Jeg ønsker å snakke!
 Smak
 Hun elsker rosa og har ikke lært å male. Et kjøpesenter med henne - ren tortur. Alle er klart at vennen din ikke har smak. Shh Det er bedre å tie. Men "Jeg ønsker å snakke!"
 "Jeg har alltid fortalt henne venn, hvis det ser noe var galt - innrømmet 26-åringen El. - Sympatiserte at hun gjorde dårlig hos frisøren frisyre. Uttalt at det har noen ekstra pounds. Jeg trodde det, men meg, hun vil ikke fortelle noen. Som et resultat, når vi er ferdig med universitetet, en venn stoppet for å prate med meg. "
 Ved tabubelagte temaer kan også omfatte rykter om familie venn og hennes livs utsikt, problemer og antall elskere.
 Skygger fra fortiden
 Hvis du finner ut at en av foreldrene (nå lever lykkelig sammen) har sine hemmeligheter fra den andre, er det ikke nødvendig å utstede (men vanskelig). Men "Jeg ønsker å snakke!"
 "Jeg tilfeldigvis lærte av min tante at min mor etter fødselen min var en elsker, som hun møtte i hemmelighet i flere år - delt 32-åringen Stas. - Og i en burst krangel med paven sa det. Da foreldrene mye banning og nesten skilt. Veldig synd at klatret din egen virksomhet. "
 De sier at den bitre sannheten er bedre enn søte løgner. Men livet tilsier at noen ganger er det bedre å tie.
 Og hvis taus - vanskelig?
 Noen ganger dine eller andres hemmeligheter er på hjertet en tung belastning. Psykologer råd i dette tilfellet å dele hemmeligheten med noen du stoler på, eller skrive et papir eller e-post til ingensteds.

 Jeg ønsker å snakke!

 Rikere venn
 Selv de beste venn misunner det hvis du får tre ganger mer å jobbe i et velrenommert firma, mens det hver dag mens du er borte en skolelærer. Men "Jeg ønsker å snakke!"
 "Jeg hadde en strålende karriere, og min beste venn jobbet som kasserer på Rimi - sa 31-åringen Olga - Jeg har alltid skrøt av sine prestasjoner, lønn til en venninne kom aldri fatt. Under våre samlinger i en kafé sto hun opp og sa som hater oss borgerskapet. Jeg bare gikk. "
 Fremmed og en fjollete mann
 Tro beste venn pidbyvav bladene deg om du vet det det galt. Stille som geriljaen. La alene bevandret med nehodnykom. Men "Jeg ønsker å snakke!"
 "Jeg fortalte venninnen at hennes mann gikk med min nabo (gjentatte ganger så hvordan det gikk). Omsider hun forsonet med sin mann, og jeg ikke lenger kommuniserer. "

 Få detaljene
 Ikke være på jobb for opplagt. Snakk om en uformell affære, eller hvordan du lever med en mann. Men "Jeg ønsker å snakke!"
 "Jeg jobbet på kontoret til finansanalytiker og nygift - sa 28-åringen Marina. - Ganske ofte jeg fortalte en kollega, som består i våre liv. Og så gikk hun på å øke. Som det viste seg, hun tilbød hennes kandidatur, noe som tyder sjef, jeg skal snart være i fødselspermisjon. "
 Jeg ønsker å snakke!
 Leder av byen rød
 Sjefen din avslappet på et forretningsmøte. Han drakk for mye og gjort danser på bordet. Du ble en ufrivillig vitne til disse grusomhetene, men det er ikke bedre å spre seg. Men "Jeg ønsker å snakke!"
 "For noen år siden var jeg assistent stedfortreder - sa 34-åringen Vick var -Zarplata høy karrieremuligheter. Så lenge ulykken på firmaarrangementer bovknula ikke liker en dag sjefen min gikk litt utsett hjulet. Den neste dagen jeg ble løslatt. "

 Arbeide sladder
 Hvordan vil du unngå irritasjon fra en nærliggende avdeling Kate aldri passere det dårlige anmeldelser kolleger (selv om well'd lignende). Du vil bli vurdert Gossip Girl. Men "Jeg ønsker å snakke!"
