Hvordan lage en jente forelsket i deg? Regler og retningslinjer

 Nesten hver jente kan bli forelsket i ham. Det viktigste - en sekvens. Hvis du ikke vet hvordan du gjør en jente forelsket i deg, må du overholde visse regler.
 Forskrifter
 1). Utholdenhet. Hvis hun avviser helt i begynnelsen av all din frieri, ikke motet. Hver jente bli tvunget til å ta hensyn til deg selv god frieri og ekte følelser. Disse fremskrittene trenger ikke være veldig dyrt, men i alle fall - romantisk. Husk fargene, dikt, brev og de mer originale vilje slike fremskritt, jo raskere vil du vinne jenta.
 2). Lederskap. Prøv ditt forhold til å være en leder. Noen jenter elsker pløsete menn. Men på samme tid, noen ganger postupaysya det. Hun må føle sin makt over en så mandig mann som deg.
 3). Iver. Hvis du lovet noe - gjør det! Jenter forelske oftere hos unge menn som holder seg til prinsippet om "sa mannen - mannen gjorde." Slike menn lover pålitelighet, og hver jente ønsker å være hennes mann som en steinmur.
 4). Ærlighet. Ikke lyv til henne, selv om du så ønsker å forherlige seg selv i tankene hennes. De fleste kvinner føler intuitivt ligger og alle kan ikke tolerere det. Hvis du blir tatt i en løgn - i hennes øyne du umiddelbart miste mye. Men du trenger å gjøre en jente kjærlighet. Derfor, noen oppriktig og åpen. Jenta er svært viktig å ha tillit relasjoner.
 5). Utseende. Husk hans utseende. Jenter nøye overvåke deres utseende, så de umiddelbart ta hensyn til alle detaljer om utseendet ditt. Og jo mer fortjeneste i det, jo lettere du bli forelsket i en jente.
 6). Sex. Å bli forelsket i en jente du virkelig sex med deg må være hennes gjenstand som fysiologisk og følelsesmessig tilfredsstillelse. Du trenger ikke noe mer enn krise - bare lytte nøye til hennes holdning og være åpen.
 Andre anbefalinger
 Til jenta ble forelsket i deg, sørg for sin sympati mot deg. Dette er hovedregelen i din oppgave. Når du finner ut at beliggenheten vennlig mot deg, så kan du umiddelbart begynne å handling. Ikke ohoroshyvay jente plutselig overdreven oppmerksomhet, action sakte men målbevisst!
 Til å begynne med det flere bjeller og skrive en melding. For dette kan du bruke alle, selv de mest grunnleggende kjøring. For eksempel, be henne om å ta del i noen felles prosjekter.
 Hun elsker å danse, og er glad i skøyter? Great! Besøke disse stedene og du! Så du vil alltid være ved siden av henne, ofte begynner å falle på øynene hennes, slik at du raskt slå opp en bekjent. Deretter tilbringe mer tid sammen - hver dag, annenhver dag eller noen timer. Ha det gøy sammen. Besøk helgen sammen i en nærliggende byen, museum eller annet sted. På kvelden, gå en tur og se på kafé for en kopp te.
 Finn ut om hennes interesser for å gjøre det nødvendig og nyttig gave. Prøv hver dag for å gjøre noe hyggelig for henne. Hvis du begynner å kommunisere hver dag, gjorde hun seg ikke tid til å komme seg, som vil tenke på deg og vente på deg kaller det.
 Den første prestasjon - det er en oppfordring til deg. Nå gjerne begynne å gå den lovfestede ordningen og henvendelser er nesten forelsket i en jente i en film eller andre steder.
 Til jenta endelig overbevist som du verne henne, gi henne gaver. Ikke lagre - det kan presse jenta. I alle fall, det første kortet du trenger å kjøpe hva hun likte.
 Noen ganger kan du forsvinne noen dager uten noen grunn. Mest sannsynlig vil det bli kjedelig og begynne å tenke på deg, at du betyr for henne.
 Og husk at kjærlighet kan ikke kjøpes - det er enten eller ikke!  
 I et forhold av hvert par kommer de øyeblikkene når følelser og følelser bokstavelig talt overfylte kjærlighet og ømhet fyller hjerte, der det er et brennende ønske om å uttrykke det i ord, for eksempel i den vakre kallenavn, som godt kan bli løst ved partneren din i mange år din relasjoner.
 Selvfølgelig, hvis du har vært sammen og kjenner hverandre godt, er disse ordene født av seg selv, de trenger ikke å finne opp, fantasi og elsker hun bestemmer seg for deg.
Hvordan kan vi kalle velkommen kjæresten din?

 Men hva du skal gjøre hvis det viser seg ikke å oppfinne, og oppfinne noe forferdelig at skade din ektefelle, er det ikke noe kallenavn kan forårsake virkelig varm og behagelig følelse.
 Som sine systemer og utvikling av fantasi, tilsynelatende tøffe og sterke menn har også sine svakheter og frykt for at de ikke ønsker å gjøre ut av hans fantasi.
 Som kan kalles kjærlig gutt eller en voksen mann, fordi dette viktige punktet i ethvert forhold kan, for å heve dem til et høyere nivå, og for å frata dem flere plyusykov intimitet og ømhet.
 Det er umiddelbart klar menn liker å bli kalt mykt og ømt, fordi de er de samme menneskene som kvinner, alvorlig og kraftig utseende gjør ikke vondt sårbar og svak sjel som sitter dypt i den skapte skallet.

