Hva er bryllupet av åretHver elskere viktigste ferie er fødselsdagen til familien - bryllupsdagen. Denne ferien varierer fra år til år, og går inn i en annen betydning avhengig av hvor mye tid de to halvdelene sammen og levde hva som kan lære i løpet av denne perioden. Så, hva er det bryllup i år, og det betyr at hver dato?
Bryllup av året i de første ti årene av livet

1 år bryllup - bomull bryllup

Er den første felles dato som peker paret etter bryllupet. Navnet symboliserer lysstyrke og skjørhet av ekteskap. Relasjoner i øyeblikket lys og skjør som bomull. Et år etter bryllupet kluter gi forskjellige produkter, ofte - lommetørklær.

Bryllup 2 år - Paper Wedding

På papiret kan du improvisere forskjellige former og deres relasjoner i de første årene etter bryllupet paret "mold" danner vaner og tradisjoner i familien. Gi en to-års bryllup bok eller papirpenger.
Bryllup 3 år - lær bryllup
Ofte i livet igjen dannet en familie bryllup det tredje året er et vendepunkt. I denne perioden er det nødvendig å overleve og styrke sin allianse for å motstå krangler og konflikter som uunngåelig oppstår i enhver sammenheng når folk "slikket" til hverandre. Gi treårige ekteskap laget skinnvarer.
Bryllup 4 år - Flax bryllup

Det kalles også voks bryllup. Forholdet ble sterkere, som lin. Etter fire år som bor sammen, vanligvis paret er allerede delvis styrket deres allianse og hadde "samle" egen eiendom. Ved 4 års ekteskap besluttet å gi sengetøy eller lin.
Bryllup 5 år - tre bryllup
En ung familie til femte år av eksistens er allerede en pålitelig, solid, som et tre, en støtte for hver av sine medlemmer. Selv om "light" av misforståelser og krangler nye forholdet er i stand til.

Bryllup seks år - Ash bryllup (støpejern)

I feiringen av ekteskap i antikken ble ansett som en tradisjon å pynte huset rogne grener. Dette ritualet brakte lykke til familien - fødselen av en sønn. Som en gave vanligvis presenteres retter laget av støpejern.

Ekteskap 7 år - kobber bryllup

Det antas at kobber bringer huset rikdom, som et verdifullt og slitesterkt metall. Derfor paret utvekslet med kobbermynter.
Bryllup 8 år - Poppy bryllup (eller tin bryllup)
Skinnende blanke badge er et symbol på en slags oppdatering har modnet over års ekteskap. Som en gave til bryllupet 8 år passe strålende retter eller bestikk.
Bryllup 9 år - fajanse bryllup
Denne datoen bryllup symboliserer ekteskapelig forhold har vokst seg sterkere. År senere, etter ekteskapet, familien kjøper vanligvis det viktigste i livet - barn. I bryllupet porselen servise kan gi eller indre av dette materialet.
Bryllup 10 år - Amber bryllup
Denne datoen kalles Pink bryllup. Det er første runde jubileum i livet til paret. Som en gave present individer med rav og rose buketter.
Hva er det første tiåret etter bryllupet
Det neste tiåret av livet sammen begynner med stål bryllup. Gi 11 år etter ekteskap rustfritt stål kjøkkenutstyr og noen produkter farget stål.
Bryllup 12 år - Silke bryllup.Også kalt nikkel bryllup. For ektefeller viktige å huske i denne perioden gjennom hele livet er sammen nødvendig å opprettholde lysstyrke og lyshet relasjoner.
Etter 13 års ekteskap paret feire ull eller blonder bryllup. Et år senere - bryllup Ahatovuyu.

