Som en kjærlig ektemann Virgo?
 Man-Jomfruen ganske krevende og skeptisk, han elsker sunn fornuft, mange ting i livet bare beregninger fra en praktisk synsvinkel. Kvinner som drømmer om lidenskapelig gentleman chytayuschem poesi og prepodnosyaschem fantastiske gaver er frustrert, noe som gjør at praktiske løsninger jomfruer. Faktisk kan male Virgo være en av de mest pålitelige og ansvarlig, sørge for en elsket nesten ideelle forhold, kunne være til stede støtte selv i de mest vanskelige situasjoner. Det er viktig å forstå hvordan en mann elsker diva, ikke å bekymre deg og ikke illusjon. Du må studere din valgte ta hensyn til naturen for noen funksjoner som er spesifikke for mange representanter for denne dyrekretsen. Bare ta en mannlig Jomfruen som han er, ikke prøv å slå den inn i en lidenskapelig romanse.
 Krevende og praktisk mannlig Virgo
 Umiddelbart begynne å tilpasse seg kravene fra mannlige Virgo. Det er ikke alltid kommer lett, spesielt hvis hun vokste opp i en familie der det alltid var omgitt av kjærlighet og omsorg, beskytter den mot noen aktiviteter og problemer. Selvfølgelig, jomfru, du også vil ikke være alene med problemer, men det er viktig å venne seg til rigor av din utkårede.
 1.  Pedantisk. Om denne egenskap mannlig Virgo verdt å nevne like før den første date, eller ditt forhold kan være håpløst bortskjemt. Denne personen setter pris på nøyaktighet i alt, ikke som tardiness, uansvarlighet i alle former. Hvis du er forsinket, kan vi ikke bli overrasket kulde Virgin. Tross alt, han kunne og gikk. For å få en mannlig Jomfruen, må være så nøyaktig som han.
   En veldig praktisk. Du har hørt at i kongefamilien fortsatt først og fremst ta hensyn til helsen til kona til prins? Klar til å be om relevant hjelp? Hvis du tror at disse store krav, og selv obskønt, mange mannlige Virgo du bare ikke forstå. Med denne spesielle, ganske logisk, kona til prins - fremtiden arving til tronen har. Om det samme gjelder for valg av sin kone og seg selv mannlig Jomfruen. Det er ikke overdreven praktisk og realistisk syn på ting. Man ønsker å heve sunne barn, arvinger, og hans kone lever lykkelig alle sine dager. Dette er manifestert i alle praktiske, er det viktig å bli vant til og setter pris på fordelene med trekk.
   Vellykket realist. Menn som Virgin fornuftige og samlet av kvinner som er klar til å lykkes med dem. Dreven dagdrømming, entusiasme, ønske om å snu livet til et eventyr ikke å Virgin smak. Slike kvinner han anser fjollete og overfladisk. Han vil være vanskelig å finne et felles språk med deg hvis du kan vise likheter.
   Han liker ikke komplimenter Mange kvinner opplever at elskede å gjøre flere komplimenter, ros ham ofte og fremheve noen fordeler. Faktisk er faktisk ikke alle menn fine. De fleste Jomfruer tilhører prise skeptisk og på vakt. De vil kompliment av smiger eller manifestasjon av overdreven opphøyelse fans. Bedre ikke smuschayte rolige praktiske menn Virgin komplimenter.
   Den mest krevende. Det er viktig å venne seg til kravene fra kjærlighet og huske alt som må gjøres. Man-Jomfruen liker gjennom hele prosedyren, han trenger perfekte forhold hjem for fritid og arbeid. Selv kvinnen han elsker, det er irriterende hvis han blir stadig møtt med neakkuratnostyu kan ikke vente til lunsj, og i de sjeldne timer å kommunisere favoritt opptatt med andre ting. Avsetter tid debattere hva du skal gjøre nødvendigvis, og at - ønskelig. Og vennligst ikke glem din favoritt uventede gaver: skape et komfortabelt miljø for ham overalt.
