil være spesielt behov for nåde. Så du kan ringe henne lover boy "baby", "bunny", "lapuley" og han vil være fornøyd. Selv om ikke alle sterke utseende fyr som hvis hun bestemmer seg for å kalle ham kjærlig så. Noen anser ikke seg selv som en "baby" eller "lapuley" og foretrekker andre komplement.
Du føler deg beskyttet sammen med sin elskede kjæreste? Og han føler? Hvis fyren vet hva han er til deg beskyttelse og støtte, vil du trenger for å finne en passende supplement til hans karakter. Sikker mann gjør et sterkt inntrykk på andre, og kjærlig kallenavn for disse gutta å være relevant.
Hvis din favoritt er ikke beefy guy "macho", før kjærlig kaller det, blir nødt til å tenke to ganger. Det faktum at kallenavn som "baby" kan skade mannlig stolthet. I disse gutta er selvtillit ofte lavt, som et kallenavn må velges med omhu. Hvis din favoritt fyr som heter hengiven kallenavn som "min tiger", "min støtte", slike mandig sammenligne det akkurat som det.
Hvor ellers kan du ringe en fyr velkommen
Det er "universelle" ord som kan kalles en gutt av karakteristikkene av sin karakter. For eksempel, liker alle kallenavn som "gutten min", "hjem", "søt", "sol" og andre lignende ord. Legge til ordet "mest" før den hengiven kallenavn - "mild", "mest pålitelige". Hvis du ikke kan bestemme, bare skrive ned på et stykke papir forskjellige versjoner av kallenavn. Velg det ordet som best ring din kjæreste gutt. Vurdere hans karakter og utseende når du velger et supplement.
Disse ordene synes hensiktsmessig for deg, skrive på et annet ark og alle alternativene bedre å ødelegge. Se ord som kan være velkommen til å ringe fyren igjen. Kanskje du vil finne blant dem overflødige eller komme opp med noe annet.
Når du skal ringe kjærlig lover boy
Hvis du liker velkommen til å ringe fyren i alle fall, er det best å velge forskjellige kallenavn for ulike situasjoner. For eksempel, ved en høytidelig mottakelse eller forretningsmøte i nærvær av gjestene kaller det ordet "søt" eller "kjære". Og med ham alene kan du allerede kalle det noen gode ord.
I arsenalet ditt bør være et vennlig ord, som hjelper glatt vei. En av ordet bør være nok til at han glemte alle problemer.
Men ikke gå over med komplement. Smiger er ofte svært merkbar og derfor utfylle vil se fjollete og uekte. Dette er det slik? Husk at de ømme ord som definitivt vil flatere din fyren kunne føre til et tilbakeslag eller bilde av ham.
Ikke glem å ringe velkommen hennes elskede kjæreste. Mannlig sjel trenger kjærlighet så vel som kvinner. Finn de hengiven kallenavn som passer din favoritt karakter fyr og ville være passende i ulike situasjoner. Og deretter hendene vil være nøkkelen til mannlig kjærlig hjerte.  
Hvordan å lage et tilbud til jentaSom offeree jente, og så at hun ikke har forlatt henne? Denne brennende spørsmål som opptar mange barn, spesielt de som ikke er veldig erfaren i saker av "amorøs". På grunn av hvordan det gjøres jente, avhenger mye - kanskje livet ut. For å lære hvordan du gjør det og fortell dine favoritt site nyttige tips.

Merk: Når du får den etterlengtede forslaget, er det på tide å begynne å velge brudekjoler. Egentlig har mye tid til å tørke valg registret kontor antrekk brudgommen, må bruden derfor komme til å velge sine egne kjoler med all scrupulousness å være vakker og unik for hjem triumf i hennes liv.

