Forholdet mellom en gutt og en jente, hvordan å spare? Harmoni i relasjoner

 Sannsynligvis hver jente ønsker å møte en fyr med hvem det skal være enkelt, morsomt og som du kan stole på hele. Det samme gjelder for gutter - Jeg ønsker å føle kjærlighet og gi til alle. Dette lyse og makeløs følelse gjør hjertet skjelver og bli grumset bevissthet, forårsaker adrenalin og lykke.
 Romantiske følelser
 Forholdet mellom en gutt og en jente, zarozhdayas knapt selv slik mild og romantisk. Unge mennesker prøver å lære mer om hverandre, interesser og hobbyer av sine kjære. Ikke alltid i form av noen ting det samme, men dette er valgfritt. Alle har en mening, som skal være respektert og være i stand til å ta. Til slutt, i visse situasjoner bør være i stand til å finne et kompromiss som ikke kommer til å fortvile.
 Hvordan å opprettholde en sterk relasjon
 Forholdet mellom en gutt og en jente må ledsages ikke bare Ogling hverandre, men også gjensidig støtte, respekt, forståelse, oppriktighet og vennskap. Du må være i stand til å sette deg selv i din partner, for eksempel, hvis du gjør noe for å såre.
 Etter å ha klart å føle det samme som du fornærmet person, bli med det slik du ønsker å se i denne situasjonen kom fra deg. Dette er en av hemmelighetene til å lagre varme relasjoner mellom elskere, fordi etter hvert avta lidenskaper, følelser er ikke så skarp, men evnen til å inngå kompromisser og ikke bare lytte, men også høre hverandre, blir det nødvendig for å fremme og bevaring av sterke relasjoner.
 Hvem bør gå initiativ?
 Psykologi av mange mennesker er at de føler seg som om et par har til å ta initiativ i sine hender fyren som en representant for en sterk halvparten av menneskeheten. La uenig og påpeker at noen ganger har hun også å ta de første skritt og viser tegn til oppmerksomhet: hennes partner oppriktig glede seg når han plutselig gi ting han ønsket å invitere eller uten grunn på en romantisk date.
 Enig likestilling bør være i alt - ikke bare til å uttrykke sine synspunkter, men i uttrykk for følelser, ellers hva slags ekte kjærlighet, hvis man bare krever uten å gi noe tilbake? Du vil se, denne stillingen vil gi deg to ganger hva du ga din kjære.
 Den tilliten må
 Ikke gjør i et forhold uten tillit. Og det skal skje i det hele tatt, og deretter ditt forhold vil være mye sterkere. Hvis en fyr eller jente ikke alltid stole på hverandre og har en følelse av sjalusi, så, til slutt, en stilling utmattende både å sette ut brann en gang sterke følelser.
Forholdet mellom en gutt og en jente, hvordan å spare? Harmoni i relasjoner

