Hvorfor gutta vondt egg gjør?Menn gonadene - testiklene - ikke bare ansvarlig for den reproduktive funksjon, men også for den generelle fysiske helse. Testiklene er veldig følsom. Ganske uforsiktig skarp bevegelse - og det er smerter. Disse følelsene er den mest ubehagelige.
Hvis smerten vedvarer i lang tid, fysisk tilstand mye verre. Det irritabilitet, svakhet, kvalme, økt sekresjon pota.Pochemu gutta vondt egg? Hvilke sykdommer har lignende symptomer?
Årsakene til smerter i testiklene
Definitivt svare på hvorfor gutta skade egg, hardt. Du kan navngi de vanligste årsakene til smerte:
1) virkning.
Den vanligste årsaken - ulike skader. Bevisst eller tilfeldig skudd slakting utløse en skarp smerte. Noen ganger med tap av bevissthet. Vanligvis passerer smerten raskt og kjertler integritet bevares.
Langvarig smerte, som blir stadig mer intens, sier alvorlige skader, kroniske skader. Dette er en farlig tilstand der et presserende behov for å gå til legen. Dersom skaden skyldes virkningen av piercing-skjærende elementer, som trengte akutt medisinsk behandling.
2) inflammatoriske prosesser.
Smittsomme-viral sykdommer som forårsaker betennelse i testiklene:
A) Betennelser i testiklene (en komplikasjon av kusma). Symptomer:
sterk økning i temperatur;
øke testiklene;
sårhet.
Disse symptomene vedvarer i flere uker. Deretter avtar, testicular atrofi. Prosessen fortsatte. Heldigvis døende gonader ikke føre til infertilitet. Atrofierte testikkel fortsetter å produsere sperm, men i mindre mengder.
B) epididymitt (betennelse i vedheng). Tegn på sykdom:
hevelse i pungen med en hånd;
akutt smerte;
høy temperatur;
urininkontinens og smerter ved vannlating.
Årsaken til sykdommen - patogene virus eller sopp. Hvis venstre ubehandlet epididymitt, kommer impotens og infertilitet.
B) prostatitt (betennelse i prostatakjertelen). Symptomer på akutt form av sykdommen. Den viser for eksempel:
frysninger;
høy temperatur;
hyppig vannlating, smerter under prosessen;
smertefull pungen og perineum.
Sykdomsårsaker:
langvarig avholdenhet fra sex;
stillesittende livsstil;
viral infeksjon;
forsinket toalettet i en liten.
I samme gruppe bør omfatte årsakene til sykdom, seksuelt overførbare sykdommer. For eksempel, mykoplasmose, ureaplasmosis, klamydia og andre
3) Fysiske misdannelser og medfødte lidelser.
I denne gruppen er sykdommer som for eksempel:
A) Torsion testikler.
Sil sædlederen komprimerer sædlederen og hindrer normal blodstrøm i kjertelen. Problem løst akutt kirurgi. Hvis torsjon er ikke riktige, mulige komplikasjoner:
Vannbrokk;
komplett atrofi.
B) varicocele.
Det forekommer ofte hos ungdom. Venene i sædlederen utvidet, utvidet, forming knop gyrus. En lignende prosess finner sted med åreknuter. I de tidlige stadiene av varicocele behandlet med terapeutiske metoder. I den senere bidrar bare drift. Hvis den patologiske prosessen er i gang, kan utvikle infertilitet.
B) lyskebrokk.
Bukhinne "går" på kanal klemmes lyske og sædlederen. Det er smerter i testiklene. Selv om langvarig sykdom ikke manifesterer seg. Men i tilfelle av forverring nødvendig kirurgi.
4) Misfornøyd med spenning.
Seksuell lyst var, det vokser og utløsningen kommer. Under ereksjon blod til ikke bare penis men testiklene. Bodies svelle. Hvis sex ikke skjer, kan du være ubehagelig smerte for å trekke karakteren. Misfornøyd med spenning ikke truer menns helse.
Smerter i testiklene er et symptom på noen andre sykdommer i urin-systemet:
cystitt;
urolithiasis;
cyster og andre godartede svulster;
testikkelkreft.
Les hvorfor gutta kløen baller.
Såre egg: hva du skal gjøre?
Hvis smertene skyldtes mindre skader, etter en stund vil det være på egenhånd. Gjør ingenting. Når ubehaget varer lenge (om skaden var eller ikke) promatsayte pungen. Endret størrelse eller form - en avtale med androgolister eller urolog.
I noen tilfeller, du trenger ikke å gå til ekspertene?
Sterke smerter plutselig dukket opp.
Smerten ved å trekke karakter øker gradvis.
Økt kroppstemperatur, kvalme, frysninger.
Berøre kroppen forårsaker smerte.
Endret størrelse, tetthet eller form.
Når følelsen ble deformert eller på pungen (både smertefullt og smertefritt).
Etter slag eller støt smertene vedvarer over en time.
Ikke overse noen avvik fra normen.  
