Hvordan å kysse for første gangHvordan å kysse for første gang, omsorg for gutter og jenter som venter første kjærlighet, den første tingen mest oppriktige følelser. Hans første kyss de ser en drøm i lang tid "klekking" i seg selv, ikke tørre å kysse sin utvalgte (valgt). Og på grunn av det faktum at de føler at de ikke vet hvordan de skal kysse. Først Kiss, så vel som alle de følgende, en indre impuls, ekspresjon av følelser. Når du er i et forhold det følelsen kiss "dårlig" bare ikke kan få ut. Hvis du fortsatt redd for å bli stemplet som uvitende (uerfaren) i dette tilfellet, vil våre tips grundig forberede noe slikt som et første kyss. Siden denne prosessen innebærer to, vil det vurdere sin stilling med gutter og jenter.
Hvordan å kysse for første gang med en fyr

Hvor mye ville hun ikke trent i myke kyss på din favoritt bjørn dress øvings lepper i luften, har første kyss ingenting å gjøre med de forrige prøvene fordi det spontane. Unge mennesker klarer følelser som forteller oss hvordan vi skal handle i denne situasjonen.
Hvordan å kysse for første gangFor første gang går på en date, ikke la deg sette din romantiske møtet må nødvendigvis ende med et kyss. Ellers farvel når du ikke kan slappe av, du vil for anspent til å svare på tilfeldig. Veda seg naturlig, helt lagt i løpet av noen sjanse. Hvis 5-6 besøk skje uten kyss fra ditt forhold ikke blir verre hvis de er basert på gjensidig sympati og respekt. Hvis du ikke klarer å inneholde impulser som kommer fra hjertet, og du i at uansett kostnad, jeg vil kysse en fyr gjøre det på sluttdato. Lett berøring av lepper eller kinn lover boy i styrke og kraft overlegen til fransk kyss med vonbrotne. Den første kyss kan være engstelig, jente kysser kjæresten og flykter hjem. Hvis du startet med et kyss farvel, og fant jenta plutselig, må hun stole på sine følelser og handle på et innfall. Får glede av egen erfaring, ikke kan glemme følelser og følelser av partner. Varme, myke kyss viktigere aggressive press og prangende lidenskap. Hvis du ønsker å holde et rykte sensuell, men beskjeden jente er ikke fornøyd "tselovalnыy Marathon". Verdien av det første kysset på anbud uttrykk for følelser, handlinger så forsiktig, litt engstelig og sjenert.
Hvordan å kysse for første gangLitt skråner hodet til den ene siden og trykk forsiktig hans lepper fyr. Prymruzh øyne og zoseredsya sine følelser. Hvis du klarer å ikke tenke på noe til overs, så kan du nyte den kysse seg selv og levere den til gutten. Hvor er dine hender? Ikke glem om dem, milde omfavne forsterke følelsen av det første kysset. Forsiktig berøre de forskjellige kroppsdeler fyr kort hold hodet i hendene. Nå litt vidstoronysya både unge og nøye se inn i øynene hans. I dem skal du se at det er også fin som du er. Holder et par minutter og deretter berøre hans lepper fyr og forsiktig swipe det tuppen av tungen. Nå fortelle meg noe mykt, passende anledning. Husk, første kyss levere uforlignelige glede hvis han donerte fyren som du føler en følelse. Da han lenge forbli i minnet og minnet om det vil føre til en trivelig spenning i dusjen.
