Secrets of oral sex
 I forholdet mellom menn og kvinner, er det flere common tanker, som, til tross for sin "rashozhest" er ikke galt. Veien til en manns hjerte er gjennom magen hans? Selvfølgelig! Ingen mann nekter oral sex? Uten tvil! Man vil aldri glemme spenningen ved oral hengivenhet og kvinnen som brakte ham disse følelsene? Ett hundre prosent!


 Hvorfor oral sex (blowjob) så attraktiv for menn? Først, fordi under oral sex er krenket mest ømt punkt på kroppen av en mann penis. Nerveender er plassert så nær overflaten av huden, og med den enkle fjærende kvinnens hånd er stimulerende virkning enestående styrke. Hvis dette stryke holdt mer skånsom enn hånden, kvinners lepper eksitasjon makt øker mange ganger. Av samme grunn, selv liten bevegelsesspråk eller leppe på defuse partner under muntlige kjærtegn multipliserer følelsen av orgasme hos menn. I det tredje, er det ekstra eksitasjon underordnet mannen utenfor kvinner med oral sex. Til slutt, ikke glem at oral sex - nesten obligatorisk episode i pornografiske filmer. Hva som forårsaker menn til å oppleve lyst og denne typen nåde.
 Slik at kvinner bør prøve å samarbeide med denne type seksuell kommunikasjon. Spesielt med din favoritt partner.
 Hindringer for kvinner kan det være avsky, skam eller frykt for å miste respekt for sin mann etter slike "uanstendig" handling. Vinne disse hindringene er mulig. Rent vasket penis ikke skitnere andre deler av den mannlige kroppen. Sjenanse kan gi din kjære ønske om å vinne den høyeste mulige gleder. Som den siste av frykt, ikke overdrive mannlig moral av individer. Videre, ifølge mange kvinner, bevissthet om sin "synd" i cocksucking veldig spennende. Forresten, oral kjærtegn og menn er like spennende. Så milde kjærtegn på leppene og tungen kan gi lover i "våken" når på grunn av trøtthet eller andre grunner, det var en feiltenning. Til slutt, for de som liker "aktiv rolle" oral sex - en unik mulighet til å ta tømmene i hendene. I bokstavelig og overført betydning.
Secrets of oral sex
 Som i enhver bedrift, i oral sex spesielt viktig praksis. Likevel tør å gi noen generelle råd.
 Til å begynne å "møte" med penis og slutte å være redd. Den beste - forsiktig slikke den fra bunnen opp, betaler oppmerksomhet til det området mer, noe som er mindre følsom. Ofte er det pungen og penis.
 Ikke i noe tilfelle ikke må ta et medlem av tenner. Bare lepper, tunge bare!
 Ikke dekk øynene med kjærtegn. Prøv å se inn i øynene til partneren, mens du fortsetter å kjærtegne hans penis. Ydmyke mening under vanligvis fryktelig spennende menn. En annen spennende tillegg triks - la mannen se pikken hans inni hviler på kinnet ditt.
 Dyp penetrasjon - en farlig sport ". I løpet av sin overdimensjonerte penis willy-Bulle vil bli inkludert i halsen som kan føre til at du kneble refleks. Alle de mer så med en dyptvirkende de mest delikate deler av den mannlige medlem for å få nåde bare ikke vil. Prøver partner "stressede" deg til et medlem indikerer nærmer seg orgasme. Et annet tegn på dette - hevelse i penishodet og luktesans og smak av sæd. Det beste på dette punktet for å bevege seg bort litt og feie langs urinrøret på penishodet eller den milde hodelag. Dette fungerer som en utløser.
 Nå i det øyeblikk "skutt". Sæd utgitt under orgasme, vil ta i munnen, selv om du ikke liker smaken. For å fortelle deg sannheten, ingen skadelige stoffer i sæd der. Tvert i mot, den inneholder mange enzymer og proteiner som er nyttige for den kvinnelige kropp og kvinnehud. Men å forutsi hva som vil være din mann til å smake, nesten umulig. Derfor, hvis vi bestemte oss for å glede sin kjæreste blowjob, klar for konsekvensene av denne uvanlige samleie.
 Hvis smaken av sæd ikke gi deg den beste ekkelt svelge. For å overvinne ubesluttsomhet mens det vil nippe vin med pre-forberedt glass. Hvis du føler at du ikke kan svelges sæd, tålmodighet noen sekunder. Når søt faller av, "drept" orgasme enestående styrke, sperm spytte fra munnen til lommetørkle eller håndkle. Et annet alternativ - rozmazh hennes ansikt og kropp. Som allerede nevnt, den mannlige sæd - en unik kosmetisk. Til slutt, under kostnad av sæd kan umiddelbart erstatte ansikt. Men pass på at mens sæden blir i øynene dine.  
 I det 21. århundre, folk prøver å oppnå maksimal hastighet. I dette hastverket har vi glemt hvordan å nyte øyeblikkene og noen ganger glemmer det viktigste i livet er kjærlighet. Kjærlighet - en mangefasettert begrep, men det innebærer en slik ting som sex.