 Ideelle eller ikke?
 Så hva er det ideelle forholdet mellom en gutt og en jente, og er det noen? Nei, det er ingen idealer, men å arbeide for dem, ingen avskrekkende, slik at kjærlighet erobringer topp, ringer etter hjelp tillit retur, en følelse av takknemlighet og oppriktighet. Tsikavtesya hva som er viktig for partneren din, har ekte, genuin interesse. Dette vil hjelpe deg å bedre forstå din kjære, hennes indre verden. I sin tur vil din kjære setter pris på dette arbeidet, og vil også være interessert i behagelig og viktig for deg.
 Føl deg fri til å gjøre kompliment hverandre, fordi det er så oppløftende og gir tillit til at hvis jeg elsker deg så høyt verdsatt, deretter din selvtillit er høy, noe som også er viktig.
 Hvis du på et tidspunkt du innser at følelsene var - si så umiddelbart og tilby vennskap, du fortsatt ikke vil fungere. Ikke bli opprørt, fordi, som du vet det er gjort - alle bedre. Slik at du fortsatt støter person vil ikke ønske å forlate.  
Hvordan å kysse en fyrI livet til hver jente kommer det en lys, spennende og minneverdig tid når det gjelder tid til første kysse med en fyr som vil bli husket for alltid.
Men før denne viktige begivenheten finner sted et par uker siden jenter har en tendens til å begynne å tenke på dette før gutta. Dette gapet mellom tanker og handlinger er det på tide å tenke på hvordan å være fullt forberedt og sannsynligvis vet svaret på spørsmålet: "hvordan å kysse en fyr? »
Sikkert det må bli husket at det skal gi fyren en jente vet at hun er klar til å kysse. Dette kan være mye av gester, holdninger og andre fine produkter. Først av alt, bør du ikke ta bort visning av en fyr når det stirrer deg i øyet, og for det andre er det ikke nødvendig å oversette en spøk romantisk stemning som oppstår mellom dere. Vi må huske på at unge mennesker kan hengi seg til ønsket om å kysse jenta, hovedsakelig på grunn av det faktum at frykten for latterliggjøring i sin tale.
Så generelt har vi funnet å gjøre det er ikke nødvendig i alle fall, nå gå direkte til hovedspørsmålet: "Hva om retten til å kysse en fyr? »
La oss starte med det viktigste, det vil si fra det synspunkt. Det var med ham, og alltid starte et forhold og tiltrekning til hverandre. Som svar på blikket ser du på den direkte og velkommen hvis det sitter tettere og begynne å presse seg selv, så du fortsette samtalen, men stemmen kan høres litt roligere. Så rundt deg installere en intim og romantisk atmosfære, som dermed hjelper deg å slappe av og gå å kysse.
Hendene også er involvert i et kyss. Omfavner den unge mannen, legger lidenskap i sine handlinger følger sine følelser. Du kan røre håret eller nakken vent, eller holde med én hånd på midjen hennes og et annet slag tilbake. Dine hender er trolig fortelle kjæresten din hvor fint du kysse ham, og hvordan han vil veier.
Den tredje tingen er lukten. Når du kysse hverandre på minst to fangster duft av sin partner, pust og kroppslukt. Først av alt, merk at duften var ikke veldig skarp, perfekt hvis fyren føle lukten bare når nær og berører deg. Derfor bør gjelde parfyme på håndleddet, nakken og området bak ørene. Husk lukten av hver person er unik, og det er en viktig og integrert del av, så du bør nøye ta vare på det du forbundet med mild og behagelig duft.
Pust kan føles bare i kyss. Før tilsetting må grundig rengjøre tennene, gjør denne dagen ikke konsumere matvarer som hvitløk, løk og andre krydder rezkopahnuschye. Du kan bruke etter rengjøring tyggegummi, men i alle fall i stedet for rengjøring, og deretter ytterligere ødelegge situasjonen. Friskt pust vil sikkert bringe glede til den unge mannen fra berøre leppene.
Tenke på hvordan å kysse en fyr å huske et annet viktig punkt. Til relasjoner bygget helt fra starten, bør initiativet gå å kysse en fyr kommer fra, siden det er folk bør søke kvinne, og hun på sin side ikke nøl med å støtte hans initiativ, men ikke for å provosere den samme fyren.
Og her kommer vi direkte til øyeblikk av kyss. Det hele starter med at fyren hyppig, skånsom og kort berører som å prøve dine lepper smaker. På tidspunktet for kontakt ikke bry leppene, men heller svekke dem, og dermed gjør smidig. Fra dette vil, og du og kjæresten din være mye enklere og morsommere. Hvis du pryotkroesh munnen litt, og dermed gi et tegn fyren er klar til å kysse. Hvis partneren din kysser overleppen, kan du gjengjelde det, kjærtegnet overleppen.
Nå la oss snakke om den såkalte franske kyss, også kalt "vått kyss" fordi de fleste gutter foretrekker det. Denne kyss er dyp, med bruk av språket. Fra første gang er vanskelig å forstå teknologipartner for nybegynnere fordi det er en enkel regel: når ansiktet ditt språk, må du kjøre rundt med min tunge språk kjæreste venstre til høyre (dvs. med klokken). Dette er en vinn-vinn-situasjon, og den unge mannen er sikker på å være sikker på at du er flytende i fransk kyssing teknikk.
I kyss på leppene, er det mange kyss i ulike områder av kroppen. Så hvis en fyr kysser deg på halsen, kan du kaste hodet til siden eller tilbake og slappe av, og dermed gir kjærtegne din sart hud. På et kyss bak øret eller skulder, kan du uttrykke dine følelser ikke bare armene, men sa, gjør det klart at det er fint for deg.
Hvis du ønsker å snakke med en fyr mens kyssing, så kan du gjøre det, men rolig, dempet røst, for ikke å forstyrre den intime atmosfæren. Med et kyss på leppene er du absolutt ikke lykkes, men stille stønn vil gjelde.
Vi håper at du svarer på spørsmålet hvordan å kysse en fyr og la ditt første kyss vil sikkert bringe glede til deg og din unge mann!  
Hvordan rastavatsya

