Mange tenker mye om hva snakker ut av sin søvn og da hun gjorde noe. Psykologer, for mange år på å studere dette fenomenet kom til en klar konklusjon: plasseringen av kroppen kan bli ganske nøyaktig informasjon om hans personlighet.


Hva gjør ut av en drøm?


 Dette skyldes det faktum at vi ikke kan styre prosessen med å endre positurer, selv før vi tar sove mer "majestetisk" holdning i kroppen vil fortsatt ta den mest hensiktsmessige posisjon. Før avsløre alle hemmelighetene bør bemerkes at studien kun trenger én posisjon der en person er mer en drøm.
 La oss begynne. Du presenterte bilde av de vanligste menneskelige positurer under søvn.
 Ikke på baksiden eller "kongelige". Kroppens posisjon: en mann som lå på hans rygg, armer og ben utvidet, er hele kroppen avslappet. Denne situasjonen viser tillit mann, en følelse av trygghet og styrke. Disse menneskene er veldig "easy-going" omgjengelig.
 Ikke "embryo". Kroppens posisjon: en mann liggende på sin side, knærne trukket til sitt bryst, ansikt til motsatt side av veggen. Ofte han "omfavner" et teppe eller seg selv. Denne bestemmelsen tilsier hemmelighold rettigheter, og behovet for å beskytte. Slike mennesker er avhengig av andre og pleietrengende.
 "Prostertaya" utover eller utenfor på magen. Kroppens posisjon: en mann som lå på magen, bena utvidet, armene over hodet. Denne situasjonen viser tillit av mannen selv, en vane å ta beslutninger. Disse menneskene er veldig ryddig, punktlig, mange tenker på de små tingene, punktlig og krever det samme fra andre. Veldig vanskelig å oppnå sine mål.
 Ikke "poluzarodыsh" eller på siden. Den vanligste utsiden. Kroppens posisjon: en mann liggende på sin side, bena litt bøyd. Ikke forskjellig fra "bakterie" mer avslappet kropp. Disse menneskene er balansert, har en utviklet sans for sunn fornuft, neranymы, reservert, rolig, pålitelig. De fleste har en analytisk sinn.
 Du bør også ta hensyn til plasseringen av føttene. Hvis en person er deres "henter" seng, er det ganske konservative og ikke bare godta forandringer i livet. Hvis sveshenы fotenden av sengen - en mann åpen for forandring og selv søker dem. Hvis krysset anklene - mann slabovolen, føtter er helt over hverandre - utsatt komfort og undertrykkelsen av andre.
 Hender også spille en viktig rolle. Hvis du drømmer mann for noe holdt - det er veldig avhengig og sensitiv karakter. Hånd kastet på hodet med albuene hverandre, antyder høye intellektuelle evner av mannen. Hvis hender strekkes opp - en mann for slabovolen og passive.
 Ved fastsettelsen av natur person, posere for to personer under søvn kan bestemme innholdet av deres forhold. Tenk på de vanligste.
 Klemmer mot hverandre. Denne posisjonen antyder en sterk forpliktelse til partnere. Oftest er det typisk for nygifte eller "lidenskapelige" elskere som trenger hverandre hvert minutt. Også denne holdning karakteristisk for partnere etter en lang atskillelse fra en meget sterk relasjon.
 Hugs tilbake. Begge parter er på den ene siden, lent mot hverandre. Partneren som er bak, holder den andre. Denne partneren er vanligvis den "lead", beskytter din sjelefrende. Denne posisjonen er typisk for elskere og bryllupsreisende. En stor avstand mellom partene snakke om problemene i forholdet.
 Back-to-back. Ikke antyder konflikt og samlivsproblemer eller mangel på forståelse. Enhver kollisjon av organer er et tegn på ønsket om emosjonell samhandling.
 Klemmer på baksiden. Mann ligger vanligvis på ryggen, hans hånd holder og klemmer en kvinne. Uten tegn på følelsesmessig avhengighet og ønske om beskyttelse.  
 I begynnelsen av et nytt forhold, mange par sjelden tenke på fremtiden og er sjarmere til sine følelser. Men tiden går, og de fleste jenter begynner å tenke på hva hun valgt en fremtidig ektemann og far til hennes barn.