   Stern kritiker. Når du hører en annen kritikk i adressen til en kjær, bør dette ikke forvirre deg. Du ønsker å "utdanne" sier bare elsker mann av jomfru, som en helhet, er denne mannen ikke tilbøyelig til å blande seg inn i saker av andre og alltid foretrekker å beholde nøytraliteten. Han er streng, men rettferdig. Hans krav, kritikk vil alltid være tilstrekkelig til hans personlige standarder og preferanser, vil du være i stand til enkelt å lære og huske. Jomfruen vil ikke kommentere om prinsippet, alt er bare tilfelle. Dette kan imidlertid person glemmer å prise deg når du fikse alt, men er ikke nødvendig å ta anstøt. Virgin Kjærlighet på annen måte.
   Setter pris på lojalitet. Det er vanskelig å nevne en mannlig Virgin sjalu fordi typiske symptomer på følelsen generelt ikke karakteristisk for de fleste medlemmer av denne dyrekretsen. Your Favorite usannsynlig å være irritert, organisere "avhør" falle i sinne. Men han trengte bare lojalitet, hengivenhet helt. Mann-kvinne Jomfruen liker å lade, betyr det ikke gjenkjenner flørte, enkelt forhold. Denne funksjonen er typisk for skattemyndighetene, må du overholde dette kravet. Som svik fører ofte til å rive av mannlige jomfruer.
   Når du blir vant til det rigor og praktiske mannlig Jomfruen, vil du raskt se fordelene. Your Favorite setter pris på pålitelighet, ansvar og lojalitet, fordi det og de viktigste funksjonene. For denne mannen kan ikke være redd for problemer og svik.
   Pålitelig og trofast mann Virgo
   Ved å etablere relasjoner med sine kjære, husk at en mannlig Jomfruen setter pris stabilitet i alt han kaster ikke bort tid forgjeves og nesten alltid eliminerer overflateforbindelse. De fleste menn Virgins helt fremmede for å flørte, for å fange jord lidenskap, gjensidig trekkraft. Denne mannen kommer til å velge kvinner grundig, det pleier ofte å starte en familie når du starter relasjoner. Vis ansvar og for hans del.
   Valget av fremtidige kone og mor til barn. Noen kvinner gjør en alvorlig feil å forsøke å forlate sin elskede "frihet", som viser litt fleipete holdning til romanen, ikke for å "skremme" den utvalgte. Mange menn Virgins er bare skremme. De foretrekker en gang konfigurert for et seriøst forhold, ikke sløse seg i flyktig flørt og romaner. Selvfølgelig er det viktig å se Jomfru samme ånd av en kvinne som likte ham.
   Trofast og krever riktig troskap. Mannlig diva elsker dypt, han alvorlig i hans intensjoner. Krevende troskap av hans kone, gjorde han ikke tolerere svik. Selv om det føles tiltrekning til en annen kvinne, finner han en måte å håndtere det. Siden Virgin bestemme nøye, de vanligvis ikke en del med deres elskede kvinner, deres familier ofte sterke og vennlige.
   Den mest oppmerksomme og omsorg. For han er ikke distrahert av små ting, ikke tenke på de små tingene. Men mannlig Jomfruen oppriktig elsker å ta vare på en kvinne alltid klar rundt støtte, hjelp og gode råd, gjennomtrengende problemet. Din favoritt glade for å plukke deg opp sent på kvelden fra jobb, lage middag, selv om du er virkelig lei. Men for å misbruke sin godhet fortsatt ikke verdt det - mannen av Virgin vanligvis mange av deres bekymringer.
   Man virgin forskjellig spesielt ansvar, pålitelighet. Det er ikke bare villig til å hjelpe i vanskelige tider, og vil gjøre alt for å gjøre vanskelig tid aldri kom. Dette er typisk for de fleste medlemmer av denne dyrekretsen. Man-Jomfruen liker garanti er på fast grunn og samle deres velferd stein for stein. Det hele gir kvinnen han elsker, noe som gjør det enkelt liv.  