 "Når jeg fortalte vår sekretær som sladder om henne. Angivelig, hennes affære med vår sjef - delt 27-åringen Olga - Etter en stund hun oppløst rykter om meg at jeg skille seg fra mannen, fordi har fått en elsker. Jeg separert, men av en annen grunn. Men kolleger begynte å vurdere meg vertyhvostkoy "
 Mitt hus - mitt slott
 Hvert hus - er et eget mikrokosmos. Med sine lover, fiender og venner. Å være blant de fiender aldri klage til andre beboere i nabolaget og ikke sverm dem om noen verdier som du holder i leiligheten din. Selvfølgelig, dårlige mennesker mistenkt for uregjerlige tanker, men likevel bedre å være trygg. Men "Jeg ønsker å snakke!"
 "Da jeg var på skolen, fortalte naboen i oppgangen som vi forbli hjemme bestemors smykker - delt 28-åringen Svetlana - Etter to uker leilighet ble ranet. Jeg håper virkelig at dette bare er en tilfeldighet, fordi jeg var fortsatt plaget samvittighet. "

 Naughty hemmeligheter og kjæreste, hanrei
 Han mistenker at kjæresten din det er ikke sant. Og problemet er, at han har rett. Det virkelig vridd storm affære med en kollega. I noe tilfelle ikke si cuckold! Selv om det vil torturere deg. Men "Jeg ønsker å snakke!"
 "Min venn møtte en bra fyr - sa 27-åringen Anfisa. - Og så virvlet med sin sjef. Hennes kjæreste ertet av John-øyne tosk. Jeg syntes synd på ham, og jeg utstedt en kjæreste. Så deprimert og ødelagt John har aldri vært, og vennene begynte en langvarig depresjon. Med meg ikke lenger kommunisere. Jeg beklager at jeg ikke kunne motstå. "
 Tilfeldig følges
 Vi møter ham på et tog eller et fly, og kanskje bli kjent med en forretningsreise. Er du sikker på at du ikke møter denne mannen. Og så jeg ønsker å dele med ham sår. Vær forsiktig! Dreven åpenhet truet, fordi verden er nær. Men "Jeg ønsker å snakke!"
 "Toget jeg møtte en fyr begynte å snakke - sa 23-åringen Dasha. - Rozhovorylasya med ham om hans affære med en gift mann, alle menn. Etter en stund kom han til byen vår. Det viste seg at han var min nye sjef. "  
Den triste historien om kjærlighet
 Elena har alltid vært en av oss fire. Vi møttes i køen til valgkomiteen. Psykologi for oss så var beundring, og etter endt utdanning ble en profesjon. Livet skilt våre veier, noen åpnet en privat praksis, noen igjen en konsulent bare nært hold. Men i 20 år, har vi ikke gi tradisjon universitet i live en gang i uken, vanligvis på torsdag, går "cocktail" (sommer cocktail oppskrifter). Deling, radymosya, støtte.

 Den triste historien om kjærlighet


 Så Lena Mer presist - dets folk.
 "I Sasha er annerledes. Lisa ringte. Det er ikke den første måneden, "Ettersom tiden gikk. Relasjoner på siden passert trettende år. Noen ganger Alexander "gikk på business" for et par dager. Så førte han ingen sønn. Lena sjelden tilbake til dette problemet, og vi avstår fra å kommentere. Av den kvelden, da hun ba oss om ikke å diskutere situasjonen. Advarte mot "jobb" på forhånd via telefon. Jeg ønsket å vite vår mening. Men møtet kom aldri.
 Pauline: Vel, som etterlater Lena. Hva et slag det ville være for Dimka
 Dasha: Jeg ønsker Lena plaget av sjalusi selv jeg tror at hvis ville gå for tretten år ville ha funnet mer enn én mulighet.