Etter 15 års ekteskap feiret Glass bryllup.
Det er også kalt Crystal. Dette materialet symboliserer renhet, skjønnhet og glans relasjoner mellom ektefeller, polert gjennom årene. Men gjør de ikke glem at hvis ekteskapet ikke tar vare, kan den bli ødelagt, bare å slå glasset.
Bryllup '17 kalt tinn bryllup. Turkis bryllupet feiret 18 års ekteskap. Bryllup '19 kalt Kriptonovoy bryllup.
Den nest viktigste betydning i runde to kjærlige hjerter jubileum - Porselen bryllup. Feiret 20 år. Som i andre bryllupsdag den dagen passende som en gave for å være produkter av et egnet materiale.
Bryllup etter år etter 20 års ekteskap
Etter å ha bodd i en betydelig periode, har paret ikke ofte tenke på betydningen av hver dato for bryllupet dag. Men uten tvil runde dato feires, og selv bli mer viktig med hver påfølgende jubileum.
21 år feiret mørk opal bryllup. Bronse er datoen for bryllupet 22 års ekteskap. Bryllup Beryllovoy 23 år kalt bryllupet, og 24 år - Satin bryllup.

Sølv bryllup feiret et kvart århundre, bodde sammen.
Dette er en viktig dato for bryllupet. Relasjoner er sterke og holdbare som sølv. Det er med dette materialet ektefeller gir hverandre ringene.
Året etter, paret feiret bryllupet til Jade, 26 års ekteskap bryllup mahogni, og et år senere - fløyel bryllup.
Etter 30 år er det på tide å nevne Pearl bryllup. Nå unionen ikke ble ødelagt, men relasjonene er tettere og mer edelt som en perle. En mann kan gi sin elskede i en feiring av dyre smykker med perler.
Etter '31 etter ekteskapet indikerer mørk bryllup, og etter 34 års ekteskap feiret Amber.
35 år - et viktig jubileum, kalt vanlig bryllup. Men det kalles korall. Livet ektefelle er nå for alltid knyttet sammen, som sammenflettede tråder i lin lerret.
Interessant er bryllup 28 år, og 32 år og 33 år ikke feiret.
Ikke ignorere en slik unik bryllupsdato, som er et direkte bevis på at ekte kjærlighet i årene som virkelig eksisterer.
40 år - Ruby bryllup. Symbolsk vil heve denne dagen hver med en rubinringer eller ruby ​​aksenter, som symboliserer den juvelen av sterk fagforening.

45 år - safir bryllup.

Gylne bryllup kalt bryllup hvor paret bodde sammen i et halvt århundre. 50 år - dette er en svært viktig dato som nevnt av mange i registrar kontor som en andre bryllup - en av de viktigste hendelsene i livet til paret.
Følgende anses unik jubileum, og for å feire dem, dessverre, ute av stand sjeldne par. Så, etter 55 års ekteskap feiret Emerald bryllup. Bryllupet feires etter 60 år, heter Diamond bryllup. 65 Iron brudeparet feire.
Bryllup '70 symbolsk kalt Grace bryllup. Etter ytterligere fem år - Crown bryllup. Denne datoen er også referert til siste bryllup.
Bryllupet, som feiret 80 års ekteskap, kalt Dubova bryllup. Og den mest unike dato - Red Wedding ", feirer det 100 år som bor sammen.
Ikke glem viktige datoer og styrke ditt ekteskap union. Og la deg heldig bemerket med Red bryllup!  
Hvorfor gutta morgen stigerør?Jeg lurer på hvorfor gutta i morgen stigerør? Noen ganger ereksjon så sterk at hindrer flytte rundt i rommet. Disse tingene sjelden diskutert med andre. Bare på nettet kan spare upartiskhet og gi tips uten unødvendig latterliggjøring.
Denne artikkelen inneholder fakta samlet inn som et resultat av mange års observasjon av menneskelig utvikling. Det gjenstår bare å lese og bruke dem til deg selv.
Hvorfor gutta riser:
1. Naturlig søvnfase.
Perioder med søvn kan deles inn i to faser: raske og langsomme. Fasen av langsom søvn ledsaget av full body svekkelse. På denne tiden alle biorhythms maksimal slakk. REM søvn fase går uførhet sjekke alle organer og systemer, justere sine aktiviteter etter behov.
Det er en rask fase av søvn i en sovende mann kan flytte elever, rykninger lemmer øvre eller nedre, hyppigere puste angrep ereksjon. Hvis det er oppvåkning i midten av REM søvn, menn morgen show "stud". I praksis skjer erigert tilstand flere ganger i natt, men ingen spor hyppighet og varighet av fenomenet. Så mange mennesker tror at det er bare morgen stigerør.
2. Den fysiologiske tiltrekning til det motsatte kjønn.
Stormy fantasy gutta kjenner ingen grenser. I erigert tilstand av penis kan bare gå opp fra noen minner av utilsiktet berøring av kvinnelige bryster, for å si ingenting av tilbakevendende drømmer fjollete innhold. Erotiske tanker først begynner å slite i ungdomsårene, når hormoner går vill alle tenkelige grenser. I slike øyeblikk, ikke i nærheten av jenta, men tanker fortsatt dreie seg om den kvinnelige kroppen.
Etter en stund, starter et seriøst forhold, kan morgen stigerør rettes til en bestemt lidenskap. De eldre menn får, jo mer de glede morgen ereksjon. Det er et sikkert signal om at det reproduktive systemet er i orden og at "det er liv i den gamle hunden."
3. Overfylt blære.
De indre organene er svært nær hverandre. På kvelden gradvis fylt blære, noe som legger press på prostata og forårsaker en svak ereksjon. Vanligvis morgen riser fra erotiske drømmer er mye sterkere enn ønsket om å gå på do. Så det er lett å skjelne.
Hvordan man skal håndtere morgen stigerør fyr:

