Hvorfor fyren cums raskt?På 50-70 prosent av forholdet mellom kjønnene opp av sex. Kanskje fordi så engstelige par forholde seg til at en del av hans liv. Jeg bryr meg ikke bare om kvantitet, men om kvalitet. Men trenger menn og kvinner forskjellige tider for å nå orgasme.
Noen jenter det ikke fungerer. De lurer på hvorfor fyren cums raskt? Nettopp begynt å slappe av - alt. Er det mulig å liksom forsinke orgasme?
Årsakene til for tidlig utløsning
Prematur ejakulasjon. Det er hva legene kaller dette problemet. Denne formen for seksuell dysfunksjon der utløsning skjer i sex eller umiddelbart etter start samleie.
I livet, opplevde de fleste menn premature orgasmer minst én gang. Ofte en ung alder når sex er bare begynnelsen. Med erfaring problemet forsvinner. I moden mannlig tidlig utløsning er sjelden. Forklarer den fysiologiske eller psykologiske faktorer. Så hvorfor fyren cums raskt?
Grunner for rask utløsning:
1) overdreven følsomhet av hodet.
Er medfødt og ervervet (sjelden). Hvordan gjenkjenne et problem?
Først, er varigheten av samleie alltid om det samme. Og en rask orgasme hjemsøker mann hele sitt sexliv.
For det andre oppstår rask utløsning ikke bare i løpet av første samleie. Den andre og etter fjor ikke mye lenger.
Tredje, kondomer, smøremidler og alkohol betydelig forsinket orgasme.
2) vezikulita kronisk.
Små blærer, er testiklene som ligger bak prostata betent. Funksjonen til disse posene - samle sæd komponenter og deres utgivelse på baksiden av urin kanalchyka.
Vezikulita går alltid sammen med prostatitt. Når sædblærene hoven, utløser selv en liten reduksjon brudd. Følgelig utgivelsen av sperm. Tidlig. Funksjoner vezikulita:
normal tid for sex alternerende med "instant" seksuelle handlinger;
før et seksualliv var ikke raske orgasmer;
utløsning kan skje til penetrering av partner;
Erased orgasme, kan sex ikke gi glede;
alkohol, kondomer og glidemidler ikke bidrar til å øke varigheten av kontakt;
utbrudd kan være smertefullt.
3) Psykologiske faktorer.
Den hyppigste formen for psykogen seksuell dysfunksjon:
esel (problem gutter som bare kom inn i sexlivet, skjer noen ganger i voksen alder);
frykt (man redd for at noen kan gå inn, og så hindre en hast).
Karakteristiske trekk ved psykologiske faktorer:
initiering av seksuell aktivitet;
sjelden sex;
varighet av samleie varierer (avhengig av beliggenhet, partner);
andre og påfølgende kontakter ofte umulig på grunn av manglende ereksjon;
alkohol radikalt endrer situasjonen.
Psykologiske årsaker til for tidlig utløsning kan påvirke ereksjonen, forsinke utløsning. Dette er en av grunnene til at en fyr ikke kan fullføre.
Prematur ejakulasjon bør skilles fra kort samleie. Dette er ikke et medisinsk problem. Varigheten av kontakten, bare ikke liker partnere, de anser det for lite. Varer 2-15 minutter. Finne ut årsakene ofte ikke mulig. Selvfølgelig, hvis det viser kroniske eller overdreven følsomhet vezikulit hodene, må de fjernes. I andre situasjoner kan hjelpe felles midler.
Fyren cums raskt hva jeg skal gjøre?
Hvordan å øke varigheten av samleie?
Hvis du legger merke til overdreven følsomhet av hodet kan gjøres omskjæring. Etter kirurgi, varigheten av kontakten øker to til tre ganger.
Bruker kondom (selv to eller tre om gangen).
Påfør olje eller spray med bedøvelse lidokain, som er brukt ti minutter før samleie (forsiktig, muligens vanedannende).
Prøv distrahert under sex til fremmedlegemer; ringe i hans sinn ubehagelige bilder. Ikke overdriv, eller ønske om i det hele tatt tapt.
Tog sphincter apparat, besøksforbud og forårsaker urinering på vilje.