 Olga: sjalu på hennes posisjon naturlig. Og årene ikke endre noe. I stedet legger frykt. I løpet av denne tiden, kan du ikke bare begynne på nytt, fant en annen mann å gifte seg igjen, endelig! Og det hele bare holder på hennes Sasha, som om den kom i fred kile.
 Dasha: Når alle typiske. For mange år tilkoblingen på siden eller outliving seg selv, eller oppretter en ny familie. Og så er det en stabil suspensjon.
 Pauline: Lisa Sasha møtte snart etter bryllupet. Det finnes mange binding.
 Olga: Men er hun ikke vet er at forholdet deres ikke har noen fremtid?! Han fortsatt ikke vil forlate Lena.
 Dasha: Lisa How do you say hennes navn? Etter min mening, en datter av en venn av min mor. Tight verden. Samisk vi kjenner hverandre helt klart, men jeg har hørt om denne historien fra folk i nærheten av eksisterende. Ifølge hennes familie, er Lisa som års ekteskap med en mann. Mer presist kan det ikke kalles ekteskap. Lang og intetsigende. Dette upsets hennes mor. Og Lisa fryktelig redd for at det ikke er så heldig. Og fordi først da jeg innså at han er på ingen hast med å kalle det ekteskap (hvordan å overbevise sin mann til å gifte seg med) hun gjentatte ganger forsøkte å rømme. Visste ikke svare på samtaler gikk parallelle gater otovaryvalas andre butikker. Avkastning og han venter på døren. Lisa, ser han - så våkne opp, fordi det frigjør, men innerst inne ønsker låste. Så holdt han. År etter år. Den brukes, vil det vare evig. Mamma sier hennes mange prøvde å se - hun er synlig, men det er ikke i hva "kjærlighet, ellers ingen trenger". Nå er det litt bort, hun tårer. Menn som kvinner "med glimt", men alt har en grense. En følelse av proporsjoner League stadig nekte. Hun elsker det. og hate for hva livet opphevet. Allerede kan ikke fortelle hva mer. Bebreidelser som forlater kone. Da sverger at han var enig og så, bare ikke til. Hvis det ikke er nok lidenskap Sasha, nå mett han henne. 
 Olga: Ja, uforutsigbar. Lena fortalte hvordan hun en dag kom hjem til dem. Kveld. Dørklokken. Lisa. "Vel, sier han - som vi fortsetter å leve? »Se vår venninne på hennes mann, og den rasende. Knapt behersket - og hvordan en slik frekkhet! Han mente at fører av situasjonen. Men ingenting skjedde. Hvis som sjokkerte Helen, ikke akkurat nyheter elskerinne. (For henne var dette ikke noe nytt, selv om hun aldri bedt Sasha rett.) Hennes rasende at besøket. Men de var fortsatt i stand til å snakke sammen. Drøftet situasjonen, men alle bodde i hans sinn. Ingen ønsket å gi opp, så sette Sasha valg.

 Dasha: Samtale fant sted syv år siden, og siden da ingenting er endret. Det er lett å trekke konklusjoner. Om han kunne bestemme lenge ville. Selv om han var lei av Lyzynыh humørsvingninger, men blir vant til alt. Og så, Alexander - kreative natur, det kan ikke være uten sprekker. En elskerinne holder i god form. Kastet opp hendene og sa at to av hans "mange parter", og det lar seg ikke spotte. De smeltet, tårer og innså at de lider "tredje halvdel" i lang tid må. På skiltes. Lisa ikke bare bedt om å delta uten forvarsel (ideelt sett - ikke krysser terskelen av huset). For å få til hennes sønn. Jeg kaller på mobilen. Det synes å være enige om. Selv om draktene noen ganger risting (et argument med en elsket) doshkulyayuchy Sasha retorisk: «Hvem da skal du pine meg?! "Lena er heller ikke å sette et lignende spørsmål, men det er - en klok kvinne.