Simulert orgasme. Ned Acting
 Sannsynligvis hver kvinne en gang i mitt liv imiterte orgasme Men bare oss kvinner presser for det? Diffidence? Mistillit? Men fordi livet er kort - det kan fylles med en slik glede, glede og lykke som blir sagt, kan rive tårnet, det viktigste at du hadde mot og lyst til å oppleve det !!! Diskutere hva du trenger å endre i forholdet?
 Psykologer sier at en kvinne går til en simulering i nære relasjoner av følgende årsaker:
 - Selv tvil - tviler på det, og trygg og som kan oppnå orgasme.
 - Mistillit partner - hun klarer ikke egen kropp og begjær, og indre frykt.
 - Latskap - lat til å prøve det for å oppleve nye opplevelser og følelser og som regel for lat til å eksperimentere litt.
 - Mangel på respekt for henne - hun er redd for å såre mannlig stolthet og klar til å late som.
 Men hvis imitasjon er normen i nære relasjoner, snakker det om de skjulte problemer som seksuell og følelsesmessig forhold med en partner. Før eller senere, kan disse problemene føre til brudd. La oss ikke bringe til de kritiske punktene og løse dette problemet med minimale tap.

 Helt full, den personen gir muligheten til å nyte sex, og jenta som greier å simulere frata deg av denne store lykke å være full og trygg. Bare gjøre et valg i favør av imitasjon, hvis du kommer inn i en ond sirkel. Ikke vite din egen kropp, er du redd for å stole på partneren som et resultat kan ikke oppnå orgasme. Forstår, later du fullt ut trygg partner at han gjorde alt riktig når det er faktisk veldig langt fra sannheten. Dermed perecherkyvaesh vi en sjanse til å eksperimentere og oppnå sann tilfredshet.
 Og jakten seg fra disse stereotypene at folk visstnok ikke en mann hvis noen gang en kvinne ikke tilfredsstiller alt dette tullet! Det viktigste å innse at en liten svikt, oppfordrer menn til voldelig ønske om å fange opp og bringe deg til den usigelig glede! Du trenger bare å korrekt hviske, hint, ville det være enda bedre!
 Ditt liv kan fylles med en slik glede, glede og lykke at begge stater kan rive tårnet, til det viktigste at du hadde mot og ønske om å oppleve det !!! Og ikke prøve å nekte meg dette på grunn av de ovennevnte tull! Og dette trenger ikke å vente på den ideelle partner, og forsøker å perfekt figur - det viktigste er at du ønsker å få ekstraordinære glede og bringe hans partner!
 Den tiden da du perfeksjonert sine skuespillerevner - bestått !!! Det var en tid da du kan gjøre følgende: - begynne å stole på partneren din helt! - Begynn å tenke på sine ønsker, ikke bygninger! - Lær deg å slappe av og bli kjent med kroppen din!
 Alltid være trygg! Jeg slutter å tenke at din partner i sengen er på jakt etter gleden og mystisk tselyulituTut ingen kjører på en linjal og forstørrelsesglass, på jakt etter feil, er at når du forstår det, vil kjærlighetsliv være for deg ekte lykke!
 Forresten, har et bevist faktum at de fleste jenter som bryter seg alle slags dietter i sengen tørr, kald som de pleide å frata deg av glede, og selv bare spiser, på grunn av kjærlighet og sex, og ingen spesielt bryr seg ikke en fin booty og tynne bein! Men ikke benekte det er de som setter pris på det, det er bare egoistiske, bortskjemte menn som elsker bare seg selv og også moro for seg selv og kvinnen de ikke bryr seg, det er for dem en god ting som de bruker. Så hva konklusjoner gjør!
 Og likevel, som sa at hver gang på slutten må være blendende fyrverkeri følelser og følelser ??? Andre uttrykk, men "det var bare helt utrolig, bare overnaturlig orgasme" også har sin plass! Men dette uttrykket trenger ikke å vente lenge, hvis sanne følelser med deg! Elske hverandre og forpliktet seg til å møte hverandre!
 Lykke til!  
Яндекс.Метрика