Orgasme hos kvinner bevise jente til orgasme!
 Sex skal være gøy. Denne gamle visdom vet, sannsynligvis alle. Informasjon om dette kan finnes overalt. Og nå selv de elevene føler seg ganske avansert i denne saken, som kan rådføre heller.
 Men her er problemet - og hvis sex er gøy bare én partner? Og mest av alt - mann. På følelsen en kvinne om hennes erfaringer han ikke tror. En kvinne eller late som toppet seg, eller selv komme ned til dette? Som et resultat - skandaler, konflikter, drømmer om sex i vannet eller den bitende - sex med en annen partner. Angry raseri hun skynder seg til ett og alt, gjør utslett handlinger, hennes humør endring i minuttet - en enkel forklaring - misnøye.
 Ja, en kvinne - kan ikke forklares en skapning. Noen, helt oppslukt i næringsliv, karriere, arbeid generelt, glemme normal sex unna, eller gitt ham en rekke av hans saker på listen. Etter prinsippet: ". Den neste arrangement - sex" Hva er her for å møte. Vi må gjøre alt, og deretter over tid - møtet.
 For andre kjønn - praksis. Men det er ingen tilfredsstillelse.
 I vanlige livet av vanlige borgere av tilsynelatende altfor stede, inkludert sex og orgasme er det ikke. Hvis kvinner ikke førte en vanlig sexliv? Men legene har lenge advart om at den kvinnelige orgasmen - en obligatorisk ting! Ingen det - og deretter øker risikoen for ulike sykdommer.

 Det faktum at under samleie øker blodstrømmen til brystene og kjønnsorganer. Hvis alt går bra, returnerer deretter kroppen raskt til det normale, og orgasmen er svært gunstig for den generelle tilstanden. Simulere en orgasme, ignorere ham skeptisk - alle truende helsemessige konsekvenser. Helse statistikk bekrefter at et økende antall forskjellige sykdommer med kvinner som har regelmessig samleie, eller ikke har orgasmer. Ja, denne kategorien inkluderer 68% av kvinner som har livmor fibroids funnet. Vi snakker ikke om ulike psykiske og nevrologiske lidelser. Mer emosjonelle enn menn, er kvinner av natur tar til hjertet, følelser er virkelig varmet, og her og seksuelle problemer.
 Vi konkludere - sex skal være gøy. Skyhet, til tilbakeholdenhet, misforståelser, manglende vilje forstå - det er dårlige assistenter. Orgasme er nødvendig for helse, for humør for moro. Og det bør ta seg av begge parter. Og folk - først.
 Ellers hvorfor alle pønsker?  
Hvordan gjøre det klart for ham at jeg liker? Riktig og effektiv råd