Hvorfor kan ikke en fyr cum?Hvem kunne spørre hvorfor en fyr ikke kan fullføre. Mann neppe tilgi hvis seng "feil" vil bli diskutert bak ham. Så på kort hold sterkere halvparten av menneskeheten sjelden heve temaet svikt.
Branner gamle instinkt, måle sin styrke til å klatre til toppen. Slik at informasjonen på internett - den eneste veien ut. Bare her kan du trygt lære alt på alvor og ikke få panikk, zapysuyuchys til legen.
De viktigste årsakene til manglende orgasme hos menn:
1. Alkoholmisbruk.
Etter åndelige sammenkomster med venner, og du ikke kan gjette hva fyren ikke kan fullføre. Saken i mengden av alkohol konsumert alkohol. Det er nok litt beruset, starte en stump følelser. Det sakker nerve reseptorer som er ansvarlig for rettidig overføring av impulser fra hjernen til de store kroppens systemer.
Så beruset ha sex mye lenger enn det som er vanlig. Jenta i denne situasjonen er neppe særlig hjelpe sitt barn. Det eneste som skal nyte godt av en maraton sex og få maksimal nytelse. Mannen i fremtiden må få en dose av utslipp (samme morgen når våkner).
Han vil bli glad for å vite at pidpytku han steg til anledningen, og var i stand til å levere flere orgasmer favoritt. En ting å ta hensyn til mangel på selvkontroll i en full mann. Det anbefales å unngå stillinger som fyren kan utilsiktet føre til smerte.
2. stressende situasjoner.
Listen over klasser inkluderer nervøs sjokk første gang sex, stress på jobben, en krangel med familien, å miste sin favorittlaget i fotball og andre. Når en fyr får utløsning raskt at få mennesker gidder å gjøre. For jenter er det en fin kompliment, fordi det tar sine rille økt oppstemthet menn.
Men forsinke orgasme i sex noen ganger forårsaker alvorlig ulempe svak. Delikat vev etter langvarig samleie begynner å bli irritert, og naturlig smøring opphører å utføre sine funksjoner. Inne er gnidd og hver bevegelse sørgende jente. At 10 minutter siden kunne være morsomt blir helvetes pine.
For å unngå dette, må vi akselerere prosessen med utløsning fyr eller avbryte den intime nærhet av det mest interessante stedet. Stressende situasjoner annerledes påvirker kroppen, slik at vi kan beregne på forhånd sin utvikling. Bedre forståelse av showet, prøve forskjellige alternativer glede.
3. Akkumulert tretthet.
Sex krever mye energi. Spesielt når du prøver vyklastysya 100% begge parter. Sliten gutt er tydelig i å forsinke sin orgasme. Noen ganger så lite strøm igjen i kroppen din som mannen ejakulerer aldri under samleie. Provokatører av denne tilstanden kan ikke bare fysisk tretthet, men også emosjonelle.
For eksempel, en lang økt ved universitetet, en tur på en tur til en annen by, en felles ytelse i flere påfølgende dager. I denne situasjonen, for å samle krefter kan sove godt, og utslippet kommer ikke lenge å vente.
4. syndrom "Excellent".
Noen menn bør være klassifisert perfeksjonister. Disse gutta prøver å holde den mest høy standard hele veien. Akkurat som en A student kan ikke råd til enda en lav score, og seksuell partner søker bekreftelse på sin høye ferdigheter.
Hva kan være det beste bevis på dyktighet, ikke en morsom partner? Det er alt rush å tvinge flere orgasmer jenter zadvyhaya den tiende plan trenger en fyr får sin egen utflod.
5. Problemet i kroppen.
Når alle tidligere årsaker er utelukket, og den etterlengtede mannlig orgasme oppstår ikke vil betale et besøk til en spesialist medisinske feltet. Svikt i kroppen kan være forårsaket av sykdommer i reproduktive eller endokrine systemet, onkologi, defekt urin-systemet.
Hvordan hjelpe en mann cum
I stand hender en jente partner raskt endret. Sterk sex barndom pålagt ideen om at menn skal være sterk og å skjule sine følelser. Knapt noen av gutta kan han fortelle årsaken til hans problemer. Derfor vil rettferdig sex mest gjøre vårt ytterste for å gjenopprette seksuell utslipp lover.
Hjelpe ham å cum på flere måter:
akselerere bevegelse;
Endre posisjon;
hjelpe muntlige kjærtegn;
psykologisk støtte (hvis en fyr - en perfeksjonist, er det nødvendig å understreke dens betydning, foreslår metoder for innflytelse på den kvinnelige orgasmen).
Fyren hadde neppe gå til legen. For ham kan det være en manifestasjon av sin egen svakhet. Bare tips elskede overbevise ham om at det er et behov. Det er enighet om at flere "nestenulykker" er ikke en alvorlig kjøretur for å besøke en spesialist.
