Hva hvis jeg irritert kjæresten min

 Kjærlighet relasjoner er svært uforutsigbar. Noen føre til ekteskap, andre - til separasjon. På vei til sin logiske konklusjon, er det ulike situasjoner som må håndteres. Hvis du stilte spørsmålet, hva om jeg irritert kjæresten min, bør du finne ut for deg selv om du ønsker å være sammen med ham. I tilfelle hvor det er så irriterende at rett og slett ingen styrke til å holde ut, må vi forlate. Hvorfor teste din tålmodighet? Det er irriterende bokstavelig alt han spiser, som bæres som sover og renser tennene. Når en person begynner å legge merke til og reagere raskt på alle sine mangler halvparten, noe som betyr at sløret fra øynene gled og kom til ingen mening. Hvorfor opprettholde relasjoner, tidsbruk beklager, beklager for kjæresten min og meg selv ikke høste?

 Hva hvis jeg irritert kjæresten min
 Men følelsene kommer en tid når en fyr er irriterende, men det betyr ikke slutten. Denne perioden er, og folk har lenge vært sammen. For å avgjøre trenger litt tid for ikke å se og ikke se. Det bør være på en avstand føler sorg du føler ønsket om å være nær eller du og så fantastisk. Hvis du bukke under for følelser og umiddelbart avslutte samarbeidet, kan du angre. Følelsen av irritasjon vil endre tilbake kjærligheten og smerten av tap. Ta deg god tid, vil alt falle på plass.
 Nå vet du hva du skal gjøre hvis jeg irritert kjæresten min (vel, det vil si din).  
First Date: 12 tips for jenter
 Så du møtte en kul fyr, og han inviterte deg til å besøke. Spennende? Selvfølgelig! Spennende? Selvfølgelig! Hva jente gjøre for å redusere angst som uunngåelig oppstår i territoriet til den første date? Uansett hvor corny det kan høres - å være seg selv er sannsynligvis den beste måten å sikre at du er ikke bare godt bruke tid på første date, men også motta en invitasjon til en annen dato. Men det er flere tabuer og regler å huske på når du støter på ukjente personen, og ønsker å gjøre et godt inntrykk.


 1. Snakk om dine preferanser.
 Få mennesker som hjelpeløs, så hvis en fyr forteller deg at han har planer om å tilbringe kvelden i en sushi-restaurant, og du trenger ikke spise fisk, og han ønsker å ta deg til en cocktailbar, men du trenger ikke drikke - fortell meg om det på forhånd . Vil se ganske utrolig, hvis du forteller ham om sine preferanser når du sitter og venter på din bestilling. Det samme gjelder for valg av retter. Hvis han spør hva du ønsker å spise eller drikke si: "Jeg bryr meg ikke, bestille det du ønsker." Slik apati vil ikke spille på din hånd. Har noe på ditt valg, for eksempel salat. Ikke rekkefølgen spaghetti fordi det er kurs og ser estetisk - er vanskelig. Hvis du droppet en gaffel eller kniv - ikke rødme horror. Bare spør servitør for å bringe andre bestikk.

 2. Ikke ha ting der du ikke kan gå, spise og puste.

First Date: 12 tips for jenter


 Selvfølgelig, du vil se din beste, men en første date er ikke tiden for å ha nye sko for de 12-centimeter hæler og presse inn en ny, smal kjole. Hvorfor? Som en første date, og så ganske spennende arrangement og ikke forverre angst ubehagelig klær. Du må heller ikke være en skam hvis denne fantastiske kvelden, kan du ikke gå noen kvartaler fra det faktum at hælene er for høye? Bedre bære de tingene som du vet nøyaktig ser bra ut på deg, men vil ikke hindre å være rolig og samlet.

 3. Kom tid.

First Date: 12 tips for jenter


 Ja, vi vet alle at ideologien til sent en dato eksisterer fortsatt, men på den første datoen du avtale ikke det beste inntrykket, hvis ikke kommer i tide. Vil du ha det for sent? Sannsynligvis ikke. Du trenger to timer å konkludere med håret? Det synes du er vel klar over dette faktum, noe som betyr at du trenger å forberede seg på forhånd, selv om skape frisyrer gå fem (hei, fordømmer ingen).

 4. Spis.

First Date: 12 tips for jenter


 De fleste gutter tror at det er ingenting mer stereotype (les: kjedelig) enn jenter som ikke spiser på en date. Hvis du tror at avvisningen av middagen vil gjøre deg slankere, vakrere, mer feminin og mystisk, er det ikke. Mest sannsynlig, er din uvilje mot å gjøre gentleman føler ubehag. Jeg sier ikke at du må stappe inn i fire burgere og fem porsjoner med iskrem, men gutta liker det når en jente en god appetitt.