Ekteskap


 Og mange jenter som tror de vil være fornøyd bare sikret mann. Er det ille å leve med pålitelig og verdifull mann? Det sies at han er verdig respekt!
 Den vanligste årsaken til ekteskap - materiale. Faktisk, i denne unionen ene siden øker sin finansielle stilling av en annen. Men til tross for dette, begge sider vinne i dette ekteskapet. For eksempel, hun får status som ektefeller rik mann, og en mann - en vakker, ung kvinne, i stand til å øke sin selvfølelse og bære ham friske barn.
 I tillegg til økonomiske fordeler, kan du få en gunstig sosial situasjon, for eksempel, kona til en kjent person som vil bidra til å oppnå visse mål. Psykologisk Beregningen tar også sisteplass. For eksempel, frykter for å forbli singel, uten barn, eller noe annet. Vanligvis, ekteskap, basert på denne beregningen, økonomisk situasjon spiller ingen rolle, og det er allerede ganske moden alder.
 Det finnes mange eksempler på ekteskap av bekvemmelighet, som senere viste seg å være lykkelig og sterk. Men før du tør å gifte seg uten kjærlighet, er å veie fordeler og ulemper. Etter å ha bodd sammen i en slik union begynner, utenom tid for kjærlighet, lidenskap, men respekt mot hverandre, kanskje noen følelser fortsatt forekomme senere.
 Men i tillegg til et stort antall imaginære fordelene ved en slik ekteskap, beregningen kan ikke rettferdiggjøres.
 Fordi, for det første, er det ingen kjærlighet, så sex ekteskap i at plikten bare og er ikke morsomt. For det andre, gitt det meste av tiden folk bruker på jobb, og livet blir en ung kone som bor i den "gylne buret". I tillegg hennes minste bevegelse kan være å se på, fordi det er ingen mann skal være sikker på at barna virkelig nær. Og dessuten, ofte tilskriver et slikt ekteskap er en ekteskapskontrakt, brudd som sannsynligvis vil forbli tom.
 I alle fall, ekteskapet - det er bare et stempel i passet. Mens det er gunstig for begge parter, er det holdt, men når som helst kan resultere. Tross alt, ifølge statistikk, ekteskap av bekvemmelighet, i de fleste tilfeller (70%) ender i skilsmisse, og mest holdbare - kjærlighet. Ekteskapsinngåelse av bekvemmelighet, bør veie - eller denne beregningen riktig?  
Slutt på forholdet
 Ganske ofte de viktigste symptomene gå ubemerket ødeleggelse relasjoner og deres innvirkning forsterkes når begge parter prøver å gi en rekke forklaringer ubehagelige øyeblikk, og svært ofte dataene er langt fra den sanne forklaring av årsakene som fører til total kollaps i relasjoner. Hvis tid ikke ta hensyn til disse symptomene, om ikke for å fastslå graden av betydning i fremtiden kan føre til alvorlige problemer hvis løsning vil være mye vanskeligere.
 Den første "bell" for paret må være en endring i oss selv - ubegrunnet, helt umotivert irritasjon, distraksjon utseende og humør partner for spesielle datoer eller hendelser.