Første gang ender uten penetrering av partner ved hjelp av andre metoder (onani, blowjob, etc.).
Å forsinke orgasme, kan du ikke presse urinrøret. Over tid kan dette føre til prostatitt.
Hvis takle for tidlig orgasme ikke fungerer, kontakt sexolog, urolog. Det er ingenting galt med det. Seksualliv bør være sunn.  
Hvorfor har jeg ingen kjæreste?Tiltak bør tas ikke til å undres: "Hvorfor jeg ikke har kjæreste? ". Av seg selv er ikke bygget sterke relasjoner. Millioner av par i verden dannet gjennom courage jenter som bestemte seg på det første trinnet. Ganske et minstemål av tillit med handlingsplanen, og liv kan gå tilbake i en ny retning. Hvis det er en sjanse for å finne din sjelefrende, er å ignorere dem?
Mulige årsaker er at det er ingen sammenheng med fyren:
Dreven beskjedenhet. I antikken, vakre damer sakte billedvev skapt av lys av fakler og drømt om en modig prins. Edle menn valgte deres ledsagere høy beskjedenhet som skulle sikre bevaring av æren data. Rytmen av moderne liv er helt annerledes. Det er vanskelig å starte et forhold med en fyr hvis ingen å ikke sparke i sjakk. Beskjedenhet er innredet som det som, og det overskytende er skadelig.
Mangel på muligheter. Det er lett å sitte hjemme under lås og sløv sukk: "Hvorfor har jeg ingen kjæreste? ". I sjeldne tilfeller gir skjebnen en sjanse til å møte sin kjærlighet et sted å stoppe offentlig transport eller i en butikk. Vanligvis mer prosaiske liv. For å knytte relasjoner må ofte "gå ut" konserter, messer, utstillinger, ungdomshangouts, temamøter, turer.
Motbydelig utseende. Til alle tider i forgrunnen var "klær", og bare da trakk oppmerksomhet til det indre menneskets natur. Det er ikke så mye attraktivt utseende som evne til å presentere seg selv. Lag din egen stil - den beste veien ut. Ett bilde avslører den indre verden for å bringe close-minded person. Altfor ærlig antrekk kan gi et signal av overflødig tilgjengelighet, nedslående normale gutter. Det er viktig å følge moten slik som å forbedre følelsen av en kombinasjon av farger og former i henhold til sin egen figur.
Fortsatt ikke tid. Akkurat som det tar tid å danne hunkjønnsformen av kroppen og sjelen må gjennomgå en endring av prioriteringer. Det er vanskelig å starte et seriøst forhold med gutta i hodet når du er i første omgang er bare dukker og tegneserier.
Oppblåste krav til det motsatte kjønn. Det er en interessant lignelse at en mann ikke kunne bygge et forhold med den ideelle kvinnen fordi hun var på utkikk etter den perfekte partner ... Meningen er klar. Før du legger frem en liste over krav til gutta bør tenke: "Hva jeg kan tilby i retur? ". De fleste jenter er sterkt overvurderer sin appell, og bemerker med overraskelse da ingen kø velstående prinser.
Med fokus på de dårlige. Det er menneskets natur å tiltrekke seg en rekke hendelser i livet. Lykke følger noen mennesker bare fordi de mener det. Hvis du får hengt opp på det negative, vil det være bare om ubehagelige hendelser.
Spørsmålet om prioritering. Det er vanskelig å starte dating en jente som nettopp har alt snakk om læring. Millioner av tenåringer i verden er å kombinere utdanning med rekreasjon. Det er på tide å bli med dem! Det er nødvendig å skifte sine prioriteringer og se deg rundt på leting etter en bra fyr.
Tilstedeværelsen av komplekser. "Hvert produkt har sin egen kjøpmann." En som donuts, andre - tynne jenter. Alle har sin egen smak. Enten bør alltid se etter en skavank? Det er ingen enkel standard at jenter liker gutter. Klart, folk lider av komplekser sjanse til å møte din sjelefrende godt under de som i første omgang kan nominere verdighet.
Viktig!