 Det er gutter som ikke kan gjøre seg et første skritt, til du er 100% sikker på at du liker deres valgte jente. Og det er jenter som bare ikke kan forestille seg hvordan man skal gi en fyr innse at han skal søt. Resultatet er en ond sirkel, fordi de liker hverandre, men det frøs på stedet. Jeg tror at denne artikkelen vil fortelle deg de riktige svarene på spørsmål om hvordan fyren viser en interesse i den.
 Hvordan gjøre det klart for ham at jeg liker
 1. Foreslå fyr et sted å gå sammen - dette er trolig en av de mest betydningsfulle måter. Hvis han er interessert i deg, vil du være glad for å bli enige, og hvis han nekter, samtalen dato når du kan gå et sted sammen.
 2. Fortell ham om din interesse direkte og hva du ønsker fra ham mer enn bare vennskap. Men det er ikke anbefalt. Det er bedre å vente på en fin første date og første kyss.
 3. hint. Du kan blant annet, for å nevne noen film der hovedpersonene var forelsket og fyren kunne ikke gjette følelsene til jenta. Og merk at i stedet, ville du for lengst innrømmet sin kjærlighet til henne. Deretter se fyren i øynene og forsiktig holde hans oppmerksomhet.
 4. Ikke vedas seg som en. Hvis du ikke ønsker å være bare hans kjæreste, så din oppførsel må være passende. Snakk om andre jenter viker unna eller minimere og råd i kjærlighetsforhold helt slutte å gi.
 5. Trykk på det. Under samtalen, trykker hånden eller skulderen hans. For eksempel etter en spøk. Da blir det bare klart for ham at du åpenbart ikke nøyaktig puste.
 6. Bruk språket i kroppen. Menn ubevisst reagerer på det. For eksempel, ikke krysse armene og la dem sammen med ham til knærne - det symboliserer at du ikke er tilbøyelig til å kommunisere med ham. Prøv under møtet til det maksimale for å redusere avstanden mellom dere.
 7. En annen signal om at fyren du liker - er å være sammen med ham som mulig endearing. Selv om dagen ikke er satt ut, og stemningen bare motbydelig - overtredelser i seg selv i denne forbindelse.
 8. Åpne det noe en liten hemmelighet. Det brakte sammen du, for nå vet han at du stoler på ham mer enn noen andre.
 9.Pozvony og fortelle ham om en hendelse som minnet om ham. Så han vil innse at dine tanker om ham, selv når han ikke er rundt. Så han ikke bryr seg om deg.
 10. Flirt - en feilsikker måte å fortelle ham om din interesse. Flørte så ofte som mulig med ham, for å ta på sin hånd, klem farvel og snart vil han forstå at du føler deg opp til det.
 11. Det første tegnet på at i dette tilfellet er det anbefalt å bruke - dette er ditt smil. Så ofte som mulig og smile mye rozoryuy hans øyne, fluffy øyevipper børsting. Silent søte smil sier vanligvis enda mer om enn noen ord.
 Liten kvinnelig utspekulert
 La kjæresten din hvis søler bønner om ham at du er sympatisk. Hvis forholdet vil ikke som vi ønsker, kan du alltid se at det er en voldsom fantasi og ikke noe mer. Denne metoden er best brukt kun i ekstreme tilfeller, forsøker å starte metodene nevnt ovenfor.  
Er det sant det som best sex bare mulig etter 50?
 Over tid er det naturen av seksuelle relasjoner i ekteskapet endring. Fading gløden av ungdom, er mer reserverte og stille hengivenhet, er seksuell aktivitet moderat ramme. Galskap skiftende ungdom omsorg og omtanke for hverandre.
 Med alderen, menn og kvinner har genital modifikasjon potensial. Ja overgangsalder hos kvinner, som er forbundet med fruktbarhet fading, kommer ca 50 år og kan vare i flere år. Svekkelsen av libido er kun observert etter 60 eller enda senere. Ikke uvanlig tilfeller der i overgangsalder eller etter hans libido hos kvinner øker kontrasten.
 Det kan også være sterkere enn det var i sin ungdom. Men i løpet av seks måneder er en tilstand full av seksuell lyst utryddelse skjer, men det ser ut mindre og mindre. Min mann nedsatt seksuell funksjon etter 45-55 år.

 Lagret libido, men muligheten for dens gjennomføring er begrenset. Dermed er det en situasjon ugunstig for seksuelle relasjoner ekteskap, som setter spørsmålstegn ved muligheten for sex etter 50. På den ene siden kvinner etter overgangsalder utviklingen økt libido, på den andre - mannlig seksuell potens betydelig redusert. En kvinne kan ikke få seksuell tilfredsstillelse fra sin mann og begynner en vanskelig periode i ekteskapet. Akkurat på dette tidspunktet toppen av skilsmisse prosessen. I en situasjon hvor folk 10-15 år eldre enn sin kone, er situasjonen enda verre. En kvinne craves seksuell tilfredsstillelse, men finner det ikke, av den grunn at folk har dårligere seksuelt. Så anbefaler ikke gifte seg mellom ektefeller alder varierer sterkt.

Er det sant det som best sex bare mulig etter 50?