 5. Ikke drikk for mye.

First Date: 12 tips for jenter


 Jeg ville ikke synes lærerik far, men husk at ikke vil comme il faut om fyren du litt vet vil trekke din livløse kropp hjemme, lytter uforståelig babbel eller hulkende inn i et vev ved middagsbordet. Selvfølgelig vil en cocktail eller to hjelpe deg å slappe av og muntre opp, men vet det er normen er nødvendig hvis du ønsker å gjøre det beste inntrykket først.

 6. Ikke bli besatt av sitt utseende.

First Date: 12 tips for jenter


 Du trenger ikke å kaste bort dyrebar tid første date til hyppige fravær på do for å fikse prychestsya og leppestift. Også, ikke se i speilet hvert femte minutt. Sitt beste for å gjøre utseendet ditt var perfekt før du drar ut på en date og konsentrere sin energi på en samtale, i stedet for å bekymre deg for hvordan du ser ut.

 7. skjul telefonen bort.

First Date: 12 tips for jenter


 Dette er viktig, damer, får vi sjekke telefonen hver to minutter - du vil redusere sjarmen til det første møtet til null. Få ting kan være verre enn å prøve å ha en samtale med noen som hele tiden se på skjermen på telefonen. Du ville ikke bli irritert hvis han har betalt mer oppmerksomhet til hans mobil enn deg? Sjekk sider på Facebook og Klassekamerater kan vente. Nei, det kan de ikke? Da er du sannsynligvis ennå ikke klar til å starte en roman. Har ikke oppdatert sin status ikke dele med sine venner inntrykk om dating på nettet og ikke legge hans bilder som du har gjort, før han så.

 8. Husker ikke de andre gutta.

First Date: 12 tips for jenter


 Vil du vite den riktige måten å aldri se gentleman igjen? Med maniske detalj snakker om ex-kjæreste. Fortelle historien om kortet ditt eller publisere en lang liste av gutta som du noen gang går på en date. Prøv i stedet å liste din mest vellykkede prestasjon. Snarere vil det bli imponert.

 9. Still spørsmål.

First Date: 12 tips for jenter


 Sikker måte å samtale strømmet jevnt og var interessant - bare stille spørsmål. Spør ham om arbeid, familie, hobbyer, pop kultur eller hans favorittmusikk. Men ikke snakke med ham om politikk, religion, og hans tidligere kjærester om hvor mye penger han tjener.

 10. Vær ærlig, men ikke for mye.
 Jeg vil ikke råde ham til å dele personlige problemer, han trenger ikke å vite om dem allerede på første date. Skandaløs skilsmisse dine foreldre, kronisk flatulens eller forferdelig krangel med beste venn - ikke den beste emne. Men ikke vær redd for å vise din personlighet. Du elsker showet? Fortelle ham om det! Men hvis du er besatt med planlegging deres bryllup eller permanent henger på dating nettsteder der får noe med noen tapere - hold det for deg selv. Så langt har han ikke trenger å vite alle dine innerste tanker og følelser.

 11. Tilby å dele utgiftene.
 Selvfølgelig, det er en uskreven regel, tradisjon - å betale folk. Men likevel, tilby å dele konto vil høflig. Den mest taktfull måte å gjøre det - strekke en sjekk når du tar det. Hvis han ønsker å demonstrere sin økonomiske fordel - ikke forstyrre. Men ta det med deg på en date nok penger. Først, kan han ikke avslå tilbudet til å dele utgiftene, og for det andre - kan det være lurt å gå med taxi uten cavalier.

 12. Ikke forfølge ham etter et møte sms.
 I dagens verden, er tekstmeldinger et effektivt middel for kommunikasjon etter et møte, men det finnes noen regler som skal følges. Hvis alt var fint, og du føler at du ønsker å fortelle dem, sende samme kveld eller neste dag meldingen. For eksempel følgende: "Jeg hadde en flott tid, takk igjen! ". Men i alle fall ikke skrive noe sånt som: "Å, det var bare en kul dato i verden! Jeg er kjempeflott tid! Gleder meg til å se deg igjen! Lyst til å henge ut med meg i morgen og mine beste venner?! Svar ASAP! Smack-smack! ".

 Lykke til dere, damer!  
Яндекс.Метрика