Hvordan forføre en fyrNyttige tips og triks for jenter, jenter, og alle de som er på jakt etter sin kjærlighet. Hvordan å snakke med en fyr, hvordan du ser ut, hvordan.
1. Gutter ta hensyn til den ydmyke, intelligent, ryddig og kommersiell
Kanskje. Hvis det øyeblikket de gjøre ditt møte for å vurdere disse kvalitetene. Hvis din beskjedenhet lagt merke til - du er på hell. Hvis ikke, ikke rush å endre taktikk. Forskjellige mennesker liker forskjellige jenter bare kjæresten din har ikke møtt deg.
2. Man må ta hensyn til åket
Koketteri - shell spillet, prøv å interessere ham, mesterlig etableringen av nettet, som vil sikkert falle byttedyr. Vi konstruerer det at du først fyr zayntryhovыvaesh, deretter forsiktig presser. Han tapte i formodninger, og her er du igjen favorisert ham. Og så lenge du ikke blir lei. Eller han ikke blir lei.

Komponenter av koketteri:

Skyhet. Bare ikke glem at flørting - det er alltid et spill av skyhet og trenger tid til å flytte til et mer action.
Smiger. Menn ikke mate brød, og gi ros til å lytte til hans adresse. Det er de liker, når de selv og sine handlinger ikke tvil.
Overdreven.Starter spillet, bør du være trygg på sine evner og på grunn av sin sjarm. Hva du ikke synge din venn om utseende, husk - du er selvstendig samme ... I det kalde likegyldighet av tillit kan oppstå på innfall, stolthet, uskyld, nayhrannom forbauselse.
Sted av koketteri i spillse og smile. "Shooting øyne" zakusyvanija svamper opererer nesten perfekt.
Tårerogså produsere et inntrykk. Men du bør ikke misbruke dem. Ofte tårer irriterende.
Siden flørte, husker sin hensikt. Du trenger for å få en fyr som er interessert i deg? Når dette skjer, må du endre taktikk.
Du vil den skal være på føttene og angret sin uredelighet i noen? Omvende seg? Stopper avspilling.
For frank koketteri til gutter, spesielt de som er sytten, kan sees som et ønske om å fortsette forholdet i sengen.
Du ønsker å signere en fyr i senga eller spille? Vyznachsya med sine ønsker på forhånd, og ikke overdriv det, slik at du ikke angrer.
Gutta forstår ikke hentydninger er ikke klar over spillet ditt. De er ganske grei skapelse. Hvis kjæresten din bestemmer at du prøver å forføre ham, trekke på skuldrene all skyting øyne, og de vil bli oppfattet som en direkte rute til sengen. Og hvis du plutselig begynner å motstå hans ønske, er konflikt uunngåelig.
3. Merkelig nok, men likevel blonde i større ære enn håret jente
Årsaken er at brunette aggressive. Blondiner mykere, smidig, foruten blondiner anses ikke så smart. Og menn er redd for å være dum kvinne.
Her har du to alternativer - enten ikke vыpyachyvaesh fyr før hans sinn, eller farbuyeshsya en blondine. Dermed naturlige brunetter, blondiner blir litt durnishayut.
Hårfarge er tydelig ...
4. Menn spesielt ta hensyn til kvinners ben og bryst
Hvis du gjør både vakre, ridderne av henger der. Hvis så langt ingen ben eller brystene riktig form ikke er kjøpt, skal den trekke oppmerksomhet til deg selv dine smykker og tilbehør.
Det kan være lyse eller store armbånd, halskjeder, belte eller som super originalposen.
Klær spiller også en viktig rolle. Hvis du ønsker å være interessert i en fyr bør nøye vurdere garderobe, fordi din skyhet ikke kan v'yazatysya med et kort skjørt og sort lakk på neglene, og økt oppdrift - svart baggy genser og kneed grå jeans.
Det viktigste i dette tilfellet - klærne skal være komfortable. Den smale skjørt, vil ikke størrelsen på skjorta hemme bevegelsene i dette skjemaet hvis du tiltrekke oppmerksomhet, bare som et objekt for latterliggjøring.
Tenk før du bære et kort skjørt og stramme scarlet emnet. Lyse klær alltid tiltrekker seg oppmerksomhet, noe som er grunnen til at prostituerte kle spesielt merkbar. Deres kjole snakker om okkupasjon.
Du ikke vil ha. Du må fyren bare lagt merke til din eksistens, så nysgjerrig på deg.
Guttene uoppmerksom. Du kan komme hver dag en ny bluse, gjorde han ikke merke. Man kan velge enten noe veldig stilig og elegant, lyse farger eller beis. For eksempel, en blå bluse post scarlet blomst eller sølv topografi plukke en oransje skjerf.
Vыlezy av hans gamle biter av klær og eksperimentere.
5. alltid i mote femininitet
Vis din svakhet, manglende evne til å takle oppgaven. Du kan velge én forlot pulten og omorganisere det, men hvis du spør om det, og selv poblahodarysh om hjelp, du slutter å være tom for et sted i klasserommet. Det viktigste er ikke å overdrive det med forespørsler. Hold "angrep" er ikke slått til besettelse. Alt må være direkte.
"Å, jeg brøt hælen! Du vil ikke bidra til å få listen til huset. " "Oh, pakke blakk. Hva gjør jeg? "" Stolen er i ferd med å kollapse. Du ser ikke hva som skjedde med ham? "Du må ikke finne ut det enkle situasjoner avfall tid. Gi ham den muligheten til å ta vare på deg.
Umiddelbarhet er også en del av femininitet. Jeg oppriktig uttrykke min mening, noe å beundre.
Ikke skinne gutter før deres mentale evner, har de ikke liker. De liker små jenter eller deres dum som ikke vыsovыvayuschyesya. Du må være i skyggen av sine menn til å gjenkjenne fordel.
Denne delikate og vanskelig kamp. Hva du skildre, betyr ikke at måten det egentlig er. Du er bare tiltrekker seg oppmerksomhet, og først da vil utvikle seg som forholdet, hvem av dere som vil være den "viktigste" - vi får se.