 Problemet med sex etter 50 sterkt komplisert, ikke bare på grunn av de endringene som skjer i kvinner, men mer på grunn av lavere seksuell potensiell ektemann. Hos eldre mennesker reagerer på seksuell stimulering er mye tregere. Han trenger en sterk stimulering, slik at intimitet og kjærlighet spill kvinner bør ta på seg større tiltak.
 Spørsmålet om sex etter 50 mange interessante, men mer det interesserer den sterke halvparten av menneskeheten. Hormoner i denne perioden fullstendig ombygd, redusert testosteron, et hormon som gir oppstemthet. Av denne grunn er seksuell aktivitet lavere og kjønnsorganene taper sin tidligere følsomhet. Frekvensen av forekomsten av endringen avhenger av mannen, hans fysiske form og helse. Produksjon av mannlige hormoner, selvfølgelig, er redusert, men ikke helt stoppet. Selv etter 80 år, fortsetter hun, men ikke i en slik grad som det var i sin ungdom. Varigheten av restitusjonsperioden også økt. Hvis 20 år til bare en halv time å ha et ønske om igjen, kan 60 dette kreve dager.

Er det sant det som best sex bare mulig etter 50?

 Sex etter 50 - dette er ikke en utopi, men kan forstyrre seksuelle relasjoner vanlig latskap. Paret for en lang periode av å leve sammen, de er helt fornøyd. Hos kvinner i løpet av årene økt seksuell potensial, og det er mer lyst, men hos menn er det motsatt, redusert behov for sex. Tingenes tilstand ikke skremme ham, fordi for mange år det var han som startet og nå er det bare ikke ønsker å gjøre. Bare se på TV, sove på sofaen eller sitte på internett. Så manifestert forsvarsmekanisme som utløses så snart problemet. I denne situasjonen er det et valg av enten en mann velger en aktiv posisjon i sex, eller tilpasser seg majoriteten mening om alder, og dermed nærmer seg pensjonsalder.
 Hvis en mann fortsatt finner at alder er ikke et hinder for aktive relasjoner og sex etter 50 er mulig, før den åpner enorme muligheter. Alt er mulig, men nødvendig for å forstå deres behov. Det er verdt å merke seg at nå for utbruddet av opphisselse tar lengre tid. Det er viktig å stole på hans kone, la ham hjelpe med ømhet og hengivenhet. God forspill gi både lidenskapelig natt.
 Noen menn prøver å overbevise seg selv om at de vil ha unge jenter. Dette er en typisk mannlig misforståelse at en ung partner kan returnere og tidligere seksuell makt. Unge jenter kan vise den nødvendige oppmerksomhet og erfaring de er vanligvis ikke nok. Hvis jenter er interessert i mer modne menn, bør du slappe av og prøve å handle på situasjonen. Når ektemannen fortsette å være interesserte damer, betyr det at han er i god form.
 Psykologer kaller kronen mannlige pensjonsalder på velstand. Bare i denne alderen er fullt avslørt sitt potensial. Men de fleste representanter for sterk halvparten ikke. Inntil nå har de en rekke forskjellige komplekser som de er et siste forsøk på å skjule. Menn tør sjelden å søke hjelp fra fagfolk flau for å snakke med noen om det. Fighting problemet går alene.
 Resultatene av en undersøkelse utført av forskere fra USA og Norge, fant at menn etter femti år mer fornøyd med sitt sexliv enn tretti.
 Som forventet, eldre menn, en nedgang i seksuell aktivitet og potens. Men, de er glade sex liv så vel som unge.
 Sofia Foss, forfatteren av studien, sier at utryddelse av seksuell funksjon påvirker ikke seksuell nytelse.
 Vanligvis, menn 30-40 år engasjert i løpet av sin karriere, slik at seksuell nytelse de rett og slett ikke har nok tid og krefter. Opp til femti år, de fleste av dem vet hva hun vil ha ut av livet. De bryr seg mindre om andres meninger og ikke bry deg så mye om noen feil i seng.
 Ikke vær redd for å eldre sexliv, bør man ikke overse det. Vi må lære for seg selv, sex etter 50 krever konsistens, regularitet og periodisitet. Ved å bevare seksuell intimitet, fortsetter som en biologisk og sosial aktivitet til individet.
 Det er ingen tilfeldighet hundreåringer alltid lykkelig familieliv. Selvfølgelig kan den kjærligheten vi trenger for livet og sex etter 50 være like vakker enn i sin ungdom.  
Яндекс.Метрика