Generelle råd

Det viktigste for å lære - er at vi ikke skal åpenlyst viser at du gjør det sitt forslag tjeneste. I stedet må du vise at beslutningen er gjennomtenkt, med hele mitt hjerte, og du vil at bryllupet fant sted. Siden jenta å lage et tilbud?
Hvordan å lage et tilbud til jentaStopp som må følge en dato for å være romantisk, sørg for å formidle den høytidelige øyeblikket. Hvis din kjære romantisk av natur, kan du bruke den klassiske scenariet av blomster, stearinlys og champagne. Hvis hun bare elsker alt uvanlig og avant-garde, kan forslaget gjøres i luften under, eller i planetariet på taket av en skyskraper. Også en god idé å finne ut på forhånd hvor hun ønsket å gå, og hvis det er mulig å få drømmen sin.
De fleste ordforslag bør vurdere på forhånd. Hvis du er en som står fryktsomhet eller talefeil, ordene bedre øve. Men ingen ord kan ikke erstatte den skinne i øynene, et smil eller en hyggelig gest!
Hvordan å lage et tilbud til jenta hjemme
Hjemmeinnredning tid er det perfekte stedet å spørre det store spørsmålet for sin elskede. Hjemme kan du være alene, som vil gi deg tillit, vil du ikke bekymre deg så skamfull og øyne av andre. I tillegg kan du aldri være helt sikker på hans elskede svar, og hvis dette skjer plutselig at tilbudet vil bli besvart av en nektelse, jo flere gode at en slik svikt er ikke presentere andre mennesker.
Hvordan å lage et tilbud til jentaDet finnes flere alternativer for å gjøre et forslag jente hjem, men de bør alle være uventet og en overraskelse for din kjære. For eksempel er din favoritt tilbake fra jobb (trening, reise, turgåing, etc.), og du kan sette roseblader hennes vei fra inngangsdøren inn på soverommet. Soverom bør pynte tilsvarende (tenne lys, mute lys, slår rolig romantisk musikk). Selvfølgelig, bør du være fullt forberedt for hennes ankomst. Ta på ditt beste dress og ta opp en vakreste blomsterbukett, du bare ikke har råd til. På bordet ved siden av sengen er avkjølt champagne for å feire begivenheten. Når din kjæreste vil komme til deg i rommet, ikke hoppet på det umiddelbart med et spørsmål, gi henne en liten stund å se deg rundt og lytte til den viktigste hendelsen i sitt liv, tro meg, så fort det vil gå inn i rommet, vi umiddelbart innse at det venter. Og her er det din tid. Bla til ett kne og starte pre-høstet og øvde det flere ganger. Åpne esken med ringen og løft det til hans elskerinne.
Hvordan å lage et tilbud til jentaEt annet alternativ for å lage et tilbud jente hjem - gjør det til frokost, dette er bare ikke kan vente. Det vil være en unik og romantisk på samme tid. Etter en romantisk kveld Bli den første til å forberede din favoritt frokost på sengen. Det er ikke nødvendig på dette tidspunkt å prøve å gjøre noe annerledes. Det viktigste - feed. Selv vanlige egg eller toast med syltetøy ganske galt. Pent Sett alt på dressing, plasserer en kopp kaffe på en skål og neste ring. Advance tenke på farger.
Hvordan tilby vakker jente
Alternativene ovenfor bør være i orden for dette. Og her er noen måter å gjøre et tilbud til jenta er vakker og original.
Metode 1
Tidligere i orden fotomaysterni puslespill med din vanlige bilder, som viser seg et frieri. Gi en gave til din kjære, og be henne om å samle puslespill med bitene. Når uttrykket ville være komplett montert, gjøre henne et tilbud, sier han og legger til at familielivet - er et puslespill som må samle bitene, og det bør gjøres sammen. Hvis du ikke ønsker å gjøre Foto puslespill, kan du bestille den med et bilde av et vakkert hus. I dette tilfellet gjør en forslag til sin elskede, kan du si at slik at du ser din fremtid i felles hus.
Metode 2
I dag, nesten alle byene har reklameplakater. Lei i reklame for en av dem for et par dager. Ha en fin plakat med et frieri. På den planlagte dagen bringe sin elskede til denne plakater eller skilter og spørrende titt på henne. Garantert en slik sjenerøs gest må produsere et tilstrekkelig inntrykk på din utkårede, og det bare ikke kan svare deg nektet.
Metode 3
Hvordan å lage et tilbud til jentaDin elskede ofte høre den samme stasjonen? Utmerket gjøre henne et tilbud leve under en samtale til showet. Selvfølgelig er det nødvendig å fremme ledende plass i popularitet, og det skjer. Bestille den i riktig musikalsk komposisjon, eller spørre ledende uavhengig passere forslaget elskede på dine vegne når du er sammen med henne lytting.
Det er mange måter å gjøre det opprinnelige forslaget og vakker jente. Men aller viktigst - din kjærlighet og din oppriktighet. Ikke gjør forslagene viser, bør denne hendelsen alltid forbli i våre hjerter, som et øyeblikk av lykke, kjærlighet og romantikk.
Så, du vet hvordan du skal komme med forslag jente. Lykke til på webområdet nyttige tips
Яндекс.Метрика