Hvor mye kan du ha sex?
 Svaret er innlysende: som du ønsker, som det viser seg. Men det finnes regler for sex, som er best å holde seg til disse studiene gjorde ikke vondt, enten helse eller ønske om å engasjere seg i det.
 Regel ett
 Lære om alle avtaler med partner
 Føl deg fri til å snakke med ham på alle fag. Først den mest spennende samtale seg selv, og for det andre, du vil ikke ha utelatelser og misforståelser. Spørsmål om alt: hva slags sex han liker når de foretrekker å forholde seg til, etc.
 Andre Rule
 Aldri nasyluyte selv!
 Det er ikke noe verre for en kvinne enn en konstant behov for sex når hun er enig til intime relasjoner under trykk. Uansett hvem eller hva.
 Denne sex - denne volden. Men vold er ingen unnskyldning! Og ingen hvilken grunn uansett en kvinne kommer inn i intime relasjoner: Av hensyn til profitt, bilde eller til og med for en annen grunn.
 Tredje Rule
 Ikke rive deres behov eller deres fravær
 Hvis på grunn av helse, alder, trenger du ikke ønsker å ha sex - Bare si, bare alltid si, hvis du vil de skal gjøre. Ikke vær stille som en partisan under avhøret.
 Regel Four
 Vet og sex kan forbedre helse og skade ham
 Dersom det under sex, føler du smerte, kvalme, svimmelhet - se en lege Sex - en svært intensiv aktivitet som krever mye arbeid, og det kan skje at han nå vil kontra rent medisinske grunner.  
Hvordan overvinne sjalusi? - 4 trinn på veien til perfeksjon
 Ordboken er definert som en følelse av misunnelse irritasjon forårsaket av suksess og trivsel for en annen person. De som følte sin ødeleggende effekt, er enige om at misunnelse korroderer sjelen som rust. Hvordan bli kvitt det?
 Det første trinnet. Finne årsaken til sjalusi
 Ofte årsaken til misunnelse er utilstrekkelig selvtillit. Mann, for sikker på sin betydning når du arbeider med mer vellykket eller bare lik - etter evne, materiell velferd, sosial status, etc..Seksjon. - Begynner å føle ubehag. Å finne fred i sjelen (eller rettere sagt, sin illusjon) er ofte misunnelig tendens til å forårsake problemer gjenstand for hans misunnelse - fornærme, baktalelse, ydmyke, for å forebygge. Denne såkalte "aktiv" misunnelse. En annen sak: du overvinne interne systemer eller er du bare ikke trygg og så anser deg selv bedre enn andre. "Min lille kapasitet til universitetet. Jeg aldri har mot til å lære å kjøre. Jeg har aldri tør ikke skifte jobb ". Ord du noen ganger si til deg selv (og omkringliggende). Og mens hemmelighet sjalu kjærester med høyere utdanning, privat bil og prestisjefylt yrke. I dette tilfellet, din sjalusi "passive" - ​​hun tilsynelatende ufarlig og selv ubemerket, men hver dag gjør deg mer ulykkelig. 
 Overflødig interesse i andres liv - en annen grunn misunnelse. Dette er ofte et resultat håpløs "grå" eget liv. Hvis det ikke er full av inntrykk, sublime opplevelser, nye bekjentskaper og mye moro hvis det alltid kjedelig og ensformig, før eller senere vil bli økt interesse for andres liv. Og hvis det er, naboene - fyrverkeri hendelser, har ikke tid til å se ut i din egen dør, som slanger, proslyzne misunnelse.

 Men, uansett årsaken til at det ble kalt, resultatene er like ødeleggende fordi:
 1. Jealous, vi lever andres liv og sitt eget og forblir "overbord".
 2. De resulterende misunnelse negative emosjoner og følelser fylle sjelen, la det på plass for positive tanker fordi vi rett og slett ikke kan objektivt vurdere seg selv og sitt liv, og ikke merke noe rundt ham bra.
 Bevissthet om disse punktene - det første skrittet i å overvinne sjalusi.
 Trinn venn. Åpne en selv
 Hver av oss har noe spesiell, unik, unike. Åpne en evne er enkelt - de er i det hele tatt. Husk hvor godt du forberede, smak som er i stand til å plukke opp klær, som kolleger setter pris på dine faglige ferdigheter. Tenk på hva du ønsker å oppnå, sammenligne det med sine virkelige evner og forstå virksomheten. Selvfølgelig, å fly ut i verdensrommet vil ikke hver og en av oss, men nesten alt annet - i våre hender. Ulemper? Selvfølgelig, de er. Med noen kunne forlate ganske lett, andre er satt til å arbeide. Men fortvil ikke, fordi våre svakheter - det er en del av vår identitet. Forresten, noen ganger vi elsker det for dem!
 Den tredje linjen. Fylle livet ditt med glede
 For å gjøre dette må du først av alt, elske deg selv slik at du er. Og ikke glem fra tid til annen for å gi deg selv nytelse. Start morgenen smil egen refleksjon i speilet. La dette være din første daglig nytelse. Så i løpet av dagen, prøver å bringe dem opp så mye som mulig. Til frokost lage din favorittrett, satte kjolen som føles som en dronning, shoppe, prøver på alt du liker, invitere en bestevenn, føler all sjarmen flavored bad og fortelle historien sønn.
 Drømmer om fremtiden - det er sikkert greit, men fortsatt prøver å leve i nuet - nå, nå, nå. Behager øyet: en bukett ville blomster, vakre retter på bordet, går til kunstutstilling, betrakte naturen. Behager ørene, lyden av din favorittmusikk, raslingen av regnet utenfor vinduet, ler hennes baby, stemmen til en kjær. Frem til å høre fra dere hyggelige mennesker som leser boken av favoritt forfattere, ta deg tid til å fange opp.