Langsom sex


 Om sex teknikk skrevet mange bøker, et stort antall filmer filmet. Hver gang vi se en film om kjærlighet, tenk vi oss selv i stedet for hovedpersonene. Liggende på sengen, fullt viet seg til hverandre, for å ha sex hele natten, å elske hverandre igjen og igjen. Du noen gang drømt om det? "Selvfølgelig ja! "- Svar på deg. Så glem om hektisk og noen ganger også zanuryuytesya den magiske verden av langsom sex.
 Den første regelen for langsom sex - ikke hastverk med å få en orgasme, bare slappe av og få mest mulig ut av din tid i lidenskapelig omfavnelse av en kjær. Skape en romantisk atmosfære i rommet, noe som vil slappe av. Slå på musikken. Du kan tenne et rom som små duftende stearinlys, lukten av noe mer vilje tune deg i den rette stemningen.
 La oss begynne.
 Hele prosessen fra start til bremse avkledning, følger hans slag og kysser. Strippet hverandre, oppmuntre hverandre til å gjøre massasje. For å gjøre dette, på nattbordet ved siden av gulvet eller massasjeolje. Making lett massasje, sørg for å ta hensyn til den erogene soner partner. Ikke vær redd for å utforske hverandre, lære så mye som sin nye partner. Men ikke la seg rive med prosessen. Ellers kan det ende veldig raskt.
 Overvåke prosessen med eksitasjon. Hvis du føler at din partner er nesten på toppen av lykke, bare pause. Menn liker når en kvinne blåser spent kjøtt.
 "Hva du kan gjøre hele natten? Ikke nok fantasi! "Disse bemerkninger kan høres på mange. Hvor feil de er! Vær bare litt fantasi, og begrepet slow sex umiddelbart opphøre å være kjedelig. Slå sex game ulike produkter. Det kan være smeltet sjokolade, jordbær, pisket krem. Spre erogene soner og kjønnsorganer mannlig sjokolade. Og som det sies, spise helse.
 Licks, posasыvayte. Gjør alt som kommer til hjernen. Ingen handling eller ditt ønske om ikke å bli overflødig. Som for varen, det beste for langsom sex, er det ingen restriksjoner. Ha sex som det er som din pair.
 Men husk! Alt må gjøres sakte. Hvor stor tenkere si: "Skynd sakte." I dette tilfellet, er de helt rett.  
Hvordan tilgi svik av sin mann? Å tilgi eller ikke?

 Dessverre, i dagens verden familieforhold er ikke alltid den scenario utviklet for de av dere ønsket bryllupet. I stedet ivrige lidenskaper og lyse følelser kommer fra sine hverdagslige problemer, bekymringer og jordnærhet. Så ofte på grunnlag av rikdom eller moralske prinsipper i ekteskapet det er forvirring og til og med krangler som ikke er innredet stue sammen.
 I tillegg har mannlig polihamnist ikke blitt kansellert, og ønsket om å prøve noe nytt når det gjelder seksuelle relasjoner noen ganger vinner følelse av lojalitet, presser til utslett handlinger, som deretter må bli lei. Men utslett?
 Betrayal: tilgi eller ikke?
 Hvis det skjedde at mannen din sviktet deg hva du skal gjøre? Er det mulig å tilgi svik av sin mann? Spørsmålet er ikke lett, og for å kunne gi et svar, bør du forstå situasjonen. Første, ingen porene feber. Selvfølgelig gjør det svært vanskelig, fordi nyheten om at din kjære var sammen med en annen kvinne, poverhaye i sjokk og raseri. Men, å være i en posisjon til å ta viktige avgjørelser bør ikke bryte noe annet du kan fortelle en dette, og hva er da mest anger. Hvis du likevel velger å tilgi svik, vil gjøre det mye vanskeligere på grunn av all sediment hørte ikke bidra til oppgjør.
 Hvis tilgi, hvordan?
 Siden tilgi svik av sin mann? Er det verdt det? Mange spørsmål, er det nødvendig å finne svar. La oss undersøke. Hvis du verne om din familie og virkelig elsker den mannen, er det bedre å prøve å holde familien sammen, forutsatt at sviket var bare et minutt svakhet heller enn langsiktig roman. Hvis det viste seg at utroskap er ikke første mann, så hvorfor ikke tenke på ruptur av relasjoner, for ikke å torturere deg selv og en mann som står mistenksomhet og mistillit. Slipp mann, når du har valgt en annen.
 Flyktig lidenskap eller familie?
 Anta at juks var tilfeldig. Først av alt, tenk på deg selv og prøve oppriktig tilgi svik av sin mann. Da de vonde minnene vil ikke forfølge deg, og føler bitre fornærmelser over tid prytupytsya. Prøv å snakke med mannen sin og finne ut årsakene til slike tiltak. Dette er viktig fordi vite årsaken, kan du fortsette å unngå slike situasjoner. Hvis en mann uttrykker kritikk om utseende eller oppførsel, ta hensyn til dette.
 Felles liv pålegger viss effekt, og noen ganger en kvinne er aldri bare ta vare på deg selv, fordi, som husmor, bør hun bekymre deg komfort for hans familie. Og ikke alltid får til å hengi deg selv.
 Suksess i mangfold
 Husk at menn liker eksperimenter. Ikke vær redd for å endre frisyre, kjole eller bilde. Dette vil oppmuntre din ektefelle, du kommer til å se ikke bare husmor, men sexy og populær kvinne som bergtok sitt hjerte. Mest komme ut på ulike arrangementer sammen og starte en romantisk middag eller utflukter.
 Variety bringe nye følelser og maling i grått på hverdagene. I tillegg må du ikke glemme den seksuelle aspekter av livet ditt. Lære av hverandre, hva ønsker du å endre for å få mer skarp og god følelse. Føl deg fri til å snakke om å vite hvor dine "problemområder", vil partneren være mye lettere å gi deg nytelse.
 Til slutt bør det bemerkes at handlingene til folk viktigste punktet er motivasjon - hvis du bestemmer deg for å starte et liv sammen med sin elskede fra bunnen av etter hans svik, gjøre vårt ytterste til dette. Dette bør være din motivasjon - for å bedre situasjonen og styrke familien. Tilgi svik betyr ikke glemme det, men hvis du gjør ditt beste for å holde din forening, over tid dette ubehagelig hendelse gå med livet ditt.

Яндекс.Метрика