Så du kan ikke fokusere på mangelen på mannlige orgasme hvis det meste av det fortsatt skjer. Ellers vil det være en psykologisk feil i systemet og fyren vil ofte møte problemet som ikke kan cum under sex.  
Hvorfor gutta klø egg?Jeg lurer på hvorfor guttene klø egg? Vane med en stigning i lysken kan forårsake tilsynelatende antipati av andre. Selv om mange er vant til sterkere sex løsbarhet antatt, men fordømt av samfunnet med fokus på manndom.
Ignorere staten kløe er veldig vanskelig her og må finne måter å "undetectable" lettelse. Best av alt, når vil eliminere irriterende faktor. Ellers ønske scratch vil bare vokse dag for dag.
De viktigste årsakene til kløe i egg:
1. Brudd på personlig hygiene.
Hvor ofte oversett noen som hygiene bør utføres hver dag! Mange jenter blir sendt umiddelbart fyr i dusjen, og deretter begynte å lete etter andre årsaker til at guttene klør egg. I varmen av sommeren, når svetten er utgitt med stor intensitet, kan du skylle manndom og 2-3 ganger per dag.
Undertøy bør alltid endres daglig. Dette vil ikke være gunstig for relasjoner med jenter. Rettferdig sex ofte klager over merkelige lukter i lysken med en partner, på grunn av som mistet all seksuell lyst.
Vanligvis Bare si nei til fyren gikk til dusjen, men hver gang vil være nye grunner til å nekte intimitet. Når begynte å klø egg bør tenke: "Hvor lenge har gjennomført hygiene? ".
2. Ditt valg av klær.
I dag er det svært vanskelig å gå i en perfekt skreddersydde bukser eller undertøy. Individuell syning vil koste en pen sum, men tilbyr begrenset alternativer i markedet tilsvarende plagg produsenter. Ungdom er altfor glad i trange trange jeans som medfører press og kløe i skrittet.
Men selv den frie stilen ikke er alltid redde situasjonen, fordi viktig materialkvalitet. Syntetisk eller overskuddsfarge i stoffet kan forårsake allergiske reaksjoner. Hvis kløende og såre egg som gjør - selvfølgelig intuitivt. Nok til å endre klær som kløe begynner å avta og forsvinne nesten helt.
3. oppvekst.
Omtrent 14-18 drevet store endringer i menneskekroppen. Alvorlig hormonell bølge i kroppen fører til starten av aktiv hårvekst i ansiktet, armhulene, i lysken. Menns testikler er skjult under klærne, forårsaker ekstra ulempe. Fremveksten av kløe i enkelte deler av kroppen sier de fleste tenåringsgutter.
4. Vyholyuvannya hår i lysken.
Eksperimenter med fjerning av vegetasjon på kroppen kan være ferdig kløe. Huden på pungen er veldig øm, så mens barbering en høy risiko for å forårsake microtrauma. Plus, vidrostayuchyh hår kolyutsya eggene begynner å klø. Slik opplevelse helt fraråder barbere håret i lysken. I en slik delikat område av effekt voks er svært ujevn, så det store flertallet av menn bestemmer seg for å forlate voldelige vegetasjon på området.
5. stressende situasjoner.
Nevrologiske problemer og stress kan føre til et ønske om å ripe i de mest uventede steder. Kontor funksjonærer på møtet, studenter i eksamen, stå foran et stort publikum kan føle kløe i underlivet, rolig som utenforstående ikke kan etikette selskapet.
Dersom tingen nervøs risting, hjemmet avslappende atmosfære benekter ønske scratch i testiklene. Opptakskrav antidepressiva, beroligende stoffer, compliance avspenningsteknikker vil bli kvitt dårlig kløe på verste øyeblikk av sitt liv.
6. Kjønnshår lus.
Folket kjent som "kjønnshår lus." Vanligvis er ikke bare kjønnshår, men i nærheten av anus eller kjønnsorganene selv. I svært sjeldne tilfeller, flytte til brystet og magen, som er dekket med hår.
Smitte skjer ikke bare fra en seksuell partner, men også gjennom sengetøy, undertøy, håndklær på offentlige steder (billige hoteller, badstuer, svømmebassenger). Ikke bare krever kirurgisk behandling, men også fullstendig behandling av alle ting, som skjedde nær kontakt.
7. vane.
Hvis fyren hver dag brukes til å røre eggene selv, med noen ganger veldig vanskelig å si, de virkelig klø. Kraft av vane - en svært kraftig insentiv til å gjenta vante handlinger.
8. Alvorlige hudsykdommer, urologiske problemer eller allergier.
Kløe i testiklene kan skjule et reelt problem som må tas opp med legen din. Listen over mulige problemer inkluderer herpes, tilstopping av talgkjertler, kjønnshår lus, genital herpes, trichomoniasis, etc.
Selvmedisinering i dette tilfellet ville være upassende fordi det er viktig å gjennomføre en undersøkelse og nøyaktig diagnose. Bare da vil tildele den beste spesialistbehandling.  
Яндекс.Метрика