 Når en jente og fyr starte dating, de allerede vet hva de ønsker fra forholdet. Noen ganger hender det at deres synspunkter ikke faller sammen, og dette vil ha en effekt. Vel, hvis du ønsker å forlate et gjensidig vondt, selvfølgelig, dessverre, men ikke når du tror en person blir vant til det, og det er den andre måneden tenker hvordan å velge tid at du avslutter.
 Her er en ekte svik, fordi du stjeler din tid til å finne lykke. Gjenlevende er ikke lett, men tårene skur og ser for møtet - hensynsløshet.
Hvordan rastavatsya
 Noen regler hvordan de skal overleve separasjon med en tidligere elsker.
 •  Aldri søke møter med ham, ikke gå til steder hvor det sannsynligvis vil. Hvis du plutselig møte ham der, ikke forvent ham omvendelse er sannsynlig at du løpe etter ham, smigre henne, men ikke mer.

 •  Prøv ikke å kommunisere med de generelle bekjente eller klemme kommunikasjon med dem til et minimum. Ingenting å høre at han begynte å date en ny jente. Jo flere mennesker er forskjellige, plutselig noen ønsker å spille på følelsene dine.

 •  Ikke en zamykaytesya, chatte med venner, gå på diskotek, nyte livet. Bli vant til det faktum at hvis en person er i livet ditt, så hans misjon for deg over.

 •  Ikke i noe tilfelle ikke spare seg selv og ikke kjøre sitt utseende. Tenk på hvordan du ønsker å se på tilfeldig møte. Det er hvordan du skal se hver dag.

 •  Ta deg selv noe interessant. For eksempel, før du ikke har tid til treningstimer eller turer til bassenget. Nå har du det, jo mer det er i bassenget og treningsstudioet høyeste konsentrasjonen av attraktive menn.

 •  Som det sies "likt kurerer likt", noe som betyr at når du har et ønske om å møte noen, ta med dine nærmeste venninner vakker og modig og gå en tur.

 •  Det er klart at telefonnummeret du allerede vet utenat, så ikke snakk om å fjerne telefonnumrene ikke gå. Det eneste - ikke kalle det, det vil ikke gjøre noe, mest sannsynlig at han eller vil ikke svare eller be om å erstatte ham, sa hans venn eller hans nye lidenskap.

 •  Selvfølgelig, vil du oppleve at du har gjort en masse feil som ikke skulle ha vært så mange av hans krav. Men bare når du er lei igjen, tenke på, og hvis han tenker om deg. Svaret vet du.

 •  Gutta elsker å gå på engelsk uten å si farvel. Og den viktigste oppgaven - ikke prøv å finne grunner ikke kopaytesya tillit. Hvis fyren ikke finne styrke til personlig informere deg om årsakene til separasjon, er det ikke verdt du som neppe passer deg egoistisk feiging som ikke respekterer kvinner.

 •  Setter pris på livet ditt, er det fullt av bitre skuffelser, men tro meg, lykkelige øyeblikk en million ganger i løpet!

   Hvordan rastavatsya video


  Яндекс.Метрика