Alle jentene uten unntak kan møte ditt kjærlighetsliv. Det viktigste - tid til å gjenkjenne opprinnelsen til følelser og gjøre alt mulig for å styrke dem.
Tegn på at en fyr som deg:
Indirekte bevis. I dameblader vises ofte overfladiske tegn på sympati fra menn: langvarig visninger nervøse nappe timer, komplimenter, hyppige vitser. Disse skiltene kan forholde seg til flere jenter på samme tid, så mye å stole på dem er ikke nødvendig.
Et sterkt vennskap. Den riktige måten å nærme seg den kvinnelige - begynner å spille med dem i et nært vennskap. Hvis du ser nærmere, er mannen klart sympatisk til de såkalte "kjærester." Fordi hver jente bør tenke, hvorfor fyren besluttet å tilskrive den rollen et permanent. Selv om ikke fordi så mye ønske om å bruke all min fritid med jenta og ingen mot til å innrømme følelser? En lang vennskap med en fyr skjuler ofte en alvorlig følelse.
"Casual møte." Etter 2-3 uplanlagte møter kan tenke på hva det kan bety. De sier at i livet er ikke tilfeldig. Guttene begynner å dukke opp i horisonten av hans "dame av hans hjerte" og hast for å knytte det banale samtale etter "hallo". Dette gir dem en mulighet til å bli kjent med tilfeldig jente og prøve å finne ut otvetnы sine følelser.
Utseendet av unntakene til de vanlige reglene. Hver fyren har sine vaner i livet. Fra alle inngrep kan beskyttes fra utenfor spiller på datamaskinen, favoritt samling av maskiner, spiller, kjøretøy og mer. I øyeblikket da jenta på den første forespørselen er lov å sette foten der, der ingen har besøkt, kan du trygt si brøt sympati fra fyren.
Et tegn på svakhet eller styrke. Hvis folk bryr seg om kvinnen, hennes nærvær definitivt demonstrere sine positive kvaliteter. Noen ganger følelser overskygge sinn og prøver å briljere virke absurd. Saken er utrolige hormoner, på grunn av noe som kan være ukontrollerbar skam, bitterhet, stamming usikkerhet. Vanligvis om folk som kjenner ham lenge, kan se en klar endring i karakteren. Så nok hjerte til hjerte snakke med sin venn for å finne ut sannheten.
Hva om jeg liker en fyr?
Gled dere. Først av alt, trenger du å muntre meg selv. Det er den første magisk spenning! Du kan nyte dem fullt ut, som ennå ukjent, vil det avhenge av skjebnen til fremtiden. Men i begynnelsen er åpenbart hyggelig. Tross alt, drømmer han på hånden, ikke sant?
Smiler oftere. Det er en liten prosentandel av folk som fremmedgjøre smil. I de fleste tilfeller, åpent ansikt og tiltrekke goodwill. Strekker seg til det motsatte kjønn som bringer glede. Hvorfor ikke bli en strålende sol, sitt varme smil.
Følg utseende. Det ville ikke være første gang, all videre også viktig. Preppy klær, frisyre tanke, ryddig makeup tiltrekke fyren som en magnet.
Utvikle deres oppmerksomhet. Du kan ikke bare kaste den embrasure. " Hvis en fyr som det er på tide å finne ut mer. Du må stille flere spørsmål, lytte nøye til hans historier, utforske interesser. Takket være Internett kan vise sin bevissthet om at interessant fyr. Fra en god følgesvenn til den konstant følgesvenn for livet ganske mye ...
Skyv fyren i første trinn. Det er bedre å forlate ideen først bekjenner sine følelser. For menn er det svært viktig følelse av dominans. Det bør derfor være mer sannsynlig å dukke opp i øynene til mange til å kommunisere, dele noen hemmeligheter, be om hjelp. Det er nyttig å skape en situasjon hvor det er kontaktorganer. Noen ganger kan en total bedrift kan arrangere et spill i en "boble" når tilfeldig utvalg bestemmer kyss. I det øyeblikk når skjebnen gir en sjanse til å sette alle nødvendige Kiss ømme følelser. I-general, er det ønskelig å gjøre alt mulig for folk trodde det var bare det første skrittet for ham.  
Яндекс.Метрика