 Likevel er det en relativt fordelaktig posisjon. Derfor alle holde sine beskyldninger mot deg selv.
 Olga: Kanskje for noen vei ut: å dele med en annen mann, men ville ikke være ett. Det er bare ikke sikker på Sashas åpenhet til noen bedre. Er det ham. Og det viser seg at Elena skjerme før hans sønn og en familie. Det endrer seg, og det skaper et behagelig miljø for dette. Jeg tror på sjelen Lena er enig med meg. Fra økonomisk Helena - Velkommen til å feste League. Fikk hjernerystelse og hjem: litt søvn, vid'yidatysya, vidihrivatysya og dele erfaringer. Alexander på sin egen måte bundet til sin elskerinne, men noen hater det for det som gjør det så lett å bryte den. Han beskylder internt zaznoba som angivelig krenket hans målte måte. Men faktisk, kaos og forvirring skaper selv. Lisa var ikke hva det var før. Ikke mye energi. Hun var sliten. Bare på kanten, for mye investert, som skapte at Lisa i deres liv er, er det ikke mulig.
 Dasha Alexander delt kona detalj forholdet på siden. Som med en nær venn. De alltid stole på hverandre, kanskje for mye. Jeg elsker dem bygget på vennskapelig fot. Mer presist, det opprinnelig så på ham adoring øyne. Men med ham hardere, brukte han til å ta vare på ham. Først min mor, da Lena. Sasha liker ikke når noe vanskelig livet hans. En kone og bestemmer seg for å innenlandske forhold, og byrden av sjeler er alltid klar til innspilling. Derfor ikke holde det mot hennes hemmeligheter, legger ikke skjul på noe. Det er lettere. Ham. Elena nøye lytter, støtter, forteller hvor glatt neste konflikt. Og da morgenen ikke kan sove, bearbeider hørt. Det er der og nå sjelen kan ikke høre rundt prøver å behage.
 Dasha, antar jeg. Alexander innser at Lisa aldri kunne bli en god kone til ham slik som Lena. Disse kvinner utfyller hverandre. Alle har noe som de andre mangler. Ja, elskerinne taper i forhold til en balansert klok kone, Lisa, men likevel - en byrde som for lenge siden deres mor. Og så når hun oppfører seg i hånden, som er sjeldne, de minner om de tidlige dagene av møtet dating. Som om det ikke var gjensidige fornærmelser eller bedratt forventninger.
 Dasha: Lena Sasha skjule fra det som de kan. Faren i familien selv tilbringe natten på Lisas restene, unntatt under påskudd av en forretningsreise. Dessuten er de tenker om en annen baby (graviditet symptomer). Uansett, sa han. Elena varierer.
 Olga: jeg klatre den, slik jeg forstår det, ikke kommer til å forlate selv etter fødselen av trillinger?
 Pauline: Jeg vil ikke forlate, hvis jeg setter pris på mannen. Det er slikt som en besettelse. Det avhenger av Lisa som hun fra ham. Jeg vet ikke hvor mye mer de er i stand til å bo og hva vil ende. Han var virkelig vanskelig å skille seg av med det. Her er det ikke et ønske om å finne en elskerinne. Det faktum selv League. Det er sant for ham. Tenk deg den endres, og alt er fortsatt unikt. Enten hun liker relasjoner på grensen, den smertefulle union påvirket generelt, det er kvinner som er i stand til selv zavestysya innlegg. Flørte i forbi og la ingen mann
 Lisa og vasker retter sexy, men i hver tallerken og kopp ser man ham. Og alle innenfor en radius på flere meter tar hennes fakter til din konto. Mest interessant, de fleste av Sasha hun ikke lenger spiller. For høyt av ham, og med andre er det dristig, selvstendig, selvforsynt. Jeg tror Lisa og hun innser at fortaper seg at livet er under behandling og ikke så spre seg over tid. Men hun fikk forvirret og såret shuffle ut. Det er nødvendig å ta og opplevelse under "break-up" som vet hvor forsinket. Og hvem vet om frihet vil gi lindring. Kort sagt, klamrer hun til sin mann, som om uten det, og ikke noe liv. Og når du ser på det noen ganger, vet du at det virkelig er bedre enn ikke i det hele tatt.