 Det som følger er en betydelig funksjon - ønsket så lenge som mulig for å forsinke tide å vende hjem, da plutselig glemt venner ta på spesiell betydning og ønske om å kommunisere med dem oppveier ønske om å kommunisere med en partner.
 Det neste trinnet er uforklarlig irritabilitet, kommer til å provosere krangel og skandalene som fulgte bebreidelser, beskyldninger om alle problemer og problemer i deres liv sammen.
 Den mest alvorlige symptom er apati som følger kveld møter, middager og frokost er ikke interessert i tilfelle når en partner, hans humør og tilstand når holde sammen selv for en kort tid blir en byrde, og dermed fullstendig mangel på intime relasjoner. Dette kan sette et punktum og innrømme for deg selv at forholdet utdatert meg selv at noe godt ikke forventes i fremtiden, og det er bedre å avslutte dette forholdet, som da ville til eksisterende problemer ikke blir lagt mer sofistikert - ennå disse relasjonene bekymring bare to, men likevel barn og ansvar for dem gjør forsvarlig å fortsette forholdet, prinsippet - "for barna".  
 Når folk hører uttrykket "fornuftsekteskap", er det som regel raskt opinionen er delt på to flanker, en av de helt sikker på at slikt samliv ingen gode i seg selv er ikke og kan ikke overleve lenge.
 Disse menneskene tror på kjærlighet, mener at det bør være grunnlag for en sterk familieenheten. Den andre halvparten, men oppriktig overbevist om at bare et ekteskap av bekvemmelighet kan være sterk, og at det er, evig, kanskje de ikke tror på ordtaket "med en søt paradis og i telt."
Jo mer farlig for kvinner ekteskap av bekvemmelighet?

 Spørsmålet er selvfølgelig diskuteres, men likevel alltid så ille å gifte seg eller gifte seg, ikke bli overrasket over disse mennene ikke mindre enn kvinner) frekvensen? Er det sine fallgruver? Hvor farlig ekteskap av bekvemmelighet eller omvendt, er det mulig å finne mange fordeler som fagforeninger passert alt for kjærligheten? La oss prøve å forstå dette vanskelig sak. Til å begynne med, hva er det?
 Ekteskap - det kan sies, den offisielle union mellom mann og kvinne, frivillig inngått uten kjærlighet, men antyder ytterligere materiell velferd, og noen ganger mål kan variere, men essensen er den samme.
 Hvis vi ser på historien, kan vi forstå at ekteskap av bekvemmelighet - et konsept helt Nenova, men heller vel glemt gamle, som igjen var tilbake, så å si, på en måte.
 Enda noen hundre år siden våre besteforeldre sjelden gift for kjærlighet heller partner i livet de valgte foreldre, først han måtte være rik, og i den andre, kjærlighet og noe fornuftig.
Jo mer farlig for kvinner ekteskap av bekvemmelighet?

 Tidligere ekteskap mellom privilegerte eller kongelige domstoler ble et solid fundament for en sterk og varig allianse mellom de to nasjonene, kan edle jente ikke råd til å gifte seg med en rotløs fattige, og vice versa, men, selvfølgelig, det var også merkelig unntak.
 Dagene gikk, skikker har endret seg, men essensen er fortsatt den samme: en jente fra en velstående familie ønsker å fortsette den samme behagelige og velstående liv etter ekteskapet, så vil se etter et matchende par. Såkalte ekteskap - noe nytt hardt faktum, er disse stereotypiene plassert et sted dypt i folk, selv på genetisk nivå.
 Men fortsatt har noen endringer skjedd: nå stadig mer populært modell som andre fagforeninger. Jenta (eller gutt) fra provinsene, som hele sitt liv levde i fattigdom, hadde ingen penger for en god utdannelse og skjønnhet, vil nesten alltid se etter noen som vil gi den nødvendige fordeler.
 Ikke rart den "prins på en hvit hest har kjørt mål legender, som prinser alltid vakre, rike og interessant personlighet. Det er synd at alle de tre kvalitetene i én pakke er svært sjeldne, her er lyn må ta en avgjørelse.
 Hva bedre hopp gifte seg for kjærlighet eller en allianse på grunn av noen egoistisk, men viktige, mål? For å forstå hvilket alternativ som passer best, er det nødvendig å veie fordeler og ulemper med ekteskap av bekvemmelighet.
 Likevel, husk at det ikke er noen perfekt oppskrift kan være glad i noen fagforening, uansett om bekvemmelighet det eller elsker det hele avhenger av deg og din holdning til problemet.