 Hvis du tror at å snu livet ditt til ren nytelse, risikerer du å bli egoistisk - forgjeves! Tenk på hvor mye glede vil kommunisere med de rundt deg - den lykkeligste kvinnen i verden, sjenerøst razdaryvayuschey smil og komplimenter. Og viktigst av alt - du vil ikke ha en eneste grunn til å misunne noen!
 Det fjerde trinn. Utdanne en dyd
 Bli kvitt ulempene kan ikke, vil bli erstattet hvis den sanne verdien. Åndelig vekst og åpner de beste menneskelige kvaliteter - den mest effektive verktøyet mot noen "tilbakefall" misunnelse. Derfor, ro, ydmykhet og medfølelse - at disse dydene som vi bør dyrke. De er enkle å kjøpe, men da enda vanskeligere - nesten umulig å tape!  
Hvordan bli kvitt skyldfølelse?
 Fattige mennesker ikke føler seg skyldig, de er for opptatt med sine stygge gjerninger. Gode ​​mennesker føler seg skyldig bare fordi de forstår når det gjøres dårlig, fornærmet noen har gjort en feil eller forårsaket skade. I de gode mennesker har en samvittighet. I dårlig - nei. Hvis du føler deg skyldig, er det et godt tegn. Men du må vite hvordan man skal håndtere denne følelsen, fordi det er veldig egoistisk følelser. Det er bortkastet og meningsløst.
 Du har et valg: prøv å fikse noe eller legge skylden på den andre. Ja, alle mennesker gjør feil. Alle ganger føre til noen skade. Man gjør ikke alltid rett. Men vin - følelse helt ubrukelig hvis det ikke fører til noe. Foretrekker du å føle noen andre følelser (avsky for seg selv, frykt, panikk - det er alt feil av vikarer) hvis du ikke har tenkt å gjøre det. Hvis du liker skyld og ikke spesifikt gjør er bare bortkastet tid og liv.

 Det første du må gjøre - er å vurdere hvorvidt du bør føle deg skyldig. Dette kan bli altfor utviklet samvittighet eller følelse dolha.Esly du vanligvis fredelig og problemfri mann, men denne gangen svarte "nei" bør du ikke føle deg skyldig. Hvis du har et valg om å gjøre noe eller ikke, det er enkelt: gjør eller ikke gjør, men uten skyld. Ha dette i bakhodet når du gjør ditt valg.
 Hvis du har en grunn til å klandre deg selv, bør du finne en positiv holdning. Hva hvis du ikke kan? Deretter fjerne fra denne leksjonen gjøre funn, og leve på. Hvis skyld holder gnager inni deg, må du finne en måte å bli kvitt det.  
Gjengjeldt kjærlighet å gjøreGjengjeldt kjærlighet - en vanskelige følelser. Det er ansett som en amerikansk psykolog Ethel S. Persson, i sin bok "Gleden av kjærlighet." Det psykolog forklarte at i dette livet, i kjærlighet, selv den personen vil møte den psykologiske risiko som er forbundet med selv-avsløring og konsentrasjon av en enkelt person. Med så mange elskere elsker bevissthet begynner å begrense, de ønsker bare en ting å bli elsket.
Slike følelser som kjærlighet, kan lett bli til en ekstrem situasjon der en kjærlig mann mister intelligens og ikke i stand til å vurdere handlinger i forhold til sin identitet og fremmede. Vanligvis dette mønsteret av kjærlighet er supplert med ulike angrep, skrikende, hysterisk gråt, lidenskap og sorg. Denne oppførselen er typisk for folk som nekter sin kjærlighet, eller når en av par ikke miste håpet i gjensidig kjærlighet.
Det første trinnet er å ta opp spørsmål som interesserer deg mest i øyeblikket. Hva liker du? Gjengjeldt det? At kjærlighet kan anses som dårlig? Hva du skal gjøre i denne situasjonen? Det viktigste - å kjempe for kjærligheten, hvis du vet at dette vil være en god dommer.
Hvis du fortsatt leter etter en vei ut av håpløs kjærlighet, trenger du en stor tilførsel av tålmodighet, på grunn av denne situasjonen raskt bli kvitt mislykkes.
Fortsatt håper på det beste, og gjensidighet mellom dere er ekte, deretter stoppe alle intrikate trinnene og gå på offensiven. Prøv å gjøre, slik at målene blir kalt ekspressiv handling.
Hvis du fortsatt uheldig, og kampen for kjærligheten er ubrukelig, så du trenger ved å se inn i øynene, må du straks endre handlings og seduction teknikker.
Å være en vinner du trenger å lese mye nyttig litteratur, hvis du kan besøke en psykolog, ta kontakt med folk prøver å oppfinne den mest romantiske situasjon som vil hjelpe deg i kampen for kjærlighet.
Berømte og populære psykologer anbefaler ut av "gjengjeldt kjærlighet": å bli endelig bestemt seg for å bli kvitt denne gjengjeldt kjærlighet, mer arbeid, engasjert i fysisk trening, følger innlegget, møte nye mennesker, gå på kurs, nyte en yoga klasse. Weekend Tenk på forhånd at i alle fall holde seg hjemme.
Unngå feil av gjengjeldt kjærlighet og ikke bli fristet til å ta hevn på den personen. Før du gjør noe, virkelig sette pris på om du trenger denne kjærligheten.  
Яндекс.Метрика