 Selvfølgelig har alt sin tid og sted og mening, for eksempel hvis du er fyren hvert ord vil bli kalt "favoritt" eller "kotychek" det er lite sannsynlig at disse ordene vil bære hans hellige betydning, han heller akseptere dem som metode for kommunikasjon, og til å hoppe over dem helt døve øret.
 Det samme gjelder for situasjonen hvis, for eksempel, er for tiden snakker med venner eller er noen viktig samtale med kolleger.
 I slike stunder er ikke alltid hensiktsmessig å engasjere seg med sin "zaychenыsh" eller "min kake" fordi du kan sette sin mann i en vanskelig posisjon, bryte sin myndighet til folket, som han kanskje var i mange år. Det er best å diskutere dette faktum på forhånd, enn si forklare det til deg som til hvilket selskap det er akseptabelt og hva som ikke er det.
 Husk, de diminutiv og hengiven ord for å være stedet hvis, for eksempel, mistet litt hardt arbeid, oppfylt forespørselen, eller du føler et rush av ømhet og varme til din kjære.
 Etter alle disse hetetokter kan ikke skje hvert 5. minutt, slik at du kan gå lei med sine "samme-samme" ord!

 Ikke bli overrasket, det skjer!


 Har du noen gang tenkt på hvordan kjælenavnet sjelefrende mennesker i fortiden, forskjellig nasjonalitet eller religion?
 Det ser universelt ord ømhet for oss "favoritt", "katt" eller "bunny" er ikke alltid og overalt forstå og kanskje til og med se på deg som en svært merkelige folk. For eksempel, hvis du pospilkuyetesya med franskmannen, vil det bli overrasket over å høre at de er i nærheten og kjære folk kan kalle «chou» eller «kochanchiki kål" hvis oversettes bokstavelig.
 Ved å tilpasse seg språket, betyr det "dear", som er typisk for våre par. Men "mine loppe biller» eller «ma puce» er ikke forenlig med vår forståelse, men likevel den franske uttrykket oppfattes som noe veldig nære og kjære.
Hvordan kan vi kalle velkommen kjæresten din?

 Interessant, men ikke en fransk kan virke rart, for eksempel hvis kineserne vil fortelle deg noe sånt som "fisk drukning og fallende gjess", ville det bety at han beundrer din skjønnhet, fordi, ifølge gammel kinesisk medgift, var det den utrolige skjønnheten Xi Shi jente.
 Da hun kom ut, så fisken i dammen ble så fascinert av hennes skjønnhet, glem om behovet for å svømme, druknet, og gjess glemte visp vinger og falt til bakken.
 Hvis du elsker spanjolen, vil han bli glad for å høre fra deg "min sukkerbit" fordi landet deres er så slå til familie og venner. Britene med deres «honning», faktisk, fjernt, ofte ved hjelp av denne tilnavn mot hennes elsker.
 Men hvis du går tilbake et par hundre år siden, i det gamle Rus, det kunne høres "Light of mine øyne," er hvordan jentene slått til sine tillitsvalgte og forresten, helt etter ulykken.
 De er mennesker - en slags en pil som peker mot oppstigningen fra helvete, så kjærlig kvinne ser og ser hennes ektemann verden at det hjelper å leve og kjærlighet. Selvfølgelig kan du prøve å bruke så uvanlig og noen ganger morsomt for oss glede, og plutselig liker det!

 Som forsiktig slå til fyren som liker?


 Selvfølgelig, hvis du er med din kjære i lang tid, og deretter plukke opp en trofast si mye enklere, men hva du skal gjøre hvis du er bare i begynnelsen av forholdet vårt, og er så ivrige til å uttrykke sine følelser, men det betyr ikke fornærme?
 I dette tilfellet er det bedre å ty til listen nøye og akseptert "universelle" ord som passer enhver mann eller gutt, uavhengig av utseende, karakter eller situasjon.
 For eksempel, ordene, kjære, kjære, kjære, elskede eller enkelt. Slike appeller lett vise din varm og forsiktig holdning til mennesket, men i alle fall ikke ta på sin egoisme.
Hvordan kan vi kalle velkommen kjæresten din?

 For å legge til ord økt ærefrykt og ømhet kan settes mot dem pronomen "min", i denne sammenheng, for all del vise din kjærlighet og varme følelser for denne mannen.
 I denne sammenheng, uttrykket "min kjære" eller "min favoritt" uttrykke din holdning nær som person, noe som betyr at det er for deg "eier", "close", "native".
 Noen ganger de samme stygge ord lagt ordet "de fleste", som ikke er mye bruk, men det beriker andre ord, og legger en bemerkelsesverdig grad av kontoutskriften. For eksempel si "god" hvis du ønsker å prise sin godhet og oppriktighet, eller hvis du ønsker å vise at setter pris på hans bekymring ", mest omsorgsfulle" er veldig malplassert.
 Hvordan best å ringe en kjær til hyggelige ord med presisjon gjenspeiler holdninger, viser dine følelser og følelser? Dette er ingen big deal, ser til sin unge mannen, finne sin verdighet, lyse trekk eller noen visuell likhet og uavhengig av dem, oppfinne elsker kallenavn.
 For eksempel, hvis din mann er sterk og stor, men mild og omsorgsfull sjel, er han helt som "katt", "fitte", "bunny", "fisk" og fremheve sine fordeler vil hjelpe - "min mester" "My Tiger" eller "min gode jente."
 Faktisk, valg av hengiven ord - er ikke begrenset av noe, fordi "gutt", "elefant" eller "Lysyk" for noen par hørtes sjenert og forsiktig, er det viktig at det var noe veldig, veldig kjære deg. Inkluder fantasy lover og se dine ord komme seg til deg på riktig tidspunkt.  
Яндекс.Метрика