Ha sex.
 Den mest underholdende måte å bli kvitt morgen ereksjon - få full glede under intimitet. Denne fordelen av å bo sammen med kjæresten sin. Bedre ikke å spørre "hvorfor gutta i morgen stigerør? "Og vanskelig å bruke rådende situasjonen. I gamle alder stormfulle dager med ungdom er fin trøst.

Med hjelp av sin partner.
 I noen tilfeller hun ikke kan eller ikke ønsker å ha sex. I sin makt for å hjelpe sin kamerat ellers, hender, osv muntlige kjærtegn. Selv petinh uten copulation i finalen utslippet kan bringe de to partene. Vi kan eksperimentere lepper og hender, ikke redd for å bli gravid på feil tidspunkt.

Fornøyd med deg selv.
Tenåringer pubertet ofte bemerket morgen ereksjon. I 13-14 år jenter i nærheten der, fordi loven sexliv kan begynne først etter myndighetsalder. Det har noen ganger vente på den lovede alder eller spytte på reglene i hemmelighet møtes på kveldene.
I morgen gutten hjelpe noen, så vi må få til selvtilfredshet. Onani er fordømt i samfunnet på grunn av det ikke snakker fritt. Disse anonyme undersøkelser si at ca 98% av menn onanert i ungdomsårene og omtrent 85-90% fortsette å gjøre det selv i familielivet.

Gå på toalettet.
Ofte blæretømming fører til en reduksjon i ereksjon. Så det er nyttig å besøke toalettet umiddelbart etter oppvåkning.

Ignorere.
Noen særlig ikke tenke så mye om hva gutta står opp om morgenen og bare går om sine daglige gjøremål. Ved tømming av blæren ikke er redusert ereksjon, og deretter en kald dusj vil bidra til 100%. Du må ta alvorlig tanke noe som har ingenting å gjøre med det motsatte kjønn.
Best av alt, når innendørs klær sitter løst på kroppen. Dette vil spare deg klosset øyeblikk når noen i morgen zabizhyt besøke. Det er usannsynlig at postmannen eller elektrisk kontrolleren vil ta hensyn til utseendet på din ereksjon, men den stikkende vitser blant sine kolleger kan slippe raskt ut.  
Яндекс.Метрика