6. gutta liker det når de gir klare tegn på oppmerksomhet

Som jentene, de var hyggelig suksess. Men han vil plukke selv.
Menn alltid redd for at noen går på om.
Så du bare la dem vite at fyren du liker.
La den gjøre resten selv.
Han vil være fornøyd hvis du er foran fremmede skal vise sin forpliktelse til det, men det er bare hvis forholdet har en eller annen måte berørt. Hvis du for ingen åpenbar grunn henger på det, så vil det være utholdenhet. I fremtiden vil det unngå du delte med partene.

7. En sunn appetitt - et tegn på åpenhet

Hvis en jente ved bordet ikke spiser eller begrenset til ett eple, da hun slanking eller hennes problemer. Og som trenger folk med problemer? Jente med en god appetitt enkel kommunikasjon, er det alltid interessant kompleksuy ikke ved bordet, spise så mye du vil, og snakke med noen som sitter foran deg damp det vil sikkert oppstå.
Men ikke falle i ytterpunktene. Spis så nødvendig, og ikke overspise, i en tabell for å være nøyaktig. Squash og sыpyaschyesya pusten smuler er ikke den mest behagelige synet.

8. Legg merke til gutta din besluttsomhet

Du trenger ikke topcheshsya på plass, ikke myamlysh ikke sukk, spre hendene. Du raskt finne løsninger på eventuelle problemer du pasuesh aktiv og ikke et valg. Hvis du spør: "Hvilken film vil du reise? "- Du kan alltid svare.
Men ikke viser engasjement for forholdet. Husk at fyren liker å være en leder, og han ikke ville tolerere hvis de skal klare.
Selv om noen kanskje liker det.
9. Fyren aldri forbi hvis du har en god "form" eller høye
Hvis du jukset og natur av de to, og deretter prøve å jukse.
Bryst volum kan økes med BH pads å skjule magen slanking undertøy midje korsett mark eller nåde. Men lengden av benene visuelt forbedre hæler og korte skjørt.
10. Good Girl snakker gutta liker veldig mye
Gutta setter pris på hyggelig selskap og interessant samtale, sans for humor og evne til å le. Morsomme, folk sjelden føre til problemer, har de ikke henge på mye mannlige skuldre og ingen gråt i tre bekk med eller uten. De alltid lett.
11. Man vil tiltrekke din uavhengighet
Med lyse, selvforsynt mann alltid interessant.
Men paradokset - når guttene blir introdusert til en jente, de vil at det skal være underlagt dem.
❧ ikke rozchynyaysya en kjær, ikke bare leve sine interesser. Hvis du liker noen, vær ikke dens slave. Den grenseløse hengivenhet fyr og du frata ham frihet.
Lede deg selv som om du ikke er interessert i noen spesielt, alt interessant, men du er en interessant person. Holde opp treningsøktene selv, som trekker deg - dvs. vыshyvay, gå i sirkler og seksjoner.
❢ Husk uavhengige personligheter og ikke noe annet å gjøre for å holde fyren ved siden av ham.
12. tiltrekke seg oppmerksomheten til vellykkede mennesker
Disse omfatter ikke kjedelig Utmerket og arbeidsnarkomane som ser noe annet enn sine notatbøker og lærebøker. Suksess bør være lyse - vinner av voksende krysantemum skole mester i løpet, den beste artist, førsteklasses skjønnhet.
❢ Dobyysya hans suksess, og du ikke blir den samme.
13. Du er easy-going
Gutta impulsive folk. De ønsket plutselig å gå et sted, de brøt sammen og dro. Hvis du er også lett å gå, og du trenger ikke å bruke mye tid på møter og beslutningsprosesser, så du skal være hans gutteaktige enhver bedrift. Selvfølgelig gjør utslett beslutninger er mer mannlig privilegium, men for å bli gjenstand for oppmerksomhet, kan gi medfødt feminin omsorg.

14. For at du sikkert lagt merke til å gjøre uventede handlinger

Morsomt å le, la alvorlighetsgraden av sted og malplassert, obvishatysya kjeder og gå pobryazkuyuchy de aldri ta av sorte briller, iført arm i fatle eller alvorlig krøpling en, så det andre benet.  
Яндекс.Метрика