Hvordan å kysse for første gang med en jente
Hvordan å kysse for første gangInytsyatyva første kyss bør komme fra fyren, selv om det i dette henseende våre sterke jenter tok initiativ i sine hender. Men hvis fyren ikke tør å kysse jenta selv, så i hvert fall det bør skape et miljø som ville velformulert snakket om sitt ønske. Hva du trenger å gjøre? Ta jenta i hånden, se på den vakre solnedgangen, himmelen strødd med stjerner. Og si noe i samme spor: "De synes å tjene som bakteppe for et romantisk stevnemøte i filmer om kjærlighet. I dette miljøet, godt kysse og si fint til hverandre. " Etter disse ord, prøve å kysse en jente på kinnet. Nå ta hensyn til hennes reaksjon. Hvis hun ikke falmet bort, ikke trukket bort fra deg, så din kysse henne godt. Du kan bytte til hoved kyss, vil ikke forlate likegyldig verken du eller jenta.
Med en hånd gripe hennes midje og de andre eksemplene til tilbake. Se inn i øynene til en jente og forsiktig berøre leppene. Den første kyss bør være kort, bare noen få sekunder. Hun bør ikke vurdere din lidenskap og din ømhet, ønske om å ta vare på henne. Vidstoronysya jenta og fortelle henne at dette er hvordan du representerer ditt første kyss med henne. Hun vil ikke gå seg vill i formodninger, som om du kysse henne. På første date kyssing lang praksis er ikke nødvendig. De bryter puste mens kyssing partnere neser hele tiden gni mot hverandre. Frigjort fra klørne til synet av gutten og jenta synes puffy mann med et rødt ansikt, og det samme vil bli bortskjemt jente makeup. Skuespillet er ikke for det første kysset.
Hvordan å kysse for første gangIkke klatre jenta med kyss, hvis det ikke er noe bevis for at hun ønsker. Ta hensyn til hennes oppførsel. Hvis den ikke oppfyller et smil på dine vitser, ser tankefullt i det fjerne, til side når du pododvyhaeshsya nærmere denne måten, angir at hun ikke er klar ennå til å kysse. Men dette er oppførsel typisk for sjenerte jenter som venter, og samtidig frykter første kyss. Fra du kommer an på hvilken dato du vil være i stand til å vinne jenta til ditt første kyss var fint for dere begge.
"I hvilken alder kan kysse? "- Et spørsmål ofte spurt av jenter. Det er ikke noe enkelt svar på det, finnes ikke. Et referansepunkt følelser er, første kjærlighet, som kan vises i ti og femten, og selv tjue år. Ikke bekymre deg for at vennene dine er kysse forskjellige gutter, og du bare teoretisk vet hvordan. Venter på kjæresten sin og deretter din første kyss vil bli fylt med slike følelser som vil danne grunnlaget for din lange og sterke relasjoner med en fyr.  
Hvordan skille kjærlighet fra kjærlighetOfte folk forveksler den sanne betydningen av flyktig entusiasme eller elsker snart passerer. Ofte det bringer meget håndgripelig skuffelse - du bare har tid til å tenke "Det er det, det er sikkert kjærlighet" som følelsene dine visne og du slutter å føle noe som helst til din utkårede. Hvordan unngå feil, og prøve å umiddelbart skille kjærlighet fra kjærlighet?
Milepæler følelser
Psykologer skille flere stadier går banale hobbyer som kan utvikle seg til en sann og sterk kjærlighet.
Absorpsjon
I nesten alle tilfeller, begynner kjærlighet med glede. Man ser ham attraktiv for det motsatte kjønn, begynner å føle en økt interesse for ham, søker å vite mer om det. Med riktig å si at lidenskap er, kan både fra forskere og psykologer. Noen mener at årsaken ligger i den eksterne data at en bestemt person er attraktiv, mens andre mener at for å virkelig tiltrekke seg gode menneskelige egenskaper.
Uansett hva det var, varer delstaten entusiasme lenge nok og snart nok det eller utvikler seg til noe mer alvorlig, eller går tilbake til "nei". Ifølge forskerne kan entusiasme vare i noen uker til flere måneder i noen tilfeller.