 Pros elsker ekteskap:


 •  Kjærlighet - en fantastisk følelse som inspirerer og oduhotvoryuye person, så når et par kommer inn i hellig familieenheten, opplever slike følelser er sannsynligvis vanskelig å forestille seg noe mer harmonisk og flott.

 •  Kjærlighet gjør gjøre gode gjerninger for å behage hverandre, er det et ønske om å lage overraskelser, forplantning - er ofte en stor glede for både unge familiemedlemmer.

 •  Folk som bor i et ekteskap av kjærlighet, mindre lagt merke til manglene menn, de ofte god humor og ønske om å skape, utvikle, er det en enorm mengde insentiver.

 •  Men noe å skjule, folk ofte gifte seg, føler en følelse av kjærlighet, ikke ekte kjærlighet. Kjærlighet, som vi vet, er det ca 1-3 år, så brått åpnet øynene, begynner mannen å legge merke til svakhetene i andre halvår, er det noen forskjeller i natur og fremtidige mål ikke tidligere pomichalysya. Dessverre, lidenskapelige følelser, som hovedsakelig er basert og slike ekteskap, fordampe, sette sine rutinemessige og grå dager som oppfordrer folk til å søke slike følelser eller annet sted på siden.
  Jo mer farlig for kvinner ekteskap av bekvemmelighet?

   Nei, selvfølgelig er det ikke det eneste scenario, som vi har sagt, det kommer an på folket i deres ønske om å "friske" og fylle sin egen forening med noe nytt og like vakker.

   Pros ekteskap


 •  Relasjoner slike ekteskap ofte like, fordi to halvdelene den stilltiende avtale.

 •  Begge partner, gifte seg, virkelig vurdere situasjonen nøkternt se på fordeler og ulemper ved hver enkelt som kommer inn og hvorfor denne alliansen, noe som betyr at i fremtiden forventer vi færre overraskelser.

 •  Materielle goder og andre å oppnå sine mål og problemer (flytte opp på karrierestigen opplæring ved prestisjetunge universiteter, etc.).

 •  Beregningen er ikke alltid materiale, ofte en kvinne eller en mann avfyrte samtidig lidenskapelig kjærlighet og deretter bestemmer seg for å gifte seg med en god venn eller person varm og koselig. Ofte slike ekteskap er den sterkeste, fordi de er basert på gjensidig vennskap, respekt og, til slutt, kjærlighet, fordi god mann er mye lettere å elske.

 •  Naturligvis, slik en komplisert ting som ekteskap av bekvemmelighet, som har skrevet en rekke artikler og bøker, er det vanskelig ikke å finne fallgruver kontrovers og problematisk spørsmål. Hvor lenge en slik forening? Alt avhenger av paret, hvis alle vil oppfylle sine forpliktelser "avtale" som kan ha liv.
   Men dessverre er de ofte ulike ekteskap er en trist undertone: mannen som formue mer føles herre over situasjonen, "teppe løsninger", ganske trekker han det, og ikke bare økonomisk.
   Mannen som er helt avhengig av den økonomiske situasjonen til den andre, kan bli forvandlet til en slags dyre leketøy, som en gang angret ikke penger, men på et tidspunkt det kan bli kjedelig eller "out of fashion".
  Jo mer farlig for kvinner ekteskap av bekvemmelighet?

   Her velstående, men det er ganske moden for år forretningsmann finner en ung sekretær, som alltid rir med reise og ta med deg på viktige møter. Her igjen, eller må tåle, eller å søke om skilsmisse. Og hva så?
   Mann, avhengig av materialet, ikke kan gi et godt kjent, så ofte måtte tåle ydmykelsen, og kanskje snart det bare sparket som en kattunge plaget av døren.
   Marry beregning - du kan noen ganger til og med nødvendig, men alltid huske at, som et resultat, må stole kun på seg selv. I alle familieenheten mulige lidelser og problemer, og et lykkelig ekteskap til slutt, avhenger av folket selv, deres utdanning, forståelse og gjensidig respekt.  
  Яндекс.Метрика