 Olga: Og likevel jeg forstår ikke hans tanker. Og hva er de prioriteringene Sasha? Rundt ham spinne. Og Helen og Lisa. Hva som motiverer dem? Stabiliteten i familieenheten, vennlig, tillitsfulle forhold til sin kone, kjærlighet avhengighet, vane ansvar "for de som har temmet" - som han ledes?
 Pauline: Jeg tror det hele sammen. Han kan ikke forestille seg et annet liv. Dette er hans miljø som utfyller ett område til et annet. Den som ga kvinnene ikke hans kone, elskerinne, ville han ha tapt mye og led. Og vi kan anta at personlige liv en suksess.
 Olga: jeg fortsatt gå tilbake til Leni hvorfor hun tåler det hele tatt?
 Pauline: For kjærlighet og stolt av det. Han er bra, faktisk, myk, smidig, forståelse. Dessuten talentfull og nezanoschyvыy. På boken foran. Og hans artikler er etterspurt. Sasha interessant. Og feilene - som uten dem?
 Olga: Men Lena kunne klikke på det, insisterer, forklarte at denne planen ikke passer henne?
 Dasha Og ikke et faktum som vil dra nytte. Da han gikk av hengslene Lisa, ble utålmodighet truende skilsmisse (hvordan de skal overleve skilsmisse fra sin mann). Og så alle vant trukket. Dag mer dag mindre enn forrige situasjon - hva vil endre seg? Alle håper at den nye tid eller omstendigheter razrubyat denne gordiske knute. Med alt ville fungere selv. Dette er en kronisk sykdom, behandling er stadig utsatt "til i morgen". Og ingen ønsker å ta ansvar for skjebnen til tre.
 Helen valgte stilling om ikke-innblanding i de parallelle livene til sin mann. Mens han ikke spør - ikke spør, fortell - lytt. Liv og oppdra sønnen holdt på Helen. Og Dima, et minutt allerede gått i femte klasse. Slik flink. Og må være i sirkelen, og seksjonen. Pluss at det er en skjult frykt: at hvis Lisa ville drømme zayavytysya og sønn får vite sannheten om den pikante situasjonen i familien, og når en mann kommer til sin elskerinne, det legger en annen: hva om han en dag bestemmer seg for å gå til henne for alltid. Selv om det egentlig ikke tror at det kan skje.
 Olga: I prinsippet den lengre lengden av forholdet på side, jo større er sjansen for å holde familie?
 Pauline: Lena foretrekker å tro at Lisa Sasha trenger for kreativitet. Ikke muse, ikke for inspirasjon. Det er interessant som en potensiell ny heltinne, levende materiale for historien. Mistress kaster en etter en emne for refleksjon i seg selv uten å vite det. Generelt, Lena av år av levende hatt tid til å undersøke sin mann, men dette er feil. Alexander ikke så fornuftig. Og så, hvis alt var basert på god, bortsett fra Lisa ble brukt mer og mer beundring. Og han viser tålmodighet og utholdenhet. Bare en kreativ person trenger en endring av natur, og hvis en situasjon verdig boksider, spør du for hånden, vil maestro ikke gi opp. Jeg bedre la det gå til en annen fiende må vite i person. Elena for en tid sluttet å tro Lisa rival. Hun selv sympatisere med henne. Jeg er takknemlig for den mann som holdt vakt over familien og sønn innsats.
 Olga: Kanskje Helen rolig vurdere elsker av offeret og den delvis rett. Lisa er heller ikke å bli misunt: ​​alltid vente poboyuysya som vil komme.
 Denne samtalen opphørt Det er slik en trist historie om kjærlighet.  
Яндекс.Метрика