Elske

Kjærlighet - den andre fasen av sansene. Vanligvis renner lidenskapen jevnt i kjærlighet. Dette skjer når du går for å bygge nettverk og utvikle relasjoner med den personen som du liker. På et tidspunkt det kommer en tid når positive kvaliteter likte personen som ringte deg og entusiasme er overordnede og negative kvaliteter og egenskaper rett og slett slutter å legge merke til. Det var på dette stadiet si at "kjærlighet er blind", men mer riktig i dette tilfellet for å si at "kjærlighet er blind". I denne fasen begynner idealisering av partner og mannen, faktisk, ikke forelsket i sin utvalgte, og dens idealisert versjon, som han selv hadde oppfunnet.
I løpet av perioden av staten av kjærlighet kan være mye lenger enn entusiasme, fra noen måneder til seks måneder. Ofte det blir til kjærlighet, som det er en pre-fasen, men unntak er mulig. Skapte idealer er ødelagt, folk er frustrerte. Så folk må vente på nye følelser.
Klassiske Kjærlighet
Classic kjærlighet - den tredje etappen av sansene. Hvis du finner deg selv å like valgt, er din sympati sannsynlig å vokse i den kjærlighet som kommer til uttrykk i en uselvisk jakten partner. Kjærlighet er ikke forårsaket noen materielle eller andre faktorer som sann forstand - en dedikasjon til den valgte personen. Denne følelsen av toppforskere som kalles de mulige følelser mellom fagene av motsatt kjønn.
I løpet av denne perioden, mange par velger å forsegle sin kjærlighet knute. Men dette er ikke alltid følelsen er gjensidig skjer, ofte, og gjengjeldt kjærlighet. Elsker - lenge nok følelse av kjærlighet varer tre til fem år. Da er det logisk vokser inn i neste fase - engasjementet.
Hengivenhet
Alvorlighetsgraden av sansene sløvet over tid og varierer klassisk klassiske kjærlighets hengivenhet. Etter noen års ekteskap, flammen av lidenskap avtar, men er fortsatt engasjement og ønske om å stadig være rundt. I den forstand stormen, som var i utgangspunktet mellom partnere lenger, men det er noe mer - en følelse av fred, sikkerhet og fred i sinnet når du er ved siden av noen du elsker. Ifølge forskere, kan disse følelsene vare frem til sin død. I dette tilfellet, det viktigste - å skille kjærlighet fra vane.
Selvfølgelig er disse stadiene preget av forskere og vitenskapsmenn som elsker alt klassifisert og lå ute i hyllene. I livet, heldigvis, ikke alltid følge reglene, og ekte kjærlighet kan være uten hennes tidligere stadier.
Forskjeller mellom kjærlighet og kjærlighet
Etter å ha jobbet med stadier av følelser, må du lære å skille ekte kjærlighet fra forbigående (og noen ganger ikke) kjærlighet. Her er noen tegn som vil hjelpe deg å skille kjærlighet fra passerende følelser:
- Love er lik sykdomstilstanden. Kjærlig en person kan miste søvn, appetitt, flytte andre lidelser som ofte hindrer ikke bare trygt nyte livet, men bare for å leve. Selvfølgelig, dette skjer ikke alltid. Hvis kjærlighet ikke skjer nesten aldri for ekte kjærlighet - det er en stor glede, gir kjærlighet en følelse av fylde av livet;
- Som nevnt ovenfor, kjærlighet - den følelsen som formørker sinnet, ofte fratar sinnet, tvinger se akkurat det som trekker fantasi, ikke hva som faktisk skjer. Det ender innsikt, og hvis du fortsetter å elske en mann slik som det er, slik du ser det i virkeligheten, så kan vi si at din kjærlighet vokste til kjærlighet;
- Rettet mot folk elsker å få noen fordeler fra sitt forhold til tilfredsstillelse av tilstedeværelsen av gjenstand for deres sympati. Kjærlig mann håper hans utkårede vil gi ham stor lykke. Elsker også forventer ingenting og krever ikke uselvisk kjærlighet.  
Яндекс.Метрика